REVINE problema vaccinării obligatorii (sub altă formă) împotriva rujeolei, rubeolei, oreionului… Toate vaccinurile vor fi de tip ARN-mesager. PROPUNERI PÂNĂ PE 7 SEPTEMBRIE

Cum vor vota deputații clujeni vaccinarea obligatorie. Analiza proiectului de lege

Foto – gazeta de cluj

ATENTIE MARE:

Planul este ca toate vaccinurile de acum incolo sa fie tratamente genice, sa schimbe genomul uman si sa ne umple de metale grele. Nimeni nu va mai accepta vaccinul covid, de aceea vin cu altceva, o noua găselniță. Vor sa oblige mai nou vaccinarea împotriva rubeolei,rujeolei,orion ..care și acestea vor conține ARN.

Un Domn anonim marturiseste: E adevărat. O doamna de la DSP mi-a spus ca toate vaccinurile, gen antigripal vor fi cu ARN mesager

Mesaj de la Medici pentru Consimtamant Informat

In data de 29 august 2022, Ministerul Sanatatii a postat in transparenta decizionala proiectul de ordin privind aprobarea Planului de acțiune pentru eliminarea rujeolei, rubeolei și de prevenire a infecției rubeolice congenitale / sindromului rubeolic congenital și a Instrucțiunii privind vac cu ROR in cadrul asistenței medicale primare Proiectul isi propune sa „elimine” rujeola si rubeola si contine un plan detaliat pentru vac impotriva rujeolei atat a copiilor, cat si a adultilor, cu mai multe doze succesive. De stiut ca în România există, cel putin la momentul prezent, un singur tip de vac impotriva acestor boli, anume triplul vac rujeola-oreion-rubeola (ROR), care contine 3 virusuri vii atenuate. Nu exista monovac impotriva rujeolei (adica vac care sa vizeze numai rujeola).

Pe perioada transaprentei decizionele, adica până in data de 7 septembrie 2022, observatiile pot fi trimise la adresa de e-mail mailto:propuneri@ms.ro

Asociatia noastra va face cerere de organizare a unei dezbateri publice pe acest proiect de ordin. Orice asociatie legal constituita, precum si persoanele fizice pot face cerere de organizare a unei dezbateri publice.

https://www.ms.ro/acte-normative-in-transparenta/#b6dfbb32nk

Proiectul de ordin contine 4 documente. Esentialul se afla in cele 2 Anexe atasate mai jos, preluate de pe site-ul MS. Va incurajez sa cititi cele 4 documente ale acestui proiect de ordin, mai ales cele 2 anexe postate mai jos, care se regasesc si pe site-ul MS, la linkul din anunt.

O sa realizati ca acest proiect de ordin este un fel de INTRODUCERE, PE USA DIN DOS, a Vac cvasi-OBLIGATORII cu ROR. Ce nu s-a reusit prin nevotarea legii vac obligatorii, se vrea a fi introdus pas cu pas prin diferite ordine de ministru al sanatatii si hotarari de Guvern. Intrucat e vorba de asistenta medicala primara, medicii de familie vor fi probabil cei mai implicati, vor trebui sa duca la indeplinire ordinul. Va rog sa va implicati prin: – in primul rand prin a solicita MS organizarea unei dezbateri publice pe aceasta tema – prin difuzarea acestui mesaj pe alte grupuri, mai ales la medici, mai ales la medici de familie si la grupuri de activism civic in general.

PS: va incepe o noua campanie isterica in cadrul careia se vor face presiuni asupra parintilor. Inventariere, trimitere de sms-uri, programare, trimis asistentul social daca nu se duc la programare

…. In anexa nr 2 la pct 5.3. – Mobilizarea pentru vac.

Medicul de familie:

…  Lunar, pentru copii care nu se prezinta la vac DUPĂ CHEMARI REPETATE din partea MF, acesta va SOLICITA SPRIJINUL primăriei- UAT – asistent social.

 In cazul refuzului la vacc, va SOLICITA parintelui/apartinătorului SEMNAREA formularului de REFUZ Asistenta medicală a cabinetului medical:

 contactează de minimum 3- 4 ori în decurs de o lună, până la prezentare, familiile copiilor catagrafiați indicând data și ora programării vac, finalizat cu un SMS

 comunică AMC/MS lista copiilor care trebuie chemați pentru vac. În cazul în care nu există AMC/MS în teritoriul arondat, se poate deplasa la domiciliul familiei pentru a anunța data și ora programării vac, în funcție de situație.


Contact:  Oana Miron,

număr de telefon: 021/3072662.
Afisat de la 29-08-2022 pana la 29-09-2022

Ordin

Referat de aprobare

Anexa 1_Plan de actiune_eliminare rujeola rubeola

Anexa 2_Instructiune privind vaccinarea cu ROR

Observatiile si propunerile privind proiectul de act normativ pot fi transmise pe adresa:propuneri@ms.ro,
Termenul limita pana la care se pot face propuneri este cea de a 10-a zi de la data introducerii pe site a textului proiectului de act normativ

20 de gânduri despre „REVINE problema vaccinării obligatorii (sub altă formă) împotriva rujeolei, rubeolei, oreionului… Toate vaccinurile vor fi de tip ARN-mesager. PROPUNERI PÂNĂ PE 7 SEPTEMBRIE

 1. Mai talibanilor ortodoxi mai cititi manualele de liceu de genetica ca sa va lamuriti ca nu se poate nici una din prostiile pe care le debitati aici. Pe voi va vaccinam cu apa sfintita, da asta nu elimina nici prostia voastra nici lipsa de cunostinte stiintifice. Da le Doamne minte ca prostie a destula.

  Apreciază

   • Pentru ca am vrut sa vad ce va mai secreta chestia aia din craniu, folositi internetul, technologia 4 g la telefoane, lumina si becurile si alte tehnologii moderne da sunteti ramasi in urma cu partea teoretica, stiintifica , parca nu ati facut liceul.Eu in primul rand cred in stiinta, dar cand ies din casa mai fac si o mica rugaciune nu am timp sa va explic de ce, si cum am devenit credincios din ateu,in 1974, o sa apara la anul Amintirile mele.

    Apreciază

    • dr. Sergiu F. foarte frumos că sunteți medic, dar nu e bine să ” credeți în știință”. Mai ales când medicina este atât de coruptă de big$ farma$.
     Ar trebui , ca fiecare medic să aibe afișat pe ușa cabinetului 3 lucruri:
     1) declarația sponsorizărilor și a firmelor cu sumele primite
     2) Dacă mai este fidel ” zeilor” invocați când a depus jurământul lui Hipocrat
     3) Dacă mai crede în teoria evoluției speciilor , a lui Darwin, în particular, dacă crede că omul se trage din maimuță.
     Acestea ne vor lămuri în mare măsură cu cine avem de-a face.
     Apropos dl. dr, vă întreb ca și confrate de breaslă, dv cum răspundeți, căci se pare că vreți să ne împărtășiți experiențele dv.?
     Apoi sunt dispus la un dialog la nivel academic pe tema vaccinurilor cu dv.

     Apreciază

    • aveti aici perfecta dreptate, s a dus empatia intre medic si pacient. eu sunt de fapt biolog am facut un doctora in Protectia plantelor si unul in Medicina ca sa pot sa predau da daca ma scoateti din materia mea Microbiologie medicala sunt 000 la celelalte specialitati. citesc tot timpul.

     Apreciază

    • Dv. se pare că nu sunteți medic și nu aveți expertiză în virusologia umană, sunteți cercetător de organisme marine. Foarte frumos. Pe acest blog sunt mulți medici, care deși nu comentează des nu acceptă atitudinea dv de superioritate în domeniul vaccinurilor umane. Nu aveți calitatea morala și pregătirea medicală pentru a înțelege că omul nu poate fi animal de laborator asa cum procedați dv, mai ales când e vorba de terapii genetice experimentale. Se pare ca mai degrabă vă calificați alături de specia Mengele. Nu aveti habar de etica cercetarii medicale dar afișați ifose în domenii ce nu le-ați studiat. Schimbați-va atitudinea zeflemitoare și anticreștină, domnule biolog.

     Apreciat de 3 persoane

    • @Sergiu tot ERETIC ATHEU ai ramas cu toata mascarada ta de fațadă cu formalismul tau mort, stiinta voastra e de la draci scrie ca primu omorator de oameni e dracu cea ce faceti voi exact cu vaccinurile voastre voi sunteti din tatal vostru diavolul OMORATORI de oameni, CRIMINALILOR !

     Apreciat de 1 persoană

    • Sergiu tu supunandu-te dracilor normal ca le faci voia uite juramantu vostru intra in contradictie cu Biserica Orthodoxa deci tu cum nu esti atheu? canonul asta te arata si mai rau chiar de PAGAN ca practici juramantul pe draci:

     HIPOCRAT https://danielvla.wordpress.com/tag/juramantul-lui-hipocrate-varianta-originala/

     PIDALION 1844 CÂRMA BISERICII ORTODOXE
     edit. “Credința strămoşească”, 2007
     pag. 311-312

     Sin. 6 Ec.
     CANONUL 94
     Pe cei ce se jură cu jurământuri elineşti [păgâneşti] Canonul îi supune certărilor; şi noi acestora le hotărâm afurisire.

     TÂLCUIRE
     Obiceiurile elinilor se cuvine a se urî de către creştini, şi a nu se jura creştinii cu numele mincinoşilor dumnezei ai acelora, zicând zeu (unul din dumnezeii lor). Şi nu numai jurământurile cele după obiceiul elinilor sunt oprite de noi, ci şi tot felul jurământuri. Că zice Domnul: „Să nu ne jurăm nici pe cer, nici pe pământ, nici pe Ierusalim, nici pe capul nostru” [Matei 5, 34]. Ci în loc de tot jurământul să zicem numai, pe aşa, aşa, şi pe nu, nu. Că orice vom zice mai mult decât acestea este de la diavolul. Însăşi aceastaşi o adeverează şi Iacov, fratele Domnului [Iacov 5, 12], dar şi însuşi Osie, prooro-cul Legii Vechi opreşte jurământurile zicând: „Nu vă juraţi pe Dumnezeul cel viu” [Osie 4, 16]. Pentru aceasta şi marele Vasilie în Canonul 29 zice, că jură-mântul deodată este oprit, şi cu mult mai vârtos cel ce se face de către cineva pentru a face răul altuia.

     Apreciat de 1 persoană

    • Ce știință promovați d-voastră?Cea impusă de Rochefeller și Rotschild, de Pfizer si Moderna și de Bill Gates?Știați că Familia Rochefeller, ce deținea controlul tuturor rezervelor de petrol din SUA, a inpus,prin santaj,mită și constrângere, universităților de medicină ca studenților să li se predea exclusiv metodele de vindecare bazate pe medicamente provenite din prelucrarea petrolului?De atunci toate facultățile de medicină din lumè au preluat aceste metode,medicii devenind practic agenti de vanzari ai Big Pharma!

     Apreciază

   • Eu sunt cetateanul Sergiu Fendrihan nu cum ati spus dvs. De ce nu vorbiti si cereti sfatul medicului dvs de familie? DE ce nu recititi manualele de biologie de liceu ca sa va lamuriti ?

    Apreciază

    • Mai mult de 50 % dintre medici s-au injectat cu serul modificator genetic. Puțini au realizat că greșesc( ser ineficient, ARNm NU rămâne la locul injectării, nu se epurează rapid, trece prin bariera hematoencefalică și se acumulează în țesutul nervos, în testicule, ovare, scade fertilitatea cu 20-30% (statistici naționale în Singapore și alte state), se transmite la urmași(!!), conține grafen, celule de embrioni avortați, nanoboți, luciferază, etc etc. Asta NU scrie în manualele de liceu și nici majoritatea medicilor nu știu și nici nu vor să știe.
     dr. Cozma

     Apreciat de 4 persoane

    • Îmi pare rău, dar la Facultățile de Medicină nu se învață cum să dobândești discernamântul , cum să studiezi datele din studii, cum să te raportezi lamedicina tradițională, cum să fii circumspect față de ce îți servește bigfarma ca adevăr de necontestat. Ci se cultivă învățarea pe de rost și conformismul, încrederea totală față de ce spun profesorii și autoritățile științifice. Da; relatările nu sunt dintr-un centru universitar no -name, ci din UMF Carol -Davila, cel care l-a sancționat cu excluderea pe prof. Leon Zegrean , șeful catedrei de Fiziologie, pentru că a ridicat obiecții asupra măsurilor din plandemie și a vaxinării cov(r)id.
     Ce mai ramâne de spus?
     Famiglia e la putere, dar scaunul se clatină . Tare.

     Apreciat de 3 persoane

    • Așa ies pe bandă absolvenți cu nervii tociți de efortul de memorare, dar fără busolă medicală, morală , dornici de ridicare socială și materială, de emigrare și supunere la sistem. Excepțiile sunt rare.
     Așa arată situația în toată lumea . Căutați pe cei cinstiți, morali, care caută adevarul, expun sistemul și dau argumente.
     Robert Malone, Kary Mullis, Luc Montagnier, Sucharit Bahdi, Linus Pauling.

     Apreciat de 2 persoane

    • @Sergiu nu recitim minciunile din manule ptr. ca exact alea te-au indoctrinat pe tine cu minciuni ca mersu pe luna in studiorurile din SUA voi sunteti din secta ai ca crede si nu cerceta, adica tot ce va serveste sistemul de indoctrinare e real si bun si adevarat pe cand cu adevarat ele is false, rele, mincinoase DOVADA ca toti doctorii jura pe draci e juramantul lui Hipocrat, ce orthodicsi is aia care fac impotriva canonului ce zice sa nu te juri pe draci?

     Apreciat de 1 persoană

    • Iti dau bai individule si dozele mele platite din banii mei si comandate de katzu, ia-le ma’ pe toate 10, Dumnezeu iti ajute dupa bunatatea ta.

     Apreciază

  • Fendihanie, exista carti si documentatie din belsug de la medicii adevarati care nu se incred orbeste in scietismul vaccinurilor si au adus dovezi incontestabile ca toate vaccinurile distrug sistemul imunitar. Mai deschide si tu o carte, stiintifica nu scientista. Vaccinologia a ajuns o religie, care se opune stiintei adevarate, experentiale. Vaccinologia este doar un consens expirat din punct de vedere al stiintei empirice si se cere revizuit cu noile dovezi zdrobitoare: vaccinurile distrug raspunsul natural al sistemului imunitar si induc boli autoimyne, cancere, autism, etc, etc, etc. Sunt mii de studii care au demonstrat aceste adevaruri in mod stiintific, empiric, experential. Hai, lasa-ne ignorantule cu diplome!

   Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s