11 gânduri despre „Variola maimuței – Începe o altă plandemie??

  • Atunci cand se urmareste instaurarea unei terori: prima conditie a teroarei este spaima provocata de amestecul dintre mister (virusul a fost izolat?! Ma imunizez prin vaxxin?! Transmit si altora chiar daca sunt vaxxinat?! Vaxxinu ma protejeaza?! Nu putem pentru ca sa stim!) si ceva care nu poate fi împiedicat, inevitabil, de neînlăturat (tulpini rezistente la vaxxin, doze fara numar, fara numar…)

   Exista si o sinucidere morala, psihica:
   prin renuntarea la orice speranta, la exercitiile de miscare, plimbare, a un regim alimentar potrivit, la bunele maniere, la stapanirea de sine, la increderea in oameni – cu alte cuvinte, consimtirea si colaborarea la depersonalizarea urmarita de sistem.
   Lipsit de libertate – caracteristica sa esentiala – omul devine altceva, dupa cum, lipsit de duh, trupul devine cadavru.
   Mongolii stiu ca totul este sa l faci pe adversar to lose his face: sa si piarda fata (chipul) inseamna aici, de fapt, sa si piarda demnitatea de om si respectul de sine, adica duhul, ceea ce il deosebeste de vita (animal). Dupa aceea dispui de el ca de un obiect. Scopul urmarit este descompunerea personalitatii.
   Pana la urma se vede ca suntem mereu pusi, ca Sfantul Ilie si preotii lui Baal, in situatia de a ne hotara cui vom sluji: adevaratului Dumnezeu (Hristos) sau idolilor (al caror nume se schimba in cursul istoriei, cel mai des purtat astazi fiind: Covidul sau Variola monk).
   Cand este vorba de Hristos, picaturile si faramele, or pregetarile, sovaielile, limitele si temerile, sau ingustimile si orbecaielile, intoarcerile inapoi nu au ce cauta. Totul este pe viata si pe moarte, pe capre sau pe oi, pe da ori ba, pe intreguri!

   Prea mult devotament fata precautiile universale covidiene poate lua oricand infatisarea de automatizare si fetisizare.
   Lanturile doctrinei covid nu leaga mai slab decat lanturile metalice, reduc sensibilitatea, ingusteaza campul vizual, macina agerimea spiritului. Omul, daca nu va folosi antidotul credintei in Hristos (scopul dupa, Sfantul Serafim de Sarov, este asimilarea harului Duhului Sfant), e posibil sa evolueze spre starea de computer: ramane a prelucra datele, insa numai in stransoarea programului covid.
   Doctrina covid e a „semnului fiarei”. Se poate trai in covidism… numai cine poarta „semnul fiarei”. Ceea ce inseamna: numai acel care adera la doctrina covidioasa, care e prin esenta exclusivista, monopolizatoare, elitista si idolatra.
   Nu se cuvine oare a respecta legea cu strictete si a o aplica fara concensii de vreun fel? Ba da, fireste ca da, insa pentru a nu transforma legalismul (bun si necesar) in birocratie (rea si catastrofica) se mai cere ca legea sa fie promulgata si aplicata cu buna credinta si convingerea ca, asa precum li se spunea candva fariseilor ca nu omul e facut pentru sambata ci sambata e facuta pentru om, si legea ar trebui facuta spre binele si folosul omului, iar nu acesta spre a fi jertfit unui idol nesatios si crud, dar atat de frumos si nobil denumit lege. Ea, legea, nu se cade a fi pusa in viata cu niciuna din insusirile negative care in orice domeniu altereaza si otravesc traiul oamenilor: prostia, marginirea, mecanicismul cugetarii, orbirea si rautatea, placerea de a pricinui semenilor tai neajunsuri si greutati. Altfel spus, dispozitiile administrative, regulamentele si functionarii sunt chemati sa aplice legea cu seriozitate iar nu o sa o prefaca in parodie si unealta de tortura. Dar poate deveni instrument de chin un lucru bun in sine? Cum sa nu!
   Nu-i roata de mare folos si unealta de temei? Dar intrebati-l pe Horea ce crede el despre aceasta nascocire a mintii si indemanarii omenesti.
   Birocratia e in esenta lipsita de buna credinta, ea pierde din vedere scopul si reduce totul la forma. Birocratia aduce aminte de doua notiuni, care o lamuresc, o demasca si o expun in adevarata ei lumina pernicioasa: abuzul de drept si fariseismul.
   Abuzul de drept spune ca pana si un drept al omului (perfect legal si justificat) poate deveni pricina de nedreptate. Am dreptul in camera mea, sa dau drumul aparatului de radio? Am, de buna seama ca am! Atunci il pun la maximum, de tremura peretii. Dar in cazul acesta il incomodez pe vecinul meu. Am dreptul, dar il exercit in mod abuziv si prefacandu-ma a nu sti ca am vecin care si el are dreptul de a nu fi tulburat si asurzit.
   Fariseismul e de cand lumea, e modul de viata si conceptia dupa care totu-i sa fie salvata aparenta si dai impresia ca esti bun si drept. Fariseismul, mai ales, e meschin si chitibusar: fariseul strecoara tantarul si nu ia aminte cand trece camila; e mincinos si inselator, insa nu uita a da zeciuiala din chimen, izma si marar.
   Birocratia este un amestec de fariseism si abuz de drept.
   Prin urmare cum de poate fi legalismul ceva gresit? Cum de poate stricta aplicare a legii duce la rezultate nefaste?
   Poate, pentru ca promulgarea sau aplicarea legii se face uneori fara buna credinta si nu in interesul si intru slujirea adevarului. Niciun proces judiciar nu se poate desfasura in conditii curate daca toate partile nu sunt de buna credinta.
   Birocratia, de fapt, buna credinta fiind o conditie esentiala, nici nu este o aplicare a legii: e o aplicare a unei perversiuni a ei, si e si ea o scamatorie care va putea insela de va fi cu putinta si pe cei alesi.

   Giorgio Agamben scria:

   Nu trebuie să mai existe CHIPURI, ci doar CIFRE și CIFRE. Și TIRANUL(Antihristul) este FĂRĂ CHIP.
   În anii ce urmează, vor fi doar crestini desavarsiti și criminali.

   https://architectsforsocialhousing.co.uk/2020/10/15/when-the-house-burns-giorgio-agamben-on-the-coronavirus-crisis/

   Când viitorii istorici vor clarifica ceea ce a fost cu adevărat în joc în pandemie, această perioadă va apărea ca unul dintre cele mai rușinoase momente din istorie și cei care au condus-o și au guvernat-o, ca oameni iresponsabili fără niciun scrupul etic. O societate care trăiește într-o stare de urgență perenă nu poate fi o societate liberă. Trăim de fapt într-o societate care a sacrificat libertatea pentru așa-numitele „motive de securitate” și din acest motiv s-a condamnat să trăiască într-o stare perenă de frică și nesiguranță. Omenirea intră într-o fază a istoriei sale în care adevărul este redus la un moment în mișcarea falsului. Adevărat este acel discurs fals care trebuie păstrat adevărat chiar și atunci când neadevărul său este dovedit. Gândul celor care continuă să caute adevărul și să respingă minciuna dominantă va fi, așa cum se întâmplă deja în fața ochilor noștri, exclus și acuzat că răspândește știri (știri, nu idei, deoarece știrile sunt mai importante decât realitatea!) Fals. Este dificil să decidem dacă trăim astăzi în Europa într-o democrație care ia forme de control din ce în ce mai despotice sau într-un stat totalitar care se maschează ca o democrație. Ar trebui să ne facă să ne gândim cu atenție la faptul că primul exemplu de legislație în care un stat se ocupă programatic de sănătatea cetățenilor săi este eugenia nazistă.
   Biosiguranța, noua apocalipsă modernă! Mai poate fi definită societatea noastră ca fiind umană?

   În discuţie nu este altceva decât un soi de «teroare sanitară» ca instrument pentru a guverna ceea ce era definit ca şi worst case scenario, scenariul cel mai rău. În conformitate cu această logică a celui mai rău, încă în 2005, Organizaţia Mondială a Sănătăţii anunţase de la «două la 150 milioane de morţi pentru gripa aviară care venea», sugerând o strategie politică pe care statele atunci încă nu erau pregătite să o accepte. Zylberman arată că dispoziţiile sugerate constau din trei puncte:

   1) Construirea, pe baza unui risc posibil, a unui scenariu fictiv în care datele sunt prezentate în aşa fel încât să favorizeze comportamente care permit să fie gestionată o situaţie extremă;

   2) Adoptarea unei logici a situaţiei celei mai rele ca regim al raţionalităţii politice;

   3) Organizarea integrală a corpusului cetăţenesc în aşa fel încât să fie întărită la maximum adeziunea la instituţiile de guvernare, producându-se un soi de civism superlativ în care obligaţiile impuse sunt prezentate drept probe de altruism şi cetăţeanul nu mai are un drept la sănătate (health safety), ci devine juridic obligat la sănătate (biosecurity).
   Ceea ce descria Zylberman în 2013 s-a verificat în mod punctual in covidism.

   Apreciază

  • Un dar al lui Dumnezeu, o mare binecuvântare a Hristosului nostru, este cuvantarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit de Ganos și Chora, Amfilohie.
   Pentru cei care nu-l cunosc, acest om a trăit, l-a iubit și la randul lui a fost mult iubit de catre sfântul cuvios din Patmos, Amfilohie Makris, iar indemnurile sale au o gravitate deosebită. La urma urmei, este unul dintre cei mai alesi cuviosi ai timpului nostru”.

   „(…)

   Acestia cu plandemia lor vor face stricaciuni, vor distruge, si apoi îl vor aduce și pe conducătorul lor, ANTIHRISTUL, ca să poată fi mulțumiți.
   Dar il avem pe sfantul apostol si Evanghelist Ioan, care in Sfanta Carte a Apocalipsei ne arata:
   „atentie, or sa va puna pecetea pe mana dreapta sau pe frunte”.
   Cine nu va primi aceasta pecete nu va putea să vândă sau să cumpere. dar oricine o va primi si se va insemna cu 666, va aparține cu totul facțiunii Antihristului. Pentru această sa dati mare atenție, preaiubiții mei frați și preaiubitele mele surori.
   Să ne amintim întotdeauna cuvintele Arhanghelului Mihail rostite atunci când a avut loc căderea lui Lucifer, care a căzut din ceruri și si-a pierdut harisma de înger al luminii, s-a făcut îngerul întunericului, DEMON, fiind urmat de acei ingeri fara de rânduiala…
   Vazand aceasta Arhanghelul Mihail,
   s-a ridicat si a zis, celorlalte cete ingeresti:
   SA STAM BINE, SA STAM CU FRICA, SA LUAM AMINTE!”

   https://tasthyras.wordpress.com/2022/05/23/%e1%bc%95%ce%bd%ce%b1%cf%82-%e1%bc%85%ce%b3%ce%b9%ce%bf%cf%82-%e1%bc%90%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%bf%cf%82-%ce%b3%ce%b9%e1%bd%b0-%cf%84%e1%bd%b4%ce%bd-%e1%bc%80%cf%80%ce%ac%cf%84%ce%b7/#more-50703

   Apreciază

 1. ,, Săracii” Planetei nu știu cum să ne arate că ei sunt puternici, iar noi – niște muște incomode în care ei dau cu insecticid. Acum ne spreiază din avioane ca să facem boala pentru care ei au pregătit vaccinul! Sau măcar să ne slăbim sistemul imunitar și să mai moară dintre noi cât mai mulți.
  Aceasta este problema lor!

  Problema de bază a noastră, a creștinilor este mântuirea. Îmi stăruie în minte întrebarea pe care și-o punea părintele Proclu: ,, Conștiință, spune-mi drept, dacă mor acum, mă mântuiesc?” Nu contează ce boală mă va ajuta să trec la Domnul, ci răspunsul Mântuitorului privind locul meu în veșnicie. Bobul de grâu trebuie pus în pământ pentru a încolți.

  Cu Dumnezeu, putem fi puternici și fizic și pe plan sufletesc. Pe unii i-a scăpat Dumnezeu din mijlocul focului dacă a știut că mai pot aduce și pe alții la credință. Pe alții, prin mucenicie, Dumnezeu i-a primit direct în locașurile Sale. Iar nevoința de a spune ,,nu” ademenirilor lui Antihrist este foarte plăcută lui Dumnezeu. Să agonisim Duh Sfânt, prin Sfintele Taine ale Bisericii Ortodoxe, prin iertare, cultivarea virtuților, lupta cu noi înșine. Noi trebuie să stăm departe de acest duh antihristic de disprețuire a aproapelui. Urâm păcatul, dar avem compasiune pentru cei care păcătuiesc, deoarece, dacă nu se vor pocăi, vor ajunge în Iad! Dumnezeu să-i ajute pe toți cei care ne vor răul să se întoarcă la rugăciune, la pocăință și la fapte plăcute Lui!

  Apreciază

 2. DESPRE noua găselnită radioactiv digital 666 post coWWW-id – variola WWW

  – O „bio-armură” pentru imperiul de afaceri al lui Ron Perelman
  SIGA Technologies, care își asociază produsele cu „Human BioArmor”, afișează un citat de la Bill Gates în partea de sus a paginii sale de pornire. Acest citat spune: „… următoarea epidemie s-ar putea naște pe ecranul computerului unui terorist dornic să folosească ingineria genetică pentru a crea o versiune sintetică a virusului variolei…”. Citatul este preluat din discursul lui Bill Gates la Conferința de Securitate de la München din 2017, unde a folosit amenințarea în mod special a variolei pentru a argumenta că „securitatea sănătății” și „securitatea internațională” trebuie fuzionate. În special, în martie trecut, Conferința de Securitate de la München a găzduit o simulare a unei pandemii globale cauzată de un „virus al variolei maimuțelor modificat genetic”.

  https://reseauinternational.net/les-craintes-liees-a-la-variole-du-singe-pourraient-sauver-des-entreprises-en-difficulte

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s