Senatorul american Rand Paul despre mult plănuitul, de către globaliști, Guvern Mondial: „…vedeți cât de rău este guvernul într-o țară sau alta, când oamenii din guvern sunt votați. Un guvern mondial este un guvern în care nimeni nu este votat. Este cel mai mare coșmar posibil.”

Rand Paul stalls $40 billion in aid to Ukraine, wants stricter oversight | WRSP

Senatorul american Rand Paul a apărut joi seara la Fox News și a comentat reuniunea Forumului Mondial de la Davos și țelurile urmărite de acesta.

Senatorul Republican a insistat asupra primejdiei ce se ascunde în spatele acestui proiect:

„Adevăratul pericol aici  – un pericol mai mare decât toate falsele lor îngrijorări despre amprenta de carbon – este acesta: vedeți cât de rău este guvernul într-o țară sau alta, când oamenii din guvern sunt votați. Un guvern mondial este un guvern în care nimeni nu este votat. Este cel mai mare coșmar posibil.”

Și Rand Paul a continuat:

„Avem mari probleme cu birocrația la noi acasă, în Statele Unite, pentru că nu ajungem să îi votăm, îi votăm indirect. Atunci vă puteți imagina o birocrație unică mondială a tuturor acestor elitiști și avioanele lor private care ar conduce lumea ca pe o singură țară și pe care nu i-am vota?”

Mai departe, Paul a adăugat:

„Așadar, sunt categoric împotriva acestui proiect. Au obiceiul să îi numească pe oamenii care vorbesc de un guvern mondial că sunt adepți ai teoriei conspirației. Nici vorbă, acest lucru este misiunea pe care chiar ei declară că și-au asumat-o. O spun la fiecare reuniune.”

Și senatorul a conchis:

„Lipsa suveranității înseamnă lipsa libertății, înseamnă lipsa empatiei și este împotriva oricărei etici pe care o susține țara noastră.”

Rand Paul a fost și una dintre puținii congresmeni americani care s-a opus Dictaturii Covid, restricțiilor și vaccinării obligatorii.

VIDEO:

SURSA

9 gânduri despre „Senatorul american Rand Paul despre mult plănuitul, de către globaliști, Guvern Mondial: „…vedeți cât de rău este guvernul într-o țară sau alta, când oamenii din guvern sunt votați. Un guvern mondial este un guvern în care nimeni nu este votat. Este cel mai mare coșmar posibil.”

 1. https://t.me/stopplandemie/9718
  Atitudine împotriva încercării unora de a ne îngropa tradițiile, credința, obiceiurile și morala. Păcatul nu trebuie să ajungă normă unanim acceptată. Avem nevoie de ajutorul și de mila lui Dumnezeu cu toții. Toți răspundem de viitorul acestei țări. Nu trebuie să permitem decreștinarea românilor!

  Apreciază

 2. Este scris in Scriptura totul.
  Eu insa am o intrebare, si imi cer iertare daca supar pe cineva, de ce oamenii ortodoxi ii numesc ‘sectari’ pe acestia ce nu’s ortodoxi, si in acelasi timp cauta si publica informatii de la ei (sa nu mai zicem de asa zisa protectie militara si de traiul occidental placut de multi si la care de asemenea aspira ,reproducandu-ll ‘acasa’). Multi dintre acestia ce ii citati sau de unde luati informatii sunt protestanti practicanti, cu Biblia intr-o mana
  (unii sunt in masonerie, in ocultism, si nu ma refer in special la o anumita persoana, se poate cauta si online, dar nu tot ce scrie online este adevarat).

  Sigur aceste contradictii simultane in comportament pot fi expuse si elucidate.
  Daca am suparat, sa ma iertati.

  Apreciază

  • Cristina Daniela
   Noi ortodocsii ii numim sectanti pentru ca s-au rupt de adevarata Biserica. De la a sectiona, a rupe.
   Ei, neortodocsii, singuri sau prin stramosii lor, s-au rupt de Biserica.
   Daca preluam informatii de la ei asta nu inseamna ioocrizie, cum sugerezi in comentariu.
   Dumnezeu lucreaza prin diferiti oameni in lume. De exemplu un protestant poate inventa ceva bun care sa ajute la dezvoltarea industriei sau un medicament. Nu inseamna ca nu trebuie sa le recunoastem meritele in aceste domenii.
   Inventatori sunt si printre pagani (budisti, shintoisti, musulmani etc).
   Dar asta nu le aduce mantuirea acelora. Mantuirea in sens real, nu poate fi decat in Biserica/Ortodoxie.

   Apreciază

   • Si ortodoxii sunt consderati schismatici pe aceleai considerente. Pana la 1054AD, crestinii erau in comuniune (vest si est). Dar lucrurile sunt prea danci ca sa ma bag eu in ele. Domnul stie toate, important e sa ascultam de El.

    Apreciază

   • Imi cer iertare pentru raspunul lung (si nu stiu daca va fi trimis).
    Mai adaug ca (pentru ca nu este posibilitate de a edita raspunsul anterior), multi dintre asa-zisii ”reformati” (sau protestanti), care sunt cu miile ca si denominatii , considera scrierile primilor crestini din primii 300 de ani, pe langa Evanghelie, cum ar fi Policarp, Perpetua, Iustin Martirul, Ignatie al Antiochului, Hipolitus al Romei, Irinaeus, si altii, dintre care multi au murit in martiraj de sange pentru Hristos, ca fiind cu valoare de ghidare, atata timp cat nu contrazic Evanghelia in vreun aspect.
    Domnul a promis ca Duhul Sau Sfant va conduce credinciosii n tot Adevarul. Putea spune ”iubeste-ti vrajmasul” si apoi sa se razgandeasca si sa lase credinciosul sa isi omoare vrajmasul sau sa puna vreo clauza de exemptie (in caz de invazie a proprietatii tale nationale, il poti omori? Si asta nu tine de a fi ortodox, catolic sau reformat ). Eu cred absolut ce a spus domnul si ce este si lasat scri, fara alambicuri interpretative, asa incat si un copil sa inteleaga.
    Insa, dupa Constantin, considera ca biserica s-a institutionalizat si a devenit servila statului, puterii lumesti. Domnul a poruncit iubirea vrajmasului, iar ei au inceput sa formuleze teologia razboiului just (bellum justum), ”crestinismul” a devenit imperialist si mai tarziu, dupa dezintegrarea imperiului Roman si pe urma a celui Bizantin (mai ales dup acaderea Constantinopolelui), a devenit nationalist.

    Daca cititi Evanghelia veti vedea ca Domnul Iisus Hristos vorbeste despre Biserica Sa, Mireasa Sa, toti cei nascuti din nou din Duhul Sfant din toate timpurile si natiunile, ca nefiind din aceasta lume, adica neamaestecata cu treburile statului, Domnul si Mantuitorul Iisus Hristos a vorbit si a trait asemenea:
    ‘’Daca ati fi din lume, lumea ar iubi ce este al ei; dar, pentru ca nu sunteti din lume si pentru ca Eu v-am ales din mijlocul lumii, de aceea va uraste lumea.’’ (Ioan 15:19)
    ‘’ Le-am dat Cuvantul Tau; si lumea i-a urat, pentru ca ei nu sunt din lume, dupa cum Eu nu sunt din lume.’’ (Ioan 17:14)
    „Ei nu sunt din lume, dupa cum nici Eu nu sunt din lume.’’ (Ioan 17:16)
    „Imparatia Mea nu este din lumea aceasta”, a raspuns Isus. „Daca ar fi Imparatia Mea din lumea aceasta, slujitorii Mei s-ar fi luptat ca sa nu fiu dat in mainile iudeilor; dar acum, Imparatia Mea nu este de aici.” (Ioan 18:36)
    ‘’Atunci Isus i-a zis: „Pune-ti sabia la locul ei; caci toti cei ce scot sabia de sabie vor pieri.’’ (Matei 26:52)
    „Dar Eu va spun: iubiti pe vrajmasii vostri, binecuvantati pe cei ce va blestema, faceti bine celor ce va urasc si rugati-va pentru cei ce va asupresc si va prigonesc, ca sa fiti fii ai Tatalui vostru care este in ceruri; caci El face sa rasara soarele Sau peste cei rai si peste cei buni si da ploaie peste cei drepti si peste cei nedrepti.’’ (Matei 5:44-45)
    „Ucenicii Sai, Iacov si Ioan, cand au vazut lucrul acesta, au zis: „Doamne, vrei sa poruncim sa se coboare foc din cer si sa-i mistuie, cum a facut Ilie?” Isus S-a intors spre ei, i-a certat si le-a zis: „Nu stiti de ce duh sunteti insufletiti! Caci Fiul omului a venit nu ca sa piarda sufletele oamenilor, ci sa le mantuiasca.” Si au plecat in alt sat.’’ (Luca 9:54-56)
    „Atunci Isus le-a zis: „Dati, dar, cezarului ce este al cezarului, si lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu.” Si se mirau foarte mult de El.’’ (Marcu 12:17) (raspunzand despre plata taxelor Cezarului)
    „Si balaurul, maniat pe femeie, s-a dus sa faca razboi cu ramasita semintei ei, care pazesc poruncile lui Dumnezeu si tin marturia lui Isus Hristos.’’ (Apocalipsa 12:17)

    ‘Apostolul Petru spune:
    „Petru si apostolii ceilalti, drept raspuns, i-au zis: „Trebuie sa ascultam mai mult de Dumnezeu decat de oameni!’’ (Faptele Apostolilor 5:29)
    -cred ca un credincios in Hristos trebuie sa respecte autoritatile pamantesti atata timp cat acastea nu sunt impotriva lui Dumnezeu neascultand de El, de unde, el sau ea trebuie sa asculte de Dumnezeu decat de om.-
    „Preaiubitilor, va sfatuiesc ca pe niste straini si calatori, sa va feriti de poftele firii pamantesti, care se razboiesc cu sufletul.’’ (1 Petru 2:11)

    Apostolul Pavel spune:
    „Nu va injugati la un jug nepotrivit cu cei necredinciosi. Caci ce legatura este intre neprihanire si faradelege? Sau cum poate sta impreuna lumina cu intunericul? Ce intelegere poate fi intre Hristos si Belial? Sau ce legatura are cel credincios cu cel necredincios? Cum se impaca templul lui Dumnezeu cu idolii? Caci noi suntem templul Dumnezeului celui Viu, cum a zis Dumnezeu: „Eu voi locui si voi umbla in mijlocul lor; Eu voi fi Dumnezeul lor, si ei vor fi poporul Meu.” De aceea: „Iesiti din mijlocul lor si despartiti-va de ei, zice Domnul; nu va atingeti de ce este necurat, si va voi primi. Eu va voi fi Tata, si voi Imi veti fi fii si fiice, zice Domnul cel Atotputernic.” (2 Corinteni 6:14-18)
    ‘’Si noi n-am primit duhul lumii, ci Duhul care vine de la Dumnezeu, ca sa putem cunoaste lucrurile pe care ni le-a dat Dumnezeu prin harul Sau. Si vorbim despre ele nu cu vorbiri invatate de la intelepciunea omeneasca, ci cu vorbiri invatate de la Duhul Sfant, intrebuintand o vorbire duhovniceasca pentru lucrurile duhovnicesti. Dar omul firesc nu primeste lucrurile Duhului lui Dumnezeu, caci pentru el sunt o nebunie; si nici nu le poate intelege, pentru ca trebuie judecate duhovniceste. (1 Corinteni 2:12-14)
    „Dumnezeu, care a facut lumea si tot ce este in ea, este Domnul cerului si al pamantului si nu locuieste in temple facute de maini.’’ (Faptele Apostolilor 17:24)
    „Nu stiti ca trupul vostru este Templul Duhului Sfant care locuieste in voi si pe care L-ati primit de la Dumnezeu? Si ca voi nu sunteti ai vostri? Caci ati fost cumparati cu un pret. Proslaviti, dar, pe Dumnezeu in trupul si in duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu.’’ (1 Corinteni 6:19-20)
    „De va strica cineva templul lui Dumnezeu, îl va strica Dumnezeu pe el, pentru că sfânt este templul lui Dumnezeu, care sunteţi voi.” (1 Corinteni 3:17)

    Apostolul Ioan spune:
    „Nu iubiti lumea, nici lucrurile din lume. Daca iubeste cineva lumea, dragostea Tatalui nu este in el. Caci tot ce este in lume: pofta firii pamantesti, pofta ochilor si laudarosia vietii, nu este de la Tatal, ci din lume. Si lumea si pofta ei trec; dar cine face voia lui Dumnezeu ramane in veac.’’ (1 Ioan 2:15-17)
    „Stim ca suntem din Dumnezeu si ca toata lumea zace in cel rau. Stim ca Fiul lui Dumnezeu a venit si ne-a dat pricepere sa cunoastem pe Cel ce este adevarat. Si noi suntem in Cel ce este adevarat, adica in Isus Hristos, Fiul Lui. El este Dumnezeul adevarat si viata vesnica. Copilasilor, paziti-va de idoli. Amin.’’ (1 Ioan 5:19-21)
    si tot Noul Testament

    Apreciază

 3. „Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk a vizitat Ungaria

  În perioada 1-3 iunie, Mitropolitul Ilarion de Volokolamsk, președintele Departamentului pentru Relații Bisericești Externe al Patriarhiei Moscovei, a vizitat Ungaria, cu binecuvântarea Sanctității Sale Chiril, Patriarhul Moscovei și al Întregii Rusii.
  Pe 2 iunie, președintele DRBE s-a întâlnit cu cardinalul Péter Erdő, arhiepiscop de Esztergom-Budapesta. În cadrul conversației a fost atinsă o gamă largă de probleme referitoare la cooperarea dintre Biserica Ortodoxă Rusă și cea Romano-Catolică la nivel actual.”
  Articolul complet aici: http://mospat.ru/ro/news/89343/

  ecumenism

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s