Dezbatere despre obligativitatea vaccinării anticovid si certificatul verde

27 noiembrie 2021

Dezbatere publică: obligativitate vaccinare anticovid-19 constrangeri, premieri si penalizări pentru proceduri medicale obligativitate certificat verde (discriminare/segregare)

 MiniDezbatere tete-a-tete între specialiști ai Societății Civile și invitați ai PSD Iași, organizată de Comitetul Cetățenesc Iași, cu sprijinul Starea de Libertate și Aurelian,R⭕️.

#Participanți

Din partea psd Iasi: 1. Dr. Carmen Dorobat- infectionist 2. Dr Vasile Cepoi – dir DSP 3. Marian Grigoras PREFECT 4. Lia Anton – dir. TvLife. 5.Dr. Raluca Prepelita – psihiatru.

Din partea Soc Civile: Lista noastra, 6 persoane (am discutat cu Octavian si am convenit ca mai putin de 6 nu se poate din partea noastra. Sa mai adauge dumnealor o pers…). 1. Av Marina Ioana Alexandru 2. Dr Damian Baciu. 3. Dr Anca Nitulescu. 4. Dr Oana Mihaela Secara. 5. Psiholog Adrian Aciu. 6. Farmacist Chitu Roxana. 7. Activist Aurelian Popa (pct, ro), care asigură transmisia.

5 gânduri despre „Dezbatere despre obligativitatea vaccinării anticovid si certificatul verde

  • Paul,
   Nu e asa simplu.
   Un om vrea si altul nu vrea sa se indoape cu otravuri.
   Problema apare cand autoritatile il forteaza si pe cel care nu vrea sa vrea.
   Ii conditioneaza existenta normala de otravurile respective.
   Apoi, eu consider ca si cel care vrea are consimtamantul viciat pentru ca este mintit ca vaccinul il apara. NU-L APARA. Ba mai rau: se pricopseste cu o multitudine de efecte adverse, mai devreme sau mai tarziu, printre care si moartea.

   Apreciază

 1. Daca masonii au ordin de la cel ce stapaneste Pamantul,va fi obligativitate sub o forma sau alta;noi,cei care suntem decisi sa nu facem acest pact cu nenumitul,trebuie sa ne gandim ce vom face,care sunt alternativele;aici trebuie lucrat;trebuie sa ne gandim,sa ne organizam ca si cum deja s a dat legea certificatului mortii.

  Apreciază

 2. Fac si eu o precizare: Minutul 35:45 – 36:10 – dl. dr. Cepoi afirma: „nu aveam cum sa stim care vor fi mutatiile si cum vor evolua ele” – BA PARDON? va rog sa luati aminte la ce vorbeste de 1 an de zile GEERT VANDEN BOSSCHE www.https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/ Vaccinarea in mijlocul pandemiei, cu vaccinuri insuficient testate, conduce doar la nasterea unor variante mutante mai infectioase.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s