DR. WOLFGANG WODARG – Unele loturi de vaccinuri sunt si de 3000 de ori mai toxice decat alte loturi

 

DR. WOLFGANG WODARG
Cele mai recente informații despre actualele vaxxinuri.  Nu toate loturile au aceeași toxicitate❗❗❗
Unele loturi sunt de 3000 de ori mai toxice decât alte loturi.
Dacă sunteți vaxxinat, în link-ul de jos puteți introduce codul lotului pentru a vedea toxicitatea acestuia.

Atentie!❗
Acestea sunt numai numărul de decese înregistrate. Cifra neagră poate fi de mii de ori mai mare, deoarece numai între 3-10% din decesele și efectele adverse grave sunt înregistrate.
👇👇
https://howbadismybatch.com/

Dr. Wolfgang Wodarg, fostul șef al Departamentului de sănătate al orașului Flensburg/Germania, fost membru al Comisiei Europene și cel care a pus bazele anchetei legate de pandemia Gripei Porcine în 2009-2010, specialist în boli interne, pneumolog, specialist în medicina mediului și sănătate publică, a predat medicina la Universitatea Navală din Flensburg, a predat la Charité Berlin și la alte universități din Europa.
🇷🇴https://t.me/veritasadevarulnecenzurat

5 gânduri despre „DR. WOLFGANG WODARG – Unele loturi de vaccinuri sunt si de 3000 de ori mai toxice decat alte loturi

  • Ecumenistii zic ca vazand steaua merg si se inchina lui! Cui adica? Lui antihrist care gireaza noua religie abrahamica?!
   ȘTIRI ⎥ Decret Papal: “O singură Religie Universală” – YouTube

   👇
   Sfantul Ioan Gura de Aur ne arata ca steaua aceasta nu a fost una din multele stele ale cerului si ca aceasta nu s-a aratat potrivit legilor care guverneaza creatia vazuta:

   „Ca n-a fost una din stelele cele multe, dar, mai bine spus, dupa parerea mea, n-a fost nici stea, ci o putere nevazuta, care a luat chip de stea, se vede in primul loc din mersul ei. Nu este vreo stea care sa mearga pe cer cum a mers steaua aceasta; noi vedem ca si soarele si luna si toate celelalte stele merg de la rasarit la apus; steaua aceasta, insa, mergea de la miazanoapte la miazazi, ca asa se afla Palestina fata de Persia.
   In al doilea loc, si din timpul in care s-a aratat putem vedea ca steaua aceasta n-a fost una din multele stele. Nu se vedea noaptea, ci ziua in amiaza mare pe cand stralucea soarele; putere pe care n-o au nici stelele, nici luna; ca luna depaseste in stralucire pe toate celelalte stele, dar cand se ivesc razele soarelui, se ascunde indata si dispare. Steaua aceasta, insa, prin marimea stralucirii sale, a biruit si razele soarelui; stralucea mai tare decat ele; lumina mai puternic, desi era atata lumina.
   In al treilea rand, se vede ca nu era una din celelalte stele, pentru ca aparea si apoi iarasi disparea. Pe drumul pana in Palestina steaua se arata conducand pe magi; cand au ajuns in Ierusalim, s-a ascuns; apoi iarasi, cand magii au parasit pe Irod, dupa ce-i spusesera pricina pentru care venisera si au plecat, steaua iar s-a aratat; si acest lucru nu poate fi miscarea fireasca a unei stele, ci a unei puteri inzestrate cu o ratiune deosebita. Nici nu avea un drum propriu; mergea cand magii trebuiau sa mearga; cand stateau ei, statea si ea; slujea tuturor celor de trebuinta. Era ca stalpul cel de nor din pustie: oprea si scula tabara iudeilor atunci cand trebuia.
   In al patrulea rand, se vede bine ca nu era o stea precum celelalte din chipul in care a aratat locul unde s-a nascut Pruncul. Ca n-a aratat locul ramanand sus pe cer – de altfel nici nu putea sa le arate locul de ramanea sus -, ci l-a aratat, pogorandu-se. Stiti doar ca locul era atat de mic cat putea incapea o coliba, dar mai bine spus, cat putea incapea trupul unui prunc; iar o stea obisnuita nu putea sa arate un astfel de loc pentru ca o stea sta la o inaltime foarte mare si nu poate sa arate un loc atat de mic, nici sa-l faca cunoscut celor care vor sa-l gaseasca. De lucrul acesta poti sa te incredintezi uitandu-te la luna; desi este cu mult mai mare decat stelele, totusi pare ca este aproape de toti locuitorii lumii raspanditi pe o intindere atat de mare de pamant.
   Spune-mi, te rog, cum ar fi putut steaua sa arate locul asa de ingust al ieslei si al colibei de n-ar fi parasit inaltimea aceea, de nu s-ar fi pogorat jos si n-ar fi stat chiar deasupra capului Pruncului? Acest lucru il lasa evanghelistul sa se inteleaga cand spune:
   „Si iata steaua mergea inaintea lor, pana a venit si a stat deasupra unde era Pruncul”.
   Asa a facut si cu magii (Dumnezeu); a vrut sa-i cheme prin aratarea unei stele, ca sa-i inalte cu mintea mai sus de propria lor gandire. Pentru ca, dupa ce i-a condus si i-a calauzit si dupa ce i-a adus langa iesle, nu le mai vorbeste prin stea, ci prin inger. Asa au ajuns incetul cu incetul mai buni.”

   Apreciază

   • Un Psiholog din Los Angeles:
    Purtarea măștilor constituie un indiciu al psihozei colective

    LA psychologist: Mask wearers sick with mass formation psychosis – NaturalNews.com
    https://www.naturalnews.com/2022-01-13-mask-wearers-sick-with-mass-formation-psychosis.html#

    În cadrul emisiunii „The Ben Armstrong Show”, dr. Mark McDonald a vorbit despre persoanele care suferă de psihoza colectiva indusa de plandemie.
    „Aș spune că măștile au fost punctul de plecare și/sau punctul de declansare al fricii și in acelasi timp mobilul care misca această mașină care produce teroare și psihopatie generalizata”, a spus el.

    McDonald a explicat că problema purtării măștilor în această etapă a pandemiei este in legatura cu psihopatia.
    „Problema este psihoza delirantă colectiva”, a spus el, adăugând că ar trebui clarificata.
    Ca terapeut, el a indemnat că, în loc să fie „bombardati” oamenii peste masura cu anumite date, este important să recunoaștem că ei trăiesc în frică și să le permitem să ne vorbeasca despre asta.

    Odată ce înțelegi de unde vine o persoană și odată ce acea persoană recunoaște și acceptă că îți pasă de ea, de felul cum se simte ea, vei avea o poziție mult mai bună pentru a oferi sfaturi, pentru a oferi soluții, pentru a oferi modalități alternative de gândire care sunt mai raționale, care sunt mai sănătoase și care sunt mai recorfontante, adică mai relaxante. Acesta este modul de a începe o conversație”, a spus McDonald.

    Discutând despre psihoza delirantă în masă, McDonald a asemănat-o cu munca într-o secție de psihiatrie, unde, atunci când a intrat într-o secție izolata dintr-o unitate de psihiatrie, a văzut că oricine din jurul său care nu purta un ecuson era cel mai probabil psihotic sau bolnav psihic. A simtit același sentiment pe care l-a avut când ieșea din casa din Los Angeles, în mai 2020.
    „Știam că ceva nu e în regulă. Știam că nu este o boală medicală. Este o boală psihologică. Așa că am început să mă documentez și am început să observ asta la pacienții mei și am început să le vorbesc despre asta.”

    McDonald a spus că are un simtamant de revolta, avand in vedere anii săi de formare profesionala, caci a observat pierderea facultatii raționale și capacitatea de a lua decizii critice de gândire care permit oamenilor să cântărească riscurile și beneficiile pentru a evalua argumentele.

    Statele Unite ale Americii si ale fricii

    În cartea sa, McDonald a declarat că a devenit din ce în ce mai preocupat de efectele negative asupra sănătății mintale pe care le-a observat în rândul pacienților săi, cum ar fi stresul, anxietatea, depresia, adictia și chiar ideea de suicid, toate acestea fiind in legatura directa cu climatul de frică indus de autoritățile sanitare și amplificate de mass-media.
    Din acest motiv, considera ca a existat o reacție samavolnica din partea guvernului sub forma obligativitatii purtarii mastii, a impunerii lockdown-urilor draconice și chiar a impunerii primirii dozelor de vaccin care au o eficacitate discutabilă.

    McDonald a explicat că America suferă de fapt de două pandemii: COVID-19 – cea virală – și psihoza delirantă colectiva: o afectiune psihologică care este determinată de o pandemie de teroare indusa de masurile sanitare plandemice.

    Acest lucru își are rădăcinile în anxietățile firesti ale femeilor ingrijorate de sanatatea copiilor și a familiilor lor, ingrijorare care a fost amplificata de mass-media prin stiri de senzatie girate peste masura de oamenii aflați la putere. Boala virala în sine este foarte reală, potrivit lui McDonald. Rămâne însă întrebarea dacă oamenii își pot recăpăta sau nu bunul simț echilibrat colectiv in societate.

    Armstrong a subliniat că pierderea gândirii critice care apare în societate se datorează școlilor și universităților publice, nu fricii de pandemie în sine. El a subliniat că școlile și universitățile publice nu îi învață pe oameni să gândească critic, ci să fie obedienti. Atunci cand guvernul se erijeaza si speculeaza ca avand o expertiza COVID-19, dacă Centrul pentru Controlul și Prevenirea Bolilor nu pune la îndoială declarațiile contradictorii făcute de guvern, nimeni nu ar pune la îndoială acest lucru pentru că oamenii au fost învățați să se supuna, nu să gândească critic.

    După cum a subliniat Armstrong:
    Măștile nu funcționează.
    Ceea ce se întâmplă acum are foarte mult de-a face cu psihologia maselor și este o problemă serioasă care trebuie abordată.

    https://www.brighteon.com/04d72b16-929c-4950-bcb5-fe246a4f6219

    Apreciază

 1. Mesaj preluat:

  “Protocol nutrițional pentru dezactivarea și neutralizarea oxidului de grafen (OG)

  În Prima Parte și în Partea a Doua, am împărtășit descoperirile făcute de cercetătorii din La Quinta Columna (să se vadă traducerea din Orwell City), care au găsit oxid de grafen în „vaccinuri”, măști și teste Covid. Iată o scurtă descriere, împreună cu un protocol de nutriție recomandat pentru persoanele care au primit injecțiile și au trebuie să neutralizeze oxidul de grafen din organism.

  Descoperiri de oxid de grafen (OG):

  Fibrele OG se găsesc în măștile de plastic.

  Fibrele OG se găsesc în tampoanele de testare PCR.

  OG se găsește în toate vaccinurile Covid-19.

  OG creează tromboză.

  OG provoacă cheaguri de sânge.

  OG perturbă sistemul imunitar.

  OG poate declanșa o furtună de citokine.

  Toxicitatea OG-ului poate provoca pneumonie.

  OG creează un gust metalic în gură.

  OG provoacă inflamarea membranelor mucoase.

  OG provoacă o pierdere a simțului gustului și mirosului.

  OG este magnetic (în special în locul injectării).

  OG blochează detoxifierea în organism prin blocarea glutationului.

  OG se poate activa prin intermediul frecvențelor 5G.

  OG a fost deja inclus ca adjuvant în vaccinurile gripale în 2019.

  OG trece prin bariera hemato-encefalică.

  Deci, oxidul de grafen poate acționa ca un singur declanșator pentru majoritatea simptomelor COVID. Acesta nu este un VIRUS sau o proteină spike, ci un agent de război chimic.

  Protocol de nutriție pentru dezactivarea oxidului de grafen (urgent pentru toți cei cărora li s-a injectat „vaccinul Covid”):

  Acest protocol de nutriție este o compilație împărtășită de experți, inclusiv David Wolfe.

  Quercetina: Quercetina funcționează ca HCQ (hidroxiclorochina). Unul dintre mecanismele sale de acțiune este acela că blochează „virusul” (cu vârfuri în jurul lui) astfel încât să nu adere. Aceste două suplimente vor ajuta la deteriorarea maximă a proteinelor și se vor aplica la majoritatea, dar nu la toate, organele din corp.

  Alternative la Ivermectină: Nu recomand Ivermectina, deși știu că este recomandată peste tot, deoarece am aflat că acest medicament poate prezenta neurotoxicitate pe termen lung. În schimb, verificați aceste alternative la Ivermectină.

  Frunza de păpădie: extractul de frunze de păpădie blochează proteinele spike să se lipească de membrana celulară.

  Dioxid de clor (CDS) sau Supliment Mineral Miraculos (MMS): dioxidul de clor neutralizează și elimină proteinele spike.

  Între un blocant (HCQ, Quercetină, IVM, Păpădie etc.) și un neutralizator (CDS/MMS, Ozon, NAC), prefer un neutralizator pentru că îndepărtează proteinele spike mai degrabă decât să le blocheze. (Sugerez) alternarea acestui lucru cu NAC (N-acetilcisteină) în cazul în care există transmisie de oxid de grafen. Sunt îngrijorat că proteinele spike blocate vor continua să circule și să ajungă la creier și să provoace tot felul de boli mintale (Dr. Malone, Bahkdi, Tenpenny, Mikovits).

  Majoritatea oamenilor preferă dioxidul de clor (CDS) pentru a demagnetiza organismul și NAC împreună cu ceaiurile de fenicul și anason stelat sau ceaiul de pin alb. Puteți cumpăra semințele și puteți face stocuri, deoarece FDA încearcă să interzică unele plante și semințe.

  Dioxidul de clor neutralizează proteinele spike.

  NAC sau glutationul neutralizează OG-ul, precum și proteinele spike până la un anumit punct.

  Pentru protecție, voi alterna utilizarea dioxidului de clor și NAC. Asta până voi afla mai multe.

  Rezumatul protocolului de detoxifiere a oxidului de grafen și a proteinelor spike de David Avocado Wolfe:

  Acesta este protocolul de nutriție actualizat pentru a-i proteja pe cei cărora li s-a injectat proteină spike, oxid de grafen și ARNm. Același protocol este, de asemenea, util pentru a-i proteja pe cei care sunt îngrijorați de eliminarea proteinei spike și a oxidului de grafen din cei care au fost injectați.”

  Inteleg ca papadia ar fi buna,in rest ,pentru omul obisnuit cred ca informatia ar trebui tradusa in termeni practici de un doctor cu pricepere.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s