Astăzi se încheie reuniunea sataniștilor în Forumul Economic Mondial de la Davos – Clubul tartorilor globaliști

Marea Resetare de la Davos – va trece lumea într-o nouă paradigmă?

La finele anului trecut, organizatorii Forumului economic mondial (WEF) au anunţat că o reuniune cu participare fizică se va desfăşura în staţiunea montană Davos, în perioada 22-26 mai, după mai multe ediţii care au avut loc online din cauza pandemiei, scrie Agerpres.

Ultima reuniune cu participare fizică a Forumului economic mondial (WEF) a avut loc în staţiunea de ski elveţiană în luna ianuarie 2020. Atunci participanţii începeau să se îngrijoreze de misterioasa epidemie din China, dar erau interesaţi mai mult de schimbul de replici dintre preşedintele SUA, Donald Trump şi Greta Thunberg.

Între timp, virusul Covid-19 s-a răspândit în întreaga planetă, afectând economia mondială. Donald Trump a pierdut alegerile în faţa lui Joe Biden. Lanţurile logistice mondiale au fost date peste cap, inflaţia a explodat iar Rusia a invadat Ucraina.

Reapariţia pandemiei a împiedicat desfăşurarea obişnuită, în luna ianuarie, a ediţiei din 2022 Forumului de la Davos. Însă pentru fondatorul WEF, Klaus Schwab, este vorba de o reuniune „care vine la cel mai oportun şi mai important moment” de la crearea forumului, în urmă cu peste 50 de ani.

„Agresiunea Rusiei…va fi văzută în cărţile de istorie ca prăbuşirea ordinii apărute după cel de al doilea război mondial şi Războiul Rece”, a apreciat Klaus Schwab cu prilejul unui briefing de presă care a avut loc în cursul acestei săptămâni, asigurând că Davos va face tot posibilul pentru a susţine Ucraina şi reconstrucţia sa.

Preşedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, va fi, luni, primul şef de stat care va ţine un discurs la Forumul economic mondial de la Davos, discurs care va fi unul online, dar va fi urmat de numeroşi oficiali ucraineni care vor fi prezenţi fizic la Davos.

În schimb, la ediţia din acest an a forumului de la Davos nu vor mai fi prezenţi delegaţii ruşi. Excluderea Rusiei a fost „decizia corectă”, susţine preşedintele WEF, Borge Brende. „Sperăm totuşi că Rusia va urma un alt drum…în anii care vor veni, pentru a respecta carta ONU şi obligaţiile sale internaţionale”, a spus Borge Brende.

Chiar dacă războiul din Ucraina va domina reuniunea de la Davos, programul anunţat de organizatori anunţă de asemenea dezbateri cu privire la diferite subiecte, variind de la schimbările climatice la explozia preţurilor la energie şi temerile referitoare la o criză alimentară mondială, alături de inegalităţile dintre sexe, fotbal sau metavers.

Însă Davos este renumit în special pentru discuţiile care au loc alături de programul oficial. Printre cele mai renumite momente figurează primele reuniuni ministeriale între Coreea de Sud şi Coreea de Nord în 1989, sau discuţiile cu privire la apartheid între preşedintele Africii de Sud, Frederik De Klerk şi dizidentul de atunci, Nelson Mandela.

Aproximativ 2.500 de participanţi sunt anunţaţi pentru ediţia din acest an a Forumului de la Davos, printre care numeroşi directori de companii şi peste 50 de şefi de stat şi de guvern. Printre aceştia se numără în special noul cancelar german, Olaf Scholz, emirul Qatarului, seicul Tamim bin Hamad al-Thani, sau emisarul american pentru climă, John Kerry, dar niciun star global precum preşedintele Chinei sau cel al SUA.

O ARMATĂ de 5000 de militari păzește elitele globaliste ale lui Klaus Schwab, care resetează lumea la Davos. Zelenski i-a luat locul lui Putin: EL deschide reuniunea anuală a Forumului Economic Mondial

O armată de 5.000 de profesioniști ai trupelor speciale elvețiene va păzi elitele globalist de la reuniunea anuală a Forumului Economic Mondial (FEM/WEF) care își începe lucrările de azi, duminică, 22 mai, la Davos, urmând să „dezbată” despre „soarta lumii” până pe 26 mai. Este prima întâlnire în persoană din ultimii doi ani iar Klaus Schwab, artizanului maroniu al FEM, se laudă că vor veni 2500 de lideri ai lumii la acest eveniment. Noua reuniune, amânată de restricțiile Covid, are loc la începutul unei noi epidemii mediatice, a variolei de maimuță, și în timp ce Organizația Mondială a Sănătății votează, tot azi, pentru un Tratat care deposedează de suveranitate statele naționale în cazul unei pandemii. Bill Gates a „prevăzut” de acum 6 luni epidemia de variolă și a susținut că e cazul ca OMS să-și facă Forță proprie de acțiune pe plan mondial.

Putin detronat de Zelenski

Măsurile de securitate de la Davos includ o zonă de „interdicție aeriană” cum se dorea în Ucraina. De altfel, se preconizează că lucrările vor fi deschise de tradiționala deja adresare în direct pe un ecran gigant, după o scengrafie tip „1984”, a lui Volodîmîr Zelenski, actantul de la Kiev, potrivit EWNews care preia o serie de mesaje informative publicate de WEF pe Twitter.

Dacă anul trecut Vladimir Vladimirovici Putin se adresa și el în direct participanților Forumului Economic Mondial, începându-și discursul despre noua eră vaccinistă și „a patra revoluție industrială” cu „Dragă Klaus…”, anul acesta se pare că va sta pe bară, toate reflectoarele îndreptându-se acum spre Kiev, a doua Moscovă.

5000 de militari pentru 2500 de capete alese

Forțele aeriene elvețiene vor zbura deasupra capetelor alese în timpul conferinței pentru a asigura menținerea unei zone de interdicție aeriană, scrie LifeSiteNews.

Potrivit Reuters, pentru securitatea elitei globale, Elveția a oferit 5.000 de membri ai armatei sale pentru a ajuta forțele de poliție locale în timpul întâlnirii anuale WEF din acest an.

La conferința globalistă vor participa circa 2.500 de lideri politici și industriali, care se vor reuni pentru a discuta planurile lor pentru „redresarea pandemiei, combaterea schimbărilor climatice, viitorul muncii, accelerarea capitalismului părților interesate și exploatarea noilor tehnologii” etc, după cum anunță pagina principală a WEF.

Agenda manifestării și participanții sunt prezentați de FEM cu indicația că transmisiile vor putea fi urmărite în direct AICI.

Forumul lui Klaus, personajul care ne-a profețit cipul implantat în creier, dându-l peste cap pe Cristian Tudor Popescu care credea că nu mai are nici o scăpare, a fost o sursă de controverse în ultimii ani, în special de la debutul pandemiei COVID-19, care a corespuns cu dezvăluirea și punerea în aplicare a agendei „Marii Resetări” a grupului.

ActiveNews a scris și despre Școala mai micilor sau mai marilor dictatori de la Davos, parcursă, între alții, potrivit lui Schwab, atât de Merkel și Putin sau Viktor Orban cât și de Trudeau și Macron (VIDEO mai jos).

Omul-Davos

De asemenea, reputatul savant dr. Robert Malone a explicat ce înseamnă „Omul nou” neobolșevic – „Omul Davosului”, oferind liste cu participanții la școala dictatorilor:

OMUL DAVOSULUI, Forumul său Economic Mondial și slugile sale. Cine sunt cei instruiți să le slujească autoproclamaților stăpâni globaliști? LISTE CU NUME dezvăluite de Dr. Robert Malone

„Marea Resetare” este un plan socialist radical conceput de aceste elite globale care urmărește să apese „butonul de resetare” al economiei globale și să stabilească o nouă ordine globală radicală care pare să imite îndeaproape multe aspecte ale sistemului de credit social chinezesc.

Un articol din 2016 al WEF, intitulat „Welcome to 2030. Nu dețin nimic, nu am nicio intimitate, iar viața nu a fost niciodată mai bună” prezintă viziunea elitelor pentru viitor, care se rezumă în esență la „Nu vei deține nimic și vei fi fericit”.

China, dragostea mea

Președintele WEF, globalistul Klaus Schwab, l-a lăudat în mod constant pe președintele comunist chinez Xi Jinping pentru „realizările sociale și economice semnificative” care au avut loc sub „conducerea” sa dictatorială „luminoasă”, ignorând total cristicile privind sistemul său de credit social, coșmarul primului stat cu adevărat totalitar din lume.

Pe lângă declarațiile referitoare la China, mulți au fost sceptici cu privire la măsurile COVID-19 și, în general, la povestea coronavirusului, tocmai pentru că, în anunțul WEF privind inițiativa „Great Reset”, grupul a creditat în mod deschis „pandemia” COVID-19 ca fiind „o fereastră” potrivită și „o mare oportunitate pentru ei a mărșălui spre obiectivele revoluționare globale”.

„Partea pozitivă” a Plandemiei Covid

„O parte pozitivă a pandemiei este că a arătat cât de repede putem face schimbări radicale în stilul nostru de viață. Aproape instantaneu, criza a forțat întreprinderile și persoanele fizice să renunțe la practici considerate de mult timp ca fiind esențiale, de la călătoriile frecvente cu avionul până la munca la birou”, a spus Schwab.

 

„Pentru a obține un rezultat mai bun, lumea trebuie să acționeze în comun și rapid pentru a moderniza toate aspectele societăților și economiilor noastre, de la educație la contracte sociale și condiții de muncă. Fiecare țară, de la Statele Unite la China, trebuie să participe și fiecare industrie, de la petrol și gaze la tehnologie, trebuie transformată. Pe scurt, avem nevoie de o „mare resetare” a capitalismului”, a mai subliniat Schwab.

De asemenea, omul din spatele viziunii lui Klaus Schwab despre Marea Resetare, Yuval Noah Harari, consilier principal al miliardarului și fondatorului FEM și profesor de istorie la Universitatea Ebraică din Ierusalim, afirma, cu privire la Dictatura Biometrică profețită de mari părinți duhovnici ai Ortodoxiei: „Criza COVID a fost momentul în care am acceptat să fim monitorizați tot timpul și în care supravegherea a pătruns chiar și sub piele….

Am avut, astfel, aceste două mari revoluții: revoluția informatică, sau revoluția tehnologiei informației, și revoluția din domeniul științelor biologice. Ele sunt încă separate, dar sunt pe cale să fuzioneze, se contopesc, aș spune, în jurul senzorului biometric.

Gadgetul… tehnologia este cea care convertește datele biologice în date digitale care pot fi analizate de computere. Iar posibilitatea de a monitoriza, realmente, oamenii sub piele este cea mai mare noutate, deoarece aceasta este cheia pentru a ajunge să cunoști oamenii mai bine decât se cunosc ei înșiși.”

Sursa: activenews.ro/

Un gând despre „Astăzi se încheie reuniunea sataniștilor în Forumul Economic Mondial de la Davos – Clubul tartorilor globaliști

  1. bre jigodiilor,

    daca sunteti asa de corecti si de cinstiti, de ce aveti nevoie de 5000 de oameni sa va apere cu….rurile, he?

    sunteti ca tatal vostru, tatal minciunii, diavolul !!!!!!!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s