În această seară va fi din nou BARICADĂ umană la Universitate, la ora 20:00

Va fi și în această seară, vineri 29 octombrie PROTEST sub formă de BARICADĂ la Universitate – București – ora 20:00.

La fel va fi și sâmbătă de la ora 18:00.

S-a format BARICADĂ pe bulevard la Universitate – 28 octombrie 2021

 

3 gânduri despre „În această seară va fi din nou BARICADĂ umană la Universitate, la ora 20:00

  1. https://www.activenews.ro/covid/Vasile-Banescu-vaccinatul-de-la-Patriarhie-vorbeste-la-HotNews-ca-un-Papa-al-Romaniei-Pozitia-tuturor-cultelor-religioase-si-a-Bisericii-Ortodoxe-Romane-a-fost-si-este-una-profund-favorabila-vaccinarii.-Micii-au-intinat-un-act-atat-de-curat-ca-vaccinul-170284

    Domnul Vasile Bănescu este papistaș și nu știm noi? Cu cine s-a consultat când a făcut aceste afirmații? Biserica suntem noi, creștinii care mărturisim Adevărul. Cine nu mărturisește Adevărul nu poate vorbi în numele Bisericii. Nimeni nu poate transmite în numele Bisericii alte învățături în afara celor validate de Sfinții Părinți. În Apocalipsă, capitolele 13-14, ne sunt prezentate indicii clare ale peceții lui Antihrist.

    Pe măsură ce aflăm noi detalii de la adevărații specialliști, ne dăm seama că serul EXPERIMENTAL PREZENTAT OAMENILOR CA FIIND VACCIN conține nanoroboți cu hydrogel, grafen și enzima luciferază care are rol de marker identitar. Marker identitar în locul numelui de Botez! Acest marker identitar poate fi dirijat cu ajutorul tehnologiei pe mâna dreaptă sau pe frunte. Deja se recunoaște oficial dorința elitelor de a avea o identitate digitală, care, pentru noi, creștinii, echivalează cu pecetea antihristică. Cum să fie de acord creștinii cu așa ceva când versetele Apocalipsei ne spun să nu acceptăm un număr al cărui semn este 666 în locul numelui de Botez? Apoi, cum să accepte creștinii modificarea genetică, celulele de fetuși avortați și supunerea față de inteligența artificială și față de Antihrist?

    Dacă domnul Bănescu a acceptat markerul identitar în locul numelui de Botez, să-și asume riscurile, dar să nu spună că Biserica are o atitudine ,,profund favorabilă vaccinării”, căci aceasta este o minciună sfruntată! Numărul mare al nevaccinaților infirmă cele spuse de către domnul Vasile Bănescu. Așadar, îi recomand să coboare cu picioarele pe pământ și să observe că nu el este Biserica, ci aceia care ascultă de Dumnezeu, nu de forțele oculte!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s