PROTEST, joi 28 octombrie în fața sediilor partidelor PNL, PSD, USR începând cu ora 13:00

JOI 28 OCTOMBRIE 2021 – De la ora 13.00 până la ora 14.00 vom protesta în fața sediului PNL ( Strada Modrogan 1), de la ora 14.30 la ora 15.30 în fața sediului PSD ( Sos Kiseleff,nr 10) și în final o vom face de la ora 16.00 până la ora 17.00 în fața sediului USR ( Sos Kiseleff,Nr 55).


Eveniment organizat de Acţiune pentru Naţiune
 
Durată: 4 ore
 
Public Oricine, cu sau fără cont de Facebook
URGENT: PNL, PSD, USR și UDMR au bătut palma și au decis să voteze în Parlament certificatele verzi de vaccinare și vaccinarea obligatorie a salariaților din toate categoriile profesionale!
Și vor să o facă în această săptămână, așa că TREZIȚI-VĂ și lăsați totul pentru a veni joi în fața acestor partide.
Dacă NU o faceți, atunci NU veți mai avea o altă șansă după ce se vor vota aceste legi în Parlament.
Veti ajunge niște ROBI ai guvernului pentru tot restul vieții!
În aceste zile se joacă soarta noastră!
În sediile partidelor se negociază vânzarea trupurilor noastre către industria BigPharma, așa că luați aminte!
Asta înseamnă că vor legifera viața de SCLAV pentru cei 12 milioane de români liberi care au ales să NU se vaccineze cu un ser experimental aflat în studiu clinic până în anul 2023.
Dacă vor vota așa ceva, vom deveni cetățeni de mâna a doua în loc de cetățeni egali în fața legii și ne vom pierde în final: dreptul la libera alegere, dreptul la viață, dreptul la libertatea de circulație, dreptul la muncă, dreptul la sănătate, dreptul la libertatea de exprimare, dreptul de a protesta, dreptul la credință, dreptul la învățătură, dar și alte drepturi FUNDAMENTALE ale omului.
Toți românii și alegătorii acestor partide trebuie să cunoască planurile acestor politicieni vânduți și în final vor înțelege că vor pierde toate voturile dacă votează împotriva intereselor noastre!
Dar noi NU îi vom lăsa să voteze aceste fărădelegi împotriva unui întreg popor și vom protesta cu toții în această joi, 28 octombrie, începând cu ora 13.00 în fața sediilor centrale ale partidelor mari.
De la ora 13.00 până la ora 14.00 vom protesta în fața sediului PNL ( Strada Modrogan 1), de la ora 14.30 la ora 15.30 în fața sediului PSD ( Sos Kiseleff,nr 10) și în final o vom face de la ora 16.00 până la ora 17.00 în fața sediului USR ( Sos Kiseleff,Nr 55).
Vom striga împotriva introducerii certificatului verde de vaccinare ( PLX393/2021), a vaccinării obligatorii ( PLX 399/2017), a vaccinării obligatorii a cadrelor medicale și a altor categorii profesionale ( L454/2021), cât și pentru încetarea stării de alertă.
Vom striga:
NU vaccinării forțate!
NU certificatelor verzi de vaccinare!
Jos cu starea de alertă!
NU vrem pașapoarte, avem imunitate!
NU segregării sociale pe criterii medicale!
NU discriminării celor 12 milioane de români nevaccinați!
NU testării și vaccinării experimentale!
NU votați împotriva poporului!
Vrem tratamente, NU experimente!
NU dictaturii militare în România!
NU îl vrem premier pe Ciucă!
De ce vreți să ne impuneți certificatul verde de vaccinare dacă jumătate din românii vaccinați care s-au testat au ieșit pozitivi?
În ultimile săptămâni, numai ei au avut dreptul să intre în toate spațiile publice și să nu stea în carantină dacă ieșeau pozitivi sau dacă erau contacți direcți ai persoanelor infectate, iar în acest caz au putut infecta toți românii sănătoși.
25% din persoanele internate în spitale în acest moment sunt persoane complet vaccinate!
Unde este eficiența promisă de 95% a vaccinului salvator care trebuia să elimine virusul din comunitate?
Anul trecut aveam de 5 ori mai puține infectări și 8 ori mai puțini morți când niciun român nu era vaccinat, dar în prezent sunt 6 milioane de români vaccinați și numărul cazurilor si al morților crește.
Dacă 10% din românii care mor în prezent din cauza virusului Sars-Cov-2 sunt complet vaccinați la un prag de vaccinare de 30%, atunci înțelegem că vor muri 35% din românii vaccinați dacă înțepăm toată populația?
Rușine să vă fie!
NU vă lăsăm să instaurati dictatura militară și sclavia!
Libertate fără Certificate!🇷🇴

Vezi mai puţin
 

5 gânduri despre „PROTEST, joi 28 octombrie în fața sediilor partidelor PNL, PSD, USR începând cu ora 13:00

 1. n-ar fii rău să invitați la protest și vreo doi-trei episcopi că să apere și ei cu toiegele lor turma care le e încredințată și să meargă și la ” faraon” să ceară drepturile creștinilor precum cu făcut Moise și Aaron ! Iar de nu…să se lase de episcopie și să o ia de la început colo șa , la brutărie !

  Apreciază

   • Doamne ajută. io-s un simplu prostănac de la țară, nu fac propuneri ,numa aicea pe siteu ăsta, nu mă mai complic să-mi umplu capu cu prea multe siteuri și idei că apoi îmi vâjâie mintea in toate părțile și mă fac ca un amețit 🙂 și apăi și așa…cinebaga in seama propunerile unui prostănac ?
    Oricum se subînțelege că păstorii tre s-o ia de la brutărie…nu-ți merge niciunu cu toiagul să facă ceva .
    Pân la urmă…dacă Dumnezeu îngăduie și știe că ne e mai de folos sa suportam prigoană și astfel să ne mai șlefuim …atunci așa va fii…dacă nu…oricând poate sa înmoaie inimile asupritorilor sau să-i piardă … dar așa…ii lasă că să ne necăjim noi pt oarecare folos sau pt neștiutele Sale judecăți pe care poate numa pe lumea cealaltă le-om înțelege …numa să ajungem fiecare la locșorul său în Împărăția Domnului Iisus Hristos Care ne-a dat Dreapta Credință ( Ortodoxia) !
    Trăiască Ortodoxia !
    Piară vaccinul din țară și să nu uităm și de lupta cu patimile din noi 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s