Demonstranstrație fundamentală că MĂȘTILE NU OPRESC NIMIC! Dr. canadian Byram Bridle

O mască chirurgicală (medicală) are orificii de dimensiuni cuprinse între 500 și 80 de microni.

Un virus (oricare) are dimensiune de 1 micron.Un micron (micrometru) este a mia parte dintr-un milimetru ( 1/1000 mm).

Particulele de aerosoli (abur) care ies din gura și din nasul omului au dimensiuni de cel mult 65 de microni.

Așadar cea mai mare particulă de aerosol, care ar putea purta un virus, din auburul eliminat de om, adică cea de 65 de microni, TRECE LEJER prin cea mai mică gaură din masca chirurgicală/medicală.

Dr. Byram Bridle face testul cu 5 măști chirugicale și dovedește că aerosolii/aburul se depun(e) pe ochelari chiar dacă omul poartă cele 5 măști!

https://www.bitchute.com/video/j3OBobws9Ywv/

4 gânduri despre „Demonstranstrație fundamentală că MĂȘTILE NU OPRESC NIMIC! Dr. canadian Byram Bridle

 1. Citez titlul:
  „Demonstranstrație fundamentală că MĂȘTILE NU OPRESC NIMIC! Dr. canadian Byram Bridle”
  Aceasta fiind ipoteza , fără alte demonstrații, sau supoziții sau te miri ce scrie în articol, există o singură concluzie :
  Adică o banală intrebare retorică : Cum să opreşti nimicul cu o mască?
  Sau cum să demonstrezi nimicul?
  Nimicul , pustiul dacă vreți, vidul să îi zicem. Sau co Vidul dacă vreți.

  Apreciază

 2. Să nu mai pulverizeze atâtea substanțe chimice din avioane! Acestea vor pătrunde în corpurile noastre chiar și prin măști! Iar, dacă pe lângă protecție, mai conțin și acestea diverse substanțe nocive, atunci efortul financiar și disconfortul de a purta aceste măști sunt zadarnice! Să ne înțelegem. Până când nu știm ce substanțe chimice se împrăștie din avioane, nu e corect să credem că virusurile le luăm unii de la alții. Putem să le luăm cu toții deodată din aerul contaminat. E o culme a cinismului să-i dai otravă cuiva și apoi să-l pui să facă teste pentru a-i demonstra că este otrăvit!
  Așa o să tot apară ,, tulpinile”! Să se spună clar că este război și avem nevoie de buncăre, nu de seruri experimentale și de măști!

  Apreciază

  • Dacă îți e frică că te otrăvesc ăstia cu substanțe din avioane:
   „E aici! Ultrabarrier 10 000, cea mai performantă mască de protecție facială a anului 2023! 5 kilograme de aliaj de titaniu îmbrăcat în cauciuc hipoalergenic. 4 turbine montate mandibular care filtrează aerul la 360 de grade. Buton de panică care-ți videază plămânii în caz că te-ai simțit expus. Vizieră magnetizată care respinge particulele de praf. O bijuterie tehnologică. Desigur, forțează puțin mușchii gâtului și trebuie să fii atent când întorci capul să pui frână, pentru că de la inerție se poate roti până trosnește gâtul, dar astea sunt mofturi, dacă luăm în considerare gradul de protecție oferit.”

   Apreciază

  • lasă avioanele… tu insemneaza-te cu Semnul Sfintei Cruci, bea agheasmă, roagă-te, nădăjduiește, cheamă pe Domnul si Maica Domnului din toată inima ta , din tot sufletul tău și din tot cugetul tău… căci celui ce bate i se va deschide ușa cerului in inima sa și acolo va primi roadele Duhului Sfânt, fiecăruia dupa puterea si credința care i s-a dat de la Sfântul Botez,…numai să nu se lenevească in a-și lucra talantul primit , sau sa nu-și uite scopul pentru care Dumnezeu i-a dat viață .

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s