După noile restricții, PRIMUL PROTEST din anul 2022 – Luni 10 ianuarie ora 10:30 la Ministerul Sănătății apoi la Avocatul Poporului

Ar putea fi o imagine cu 10 persoane, persoane în picioare şi în aer liber

Protest autorizat!

LUNI, 10 ianuarie, ora 10.30 ( loc întâlnire: Str Cristian Popișteanu 1-3, Sect 1) îi vom sorcovi pe Alexandru Rafila, Ministrul Sănătății și pe Renate Weber, Avocatul Poporului ca să ÎNȚELEAGĂ foarte clar că POPORUL vrea de la ei FAPTE, nu VORBE!
VOM STRIGA LIBERTATE FĂRĂ CERTIFICATE ȘI EGALITATE!🇷🇴
Rafila NU a adus tratamentele antivirale sigure și eficiente în spitale și în farmacii pentru ca pacienții bolnavi să se vindece mai repede, în plus insistă non-stop cu adoptarea CERTIFICATULUI de INJECTARE, așa că aveți toate motivele să vă descărcați frustrarea și să veniți cu noi.
Pe partea cealaltă, dna Weber NU și-a îndeplinit obligațiile constituționale regăsite în Fișa Postului în anul 2021 și a venit timpul să ACȚIONEZE CONCRET pentru a elimina discriminarea românilor neinjectați și celelalte restricții abuzive.

3 gânduri despre „După noile restricții, PRIMUL PROTEST din anul 2022 – Luni 10 ianuarie ora 10:30 la Ministerul Sănătății apoi la Avocatul Poporului

  1. să cântați și troparul acesta, ca astfel să mărturisiți pe Hristos . Să luați și aghiasmă cu voi, dacă se ocolește vreunu sa vă necăjească, să stropiți asupra lui cu apă sfințită, să fugă duhurile necurate .

    In Iordan botezându-Te Tu, Doamne, închinarea Treimii s- a arătat, că glasul Părintelui a mărturisit Ție, Fiu iubit pe Tine numindu-Te , și Duhul în chip de porumb(el) a adeverit întărirea cuvântului; Cel ce Te-ai arătat, Hristoase Dumnezeule, și lumea ai luminat, mărire Ție !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s