TRIMITEȚI MESAJE ÎMPOTRIVA MONEDEI DIGITALE EUROPENE, până mâine 16 iunie la Comisia Europeană

Euro digital | Când ar urma să apară și ce ar schimba moneda europeană digitală

Comisia Europeană lansează o CONSULTAȚIE PUBLICĂ pe EURO DIGITAL. Perioada de consultare publică se încheie pe 16 iunie 2022.

Despre inițiativă

Sumar

Această inițiativă urmărește să stabilească și să reglementeze aspecte esențiale ale monedei euro digitale, ca o nouă formă de monedă a băncilor centrale, care ar putea fi emisă de Banca Centrală Europeană/Eurosistem în paralel cu bancnotele și monedele în formă fizică.

Inițiativa va acoperi principalele caracteristici legate de design și alte aspecte esențiale ale monedei euro digitale.

După adoptarea regulamentului, Banca Centrală Europeană/Eurosistemul va putea emite moneda euro digitală în conformitate cu obiectivele și mandatele sale respective.

Subiect
Economie, finanțe și moneda euro, Servicii bancare și financiare
Tipul de act
Propunere de regulament

Cerere de contribuții

FORMULARE OBSERVAȚII: ÎN CURS
Perioada de formulare a observațiilor
05 Aprilie 2022 – 16 Iunie 2022  (miezul nopții, ora Belgiei)

Comisia dorește să afle opiniile dumneavoastră

Puteți formula observații în cadrul acestei cereri de contribuții. Vă vom lua în calcul contribuția atunci când dezvoltăm și perfecționăm inițiativa. Observațiile primite vor fi publicate pe acest site. Prin urmare, trebuie să respecte regulile privind formularea observațiilor.

Pentru a vă trimite părerea, trebuie să vă creați un cont sau să vă conectați utilizând un cont de pe o rețea socială.

Trimiteți observații

Cerere de contribuții cu privire la un studiu de impact – Ares(2022)3077219
Română
(574.3 KB – PDF – 5 pagini)

Descarcă  

Observații (17108)

 | Cetățean al UE

Nesuhlasim so zavedenim digitalneho eura (Nu sunt de acord cu introducerea monedei euro digitale.)


Notă admin: Din câte înțeleg, site-ul funcționează oarecum ca o petiție on-line. Trebuie să-ți creezi un cont și să lași un mesaj cum că nu ești de acord cu introducerea monedei digitale, așa cum au scris cetățenii slovaci mai sus. Puteți intra apăsând pe numele celor de mai sus sau pe titlul acesta de mai jos:


TOATE OBSERVAȚIILE ȘI STATISTICILE (17108)


Pericolele unei societăți fără numerar O societate care folosește doar moneda digitală este o societate de sclavi. Cu moneda digitală, guvernul poate urmări înregistrările financiare ale tuturor. Ei pot șterge întregul cont bancar al oricui prin apăsarea unui buton pentru orice motiv pe care îl consideră necesar. O societate fără numerar este ceva despre care noi „teoreticienii conspirației” am avertizat de zeci de ani, iar acum se desfășoară în fața ochilor noștri. Dacă numerarul este interzis, totalitarismul va crește drastic. https://t.me/PastilaRosie

17 gânduri despre „TRIMITEȚI MESAJE ÎMPOTRIVA MONEDEI DIGITALE EUROPENE, până mâine 16 iunie la Comisia Europeană

  1. Eu am trimis mesaj și cred că este bine să trimitem cât mai mulți.

    În caz de nemulțumiri, mai târziu ni se poate reproșa că nu am valorificat această perioadă în calitate de consumatori. Avem experiența luptei împotriva cardului de sănătate. Pentru cei care nu l-au dorit din motive religioase s-a găsit o soluție: adeverința cu valabilitate de trei luni. De aceea e foarte important să ne unim și să cerem. Avem datoria să ne apărăm identitatea religioasă. Ei au interesul lor de a ne supraveghea. Doar că modul în care vor s-o facă se bate cap în cap cu conștiința noastră creștină. Dacă în Apocalipsă scrie să nu primim ceva fără de care nu putem vinde sau cumpăra, așa trebuie să facem. (Apocalipsa, cap. 13 și 14) Banii virtuali nu doar că pot să ne facă sclavi cu adevărat, ci ne pun în pericol și mântuirea. De ce? Pentru că ne supunem inteligenței artificiale care are puterea de a ne controla TOTAL! Numai Dumnezeu are dreptul de a ne controla TOTAL! Dacă Îl trădăm pe Dumnezeu, mai putem spera să ne mântuim? Încercăm toate posibilitățile: mărturisire, rugăciune, valorificarea modalităților legale. Dacă cerem, există și șansa să primim, adică să se găsească o modalitate de a-i mulțumi și pe creștini.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Sunteti depasiti de tehnologie. Trebuie sa faceti si o cutia milelor digitala.Se vor putea controla veniturile fiecaruia in mod cinstit, nu va mai face nimeni bani negrii, nici macar popii.

    Apreciat de 1 persoană

    • Problema este mai complicată, din păcate. Tehnologia fără Dumnezeu și tehnologia care vrea să ia locul lui Dumnezeu trebuie puse la colț. Se pune problema să alegem între Dumnezeu și tehnologie. Dacă eu vreau să-L aleg pe Dumnezeu, nicio lege nu trebuie să-mi îngrădească acest drept.

      De aceea, consider că introducerea monedei digitale euro nu este o inițiativă benefică pentru cetățenii UE.
      Mai întâi, această inițiativă este în dezacord cu morala creștină. Cum vom vinde și cum vom cumpăra? Citiți Apocalipsa, capitolele 13 și 14. Noi, creștinii, nu avem voie, conform credinței noastre, să primim un număr al cărui semn este 666! Tehnologia digitală are la bază 666! Ce se va întâmpla cu creștinii care nu vor accepta microcipul pentru a se folosi de euro digital pentru a vinde și pentru a cumpăra? Vor fi persecutați, discriminați, stigmatizați? Acest lucru nu trebuie să se întâmple indiferent dacă mai suntem sau nu majoritari.
      Apoi, prin digitalizarea ființei umane, se creează o prăpastie între clasele sociale. Cei care dețin toate datele pot să fie sau să nu fie corecți. Ce se va întâmpla dacă nu vor fi corecți? Ați luat în calcul posibilitatea de a-i lipsi de orice urmă de demnitate pe cei care acceptă digitalizarea? Această digitalizare se face doar de dragul corectitudinii? Nu cred.

      Apreciat de 1 persoană

  3. Cei precum „dr. Sergiu” au o agenda precisa, sunt cu totul demonizati si vor lua pecetea lui antihrist. Nu ne mai este de niciun ajutor sa vedem ce zic sau sa le simtim duhoarea demonica pe aici. Asa ca ma gandesc ca ar fi bine sa nu mai fie lasati sa-si scrie minciunile pe aici printre cei care vor sa se mantuiasca pentru ca provoaca mai multa tulburare fara niciun folos duhovnicesc.

    Apreciază

    • Imi pusesem in gand sa-l blochez, dar cineva m-a rugat sa il las pentru a putea participa la dialoguri constructive din care sa poata invata ceva.
      Ma tem insa ca e prea invechit in rele pentru a mai accepta ca nu gandeste bine…

      Apreciază

      • Credinciosii trebuie sa se roage in iubirea Domnului pentru toti, nu renunta la nimeni cat traieste pe acest pamant, asa cum Hristos nu renunta la nimeni.
        ”43. Aţi auzit că s-a zis: „Să iubeşti pe aproapele tău şi să urăşti pe vrăjmaşul tău”.
        44. Iar Eu zic vouă: Iubiţi pe vrăjmaşii voştri, binecuvântaţi pe cei ce vă blestemă, faceţi bine celor ce vă urăsc şi rugaţi-vă pentru cei ce vă vatămă şi vă prigonesc,
        45. Ca să fiţi fiii Tatălui vostru Celui din ceruri, că El face să răsară soarele şi peste cei răi şi peste cei buni şi trimite ploaie peste cei drepţi şi peste cei nedrepţi.
        46. Căci dacă iubiţi pe cei ce vă iubesc, ce răsplată veţi avea? Au nu fac şi vameşii acelaşi lucru?
        47. Şi dacă îmbrăţişaţi numai pe fraţii voştri, ce faceţi mai mult? Au nu fac şi neamurile acelaşi lucru?
        48. Fiţi, dar, voi desăvârşiţi, precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârşit este.”
        Evanghelia dupa Matei cap 5

        Apreciază

        • Sa-l ajute Dumnezeu, desi e foarte indaratnic si mason declarat.
          Scopul blocarii era acela de a nu mai sminti pe unii pe aici si de a nu duce discutia in derizoariu si a opri blasfemiile pe care le arunca uneori in mesajele lui.

          Apreciază

  4. Iată și alte motive pentru respingerea monedei digitale.
    ( Comentariu preluat)
    Moneda euro digitala nu ar trebui sa inlocuiasca pe cea fizica din urmatoarele motive:
    1. O moneda digitala este strans legata de infrastructura de telecomunicatii si energie care si-au dovedit fragilitatea in ultima perioada, fara a oferi solutii pe termen lung: in cazul unor dezastre naturale/militare devin inutile; chiar daca exista in niste sisteme informatice, persoana detinatoare nu va putea beneficia de ele. Ce sens are sa ai niste bani daca nu-ti poti asigura plata unor bunuri de stricta necesitate?

    2. O moneda digitala nu are echivalent in viata fizica: ea exista atata timp cat dispozitivul care tranzactioneaza are baterie/curent si e conectat cumva la o retea de telecomunicatii. In lipsa acestor conditii dispozitivul devine o materie fara valoare, fara posibilitatea de baza ca mijloc de troc. Bitcoin si alte monede digitale au aratat volatilitatea cursului si dependenta de increderea in moneda respectiva si banca emitenta. Ce sens are sa ai o moneda care se poate deprecia si pana la 50% artificial de la o zi la alta, doar pentru ca bursele de valori decid asta? Adica in conditiile in care azi un salariu de 1000Euro poti cumpara n paini, maine sa nu poti cumpara niciuna? In conditiile in care masurile UE nu au dovedit capacitatea de stopa inflatia in toate statele europene ca urmare a razboiului din Ucraina, cum poate banca centrala sa garanteze veniturile cetatenilor detinatori de active in Euro in orice conditii (pace/calamitati sau razboi), data fiind influenta burselor de valori in stabilirea cursurilor valutare?

    3. Din punct de vedere al protectiei datelor personale, se elimina total principiul de confidentialitate al datelor: oricine are acces la sistem va putea vedea ce face fiecare cetatean cu banii sai, ceea ce poate duce in anumite cazuri la situatia evidentiata intr-un caz din SUA cand un angajat al unei Univesitati a fost concediat pentru ca isi cumpara bauturi alcoolice, doar pe baza extrasului de cont. Scrie in extrasul de cont daca bauturile au fost pentru uz personal sau pentru a fi date ca si cadou? Cine va apara cetatenii onesti de abuzurile care pot aparea prin accesul neautorizat sau partial autorizat la aceste date? Daca achizitionez alimente/medicamente pentru o persoana care nu si le permite, consider ca e o imixtiune in viata privata simpla posibilitate ca datele respective sa poate fi evidentiate in clar undeva si sa ramana pe niste sisteme informatice.

    Apreciază

    • Foarte mare dreptate cu cele 3 situații. In concluzie e o prostie, aceasta așa zisa moneda. Contul poate fi golit oricând sau blocat din diverse motive.0

      Apreciază

  5. Mă cam îndoiesc de Comisia Europeană că ține cont de mesajele noastre . Uniunea Europeană este o organizație politică suprastatală care urmărește inrobirea ,satanizarea și dizolvarea Națiunilor Europene . In urma politicilor impuse de UE încă de la înființarea sa ca organizație se vad aceste intenții criminale.
    Trecerea la o monedă virtuală digitala este unul din principalele obiective ale acestei organizații politice oculte controlate de francmasoneria și sionismul international .
    Ulterior după introducerea monedei digitale , probabil urmează desființarea banilor cash (societatea fără bani), obligând pe toți cetățenii să aibă conturi și carduri bancare , controlând și urmărind practic orice activitate financiară. Și într-un final , finalizarea procesului de digitalizare ,desfiintarea actelor de identitate și a cardurilor bancare cu cip și trecerea la implantarea de microcipuri pe ” mana sau pe frunte” (pecetea fiarei) .

    Apreciază

  6. Eu fac trading cu monede virtuale de mai bine de un an acum. E minunat. Am avut zile cu profit de peste 10 mii de dolari. Nu mi se pare nimic gresit cu monedele virtuale

    Apreciază

Lasă un comentariu