Al doilea mort după A TREIA DOZA de vaccin anti-covid. Un vaccinist care ridiculiza nevaccinații

S-a stins din viață Gheorghe Hădărean – consilier local PNL Vințu de Jos –  Alba Carolina TV
 
Gheorghe Hădărean din Vințu de Jos, consilier local PNL și fost viceprimar al comunei, a murit subit în urmă cu o săptămână, de infarct miocardic. Surse din familie susțin că acesta era proaspăt vaccinat cu a treia doză de ser experimental Covid, potrivit AlbaCarolinaTV.ro.  
 
 
Lucru care nu ar trebui să ne mire, dacă aruncăm o privire asupra contului de Facebook al defunctului, unde aproape fiecare postare era despre „vaccinurile” Covid. Mai puțin citatul din 22 septembrie despre cașcavalul care e gratuit doar în capcana pentru șoareci – orice legătură cu vaccinul este, desigur, o coincidență. 
 
În rest, Gheorghe Hădărean distribuia postări pro-vaccinare pe bandă rulantă. Distribuia, pentru că nu le compunea el – un om în vârstă n-ar vorbi despre ce conține „cerneala din tatuaj”, ca în postarea de mai jos:
 

 
 
O altă redistribuire, din 3 octombrie, îi ridiculizează pe „românii adevărați” care nu cred în Covid la doar o zi după marele protest anti-vaccinare obligatorie din Capitală, cu participare națională. Probabil peneliștii sau măcar ardelenii de Vințu nu se consideră „români adevărați”? La această întrebare nu ne va putea răspunde fostul consilier PNL, pentru că postările lui pline de superioritate se opresc la 3 octombrie. Dar îi răspunde o comentatoare: „Acu 3 zile te amuzai si de ieri… Ce-i viata? Drum lin D – nu Hadarean G…”, i-a urat Calugar Ani.
 
 
 
Gheorghe Hădărean este al doilea decedat cunoscut după a treia doză de „vaccin” Covid. Primul deces semnalat de ActiveNews a fost al unei asistente medicale în vârstă de 50 de ani din Suceava. Dumnezeu să-i odinească în pace, dar să-i aibă în pază și pe producătorii și promotorii de „vaccinuri pentru libertate”!
 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: