Contractele pentru vaccinurile anti-covid SECRETE până și pentru parlamentarii europeni

 

 

6 gânduri despre „Contractele pentru vaccinurile anti-covid SECRETE până și pentru parlamentarii europeni

  1. “Certificatul interoperabil de vindecare este necesar întrucât, potrivit informațiilor
    actuale, persoanele care s-au vindecat de COVID-19 continuă să obțină rezultate pozitive la testele
    pentru SARS-CoV-2, cu toate că acestea nu mai sunt contagioase.”,Mihaela Banu
    11 mai 2021 Actualizat la 22 iunie 2021 .
    -dintr-un document evropean.

    Apreciază

    • Mesajul petiției de mai sus este:
      În ultimul timp au apărut niște atacuri cu substrat politic la adresa Bisericii Ortodoxe Române. Ne delimităm de acestea din start! Problema care ne preocupă se referă la presiunile politice care se fac asupra Bisericii Ortodoxe Române pentru a nu păstra Ortodoxia în Duh și Adevăr!
      Cerem să nu fie implicați clericii în campania de vaccinare! Misiunea lor este alta, incompatibilă cu prevederile Organizației Mondiale a Sănătății care ar trebui să facă ascultare de Hristos, nu de satana! Misiunea clericilor este de a ne conduce pe drumul mântuirii. Planul de resetare a lumii prin nanotehnologia introdusă în corp pe post de vaccin și modificarea genetică a ființei umane este opera satanei. Nimeni nu are voie sub niciun pretext să modifice creația lui Dumnezeu!
      Tot sub presiune politică, se dau binecuvântări pentru introducerea semnului satanic crucea lui Baphomet! Astfel, se poate vedea cum, în locul Crucii lui Hristos, care are un singur braț orizontal, apare pe multe biserici un alt tip de cruce cu trei brațe orizontale! Este o cruce cu altă semnificație, așa cum se poate vedea din aceste materiale video:


      Hristos a sfințit cu trupul Său doar crucea cu un braț orizontal, nu și alte tipuri de cruci. Numai crucea cu un singur braț orizontal ne mântuiește, nu și celelalte!
      Crucea lui Baphomet a apărut deja și pe unele icoane:
      https://magazinmmb.ro/icoana-m6-sfanta-parascheva
      Într-o țară ortodoxă, avem datoria să ascultăm de Hristos, indiferent de funcția pe care o deținem.
      Un grup de ortodocși.

      Apreciază

  2. Municipiulslobozia.ro/14.10.2021: „se interzice circulatia sau stationarea persoanelor nevaccinate in interiorul localitatii, cu exceptia cazurilor bine justificate, cu declaratie pe proprie raspundere…”. Desi se bazeaza pe legi si hotarari ilegale, satanistilor din primarie nu le pasă ca incalcă legea si bunul simț. Nu va fie frică de amenzi ilegale, să avem frica de Dumnezeu, nu de minciunile satanei, ca să nu facem voia satanei.

    Apreciază

  3. Aceste asa zise vaccinuri au fost create pentru tot felul de boli,boli care intr un final duc la moarte;ce se vede acum este de abia inceputul;ele au fost create pentru exterminare.

    Unii vor muri imediat,alții la cateva ore,zile,saptamani,luni.
    Unii de avc (atac vascular cerebral) sau de ima (infarct miocardic acut),alții de tromboze, miocardita ori pericardita; insa cei mai multi vor muri la cativa ani dupa injectarea „salvatorului”, vor muri rãpuși de cancere galopante si boli autoimune;binenteles,cei mai multi dintre sinucigasi nu vor mai face legatura cu aceste asa zise vaccinuri;asta este si scopul:
    -cu cat apar mai tarziu reactiile adverse,cu atat mai mici sunt sansele sa se puna in legatura cu otravurile continute de vaccin.

    Nu trebuie sa mã credeți pe mine cei ce v ati vaccinat si cei ce urmeazã sa vã vaccinați,veti vedea singuri!nasol este cã atunci nu veți mai putea face nimic!totodata puteti contacta rudele celor morti sau mutilati sa i intrebati direct cum erau acele persoane inainte de vaccinare.

    Adenom
    Blastom
    Carcinom
    Leucemie
    Limfom
    Mielom
    Papilom
    Sarcom

    Oameni buni si rãi,nu vã vaccinați!!!
    Daca țineții la integritatea voastrã fizicã,psihicã și sufleteascã,chiar de veți månca ceapã cu påine,NU vã vaccinați!!!

    Apreciază

Lasă un comentariu