STATUL ROMÂN spre… DISOLUȚIE TOTALĂ: Grupul de bănci angajate de Fondul Proprietatea să vândă acțiunile deținute de acesta la Hidroelectrica

Hidroelectrica SA

EXCLUSIV ZF: Care sunt băncile internaţionale angajate să vândă Hidroelectrica, o tranzacţie de 2 miliarde de euro. Din România sunt doar doi brokeri

Autor: Cristian Hostiuc

08.09.2022, 19:42 8633

Fondul Proprietatea a angajat grupul de bănci care să vândă acţiunile pe care le deţine la Hidroelectrica – 20%, o tranzacţie de aproape 2 miliarde de euro.

Conform unor surse din piaţă, consorţiul pentru IPO este format din:

Global Manager: 

 • Citi
 • Morgan Stanley
 • Erste
 • Jefferies

Joint Manager:

 • Bank of America
 • Barclays
 • UBS
 • UniCredit
 • Wood

Co-lead Manager:

 • Banca Transilvania- BCTP
 • Swiss Capital

Oficial, Fondul Proprietatea nu a dorit să dezvăluie consorţiul de bănci care se va ocupa de IPO, respectiv vânzarea acţiunilor deţinute la Hidroelectrica  printr-o ofertă publică.

Fondul Proprietatea are ca bancă de investiţie pe cei de la Rotschild.

5 gânduri despre „STATUL ROMÂN spre… DISOLUȚIE TOTALĂ: Grupul de bănci angajate de Fondul Proprietatea să vândă acțiunile deținute de acesta la Hidroelectrica

 1. Pingback: Vanzarea Hidroelectrica | SACCSIV - blog ortodox

 2. Ai vreo explicatie pentru asta : Ban
  September 13, 2022 at 5:23 pm

  Acestia sunt „echilibratii model” ai gastii de eretici Buza-Chirilă-danielvla-Iscru. Ca sa stim cine sunt lupii in piei de oaie O gasesti la ayeaye20 pe blog . Sorina Matei ? Pe bune ?

  Apreciază

 3. Raspuns pentru „Ban”, care este blocat:

  Daca tu imi zici „Dănel” eu cum ar trebui sa-ti zic? Bănel?
  Asculta aici: tu fiind schismatic, caci ai aderat cu trup si suflet la balivernele adunarii de la Roman, ba si promovand cu sarg in mod incorect teoria vaselor comunicante si altele, ESTI SI ERETIC.
  Orice schismatic este si eretic, caci ataca dogma ecleziologica despre ceea ce este Biserica si se afla in afara Ei (a Bisericii) fiintand intr-o asa-zisa „biserica” separata.

  Apreciază

 4. Ce spun nebunii astia aici?? Cititi cu atentie!! 2303-11=2292 vaccinati infectati = bilantul de astazi! Cum era faza aia? „Sigure si eficiente”?! Unde e Gheorghita? Unde e Rafila? Unde e Arafat? Tremura toti sub pat sau sub covor?? Si ii da pe fata tocmai TVR, „sursa oficiala”?? (aceiasi presa ultra-mituita in timpul pan-isteriei covid?)

  „În ultimele 24 de ore, au fost raportate 2.303 cazuri noi de infectare cu COVID, dublu faţă de luni, şi 16 decese, dintre care 11 la persoane nevaccinate, arată bilanţul Ministerului Sănătăţii de marţi.”
  sursa:
  http://stiri.tvr.ro/bilan-ul-covid-de-mar-i-2-303-cazuri-noi-dublu-fa-a-de-luni-i-16-decese-11-pacien-i-erau-nevaccina-i_914468.html#view

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s