Proteste în România 21 noiembrie 2021: București, Ploiești, Timișoara, Sibiu, Craiova, Focșani

 

București:

Ploiești:

Tmișoara:

Craiova:

Focșani:

Sibiu:

2 gânduri despre „Proteste în România 21 noiembrie 2021: București, Ploiești, Timișoara, Sibiu, Craiova, Focșani

 1. Să încercăm să dobândim cuvânt cu putere multă. Cine ni-l dă? Duhul Sfânt. Trebuie pocăință generală, trebuie rugăciune curată. Puternic este Dumnezeu să împiedice toate planurile vrăjmașilor, dar puternic este să nu le împiedice dacă nu ne pocăim.

  Părintele Arsenie Boca spunea că ,,pentru avorturi, desfrânare și vrăjitorie se plătește o taxă”. Trebuie să înțelegem că plademia este este o lucrare demonică și aceasta trebuie învinsă în primul rând cu armele luminii. Fiecare trebuie să ceară iertare de la Dumnezeu pentru păcatele sale și pentru ale neamului românesc. Chiar și în timp ce se află la proteste!

  Maica Domnului să ne ocrotească! Să nu uităm de Psaltirea Maicii Domnului! Este de mare ajutor în aceste vremuri. Este caldă, blândă și dulce și ne ajută să luptăm cu frica și cu stresul. Bucurii!

  Apreciază

 2. Vaccinarea împotriva Covid 19, în loc să fie o problemă strict medicală, a devenit, în mod suspect, o problemă politică la vedere și o problemă spirituală în ascuns. De aceea, noi, cei dornici de mântuire, trebuie să respingem din motive religioase înțeparea cu aceste seruri, iar preoții și ierarhii trebuie să ne fie alături. Iată principalele argumente:
  1.Acestea sunt experimentale, deci nimeni nu are voie să le declare obligatorii. Niciun preot nu se poate juca cu propria viață și cu viețile enoriașilor săi de dragul unor EXPERIMENTE!
  2.Aceste seruri au prea multe efecte adverse și prea puține efecte benefice.
  3.Conțin celule de fetuși avortați, aspect incompatibil cu credința ortodoxă.
  4.Conțin nanotehnologie, aspect incompatibil cu mântuirea. Acest fapt presupune atribuirea unei identități digitale fiecărui om. Cine are dreptul să-mi înlocuiască numele de Botez cu o identitate digitală? Nu poate exista o identitate digitală fără număr în locul numelui de botez și fără un sistem electronic de recunoaștere bazat pe 666! Și atunci de ce se dorește satanizarea României și a lumii?
  Numai Dumnezeu are dreptul să ne controleze TOTAL, nu și elita satanistă care cooptează spre cădere și spre smintirea aproapelui chiar și fețe bisericești!

  Citind Apocalipsa, capitolele 13-14, acest popor ortodox respinge acest ser experimental în primul rând din motive religioase și caută să facă deosebirea dintre adevărata știință guvernată de Dumnezeu și această ideologie satanistă cu pretenții de știință. El simte când se dorește sănătatea populației și când se dorește împuținarea lumii și controlul acesteia sub masca ocrotirii sănătății! Sfântul Paisie Aghioritul ne-a avertizat că vom fi pecetluiți prin vicleșug. Se inventează o boală și sub pretextul vaccinării, ni se inoculează elementele peceții!

  Acest ser experimental NU întrunește caracteristicile unui vaccin, ci caracteristicile PECEȚII lui Antihrist, de aceea NU este acceptat de către creștini. Pe măsură ce lucrarea antihristică va înainta, vom vedea mai clar acest lucru. Deja codul QR conține 666 și fără acesta se poate interzice dreptul de a vinde și de a cumpăra! Mai apoi, certificatul verde se va demoda… Enzima luciferaza și nanoroboții cu hydrogel din aceste seruri ne vor aduce multe surprize după conectarea la 5G. Întregul corp va funcționa ca un telefon și omul nu va mai fi stăpân pe emoțiile lui. Cum se va mântui atunci? Deja cu un telefon bun se poate observa cine s-a vaccinat și ce cod a primit. Particulele de grafen se vor autoasambla și vor transporta markerul identitar pe mână sau pe frunte! Ce este aceasta dacă nu e PECETEA lui Antihrist? Deja se vorbește despre digitalizarea ființei umane și chiar despre internetul interuman! Restrângerea unor drepturi pentru cei neînțepați are o singură justificare: graba celor puțini de a-i controla prin tehnologie pe cei mulți!

  5.Aceste seruri experimentale urmăresc modificarea genetică a omului. Dumnezeu ne-a creat bine și nimeni nu are voie să ne modifice genetic sub niciun pretext. Modificarea genetică, pentru un creștin, este inacceptabilă. Un om modificat genetic nu mai este uman, ci transuman. Nu mai este făptură a lui Dumnezeu, ci o creație a omului influențat de Satana. Nu mai este independent, ci sclavul proprietarului de tehnologie, care îl va influența permanent.
  Capul Bisericii este Hristos, iar trupul Său este format din credincioși, preoți și ierarhi. Biserica, adică noi, credincioșii, preoții și ierahii trebuie să facem voia lui Dumnezeu! Dacă Hristos ne-a spus să nu primim în locul numelui de Botez un număr al cărui semn este 666, apoi NIMENI nu are voie să ne spună altceva!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s