Azi 27 septembrie protest la ANCOM și mâine 28 septembrie PROTEST în Piața Constituției, la Parlament

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane în picioare, monument, în aer liber şi text care spune „DREPTURILE ȘI LIBERTĂȚILE LIBERT OAMENILOR ȘI ALE ORICĂROR FORME DE VIATĂ SUNT MAI IMPORTANTE DECAT 5G, loT și loB VREM ANCHETĂ ȘI CONTROL PARLAMENTAR LA ANCOM ȘI GUVERN PE LEGIFERAREA NECONSTITUȚIONALĂ A RETELEI MOBILE 5G "ORICE PERSOANĂ ARE DREPTUL LA VIATĂ, LIBERTATE ȘI SECURITATE" 13 Drepturtior Omului 1948) inplementares zeneratiel”

Nu așteptați să vă „bată” moartea la ușă !
#Distribuiți și veniți marți la ANCOM la ora 10:30 si miercuri în fața Parlamentului, în Piața Constituției la ora 12:00 unde reprezentanții întunecaților de pe intreaga planetă se vor aduna la conferința făcută pe zeci de milioane de euro luați de la gurile copiilor voștri pentru a încerca să pună în aplicare condamnarea noastră la o moarte vie, chinuitoare și umilitoare !
Să vedem câți patrioți vor spune „Prezent”!
Suntem cu toții cu un picior în #lagărul_digital.
Voi vreți să intrați în el cu tot cu părinți și cu copii pentru totdeauna sau vreți să vă opuneți celor care vor să vă transforme în sclavi umanoizi interconectați, controlați și manipulați de la distanță cu ajutorul cu ajutorul inteligenței artificiale și prin tehnologia militară invazivă radiativă #5G? Eu refuz !
Refuz să devin un punct pe harta lor, refuz să devin un simplu cod de bare sau un cod QR, refuz să mă supun abuzurilor de orice fel, refuz să îngenunchez în fața unor întunecați cu minți bolnave. Voi?
Marți, la ora 11:00 va fi dezbatere publică la ANCOM cu prezență fizică unde se va dezbate „Proiectul de decizie pentru modificarea Deciziei președintelui ANCOM nr. 997/2018 privind tarifele maxime care pot fi percepute pentru exercitarea dreptului de acces pe, deasupra, în sau sub imobilele proprietate publică”. Vă amintesc că acum tarifele sunt următoarele : 0,1 lei/metru liniar pe an , 3 lei/metru pătra pe an și 3,5 lei/stâlp pe an. Cică sunt prea mari și vor să le mai scadă puțin…
Asta nu este tot pentru că aceeași lege spune că telecomii instalează și operează gratuit peste tot, atât pe proprietatea publică și privată a statului cât și pe proprietățile noastre (ale persoanelor fizice și juridice numite „entitați”) .
Vă rog să vă înscrieți și voi la această dezbatere la adresa de e-mail pr@ancom.ro și să veniți în număr cât mai mare pentru a putea să îi oprim. Vă puteți spune punctul de vedere sau puteți ceda timpul alocat in faviarea unei alte persoane prezente în sală.
Dacă nu primiți răspuns sau dacă sunteți refuzați, veniți în fața ANCOM marți la ora 10:30 pentru a vă esercita dreptul constituțional și legal de a participa la dezbatere – pentru a le spune și voi că nu vă dați acordul pentru vânzarea spectrului pentru #5G care este proprietatea noastră, a tuturor și că nici nu sunteți de acord cu modificarea tarifelor existente în sensul reducerii acestora, să le spuneți că aveți 4G și este mai mult decât suficient pentru nevoile voastre,…
Toate aceste crize artificial create au ca unic scop umilirea și sclavizarea voastră și mai ales a copiilor voștri !
Dacă de voi, majoritatea, ați demonstrat că nu vă pasă, luptați măcar pentru părinții vostri care v-au făcut oameni mari si acum sunt pe cale de a fi exterminați deoarece sunt considerați inutili și pentru copiii voștri care nici ei nu se pot apăra singuri.

Cureaua s-a strâns demult și funia se strânge tot mai mult și ea…
Vreți să ajungeți în situația în care nu veți mai avea unde sta și ce mânca?
Copiii voștri ce vină au?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s