Poftiți la vaccinare! Cât a mai trăit Episcopul Gurie al Devei și Hunedoarei după trei doze de vaccin

 

Prefectul județului, Călin Petru Marian, a confirmat pentru hunedoaralibera.ro că Episcopul Devei și Hunedoarei, PS Gurie, a încetat din viață: „Episcopul Devei și Hunedoarei, preasfinția sa Gurie, a încetat din viață. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

Potrivit Patriarhiei Române, episcopul Devei era vaccinat.

Știrea inițială: Episcopul Devei şi Hunedoarei, Gurie, aflat în stare gravă după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19, ar putea fi transferat, joi, cu un elicopter la Spitalul Judeţean din Târgu Mureş, medicii făcând eforturi pentru salvarea pacientului, ai cărui plămâni sunt afectaţi în proporţie de 85%.

„Bolnavul este în curs de transfer la elicopter. Să sperăm că va rezista acestui transfer fără alte incidente”, a declarat, pentru Agerpres, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva, dr. Lucian Miron.

Părintele episcop Gurie a fost internat vineri, 8 octombrie, la SJU Deva, fiind transferat ulterior la secţia ATI. Starea sa de sănătate s-a agravat în cursul acestei săptămâni, motiv pentru care a fost intubat în urmă cu câteva zile.

„Pacientul are o afectare pulmonară foarte mare. După ultima evaluare la tomograf s-a concluzionat că plămânii bolnavului au fost afectaţi în proporţie de 85%”, a precizat directorul medical al SJU Deva.

Sursa: https://www.g4media.ro

Conform unei înregistrări audio, maicile care aveau grijă de Episcop reclamă că a intrat în colaps la scurt timp după injectarea cu o a treia doză de vaccin și a murit de accident vascular nu de Covid.  Certificatul de Vaccinare al Preasfințitului, pe numele de botez Georgiu Grigore arată că s-a injectat cu Johnson&Johnson pe 3 iunie 2021 la un Centru din Hunedoara. Ulterior a mai făcut încă două doze de vaccin fără a cunoaște marca serului experimental, dar care i-au fost fatale. Încă o dovadă în plus a eficienței vaccinurilor…

Dumnezeu sa-l ierte!

6 gânduri despre „Poftiți la vaccinare! Cât a mai trăit Episcopul Gurie al Devei și Hunedoarei după trei doze de vaccin

  1. Toate mitingurile noastre au avut în prim-plan apărarea sănătății și a drepturilor noastre. Despre apărarea propriei mântuiri s-a vorbit mai puțin. Dumnezeu a fost lăsat mai la o parte. Se vede clar că lupta este cu Dumnezeu din noi. Se vede clar că prin vacciparea și modificarea genetică vor să ne despartă de Dumnezeu pentru ca mai apoi să ne putem închina explicit sau implicit lui necuratul. Cu toate astea, unii ierarhi se vaccipează și îi încurajează și pe enoriașii lor să-i urmeze.
    Ar trebui să ne adunăm în numele lui Dumnezeu și să ne apărăm mântuirea, fraților. Așa cum LGBT a obținut drepturi, trebuie să obținem și noi. Despre ce mântuire putem vorbi dacă suntem modificați genetic? Despre ce mântuire putem vorbi dacă avem nanotehnologie în corpurile noastre? Despre ce mântuire putem vorbi dacă avem markeri identitari în sângele nostru?
    Suntem țară ortodoxă și ar trebui să se vadă acest lucru. Așa cum am putut evita cardul de sănătate din motive religioase, trebuie să evităm și vacciparea tot din motive religioase. Să trimitem scrisori la Patriarh și la ierarhi să ne susțină. Deja unii au spus ceea ce este politic corect, dar noi trebuie să venim cu presiuni asupra Bisericii să ne ocrotească. Ce se va întâmpla cu Biserica lui Hristos dacă toți vom fi robiți lui Satana?

    Apreciat de 1 persoană

  2. Dupe ce zic stirile a avut complicatii si cu rinichii pe langa plamani, cea ce inseamna ca a fost tratat cu remdesivir despre care se stie ca afecteaza ficat, rinichi, plamani. Faza tare este ca anul asta avem aprox 30% vaccinati si cazurile de imbolnaviri au crescut de 6 ori fata de anul trecut in aceeasi perioada cand erau zero vaccinati.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s