Trădătorii Ciucă și Bode au fost huiduiți la Țebea de unii români din mulțimea de adormiți prezentă la comemorarea eroului Avram Iancu

Foto – stiridecluj.ro

 

„Premierul Nicolae Ciucă a fost huiduit duminică, 11 septembrie. la Serbările Naționale de la Țebea, unde este comemorat eroul Avram Iancu.

Delegația PNL, în frunte cu premierul Nicolae CIucă și ministrul de Interne, Lucian Bode. cobora de la biserica de la Țebea, unde au fost depuse coroane de flori, când un grup de persoane cu steaguri au început să scandeze ”Trădătorii, trădătorii!” și ”Hoții, hoții!”. În mijlocul acestora se afla senatoarea Diana Șoșoacă, dar aceasta s-a dezis rapid de ei și a spus că nu i-a pus pe oameni să scandeze nimic.

Cei de la PNL nu au schițat nici un gest, iar premierul a continuat să dea mâna cu oamenii. Cei de la PNL s-au îndreptat apoi spre corturile de la Țebea și spre scenă, unde aveau loc concertele de muzică folclorică.

De menționat că cei de la AUR erau și ei prezenți, dar au stat retrași și nu au făcut scandal.

Premierul Nicolae Ciucă și ministrul Bode au ajuns la Țebea cu elicopterul și vor pleca la București tot pe calea aerului.„ – stiridecluj.ro

 

Ca de obicei, instrumentul de opresiune asupra românilor, Jandarmeria, nu a scăpat ocazia de a hărțui protestatarii mai inimoși: 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s