Părintele Elpidie, MESAJ DE RĂZBOI PENTRU ROMÂNI: Toți ROMÂNII SĂ SE ROAGE CA HRISTOS SĂ SALVEZE ROMÂNIA! Lăsați-i pe ruși să treacă spre sud. Dacă vă împotriviți, vă vor distruge!

-Nu știu acum cum ar părea, dar cred că a venit momentul în care ar trebui să se pregătească și părinții acolo în România.

-La ce vă referiți? La ce anume?

-Eh, în jurul lor va e o mare gălăgie de război.

-Vă referiți în jurul României, nu-i așa?

-Da, vor încerca să o implice și pe aceasta în război, dar cred că acolo conducătorii sunt mai atenți. Nu pentru că ei înșiși vor să o facă, ci pentru că le este frică de popor.

-Da, da, poporul nu vrea să se amestece.

-Și pentru că poporul nu vrea… Da, vor rămâne întregi, chiar dacă țipă americanii… Pentru că este un război care îi va distruge pe mulți. Acest război care va veni acolo, va distruge toate țările acestea care se vor implica, le va distruge.

-Și ce credeți ? Se va implica și România?

-Nu ! Îmi doresc… poate puțin… vor încerca acolo, dar sper că nu vor reuși să o implice în război. Asta sper…

-Doamne Ajută!

-Să folosească toate rugăciunile Sfinților lor pe care îi iau acolo.

-Da.

-Și să nu intre deloc în război. Dacă vor intra se vor distruge.

Nu știu… să nu intre deloc în război și să se roage cu toții. Să nu intre (intervină) în contra America-Rusia, pentru că este o contră America-Rusia. Din păcate îi pun americanii… americanii sunt criminali. Vor băga multe popoare acolo de jur-împrejur, să intre în război împotriva Rusiei, pentru că se presupune că sunt în NATO.

Neapărat să se roage cu toții, cu toții… Toți românii să se roage, ca să nu lase Dumnezeu, să nu permită Dumnezeu, ca, conducătorii lor [conducătorii români] din prostie se intre în această contră. Se vor distruge. Literalmente se vor distruge. Însă sper că nu se va întâmpla asta. Am o siguranță cum că mulți oameni vor crede asta și se vor ruga și va fi oprit acest rău. Să ia fiecare metanierul și să spună: «Hristoase al meu, salvează țara noastră, România!», «Salvează țara noastră, România și pe noi!».

-«Hristoase al meu salvează țara noastră, România și pe noi!»

-Da, da. «Salvează-ne!» Să spună acest lucru, dar cu toții. Să găsească o oră acolo, ceva, și să unească rugăciunea tuturor într-o unitate. Ca să nu se întâmple nimic. De jur-împrejur, va fi o mare luptă. O să înceapă în joacă, ca să îi testeze americanii pe ruși, dar nu își pot imagina că războiul va scăpa (va înainta) așa de mult. Ai înțeles?!

-Da.

-Vor crede la început că va fi ceva limitat, dar nu se va opri. Se va întinde repede și din păcate Bulgaria va juca, ca să spun așa, un joc prostesc. Va începe ca un joc prostesc, dar va da greș și va fi nebunie… Ai înțeles?! Pentru că acum prin Alexandrupoli…

-Acolo va fi lupta, nu? [în Alexandrupoli este bază americană]

-Acolo au ca țintă. Bineînțeles că toate aceste sisteme de armament sunt exacte, adică lovesc cu exactitate, dar izolarea va aduce o mare foamete. O foarte mare foamete. Și din păcate pentru că americanii vor să-i ocolească pe turci, o să îi pună acum să facă o operațiune, un fel de NATO, care se presupune că sunt obligați împotriva Rusiei și rușii se vor enerva foarte tare și o să-i facă chifteluțe.

-Pe turci? Așa cum zice și Sfântul Paisie…

-Știi ce înseamnă chifteluțe?!

-Da…

-Cam așa. Dar pentru că vor să amestece și pe alții la mijloc, vor folosi drumul spre Rusia, adică Bulgaria, România, acesta care merge drept în sus.

Ia spune-mi, voi sunteți mai sus de România sau la stânga?

-La ce vă referiți?

-Pentru că acum nu am hartă în față, ca să văd ceva. Deasupra Greciei este…

-Este Bulgaria și apoi România. Deasupra Greciei este Bulgaria și apoi România. La Marea Neagră este România.

-Și apoi de acolo este Rusia?

-Și apoi, de acolo este Ucraina.

-Și Rusia?

-Da, da. Ucraina și apoi Rusia.

-Deoarece aceștia, rușii vor coborî în jos. Și nevoit vor folosi tărâmuri ale fostei Uniuni Ruse. Deci dacă România va lăsa loc rușilor să treacă, nu vor păți mare rău.

Să nu intre în război, dar să îi lase pe ruși să treacă.

-Am înțeles.

-Dacă îi împiedică îi vor distruge. Drumul acela va fi distrus.

-Of.

-Ai înțeles?!

-Da.

-Dacă au inteligență…să fie deștepți românii și să spună că: «nu ne implicăm în război», dar să nu-i împiedice deloc, nici pe americani, dar nici pe ruși.

-Să nu se amestece în treburile lor.

-Exact! Să-i lase să vină și să plece și pe americani, dar și pe ruși, dar să joace un rol neutru.

-Am înțeles!

-Pentru că, alte locuri [alte țări], care vor face mai pe patrioții, mai așa ziși patrioți, se vor distruge de tot. De tot se vor distruge. Ai înțeles?!

-Da!

-Acest lucru aș vrea foarte mult să îl știe (să îl afle) și să se roagε foarte mult. Să o spună la toți, ca să se roage.

-Am înțeles.

-Știi iubesc România, ca pe o a doua țară a mea. Și acum simt o legătură că se dezvoltă în interiorul meu, o legătură duhovnicească. Ai înțeles?!

-Da, Părinte !

-Pentru că, să nu îți închipui și rușii poate sunt într-o căutare a lui Dumnezeu, dar au o aroganță și aceasta aroganță îi va omorî din nou. Acum vor prevala, vor fi prima și cea mai mare putere, prima mare împărăție, bineînțeles pentru un timp scurt, înainte de Antihrist. Și orice este înaintea lor și va sta cu încăpățânare, îi vor distruge. Vor înainta și vor distruge.

-Noi avem și alte antecedente urâte cu rușii…

-Da. Nu trebuie să le opună rezistență deloc. Nici americanilor. Lasă-i să aibă trecere, dar [România] să nu se amesteci deloc, să joace neutralitate.

-Am înțeles.

-Dar acest lucru nu îl vor reuși singuri. Trebuie să vă rugați cu toții, ca să sprijine România. Rugăciunile voastre Îl vor determina pe Dumnezeu să trimită îngeri și să schimbe gândurile celor mari.

-A conducătorilor?

-Da, da. Altfel trecerea aceasta va fi foarte grea (puternică). Acolo marea cum se numește?

-Marea Neagră.

-Știi de ce?! Vor avea foarte multe submarine rusești acolo și multe arme nucleare. O să zboare de acolo nucleare, o groază… Vor fi multe lupte aeriene între aeronavele Nato și Rusia, dar vor câștiga rușii. Rușii au arme ascunse.

Au arme ascunse și sunt fără milă, adică tari ca Ursul, ei nu glumesc… aroganță americanilor acolo se va sparge… Și îmi doresc ca în curând, să se mute războiul în Persia, pentru că și acolo va fi conflict.

-La Iran vă referiți?

-Da. Să ne eliberăm noi puțin, cei de sus. Eu asta aș vrea să le spun și să înceapă să facă, pentru că  timpul este foarte aproape, nu știu când se va întâmpla asta, dar arată că timpul este foarte, foarte aproape.

-Am înțeles.

-Și va veni foamete și în România. Multă foamete, de aceea este de preferat, dacă pot, cine poate să aibă o viețuire autonomă.

-Adică vă referiți să fie la țară? Să meargă [lumea] la sate?

-Nu știu, ce să facă, dar dacă nu au o viețuire autonomă vor fi și aceștia foarte înfometați. Vor fi morți de foame. Nu va exista mâncare din cauza izolării. Aveam impresia că aceasta izolare va fi mai mult la noi în Mediterană, pentru că noi suntem plini de insule și vapoarele sunt cele care transportă mâncarea. Dacă se opresc vapoarele, sunt morți de foame. Ai înțeles?! Dacă se opresc vapoarele, se oprește transportul petrolului, nu vom avea petrol, apoi nu va mai avea curent, pentru că toate astea sunt pe bază de petrol. Și apoi nu vă mai avea mâncare, pentru că toate vin din afară nu există autonomie. În afară de locurile care se ocupă de creșterea animalelor, care au animale, dar când se va întâmpla asta, vor mânca și animalele. Vor veni toți înfometații și va fi va fi o nebunie. Și așa aveam impresia, credeam, că va fi doar o izolare a insulelor din Grecia, dar va fi și în alte țări.

Ucraina va adera lui Putin.  Vor fi nevoiți să adere. Și nici nu vor avea altă soluție, aceasta va fi cea mai corectă soluție. Chiar dacă le convine sau nu, va fi cea mai cuminte soluție. Pe Georgia o va convinge NATO… din păcate în aceea perioadă va avea conducători răi.

-Să lupte împotriva Rusiei?

-Da. Pentru că și acum sunt dușmani. Ai înțeles?! Au o mare dușmănie între ei. Dar acest lucru a fost greșit, mare greșeală. atunci când nu uităm greșelile trecutului și nu încercăm să ne împăcăm… undeva vor greși. De fapt o să îi folosească NATO.

-Da?

-Ei nu o să îi lase din NATO. Și chiar dacă voiau să facă pe bunii, nu o să facă acest lucru acum. Nu au altă soluție, sunt nevoiți să o facă. Ai înțeles?!

-Da!

-Dar voi sunteți puțin mai departe. Este România, este Ucraina.

-Este Ucraina, este Moldova, care este tot România. Acolo vorbesc română.

-Este distanță mare, dar și altceva. Bază vieții duhovnicești în România este ortodoxia și rușii nu vor dori să creeze o dușmănie mai mare cu românii.

-Măcar, să îi lumineze Dumnezeu și pe ruși, dar și pe conducătorii români.

-Pe conducătorii voștri, Dumnezeu să-i lumineze mai mult. Rușii sunt hotărâți, de ceea ce fac, nu se vor schimba. Dar, dacă conducătorii români vor juca un rol corect, o să scăpați. Altfel veți avea multă foamete. Adică o să fie înfometați cei din România. Apa va fi foarte importantă. Vor fi infectate apele, de aceea trebuie multă atenție. Să aibă mereu tancuri (cisterne) cu apă, ca să aibă mereu apă. La o nevoie urgentă… să pună înăuntru și puțin var… ce să facem, trebuie să găsim moduri.

-Exact.

-Aș vrea să le transmiți astea, că trebuie să îi pună pe oamenii lor de încredere, să le spună că trebuie să facem un lanț de rugăciune: «Doamne salvează România și pe noi (poporul)!», «Salvează lumea ta și România!», «Salvează România!» Αi înțeles?!

-Da.

-Să încredințeze sufletele lor lui Dumnezeu și să salveze România. Este nevoie să faceți acest lucru. Și să se roage, ca România să rămână neutră în acest conflict. Să nu fie de partea nimănui. Pentru că se vor supăra amândouă, atât Rusia, cât și America. America că nu va fi împreună cu ea și Rusia la fel, dar supărarea lor va fi mică.

-În schimb dacă se implică…

-Dacă se implică cu Rusia, vor pății multe catastrofe de la americani. Dacă se implică cu americanii, rușii îi vor distruge.

-Of, am înțeles. Dumnezeu să pună mâna Sa. Maica Domnului se Acopere România!

-Cred că acum e nevoie și de mâini și de picioare pentru rugăciune…nu sunt de ajuns doar mâinile..

  ***

    Inima mea se gândește la voi toți și vă iubește. Simt țara voastră, ca pe țara mea, de aceea îl rog pe dulcele nostru Iisus să o protejeze de orice rău.

    Mă doare inima de ceea ce ochii mei vede venind, așa ca vreau sa vă informez, dar și să vă pregătesc.

    Iubitul nostru Dumnezeu Tatăl este foarte trist, pentru că, copiii Săi din întreaga lume nu au înțeles că toate acestea se întâmplă pentru că l-au lăsat pe Satan să domine în viața lor și acum se pregătește să-i conducă la cea mai mare triplă distrugere pe care omenirea a văzut-o vreodată, prin boli, foamete și război.

     Își avansează în mod constant planul său satanic de a transforma oamenii în creaturi umanoide controlate de acesta.

     Liderii săi mondiali și oameni de știință de top, care îl venerează în ritualuri satanice secrete, au dat promisiune de sânge că vor înainta planul lui, rapid și decisiv.

     Le-a poruncit, până când propriul său fiu, Antihrist, va apărea, ca toate Bisericile creștine ori să fie distruse, ori să i se supună.

     Nu-i pasă dacă, deocamdată, acestea aparțin tipic lui Hristos. Singura lui preocupare este ca să nu se împărtășească cu Hristos, creștinii.

     Atâta timp cât Bisericile sunt deschise și creștinii pot liberi să se împărtășească și să săvârșească toate celelalte Sfinte Taine, acesta nu va putea apărea în lume ca lider mondial și hristos (salvator) mondial.

     Se teme atât de mult de Sfintele Taine ale Bisericii noastre încât, în diferitele exorcisme care au loc, le numește «magia lui Iisus».

     Îi este frică de ele, pentru că au puterea de a slăbi și de a distruge, cu Harul Duhului Sfânt, forțele satanice. Chiar și aceste medicamente, pe care mod înșelător și fără să știm, ni le introduce în  corpul nostru pentru a ne face pe deplin ai lui, nu reușesc să răspundă pe deplin la comenzile sale.

     Din acest motiv, pentru a-i îndepărta pe creștini de Sfânta Împărtășanie, cere tuturor adepților săi să-și intensifice eforturile pentru a-i convinge pe creștini să le fie silă de Sfânta Împărtășanie și să se teamă că ar putea să se îmbolnăvească, atunci când merg să se împărtășească.

   Dacă acest lucru este crezut și acceptat de toți creștinii, atunci a început epoca lui, epoca lui antihrist.

                                                          ***

Dragii mei copii, anii Apocalipsei au început de ceva vreme.

    Aceia dintre noi care Îl iubim și Îl adorăm pe Hristos, vom trăi pentru a vedea cei mai glorioși ani ale sfintei noastre Biserici, cu numărul ei mare de sfinți mărturisitori și martiri. A venit din nou vremea ca bărbații, femeile și copiii mici să-l facă de rușine pe Satana, cu credința lor puternică în Hristos și cu dragostea divină care va arde în inimile lor, precum lava dintr-un vulcan.

    Fie ca toți să fim printre acești sfinți ai vremurilor de pe urmă. Cei care o doresc, să se pregătească cum trebuie, cerând lui Dumnezeu luminarea Duhului Sfânt, ca să știm de acum înainte, cum să acționăm corect în viața noastră.

     A ști exact ce vrea Satana să ne facă, dar și cum îi putem distruge acțiunile, este primul și cel mai important lucru pe care trebuie să-l știm cu toții.

     Un ajutor valoros pentru voi toți, va fi dragostea și grija față de evlavioșii și statornicii în credința părinți ai voștri duhovnicești.

     Să vă rugați în fiecare zi pentru aceștia, ca Dumnezeu să le dea putere și luminare, ca și ei la rândul lor să vă transmită prin intermediul Sfintelor Taine care vor săvârși, darurile Duhului Sfânt.

     În așteptarea momentului când ne vom reauzi, vă binecuvântez pe toți din toată inima.

Sursa: manastireasfantulapostolfilip

Despre interviu:

„Cine i-a luat acest interviu parintelui Elpidie si cand? In ce mod? Prin telefon sau cum?”

Răspundeți

Răspunsuri

 

24 de gânduri despre „Părintele Elpidie, MESAJ DE RĂZBOI PENTRU ROMÂNI: Toți ROMÂNII SĂ SE ROAGE CA HRISTOS SĂ SALVEZE ROMÂNIA! Lăsați-i pe ruși să treacă spre sud. Dacă vă împotriviți, vă vor distruge!

  • Parintele Elipdie nu face decat sa intareasca si sa detaileze profetiile mai vechi. Eu, unul, stiam si despre distrugerea tarilor scandinave, si despre razboiul din Georgia si Iran, si despre distrugerea SUA si a UE, precum si despre plandemia Covid-19, criza economica si alimentara, seceta si alte catrastrofele naturale care vor distruge tarile progresiste. Pentru mine nu este nimic nou! Si mai stiu ceva important: Romania va fi la sfarsitul veacurilor ce a fost la inceputul lor, pentru ca am am facut primii pasi in implinirea acestui deziderat. Pentru cei care nu stiu, Proiectul meu de tara, pe care l-am prezentat romanilor in 2019, cand am facut o noua incercare de a candida la Presedintie, se numeste „Romania – Noul Canaan, Bucuresti – Noul Ierusalim”. Prin intermediul lui am stabilit etapele pe care Romania TREBUIE sa le parcurga pentru a deveni centrul spiritual si politic al lumii postbelice. Si apropo de neutalitate, eu sunt cel care in 2009, cand am facut prima incercare de a deveni legal prezidentiabil, am optat pentru neutralitatea Romaniei si am sustinut ca tara noastra trebuie sa se pregateasca pentru disparitia UE, ca NATO este o alianta politico-militara ineficienta, precum si ca Romania va fi tradata de occidentali in eventualitatea unui conflict cu Rusia. Si tot eu sunt cel care, in singurul interviu tv care a fost transmis, si ala trunchiat, am afirmat ca m-as fi opus SUA in cazul transportului uraniului catre Rusia. „- Cum, i-ati fi spus asta lui Obama, cel mai puternic om al planetei?”, m-a intrebat consternat reporterul ProTV. „- Da! El e Barack Obama, iar eu sunt Marian Bataiosu!”

   Apreciat de 1 persoană

    • Ce? Noi nu știm că trebuie să ne rugăm?
     Nu trebuie să ne spună cineva.

     Și trebuie să fim foarte atenți cum vedem și interpretăm evenimentele.
     Pentru că diavolul acum are următoarea tactică. Simplă.
     Își împarte legiunile în două cete: prima care atacă omenirea cu răul pe față (homosexualitate, vaccinare, viruși, sărăcie, îngrădirea drepturilor, introducerea documentelor electronice, războaie, etc.), iar a doua cu masca binelui (unirea religiilor, proteste în masă unde oamenii își dau mâna indiferent de religie, personaje pozitive gen Trump, partide salvatoare, proroci gen Elpidie, etc).

     Și lumea zăpăcită și speriată ca o turmă de oi și capre fuge înnebunită afugărită de prima ceată în brațele celei de a doua unde-și găsește pieirea.

     De aceea cel mai bine este să fie voia lui Dumnezeu, chiar dacă este rău.
     Pentru că de multe ori Dumnezeu printr-un rău mai mic ne scapă de răul cel mai mare.

     Deci să nu fim prea exaltați și cu falsă speranță văzănd anumite lucruri, pentru că ne putem înșela.

     Părerea mea este că cel mai mare pericol acum este ecumenismul.

     Cât despre război, cred că avem de a face cu o reașezare geopolitică. Nu spun că nu va fi război. Dar cred că izolat. Cel puțin cu Ucraina, dacă nu cumva rușii găsesc altă tactică de a o supune.
     UE va merge spre dezintegrare, pentru că nu este iubită nici de americani, nici de ruși, nici de Dumnezeu.
     Cel puțin partea ei de răsărit (deci și noi) va intra sub influiența Rusiei (și aceasta va aduce și niște lucruri bune: le va veni peste nas schsmaticilor din Ucraina, inclusiv Fanarului, homosexualității, etc.)

     Să ne rugăm să ieșim din NATO și să se distrugă UE.
     Aceste lucruri nu se vor întâmpla peste noapte. Și unele vor fi dureroase pentru unii și pentru anumite zone.
     Aceasta este o părere personală.

     Cât despre sfârșit și venirea lui Antihrist, mai este, hăt.
     Nici copiii noștri nu vor prinde.

     Să avem o concepție curat ortodoxă, să fim atenți la interpretarea corectă a lumii, și să ne rugăm să fie voia lui Dumnezeu și să nu fim prea impresionsbili la ce se întâmplă (în sensul de a ne bucura și a spera unde nu trebuie).

     Apreciază

 1. @danielvla tu vezi ce hula scrie Teofil ala? Creanga erezie ca Dumnezau face rau , Creanga tu esti frate cu Siluana Vlad ecumenista care si ea zicea ca Dumnezau face rau. Da popa eretizatul ecumenist Staicu Ciprian nu e proroc mincinos ca prorocea sfarsitu’ lumii peste multi ani de acu’ incolo????

  Apreciază

    • Ioan C.,asa zisele vaccinuri sunt lepãdare;sinuciderea (prin orice metodã) este unul dintre pãcatele pe care Tatãl Ceresc nu le iartã.

     Apreciază

    • Si cand a inceput diversiunea planetara se verifica temperatura cu acele termoscanere pe frunte sau pe mana dreapta – ca asa intind mana majoritatea in mod instinctiv… Probabil a fost o pregatire , o verificare a reactiei maselor , sau poate avea legatura DIRECTA cu tehnologia din „vaXXinul” satanic.

     Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s