,,Libellus” sau ,,certificatul de jertfă” similar cu certificatul verde sau mai grav?

Acest document este un ,,certificat de jertfă” eliberat celor care au mituit administrația imperială în timpul persecuției lui Deciu asupra creștinilor, potrivit Oxyrhynchus Papyri. A fost emis undeva între 25 iunie și 24 iulie, în anul 250, potrivit aceleiași surse.

Împăratul Decius (249-251), considerând creștinismul ca fiind un element distructiv în cadrul Imperiului, hotărăște desființarea lui, aplicând pentru aceasta o strategie aparte.
În anul 249 a promulgat legea privitoare la ,,certificatul de cetăţenie”, care s-a dovedit a fi de fapt un adevărat edict de persecuție.
Astfel toți cetățenii Imperiului Roman, indiferent de vârstă sau stare socială, erau obligați să se prezinte în faţa magistraţilor şi să ceară un „libellus”, adică un ,,certificat” de cetăţean bun şi loial statului.
Acest ,,libellus” se elibera numai acelora care, în prealabil, aruncau câteva boabe de tămâie pe jăraticul aflat înaintea statuilor idolești.
A jertfi zeilor era, deci, o obligație cetățenească.

Celor care fugeau din calea persecuției li se confiscau averile, iar dacă se întorceau erau supuși la chinuri, urmărindu-se nu atât uciderea lor, cât mai ales apostazia.

De această apostazie obligatorie, mulţi creştini au încercat să scape, cumpărând certificatele de la funcţionarii publici care le vindeau clandestin.

Aceşti creştini au fost numiţi „libellatici”, iar cei care şi-au renegat credinţa au fost numiţi „lapsi” – căzuţi.

Au fost mulți creștini care au apostaziat în acele vremuri, fiind împărțiți în patru categorii, după gradul apostaziei:
1. ,,sacrificați” erau denumiți cei care sacrificau zeilor;
2. ,,thurificați” erau cei care aduceau numai ardere de tămâie;
3. ,,libellatici” erau cei care obțineau un certificat (lat. libellus) pe bani, conform căruia au sacrificat zeilor, dar fără să fi sacrificat;
4. ,,acta facientes” erau cei care declarau că nu sunt creștini.

După încetarea prigoanei, Sf. Ciprian al Cartaginei a cerut convocarea unui Sinod al tuturor episcopilor din Africa, spre a lua o hotărâre comună privind reprimirea în Biserică a ,,libelaticilor” şi a celor apostaţi.

La propunerea episcopului Ciprian şi după lungi discuţii, s-a hotărât ca primii să fie admişi în comunitatea bisericească după ce vor fi împlinit penitenţa prescrisă de episcop, iar apostaţii, adică cei ce jerfiseră concret zeilor, să fie reprimiţi la sfintele taine numai în ceasul morţii, dacă vor da dovadă de statornicie în trăirea vieţii de buni creştini întru pocăință.

Întrebare:
Acest ,,Libellus” ca și ,,certificat de jertfă” se aseamănă cu așa-zisul ,,certificat verde” de azi?
Cumva istoria se repetă?

Primit pe Telegram

18 gânduri despre „,,Libellus” sau ,,certificatul de jertfă” similar cu certificatul verde sau mai grav?

 1. Nu exista similitudine între cele doua tipuri de certificate,deoarece primirea certificatului verde nu impune lepădarea de credință creștină, ci vaccinarea sau trecerea prin boala numita covid. Nu e vorba de creștinism aici, e evident. Asocierea este forțată.Dar desigur, acest lucru, nu înseamnă că cei care impun certificatul verde de azi au dreptate. E o aberație certificatul verde!

  Apreciază

   • Ei bine, pseudonimul omului de știință este Mik Andersen. Vom vedea o scurtă trecere în revistă a ceea ce sunt rețelele intra-corporale. Acum vom vorbi despre nanotehnologie. Mai exact, despre ce încearcă să facă elita. Este viitorul sau scopul acestei operațiuni, unde Elon Musk este o piesă importantă. S-a întrebat cineva vreodată cine i-a dat permisiunea lui Elon Musk pentru a putea lansa mii de sateliți în spațiu? Are mână liberă. Asta face parte din obiectiv. Și, de asemenea, este o parte din planul elitei. Să începem.

    Diagrama rețelei intra-corporale. Să ne uităm la această diagramă și, odată privind la ea, vom înțelege totul.

    În această diagramă, putem vedea toate componentele care sunt introduse în organism după fiecare inoculare. Împreună, ele acționează ca o rețea de monitorizare a corpului uman. Și pe de o parte, cum spuneam, vorbim despre monitorizare. Cartografiere. Dar poate cel mai îngrijorător lucru este… Acest lucru este deja îngrijorător, deoarece ați fost marcat ca niste bovine. Dar cel mai îngrijorător lucru este neurostimularea. Adică, amintiți-vă că un router trimite semnale, dar le si primește.
    În acest caz, aceste nanorouterul va trimite informații despre semnele vitale, activitatea inimii, atenția, nivelul glicemiei etc. Dar puteți trimite, de asemenea, semnale pentru ei. Și ca o consecință a trimiterii acestor semnale, pot apărea schimbări în biologie. Sau schimbări de comportament dacă vorbim despre o nano-rețea intra-cerebrală. În acest caz, vorbim despre sistem intracorporal. Împreună, ele acționează ca o rețea de monitorizare a corpului uman.

    Aceste imagini pe care le vedeți aici sunt extrase, pe de o parte, din literatura științifică și comparate cu vaccinul Pfizer obținut de dr. Campra prin microscopie optică și electronică. Componentele nano-rețelei intra-corp. Cele care au fost identificate sunt nanotuburile de carbon și derivații lor, punctele cuantice grafenice, înotătorii de hidrogel, nanoantenele fractale de grafen, nanoruterele sau nanocontrolerele, CODEC sau nanointerfața. OK? Adică codificatoare pentru a cripta informațiile în comunicare.
    Amintiți-vă că vorbim despre o tehnologie care este decriptată, dar este o tehnologie militară foarte avansată. Și, desigur, s-a dezvoltat în spatele societății civile. De fapt, pe spatele a 80% din societatea civilă care cred că primesc un vaccin. Deci primul lucru, cum spuneam, este să resetăm toate informațiile despre „vaccin” și să oferim informațiile corecte, chiar dacă sunt șocante. În topologia nano-rețelei vorbim despre nano noduri, nanosenzori, nanocontrolere și nanointerfață. Aceasta este o diagramă rezumativă.

    Intra-body nano-network – ORWELL CITY
    https://www.orwell.city/2021/12/nano-network.html?m=1
    👇
    Avem un nou zeu! Crăciunul nu mai este despre Nașterea Domnului nostru Iisus Hristos, ci despre Idolul Covid (Vaccin+ cod QR)! Cântarea Pandeliei se îmbogățește cu Colindele vaccinului!
    Creștinii noștri ortodocsi atunci când vor vedea că pot fi penalizati, ca urmeaza să nu mai aibă posibilitatea primirii unui salariu, ca nu mai pot avea ce si au dorit, or sa cedeze și vor accepta conditiile sistemului… Iar apoi vor spune: „Ce era sa fac? Sa mor de foame? Să mi moară copiii?” Și apoi mai tarziu cand vor primi pecetea se vor închina Antihristului, ca să nu mai spunem ca s au închinat zilnic prin patimile lor cotidiene, prin felul vieții pe care o duceau! Prin urmare, mulți, mulți dintre creștinii noștri ortodocsi vor trăda credința ortodoxa și nu se vor mai putea mantui!
    In general, am ajuns sa idolatrizam facilitatile avansate stiintific, care nu sunt rele in sine, atata vreme cat nu ne idolatrizam stilul de viata, nu ne izolam de Dumnezeu si nu Il inlocuim pe adevaratul Dumnezeu cu idolii din zilele noastre. Este cunoscut faptul ca adevaratul Dumnezeu va distruge si va rasturna toti idolii. Dar am putea sa extindem aici ideea mai departe, pentru
    ca vorbim despre idoli. Mai trebuie sa spunem ca si casa noastra poate deveni un idol, laolalta cu copiii nostri si rudele noastre. Si, sincer vorbind, nu este scopul si centrul vietii noastre sa avem o familie fericita, o casa frumoasa, fericita – familia ideala?
    Acum, sa nu ne culcam pe o ureche doar pentru ca frecventam biserica in fiecare duminica cu familia sau ca ne spovedim si ca ne impartasim din cand in cand cu Sfanta Euharistie. Idolatria este in maduva oaselor noastre. Credem carierelor noastre. Credem in casa noastra. Credem in copiii nostri. Idolatrizam aceste lucruri, de aceea suntem distrusi daca le pierdem. Daca eliminam obiectul de inchinare din ochii inchinatorului, atunci vedem raspunsul aceluia imediat. Daca ne ar disparea casa si copii nostri, parintii sau sotii dinaintea ochilor, am fi distrusi. Nu ne referim la durerea naturala, la socul natural pe care il simtim cu totii. Aceasta este natura umana. Cand pierd un membru al familiei mele sau daca imi pierd casa, este normal sa simt durerea. Nu o sa rad in hohote. Cu toate acestea, daca nu pot face fata situatiei, daca ma gandesc la sinucidere, daca vreau sa sar de pe un pod, inseamna ca lucrurile sau persoanele pe care le am pierdut erau idolii mei si m am inchinat lor fara sa mi dau seama. Deci, dupa cum vedeti, idolatria poate intra cu usurinta in vietile noastre. Din aceasta puteti intelege abisul idolatriei in vietile oamenilor din jurul nostru si in viata noastra.
    Acum sa examinam ce se ascunde in spatele acestei stari de idolatrie. Ce este in spatele unui stil de viata luxos sau al carierei mele, al tehnologiei? Cine se ascunde in spatele acestora? Sa vedem cum caracterizeaza Domnul aceasta conditie: tronul lui satana, locul satanei.
    Dar cum este posibil ca satana sa si instaleze tronul in spatele lucrurilor care reflecta calitatile lui Dumnezeu? Satana se introneaza in umbra acestor lucruri; acolo locuieste. Astfel bietii oameni incep sa se inchine reflectiei calitatilor lui Dumnezeu in natura si, fara sa realizeze, devin idolatri si se inchina diavolului. Cu toate acestea, idolatria nu este numai inchinarea la un anumit obiect, cum ar fi o statuie. Poate fi inchinarea la tehnologie, stiinta, bogatie si bani si sex. Toate acestea pot deveni idoli la care se inchina oamenii. Diavolul este venerat indirect prin ele.
    Analogia intre acest ,,Libellus” ca și ,,certificat de jertfă” si așa-zisul ,,certificat verde” (cod QR) ar trebui sa ne trezeasca!
    Certificatul green pass (cod QR) în această etapă are rol de familiarizare a oamenilor cu 666 – acesta este scopul intermediar. Fara cod QR or să ne interzică să cumpărăm (accesul la magazine) și să vindem (afaceri) deoarece ca pre-mergător al semnului fiarei 666, certificatul imită și își asumă atributele insemnarii cu 666. Singura diferență față de pecete este însă lepădarea explicită de Hristos – care deocamdată nu este solicitată. Totusi aceasta lepădare este destul de explicită pentru cei care au discernamant să deosebeasca semnele vremurilor și să vadă pe ce lume trăiesc….
    Într-adevăr nu au prea mare vină oamenii care nu deosebesc duhurile si nu se pricep să cântărească prea mult evenimentele și să vadă ce și cum. Dar cei care desi isi dau seama și cu toate acestea primesc certificatul doar din comoditate și din dorința de a fenta semnele vremurilor, se fac deja vinovați prin aceea că participă inca de pe acum la viitoare întronarea a lui antihrist…
    Fleacuri! Lucruri fără importanță! De ce te-ai crampona de ele? De ce n-ai face un gest care-i o simplă formă? Așa i s-a spus Apostolului Luca, la Atena, când i s-a cerut să arunce o fărâmă de tămâie pe altarul idolicesc spre a fi scutit de osândă. Numai că în asemenea situație fărâma aceea de tămâie (…) nu mai este o bucată, o bucățică, o fărâmă de substanță rășinoasă, ci e TOTUL și însăși CONDIȚIA TA UMANĂ și LEGĂTURA TA CU CERUL și însăși PERSOANA respectivului – și dacă azvârli tămâia n-are nicio importanță, însă persoana aceea s-a pulverizat. Refuzând, Apostolul Luca a știut ce face și a înțeles ce poate deveni – în anumite împrejurări – «o fărâmă de tămâie».
    Nu există acte, gesturi, declaraţii, iscălituri, depoziţii „de formă”. Noi oamenii nu trăim și nu acţionăm la un nivel numenal si noematic. Ne situăm fată de ceilalţi, ne definim, ne caracterizăm nu prin tainele eului, ci prin manifestările comportamentului şi căile alese de psihie. De la fenomenologi şi existenţialişti încoace lucrurile acestea sunt bine ştiute şi au intrat în domeniul public al adevărurilor elementare. Trăim și acţionăm la un nivel fenomenal și structural unde formalul și numenalul se confundă, unde, altfel spus, forma implică şi angajează fondul
    Viaţa „reală” nu cunoaşte rezervele mintale: în mediul acela nu pot fi sesizate, nici chiar transmise; pe plan existenţial, acţiunea (care-i totuna cu „forma”) singură se vădeşte şi este perceptibilă. Ea antrenează cu sine (în sine) şi fondul, asupra căruia nu mai există procedeu care să îngăduie a-l discerne osebit.
    „De formă”, deci, înseamnă de formă şi în fond. În stadiul acesta şi în condiţiile specifice ale câmpului relaţional, fondul e inexorabil legat de formă, e solubilizat în ea, purtat de ea.
    Distincţia, subtilă, dintre formă şi fond nu-i comunicabilă. E o iluzie, o amăgire, o fabulaţie, o creatio mentis încătuşată între limitele sinei.
    „Am dat o declaraţie de formă”, „Am semnat de formă” şi altele de acelaşi fel sunt non-sensuri, imposibilităţi. Ţi-ai pus semnătura? Ai jertfit idolilor? Suspansul a încetat, dilema s-a prefăcut în decizie, ipoteticul e acum fapt. Forma a îmbrăcat fondul, s-a lipit de el, s-a împreunat cu el; alcătuiesc un singur trup, cum stă scris la Carte. Forma şi fondul – pe planul existenţial-fenomenal – înjghebează un compus, o combinaţie, nu un amestec. Nu mai pot fi separate. Iar cum „de formă” e o expresie destinată exclusiv aprecierii sociale (liniştirii conştiinţei în raport cu eventualele reacţii ale obştii), rezultă că e o sintagmă imaginar-transcendentală. Acidul clorhidric – spre a exemplifica ideea de combinaţie – nu poate zice: cu H sunt de partea… iar cu Cl sunt de partea… Hidrogenul şi clorul nu mai pot fi „prinse qua materii individualizate”. HCl vorbeşte atât în numele clorului, cât şi în al hidrogenului. „De H” votez cu… „de Cl” votez cu… este echivalentul unei contradicţii in terminis şi tăgăduieşte o iremediabilă consubstanţialitate. Orice „sufletism”, prin urmare (fac ce fac, dar cu sufletul nu fac; sunt aici, dar cu sufletul altundeva; acţionez precum se vede, însă nu în numele meu), este incongruent şi falacios. Ne aflăm într-un domeniu în care evidenţa faptică exclude şi preschimbă orice explicaţie suplimentară în farsă.
    Aceasta-i teribila – îmi place a repeta cuvântul – lecție a piesei lui Eugen Ionescu: nu-i nevoie de mai mult decât de un sărman «t»! Sumara indicație a unui fapt mărunt și real este arhisuficientă spre a te angaja, prinde și pierde într-un proces ireversibil.
    Atenție! Pericol! Pare a grăi piesa: nu există fapte neînsemnate. Ne aflăm într-un univers unde materia și realitatea sunt alcătuite din corpuscule infime și microasamblări.Şi, într-adevăr, aşa stau lucrurile: nu există «declaraţie de formă». În asemenea cazuri, fondul şi forma nu pot fi deosebite, ele formează un tot irefragabil. În lumea noastră fenomenală, declaraţia de formă este totuna cu declaraţia de fond. Se cuvine, aşadar, să fim foarte atenţi şi să nu ne ameţim cu vorbe goale şi neroade.
    Creştinismul ne cere numai astfel de lucruri care contrazic firea noastră pământească, firea lumii acesteia, deci imposibilităţi şi numai imposibilităţi. Acesta‐i şi sensul tainicei parabole a smochinului neroditor, blestemat pentru a nu fi produs fructe atunci când nu‐i venise vremea. Nedreptatea osândei pe mulţi i‐a scandalizat de‐a lungul veacurilor, pe mulţi i‐a silit să iscodească explicaţii. Dar parabola e încuiată numai pentru cei ce nu înţeleg că Iisus Hristos ne‐a cerut şi ne cere numai imposibilităţi posibile (şi‐n primul rând să ne prefacem pe noi înşine, să ieşim de sub determinismul demonic, să dăm roade bine plăcute lui Dumnezeu în pofida contabilităţii calendaristice şi a mecanismului justificator căruia demonul mereu îi suflă răspunsul: aş vrea, Doamne, dar nu pot…
    Până în ultima clipă omul caută o soluţie – cinstită, care să nu contravină convingerilor sale – pentru a putea să rămână în viaţă. Nu se grăbeşte să se pronunţe; va citi actul a cărui aprobare i se cere când îi va fi supus şi se va pronunţa atunci. Deoarece ştie că nu va accepta orice, aşteptarea lui nu are caracter infamant. Nici Domnul n-a grăbit moartea. A aşteptat-o, dar n-a forţat lucrurile. Mântuitorul, prin urmare, nu aprobă setea de moarte, nerăbdarea, sinuciderea camuflată. Viata e darul lui Dumnezeu, pastrarea ei cat mai mult se impune. Nu insa cu orice pret: in orice clipa, fara graba si fara sovaiala, trebuie sa fim gata s-o dam pentru ceea ce ne depaseste, pentru acel lucru fara de care nu am supravietui noi, ci cadavrul nostru viu, turcita noastra umbra. Numai astfel, pierzand-o, ii dam vietii o valoare. Paradoxul acesta – cel mai ametitor – l-a formulat Hristos Insusi expresis verbis: „cine tine la viata lui o va pierde, iar cine-si pierde viata pentru Mine o va gasi”. Pentru Mine inseamna pentru o idee care se poate prevala de a fi conforma cu voia Lui.
    Râvna este energia sau puterea harului Duhului Sfânt în inimă. Numai legatura noastra vie si puternica cu Hristos ne poate salva in mod minunat si numai harul Duhului Sfant, daca l-am agonisit, poate sa lupte cu duhurile dezlantuite ale satanei, numai si numai El ne poate trece, precum pe cei trei tineri, biruitori prin cuptorul de foc de neinchipuit care ne-a fost anuntat si ras-anuntat de catre glasul profetic al Bisericii. Cine a avut urechi de auzit, a auzit! Iar cine a dorit, in ciuda a ceea ce a auzit, sa ramana in nedreptate si spurcaciune, in necredinta si in rautate, in viclenie si in trandavie, este liber sa ramana pana la sfarsit! Niciun efort si niciun mijloc omenesc nu pot sa mai ajute pe nimeni de acum. Nicio strategie, nicio ambitie incrancenata si niciun calcul omenesc nu vor face fata suferintelor grele care ne asteapta, nici nu ne vor netezi calea spre moarte si Judecata. Nu altceva ne-a poruncit nici Mantuitorul Hristos, nu dupa alte cuvinte decat acestea, care niciodata nu trec, fi-vom judecati. Precum Petru … , va trebui, duhovniceste vorbind, sa mergem pe apa, iar asta… nu se invata omeneste in niciun fel, ci numai intarindu-ne credinta prin har, prin primirea si pastrarea in inimi a lucrarilor vii ale Dumnezeului nostru celui Viu! De aceea ne-am propus de la o vreme, sa insistam pe ceva ce am facut si pana acum, dar… de aceasta data sa o facem intr-un mod mult mai apasat, mai “programat” si mai tintit; si anume: atata vreme si in masura in care Domnul ne va ingadui si ne va ajuta, sa incercam sa ne alimentam, pe cat se poate, zilnic, prin cate o “perfuzie” pur duhovniceasca, incercand sa culegem din anumite cuvinte puternice alese din scrierile sfinte, din minunile si din pildele dreptilor care au trait foarte aproape de noi macar un strop de putere, de lumina, de nadejde, viata, de… har. Dar sa le luam intr-un chip mult mai constient, mai treaz, mai concentrat, pretuind mai mult fiecare cuvant si… intelegand ca acum strangem munitii pentru a contracara puterea intunericului care ne inconjoara si ne ataca nemilos din toate partile. Sa nu le luam ca prilejuri de a fugi sau de a uita de realitate (desi, pentru putine momente, avem si de aceasta nevoie), nicidecum pentru a ne relaxa si iluziona ca totul va fi bine, ci pentru a asuma si a duce realitatea dupa duhul si dupa voia lui Dumnezeu. Pentru aceasta trebuie să relativizăm tot ce nu este Dumnezeu. Să nu mă mai preocup obsesiv ca am o soţie, ca n am bani de pâine. Rugăciunea este totul şi asta va rămâne. Pentru a ne elibera trebuie să învingem frica morţii. Cel care nu se teme de moarte va fi întotdeauna liber. În robie stau doar cei care se tem de moarte. Acest cuvânt al Apostolului Pavel îl găsim adevărat în sensul lui cel mai profund: Şi să izbăvească pe aceia pe care frica morţii îi ţinea în robie toată viaţa (Evrei 2, 15).
    Sfântul Ioan Gură de Aur ne spune în acest sens că: Cel ce se teme de moarte rob este, și toate le suferă pentru a nu muri. Îndoiala inimii stă în a te întreba sau a avea mereu în suflet întrebarea: «Are Dumnezeu milă de mine sau nu?» Dacă cugeți că nu, aceasta e necredință. Dacă nu crezi că Dumnezeu are mai multă milă de tine decât poți tu înțelege, pentru ce te mai rogi? Iar a fi îndoielnic înseamnă a nu ne preda cu desăvărșire morții pentru împărăția cerurilor, ci a ne îngriji mai mult de lucruri pentru trup.
    Iisus este singurul Mântuitor al omenirii. Cel care se leapădă de Hristos va fi constrâns să primească pecetea și să facă voia fiarei (Apocalipsa 13, 16:18).

    Apreciază

    • Felix
     De unde stii tu ca certificatul cu 666 nu e pecetea, mai ales ca are toate atribuţiile ei?
     Si nimeni nu îţi va cere explicit sa te lepezi. Caci aici e intelepciunea, zice Biblia, deci trebuie sa iti dai tu seama, dacă ai trăire ortodoxă; plus ca zice ca si cei alesi vor fi inselati, de se va putea; deci va fi cu minciuni, cu zaharelul, nu iti va cere explicit sa te lepezi. Şi e scris că antihrist va lucra cu amăgiri si minciuni.

     Apreciază

   • Și este lepădare și pentru că toată această pandemie covid este creația sataniștilor care urmăresc globalizarea ,instalarea lui antihrist la conducerea lumii . Acest virus nu a apărut întâmplător de la natură ,toată această pandemie a fost pusă la cale de masoneria internațională . De la inceputul acestei pandemii ,organizatorii ei au lovit pe creștini , acuzând că virusul se ia de la Sfânta Împărtășanie , ceea ce este mare minciună . Au oprit slujbele in biserici. De-a lungul timpului au mai fost epidemii in istorie, de holeră, de ciumă dar nici o dată nu au fost închise slujbele la biserică.
    Și în plus s-a văzut clar cum că toată pandemia a fost o făcătură ,atunci când a fost făcută propaganda televizată in care cetățenii erau îndemnați să nu mai cumpere cu bani cash ,ci numai cu cardul bancar pe motiv că virusul se ia de la bancnote , care este cea mai ordinară minciună . Pe urmă derbedeii aia de la armată care au fost puși să terorizeze populația civilă pe la stațiile de metrou și în centrul orașului scalambaindu-se cu puști de asalt , speriind populația civilă. Ne-au atacat chinezii ?, de ce au ieșit pe stradă să fluture cu puști de asalt ?
    Este evident că au vrut să panicheze populația !
    Fiind atâtea dovezi evidente de atac împotriva creștinilor și de terorizare fără justificare a populației civile precum și de introducere subtilă a digitalizării pentru a crea societatea de sclavi fara bani , ce om care gândește sănătos poate avea încredere în vaccinurile impuse de criminalii ăștia? Ei au creat virusul ,tot ei și vaccinul ! Cine poate știi ce otrăvuri,nanocipuri sau spurcăciuni au băgat bestiile in vaccinuri ?

    Apreciază

    • Si ecumenistii chiar au pus botu la infectarea din potir si au ajunsi hulitori ai harului cu linguri de unica folosinta de plastic si iconomahi sarutand icoanele si Evanghelia cu botnita sa nu se infecteze sau sa raspandeasca minciuno-virusul. Parca seamana un pic si cu Nero cand i-a acuzat pe crestini ca au dat foc Romei desi el fu cel ce a incendiat Roma…si acum pe cei ce nu se vaccipeaza666 ii numesc raspandaci si primii vinovati…

     Apreciază

  • insusi certificatul are 666 in el qr-code https://danielvla.wordpress.com/2017/08/20/parintii-athoniti-rusi-rafail-berestov-si-onufrie-stebelev-globalizarea-si-ecumenismul-doua-coarne-ale-antihristului-doua-parghii-de-putere-ale-satanei/
   asa ca prosteste pe altul cu aberatia ca e fortata asocierea ba e si mai grava ca Dumnezau a zis prin Sv.Paisie ca are cipuri666 vaccipul in el asa ca, cum va mai scoate alea din el ??? daca DE BUNA VOIE A SEMNAT ca accepta si moartea de la vaccip???
   =========
   Trezirea Duhovniceasca II edit. 2003, 2012, 2017
   Sv. Paisie Aghioritul:
   Pag. 195
   Acum iarăşi a apărut o boală, pentru care au aflat un vaccin care va fi obligatoriu şi, ca să-l poată face cineva, îl vor pecetlui.
   _________
   Staretii despre vremurile din urma Petru Voda 2007
   Sv. Paisie Aghioritul:
   Pag. 285
   Acum a mai aparut şi o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta şi cip-ul.

   Apreciază

 2. Felix
  De unde stii tu ca certificatul cu 666 nu e pecetea, mai ales ca are toate atribuţiile ei?
  Si nimeni nu îţi va cere explicit sa te lepezi. Caci aici e intelepciunea, zice Biblia, deci trebuie sa iti dai tu seama, dacă ai trăire ortodoxă; plus ca zice ca si cei alesi vor fi inselati, de se va putea; deci va fi cu minciuni, cu zaharelul, nu iti va cere explicit sa te lepezi. Şi e scris că antihrist va lucra cu amăgiri si minciuni.

  Apreciază

  • Alice A. Bailey scrie despre New Age:

   Realizările științei, cuceririle națiunilor și cuceririle de teritorii sunt tot atâtea indicii ale metodei Epocii Peștilor [epoca lui Hristos], cu idealismul, militantismul și separatismul său în toate domeniile – religios, politic și economic. Dar epoca sintezei, a incluziunii și a înțelegerii a sosit, iar noua educație a Epocii Vărsătorului [epoca lui Antihrist] trebuie să înceapă foarte delicat să pătrundă în aura umană.

   Codul Mac pe care il emite un vaccinat cu mRNA contine noul cnp compus din 12 adica 6 perechi de litere si cifre. Urmeaza portofelul digital wallet si cardul biometric.
   Dupa primirea cipului implantant adica a pecetluirii fiecare om pecetluit va avea un cnp compus din 18 componente si va avea inclus prefixul 666. In momentul implantului cu cip omul se va demoniza ireversibil adica nu se va mai putea pocai.

   Document al Parlamentului European privind microciparea cetatenilor din UE:

   The use of chip implants for workers – Think Tank
   https://www.europarl.europa.eu/thinktank/it/document.html?reference=IPOL_STU(2018)614209

   Se poate descarca fisierul pdf in limba engleza…

   Această lucrare explică tehnologia implanturilor cu cip RFID; explorează aplicațiile actuale și ia în considerare aspecte juridice, etice, de sănătate și de securitate legate de utilizarea lor potențială la locul de muncă. Studiul a fost comandat de Departamentul tematic A pentru Comisia pentru ocuparea forței de muncă și afaceri sociale (EMPL).

   Avocat Elena Radu detaliază despre certificatul digital covid: piatra de temelie pentru implementarea identității digitale unice printr-un singur dispozitiv, portofelul electronic, fără de care nu se va mai putea face identificarea și autentificarea, și care conform unei propuneri de regulament a ue, se va realiza până la sfârșitul anului 2022.
   https://t.me/stopplandemie/7248

   QR cod = cnp digital 666
   https://t.me/stopplandemie/7348

   Semnul Fiarei este pregatit deja:
   Punctele cuantice subcutanate recte „pașapoartele de vaccinare” de la Bill Gates sunt gata pentru a fi injectate în trupurile oamenilor!

   La fel cum coronavirusul din Wuhan (Covid-19) a fost prezentat lumii la sfârșitul anului 2019, o echipă de cercetători de la Massachusetts Institute of Technology (MIT)

   https://news.mit.edu/2019/storing-vaccine-history-skin-1218

   a lansat în mod convenabil o nouă metodă de marcare injectabilă pentru a eticheta, identifica și monitoriza oamenii urmarind statutul lor de „vaccinare”.

   https://europepmc.org/article/MED/31852802

   Finanțată în mare parte de eugeniștii miliardari Bill și Melinda Gates, tehnologia (plasturilor inteligenti) patch-urilor transdermice conține puncte cuantice speciale care sunt introduse subcutanat în organism. Deși invizibile cu ochiul liber, aceste patch-uri sunt ușor de scanat cu echipamente speciale.

   https://www.science.org/doi/10.1126/scitranslmed.aay7162

   Gandeste-te la un plasture ca la un tatuaj invizibil pe care o persoană si l-ar putea injecta, să zicem, in mâna dreaptă sau pe frunte. Atunci când mergeți să plătiți pentru alimente, de exemplu, aceste tatuaje pot fi scanate și verificate ca parte a sistemelor de „pașaport de vaccinare” care sunt acum lansate în întreaga lume.
   „Când punctele cuantice sunt luminate de lumina UV, un electron din punctul cuantic poate fi excitat la o stare de energie mai mare”, a raportat Free West Media.

   https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31852802/

   „Studiile in vitro, bazate pe culturi celulare, pe puncte cuantice sugerează că toxicitatea lor poate deriva din mai mulți factori, inclusiv din caracteristicile lor fizico-chimice.”

   În curând, „cei cu stadiul complet de vaccinare” vor trebui să se injecteze cu un microcip Semnul Fiarei pentru a putea avea acces în societate

   Potrivit lui Kevin McHugh, un membru al echipei de cercetare care a dezvoltat tehnologia, aceste patch-uri transdermice brevetate sunt o modalitate de a marca cu ușurință oamenii dar în acelasi timp stochează, de asemenea, informațiile lor medicale și de altă natură pe un microcip introdus sub pielea lor.

   Tehnologia poate fi, de asemenea, utilizată pentru a monitoriza rapid istoricul vaccinării unei persoane, fiind concepută special pentru a fi utilizată în „regiuni în care cardurile de vaccinare sunt ușor de pierdut, iar echipamentul necesar autorităților pentru a citi informațiile încapsulate în microcipul din braț nu este scump”, a mai explicat Free West Media.

   Se pare că cele mai recente smartphone-uri vin echipate cu camere video in infraroșu încorporate, care sunt necesare pentru a capta existenta tatuajelor cu puncte cuantice invizibile – ceea ce înseamnă ca planurile plandemice erau planificate pentru toate acestea cu mult timp înainte.
   „Deoarece mulți oameni nu se asigură că vor obține o vaccinare de rapel la timp, 1,5 milioane de oameni ar putea muri în aceste regiuni în fiecare an”, susține McHugh, folosind tactica de a induce teroare si astfel sa încerce să justifice tehnologia.

   McHugh spune că el și colegii săi și-au dorit de mult timp să creeze un „înlocuitor sigur” pentru indosarierea înregistrărilor de vaccinare pe hârtie. Scopul lor a fost de a crea un microcip performant capabil să stocheze înregistrările medicale în interiorul lui pentru o ulterioara scanare ușoară.

   „În multe țări din lumea a treia, vaccinarea regulata este o adevărată provocare”, insistă Ana Jaklenec, o altă cercetătoare MIT care susține tehnologia.
   „Pentru că nu există date stocate cu privire la momentul în care copiii au fost vaccinați împotriva bolilor”.

   Până în prezent, tehnologia a fost testată doar pe animale, în special pe șobolani „vaccinați” împotriva poliomielitei. Aceiași șobolani au primit un cod de culoare pentru a fi identificati că au primit injecția.

   Odată ce aceste tatuaje invizibile ce contin puncte cuantice vor fi aprobate pentru uzul uman, puteți fi siguri că acestea vor fi obligatorii chiar alături de dozele de „vaccinare” , în scopul de a atinge statutul de ” vaccinat complet”.

   Doar persoanele care iau dozele de vaccin și microcipurile injectabile vor primi certificate valabile recte „pașapoartele de vaccinare”, permițându-le să cumpere si să vândă și să aiba acces în societate.

   După cum mulți au prezis, toate acestea
   începând cu injectarea dozelor de vaccin
   constituie Semnul Fiarei.
   Este un proces care se construiește în timp și, în cele din urmă, absolut fiecare om va fi obligat să primeasca toate acestea pentru a putea avea acces in societate.

   https://www.naturalnews.com/2021-12-02-mark-beast-subcutaneous-quantum-dot-vaccine-passports.html#

   https://www.medicine.news/2021-12-02-mark-beast-subcutaneous-quantum-dot-vaccine-passports.html#

   Apreciază

   • Toti vor sti ca s-au lepadat, dar nu cred ca va fi asa de explicita.
    In Apocalipsa scrie ca multi vor accepta numarul fiarei nu ca ti se va cere expres sa te lepezi de Hristos.
    Lepadarea vine din faptul ca oamenii se vor inchins fiarei si vor accepta numarul sau numele ei ca semn pe mana sau frunte.
    Si mai scrie ca cine are intelepciunea, sa socoteasca numarul fiarei.

    Apreciază

    • A se INCHINA,inseamna a se darui,a se da,a se aduce jertfa/ofranda ptr…CEVA/CINEVA…in cazul nostru FIARA.
     Deci,multi isi imagineaza ca te asezi in genunchi si…te inchini..dar e FALS.Una e a te ruga/rugaciune si alta e a te INCHINA,care inseamna ce ziceam mai sus.
     BABESTE…cand iei… NUMARUL NUMELUI FIAREI=codul qr…cu INTENTIE,semnand singur singurel ptr a-l primi si a alerga repede la mall,vacanta sau la servici sau…LA IMPARATIA PAMANTEASCA a lu’ antihrist…astfel iti INSUSESTI actiunea din clipa semnarii acelui acord prezumat=ZAPIS,iar a-ti INSUSI,inseamna ca din clipa aia tu singur singurel RASPUNZI de absolut orice consecinta,de orice ti se va face/pati, in viitor,practic RAVNESTI=a pune stapanire pe acel ceva=INSUSESTI= CERI=PORUNCESTI sa primesti…acel cod qr=NUMARUL NUMELUI FIAREI…iar FIARA asta, este COMPUTERUL DE LA BRUXEL(Sf Paisie Aghioritul) sau AI(inteligenta artificiala) numita PE FATA de satanisti.
     E SAH MAT fiindca din AI,dandu-si ACORDUL, singur singurel, LEPADATUL respectiv face parte,se adauga,primeste si se ,,bucura” ,in continuare, de IMPARATIA LU’ ANTIHRIST,fiindca DOAR SI NUMAI cei cu cod qr….vor mai putea vinde si cumpara…IN CURAND …F.F. CURAND.
     Oricum PECETE este si…SEMNUL si NUMARUL NUMELUI FIAREI si este si NUMELE FIAREI,deci pecetea este de 3 feluri,MINIM,adica se poate ca in curand sa adauge inca ceva(tatuaj,plasture,pastila,retina,amprenta etc) prin care sa CONSTRANGA,dar NU SA OBLIGE,pe fata, pe LEPADATI(asa scrie in Biblia 1688 …FIARA VA FACE sa-si puna semn pe mana sau pe frunte,nu ca in aia ECUMENISTA,de azi,cea SCHIMONOSITA,unde zice…VA OBLIGA/SILI….caci VEDEM AZI CUM DEFAPT SE SI INTAMPLA…) sa primeasca ptr a se putea,,BUCURA” ptr o perioada EXTREM de scurta de ….imparatia lu’ antihrist…,fiindca inseamna,viata NOULUI OM,al omului cu qr si o enorma parte ,MUTANTI/modificati genetic CU MARN, in NOUA RESTARE=imparatia lu’ hermafroditul ce sta sa vina,un LAGAR ELECTRONIC,inseamna tocmai, CONEXIUNEA identitatii omului LEPADAT cu AI…iar INJECTIA are si NANOcipuri,esti MARCAT in carne .
     Si una si alta te face ,,MEMBRU” al noului ,,adam” in antihrist si al lumii sale.E ceva de genul ca la nastere cand ne atarna TUTUROR CNP=numarul omului(Apocalipsa cap 13 ,vs 18),de care trebuie sa ne LEPADAM de el,cat stam intrup ,cine nu a facut-o DEJA,iar din 2020 noului ,,adam” in antihrist i se aloca o noua ,,viata”/identitate=un NUMAR QR=numarul numelui FIAREI(Apocalipsa cap 13,vs 17)…
     A se citi Biblia de la 1688,nu asta de azi,ca e SCHIMBATA exact IN ACEST CAPITOL.
     P.S In Biblia de la 1688 se spune la Cap 13 versetul 18 si…Cine are MINTE sa socoteasca … Pai,cine are minte???Raspuns-TOTI OAMENII…
     Totul e sa nu se ia codul qr,fiindca ACUM ei fac noile legi,pe care IN CURAND le vor baga la nivel mondila si nimeni FARA COD QR,nu va mai vinde sau cumpara…E MUUUULT PRE TARZIU DEJA….Oamenii NU pot crede ca VA FI UN NOU CER SI UN NOU PAMANT si ei de asta ,,lupta” sa stea inca un milion de ani,aici,in IMPARATIA HERMAFRODITULUI…dar nu este cum vrea omu;,ci cum A SPUS Domnul Puterilor si Facatorul Ingerilor,asa ca…
     CEL CARE VA RABDA PANA LA FINAL ,ACELA SE VA MANTUI…deci asta e ptr noi,cei POST 2020…NU TREBUIE SA PRIMIM NIMIC de la ei,ci trebuie sa ne pregatim ptr MUCENICIE…si atat…

     Dumnezeul nostru, fraţilor, este Dumnezeul fiilor slobozi, nu al robilor. Hristos nu a coborât pe pământ ca să adune oamenii cu sila, ci ca să strângă voluntari în oastea sa. CINE VREA, VREA; CINE NU VREA, NU E DATOR. Numai că cel ce nu vrea să fie voluntar al lui Hristos ajunge recrut al satanei, fie că vrea, fie că nu. Căci a spus Hristos: Cela ce nu este cu mine, împrotriva mea este. Iar călăuza tuturor celor ce sânt împotriva lui Hristos dintru început este acel voievod întunecat al iadului – satana.Sf Nicolaie Velimirovici-carte Prin fereastra temnitei,pag 183

     Apreciază

 3. Pingback: Cand “satana” se transforma in inger de lumina – ayeaye20

 4. „1. Thisiasandes (jertfitorii), pentru că au jertfit idolilor sau au mâncat din cele oferite idolilor.
  2. Thimiasandes (tămâietorii), pentru că au tămâiat statuile idolilor.
  3. Libelatiki (libelicii, semnatarii), care au scris și au semnat o mărturisire că nu sunt creștini sau au primit o
  astfel de mărturisire-scrisoare de la eparhul păgân cum că au jertfit și ei idolilor.
  4. Prodote (trădătorii), care temându-se de prigonitori scoteau din ascunzători cărțile sfinte ale creștinilor,
  pentru ca acestea să fie arse.”

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s