Raul Coltor: SMURD este creația MOSSAD-ului și a MI6, iar Raed Arafat este ofițer acoperit al acestor servicii străine și mason

Mai avem nevoie de Raed Arafat? - DoR

Scopul creării SMURD, prin intermediul spionului Raed Arafat, a fost/este traficul de organe umane pentru elitele occidentale… Așa ne spune fostul ofițer de informații Raul Coltor.

RAED ARAFAT , SMURD , STĂPÂNII , SLUGILE și traficul de organe !
SMURD a distrus Serviciul de Ambulanță ! Având Ambulanța , de ce aveam nevoie de SMURD ?!
De unde a avut/are SMURD ( ORGANIZAȚIE FĂRĂ PERSONALITATE JURIDICĂ ) BANI ?!
SMURD este o creație a MOSSAD-ului și a MI6 …
SMURD O ORGANIZAȚIE PARAMILITARĂ ILEGALĂ care neavând act oficial ca persoană juridică nu poate fi asimilată legal art. 118 (4) : ” Organizarea de activităţi militare sau paramilitare în afara unei autorităţi statale este interzisă. ” În afară de SMURD mai știți vreo organizație fără personalitate juridică care să desfășoare activități paramilitare ?
Legea 95/2006 – art. 119 : SMURD sunt structuri publice integrate de intervenţie, fără personalitate juridică, care funcţionează în organigrama inspectoratelor pentru situaţii de urgenţă, respectiv a Unităţii Speciale de Intervenţie în Situaţii de Urgenţă, având ca operator aerian structurile de aviaţie ale Ministerului Afacerilor Interne, precum şi, concomitent, după caz, în structura autorităţilor publice locale şi/sau a unor spitale judeţene şi regionale de urgenţă.

3 gânduri despre „Raul Coltor: SMURD este creația MOSSAD-ului și a MI6, iar Raed Arafat este ofițer acoperit al acestor servicii străine și mason

 1. Așa încât, în această ordine de idei, se explică în mod logic interzicerea autopsiilor şi ingroparea în saci a celor intoxicați cu oxigen?
  Nu cumva campania de donare de sânge de tip lidîl cu remunerare de 100 de lei, serveşte tot acestui scop de prelevare de date medicale, probabil compatibile cu potențiale organe compatibile cu cererea?
  Exagerez?

  Apreciază

 2. E bine ca incepeti sa aveti CURAJ si sa spuneti de SPURCACIUNEA asta,cate ceva!
  Eu am spus despre acest CRIMINAL,anul trecut,ca e un HASSASSIN=ordin antic de CRIMINALI,antrenati/folositi in a OMORI oameni.

  Daca cauti pe net,ceva despre …CRIMINALUL in masa… rahat arafat,NU VEI GASI NIMIC.
  Pe wickipedia,scrie 3 lulele,3 surcele care….NU BAT cu realitatea,precum ca:
  RAHAT Arafat s-a născut pe 24 mai 1964 în Damasc,deci are 57 de ani,azi.In 1981 a IMIGRAT in Romania ptr a face medicina,adica LA …16 ANI…
  Intrebare:Daca mama te-a dat la scoala la 6 ani+12 ani=liceul=18 ani,MINIM ptr a putea sa dai ADMITEREA la medicina,DECI CUM ADICA LA 16 ANI???!!!
  Mai departe,aflam ca:
  În septembrie 1990, cu ajutorul Clinicii de Anestezie Terapie Intensivă, sunt puse bazale unui centru de urgență…De-a lungul anilor `90, serviciul de urgență a continuat să se dezvolte, stabilind legături de profil în mai multe state europene, printre care Marea Britanie și Norvegia.[3] În prezent, SMURD este prezent în 36 de județe, inclusiv în București.[3]…
  INTREBARI:In 1990 RAHATU’ a infiintat SMUR+D…Pai,in 1990 el ar fi trebuit sa aibe 26 de ani,e varsta cand… TOT CE ZBOARA SE MANANCA…Cand a apucat sa faca 6 ANI DE MEDICINA????Mai apoi trebuie si 3 ani de REZIDENTIAT !!!Adica 18 ani de la admitere+6 ani de medicina+3 ani de rezidentiat=27 ani…MINIM…
  In plus,un IMIGRANT care ,CICA a studiat limba romana la Pitesti(Wickipedia spune:A studiat limba română la Pitești, iar ulterior, a urmat cursurile Universității de Medicină din Târgu Mureș și s-a specializat la Târgu Mureș și Cluj în anestezie terapie intensivă.[1][4]) si in 8-9 ani a invatat romana,a studiat medicina si s-a specializat,DEODATA infiinteaza SMUR+D in Romania…
  HHHMMMM!!!Miroase urat,tare de tot!!!
  De unde bani??
  Cum de, in 1990 cand TOCMAI disparea ceasusescul&co si se schimba un INTREG REGIM de zeci de ani,un STRAIN,un CIURLI BURLI de jidan urat ,negru si SPAN,primeste finantare si putere sa infiinteze SMURD ROMANIA????!!!!…hhhmmmmmm!!!!!….
  Se vede ca NIMIC nu se leaga,TOTUL este o MINCIUNA,NU gasesti ABSOLUT nimic de acest SPURCAT,care a OMORAT romani de MINIM 2 ani incoace si conduce Romania, la PROPRIU din 2020 si ca asta este caracteristic …SERVICIILOR SECRETE,infiintat,unul dintre ele intre 1877-1836 de catre …Rothschild…si de atunci si pana azi …TOATE,probabil.
  Serviciile secrete CONDUC PAMANTUL la propriu,fac cartile,ei sunt soldatii din teren,iar stapanii lor sunt BANCHERII,aia PLICTISITI si slugile diavolilor,numiti si jidani sionisti.
  Cine NU stie astazi asta se numeste IDIOT UTIL(vezi pe wickipedia ce inseamna) si va accepta INJECTIA=PECETEA lor,prin care sunt REVENDICATI oamenii,de stapanii lor,cei care au BREVETAT mutatiile genetice pe oameni,devenind MUTANTI=produse biologice ale …LOR…ale stapanitorilor pamantului ,prinsi in FIARA=INTELIGENTA ARTIFICIALA pe vesnicie.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s