Din păcate, schismaticul, ereticul și apostatul Serafim de Pireu spune: „Preoții care îi împiedică pe credincioși să se vaccineze sunt schimatici.”

Sărmanul Serafim de Pireu… s-a vaccinat! | Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Noi lovituri de la Serafim din Pireu.

A fost lansat astăzi pe un canal savuros de primă clasă – cu Pagonis, Tzanakis și Kapravelos, vă rog (vezi videoclipul complet în primul comentariu) și în mijlocul unei discuții aprinse:

1) Le-a mulțumit călduros celor prezenți pentru lupta lor grea (spune) pentru sănătatea noastră, referindu-se chiar și la salariul ceresc pe care îl vor avea și răsplata lor postumă de la Dumnezeu! – (probabil doctorilor)

2) A numit minciuni ceea ce se spune despre morțile subite și alte efecte secundare ale vaccinurilor, 3) A cerut instituțiilor (Poliția și Justiția) să lucreze (să pedepsească) pentru cei care le răspândesc,

4) A numit „insulta împotriva lui Dumnezeu” chestionarea științei (lucruri de necrezut) și

5) a susținut că preoții care îi împiedică pe credincioși să fie vaccinați sunt schismatici! Ce este cu adevărat un grup acum, din partea falșilor despoți ai amăgirii și apostaziei. Literal, nu-i mai prindem!

Sursa: tasthyras.wordpress.com

11 gânduri despre „Din păcate, schismaticul, ereticul și apostatul Serafim de Pireu spune: „Preoții care îi împiedică pe credincioși să se vaccineze sunt schimatici.”

 1. hahaha…Dumezeu ii VADESTE pe TOTI NAIMITII pamantului…
  Unde- s ,,ICONOMISTII” care URLAU in 2016 …VREDNIC ESTE…,acest MICROleut din pireu de cartofi,cu TOATE ca NICIODATA NU s-a ingradit de EREZIA EREZIILOR,de LEGIUNE=ECUMENISM,conform canon 15 sinod 1-2.
  Asa e cand te LEPEZI de Dumnezeu CACAdocsind POST 2016,din capu’ plin de.. BEZNA… ca exista ICONOMIE,se PERMITE de canoanele Bisericii Una in vreme de APOSTAZIE mondiala,aducand exemple PROST total intelese SI FARA frica de Dumnezeu,precum ca Sf Vasile CEL MAI MARE sau alti… COLOSI…ai ortodocsiei,SFINTI inca DE PE PAMANT,facatori de minuni INCA de pe pamant,purtatori si SALAS AL DUHULUI SFANT inca din aceasta viata pamanteasca ar fi facut Iconomii in ale DREPTEI credinte…DE CAPU’ LOR…si NU de la Duhul Sfant si aceste Iconomii NU SE POT TALCUI,fiindca DOAR SI NUMAI un Purtator si Salas al Duhului Sfant daca ar EXISTA SI AZI,printre acesti,,iconomisti” moderni POATE SI II ESTE PERMIS de Darul Duhului Sfant sa faca asa ceva si atunci se pot aplica aceste iconomii,cand…NU EXISTA CALCARE DE DOGMA SI CANOANE=DREAPTAcredinta…si NU in alte situatiii, astfel CACA-docsii POST 2016 INDRAZNIND sa creada… de la SINE-SI… potere ca si ei is PURTATORI DE DUH…ptr a LI SE PERMITE de Harul Sfant sa spuna ca …DUPA creta 16 ,se mai pot CONCEPE fel de fel de iconomii.cu toate ca dupa acel moment=creta 16 s-a trecut in…APOSTAZIE MONDIALA…astfel DEBITAND fel de fel de…rataciri ptr AGEAMII si nestiutori de Invatatura Bisericii Unice.
  Cum va PERMITETI sa CREDETI vreo clipita ca puteti VOI,acesti caca-docsi POST creta 16 sa INDRAZNITI sa sperati ca va mantuiti INVATAND pe altii ca se poate face vreun DRAM de Iconomie la o APOSTAZIE MONDIALA,cica asta e spre matuirea oamenilor.
  E FALS,e TOTALA INSELARE.Sfintii erau PURTATORI DE DUH SFANT,azi CINE ESTE PURTATOR DE HAR dintre cei care CACAdocsesc,,iconomii”,indemnand pe oameni spre…IAD.
  Doar ce SCRIU Sfintii sa facem si ATAT si sa NU primim ABSOLUT NIMIC de la NAIMITII din ziua de azi si SLUGALAII ai SATANEI,e singura MICROsansa a noastra,fiindca suntem EXTREM de departati de Adevar,ne-am nascut in PLINA erezie si dupa creta 16 este… APOSTAZIE.
  Nu va mai incredeti in fii oamenilor intru care NU ESTE MANTUIRE,ci doar si NUMAI in Arhiereul Vesnic Iisus Hristos,Capul Bisericii Unice,SINGURUL Pastor CU ADEVARAT BUN si nu in ..CACAdocsii iconomisti ,IMBACSITI de EREZIE si ,,invatand”din… BEZNA… mintii lor.
  Exista SUTE de carti Sfinte,cu invataturi Sfinte,doar si numai alea ne folosesc ,azi,in vremea APOSTAZIEI MONDIALE si a venirii ARATARII HERMAFRODITE=fiul PIERZARII.

  Apreciază

  • Prietene, nu iconomia este problema, ci faptul ca multi din acesti episcopi si preoti merg din cadere in cadere.
   Serafim de Pireu a marturisit o vreme.
   Apoi, in loc sa ia atitudine impotriva lui Bartolomeu, ereziarhul de la Istambul, se apleca umil luand binecuvantare de la el. Si usor, usor nu prea a mai vorbit de ereziile din Creta.
   Pe urma a venit schisma din Ucraina si in loc sa reactioneze normal si sa rupa legaturile cu Ieronim al Greciei si cu Bartolomeu, a incercat sa justifice caderile schismatice.
   A venit vaccinarea si a cazut in erezia atribuirii vaccinurilor demonice unui rol dumnezeiesc. Acum se adanceste din ce in ce in aceste erezii criticand pe cei ce apara turma credinciosilor si devenind de-a dreptul apostat.
   Iconomia lui nu prea a existat. Poate doar dupa Creta sa fi incercat o perioada de iconomie, desi nu s-a vazut ca ar avea intentia sa reactioneze.
   Dar nu putem incrimina pe toti cei ce aplica iconomia ca ar fi cazuti.

   Apreciat de 1 persoană

   • Tu,fiind CALDICEL,asa o vezi !
    Eu stiind ce invata Sf Teodor Studitul si prin el, TOTI sfintii in cazul APOSTAZIEI,trebuie sa CERCETAM FAPTELE clericilor,Iar de NU au intrerupt pomenirea,episcopului ERETIC,precum acest… PIREU DE CARTOFI,care NICIODATA NU a intrerupt pomenirea FOSILEI de la stambul=bartolomeu(ca ala nu e Patriarh, ci o PANARAMA de care rad TOTI dracii),atunci ramanand in BEZNA antihristului,a ajuns sa ASCULTE DE STAT=mamona,sa fie AMBALAT= injectat, ca TOTI ecumenistii LEGIUNII.
    TREZIREA ca si cine asculta de STAT ,s-a LEPADAT de Biserica Lui Hristos si asculta de antihrist,ca asta e STATUL .
    De asta ne-au invatat Sfintii,CLAR ce sa facem in vremurile SATANEI,dar cei mai multi se vad mai DESTEPTI decat Sfintii,DAR NU sunt si …INTELEPTI=luminati ca Sfintii si au ajuns la mintea DOBITOACELOR si asa se va sfarsi ptr TOTI …fii faradelegii,care NU au primit si NU le-a placut ADEVARUL….daca NU inteleg URGENT…. CA NU EXISTA cale de ICONOMII/PACT CU ANTIHRISTII, si vor termina,INSEMNATI=INJECTATI, in oastea antihristului = PIERZATORUL.

    Apreciat de 1 persoană

 2. Frate Daniel dar de ce te miri? Clerul ortodox din Grecia a depus de mult timp armele si s-a predat „celuilalt”, cu mici exceptii bineinteles, si se pare ca nici Sf. Munte Athos „nu se simte prea bine”…Grecia ortodoxa inca nu s-a prabusit total, dar nici departe nu e…sa ne rugam sa nu cadem si noi….

  Apreciază

 3. Falsificarea credintei este si transformarea in dogme de credinta a unor lucruri care de fapt nu sunt asa. Daca, de pilda cineva vrea sa transforme in dogme de credinta, in conditie absolut obligatorie pentru mantuire, un lucru secundar, chiar bun de ar fi el – de pilda vaxxinul sau testul, atunci unul ca acesta devine automat eretic chiar daca este episcop si i numeste schismatici pe cei care refuza vaxxinul si testul. Sfântul Maxim Mărturisitorul scrie că dacă un ierarh excomunică, afurisește contrar scopului lui Dumnezeu, judecata lui Dumnezeu nu-i urmează; căci acestea trebuie să se facă după judecata lui Dumnezeu!
  Avem exemplul renumitii eustatieni. Ce au facut acestia? S au atins de dogmele credintei? Nu. Nu s au atins de nicio dogma. Dar atunci ce au facut? Au transformat in dogme de credinta, in conditii absolut necesare pentru mantuire, lucruri secundare. Adica necasatorirea si abtinerea de la consumul de carne. Biserica spunea: Aceste lucruri sunt bune si sfinte si placute lui Dumnezeu si vrednice de recomandat – ceea nu se poate spune despre vaxxin mRNA si test – dar nu sunt conditii de mantuire, nu sunt dogme.
  „NU! carteau eustatienii. Cel care nu se departeaza de casatorie si mancarea de carne nu se poate mantui” Ce s a intamplat atunci? Duhul Sfant prin gura Sfintilor Parintii i au proclamat pe acestia eretici si a rostit impotriva lor un sir de anateme.
  Dar impotriva celor care pun conditie obligatorie vaxxinul si testul pentru a participa la Liturghie?
  Impotriva acestora ramane valabila anatema Sinodiconului care cade asupra lor!

  Sinodiconul spune asa:

  Aceia care primesc cu mintea lor iconomia intrupata a lui Dumnezeu Cuvantul, dar nu ingaduie ca aceasta (harul) sa lucreze prin icoane (moaste), astfel par a primi prin vorbe mantuirea dar in adevar o leapada – anatema sa fie!

  Cum o leapada mantuirea? In Tainele Bisericii lucreaza Hristos care revarsa harul. In Tainele Bisericii sunt prezenti Maica Domnului si sfintii. Pai si sfintii sunt izvoare ale harului. Singur Hristos este izvor al harului dupa fire. Sfintii sunt izvoare ale harului dar dupa har. Adica nu sunt sfintii sursa ci numai prin partasie cu Hristos transmit si ei harul. Harul se transmite de la sfinti indeosebi prin icoanele si moastele lor. Deci daca la Liturghie este prezent Hristos care revarsa harul se mai poate pune problema infectarii vreunui credincios? Nicidecum! Asadar cei care ignora acest aspect intra automat sub anatema Sinodiconului!Dar este indatorirea clericilor in primul rand sa cunoasca acest lucru capital! Daca clericii nu constientizeaza atunci cum vor sti mirenii?

  De asememea hotararea dogmatica a sinodului VII ecumenica pune sub anatematisire pe cei care intra in bisericile sau manastirile ortodoxe ca in niste spatii comune unde nu lucreaza harul. Adica pun conditie obligatorie vaxxinul si testul! In biserici ortodoxe lucreaza Hristos care transmite harul prin Taine – deci nu se poate contamina vreun credincios: exclus asa ceva!

  Apreciază

 4. Pingback: Sfintii MIHAI si GAVRIIL. Cum a cazut LUCIFER? Vom intelege astfel mai bine care-i treaba cu LUCIFERIANISMUL si cu tot ce se petrece acum in jurul nostru | SACCSIV - blog ortodox

 5. Pingback: Mitropolitul Serafim de Pireu: „Preoții care îi împiedică pe credincioși să se vaccineze sunt schimatici” | SACCSIV - blog ortodox

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s