Certificatul Verde obligatoriu la locul de muncă a fost respins de Senat. Protestele continuă joi, 28 octombrie!

 

Sfântul Dumitru ne-a ajutat astăzi, dar și presiunea din stradă și internet si-a spus cuvântul: Senatul a respins legea obligativității certificatului verde la locul de muncă! Urmează însă votul în Camera Deputaților!

De aceea e important ca lupta noastră pentru libertate să continue pe toate fronturile: rugăciune, post, mesaje către parlamentari, petiții, scrisori la sediile partidelor și proteste în stradă.

Puteți vedea aici video ședința de la Senat de azi:

Proiectul de lege 454/2021 care impunea certificatul verde de vaccinare salariaților bugetari a fost respins în Senat, întrucât partidele PNL, USR și UDMR NU au reușit să strângă 69 voturi pentru a trece această lege organică, ci numai 67 voturi!
AUR a votat împotrivă, dar surpriza a venit din partea PSD-ului care a votat împotriva certificatului verde.  Urmează peste câteva zile dezbaterile din Camera Deputaților și apoi votul final în Plen!
De aceea e important să protestăm în continuare pentru ca această lege să fie aruncată cu totul la groapa de gunoi a istoriei.

De aceea nu uitați: Mâine, joi, protestele organizate de Acțiune pentru Națiune încep

De la ora 13.00 până la ora 14.00 –  în fața sediului PNL ( Strada Modrogan 1), de la ora 14.30 la ora 15.30 în fața sediului PSD ( Sos Kiseleff,nr 10) și în final – de la ora 16.00 până la ora 17.00 în fața sediului USR ( Sos Kiseleff,Nr 55).

Mai multe detalii puteți citi aici:  https://danielvla.wordpress.com/2021/10/26/protest-joi-28-octombrie-in-fata-sediilor-partidelor-pnl-psd-usr-incepand-cu-ora-1300/

Și tot mâine de la ora 20.00 iesim iar în toată țara!
La București, Baricada pentru Libertate se ridică la Universitate!
Libertate te iubim, ori învingem ori murim!

2 gânduri despre „Certificatul Verde obligatoriu la locul de muncă a fost respins de Senat. Protestele continuă joi, 28 octombrie!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s