Boris Johnson, prim ministrul Marii Britanii anunță: RENUNȚAREA LA CERTIFICATUL COVID OBLIGATORIU, RENUNȚAREA LA MASCA OBLIGATORIE ȘI LA ALTE RESTRICȚII

Ziua libertății în Anglia? Să vedem, căci individul ăsta s-a mai răzgândit o dată…

Oficinele globaliste dezaprobă:

Pe măsură ce al treilea val al pandemiei de COVID-19 este în plină desfășurare în toată Anglia, iar rata de infectare a ajuns la cel mai înalt nivel din luna ianuarie și până în prezent, guvernul britanic a luat decizia să redeschidă națiunea. Această decizie reprezintă o acceptare a faptului că infecțiile vor crește, însă acest lucru nu va mai conta atât de mult, deoarece vaccinurile împotriva SARS-CoV-2 au „rupt legătura dintre infecție și mortalitate”, în opinia decidenților politici de la Londra. Cu toate acestea, comunitatea științifică din Marea Britanie consideră că „ziua libertății” reprezintă o decizie „periculoasă și prematură”, după cum se arată într-o declarație semnată de mai mulți oameni de știință și publicată în revista medicală britanică The Lancet. …… – digi24.ro

Un gând despre „Boris Johnson, prim ministrul Marii Britanii anunță: RENUNȚAREA LA CERTIFICATUL COVID OBLIGATORIU, RENUNȚAREA LA MASCA OBLIGATORIE ȘI LA ALTE RESTRICȚII

 1. Analiza Dr. Michael Yeadon privind relaxarea măsurilor în Marea Britanie.

  Dragi prieteni Vă rog să nu vă grăbiți să jubilati. Sunteti foarte exaltati de retragerea Regatului Unit și de alte schimbări majore din ultimele zile, inclusiv de scuzele din partea ziarului danez.

  Nu s-a terminat. Nu există nici cea mai mică șansă de musamalizare a trilioanelor investite în audit.

  Vă rugăm să verificați continutul acestui „document de planificare a scenariilor”, numit pandemia SPARS, 2025-28.
  Informatiile sunt puse pe tapet anticipat, referindu-se la „utilizarea contramăsurilor medicale care sunt adesea folosite pentru a face față urgențelor globale… inclusiv vaccinuri…”

  Nu. Nu, nu e cazul.

  1. Nu am avut niciodată o „urgență globală”. Acestea se găsesc doar în filme science fiction și exerciții de simulare criminala.

  2. Nu am folosit niciodată vaccinuri pentru a controla o epidemie care ar putea fi clasificată ca o adevărată urgență. Evident că nu, pentru că au nevoie de mult mai mult timp pentru a se dezvolta decât în timpul oricărei urgențe spontane.

  3. Deloc surprinzător, se concentrează pe „dezinformare”, subliniind preocupările oamenilor cu privire la vaccinuri. Ne-am dat seama ce vor sa faca.

  Se vor intoarce (se vor suci din nou!)!
  Cred că ar fi nevoie de arestarea lui Boris Johnson, Neil Ferguson, Raine, Van Tam, Whitty, Farrar & Vallance (doar pentru început) și de o urmărire penală pentru conspirații, care sa se aplice în multe democrații, pentru a forța o schimbare a planului.

  În caz contrar, vom purta din nou măști, peste ceva timp, dacă nu chiar si mai devreme.
  Cele mai bune urări,
  Mike!

  Sursă: https://t.me/robinmg/14340

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s