Elon Musk a închiriat castelul Bran pentru o petrecere satanistă de „Halloween”. Invitați, Angelina Jolie și mai mulți miliardari ai lumii

EXCLUSIVITATE MONDIALĂ. Detalii bombă din interiorul petrecerii miliardarilor lumii de la Castelul Bran. Elon Musk a angajat un regizor pentru Dracula's Experience — MediaFLUX.ro

Actualizare:

Elon Musk și Angelina Jolie n-au mai apărut în România. Unii spun că a fost o păcăleală de presă, iar alții că, totuși, Musk ar fi venit în secret. 

Principalii chiriași ai castelului Bran au fost Peter Thiel, fondatorulPayPal, și partenerul lui, miliardarul Matt Danzeisen.


CEO-ul Tesla şi SpaceX Elon Musk, Angelina Jolie și alți miliardari ar urma să petreacă Halloween-ul în România, la Castelul Bran. Peter Thiel, fondatorul PayPal, a aterizat azi-noapte pe aeroportul Otopeni, conform MediaFlux.

Pe lista celor 200 de invitați care vor participa la petrecerea de Halloween se află Sergey Brin, întemeietorul Google, Steve Jurvetson, fondator Hotmail, co-fondatorul PayPal Luke Nosek, magnatul Larry Page, care ocupă locul 6 în topul celor mai bogați oameni din lume în anul 2022 și co-fondator Google, dar și vedete, actori și artiști.

Unii dintre invitați au ajuns în România la bordul unui avion privat, care a aterizat pe Aeroportul Internațional Henri Coandă azi-noapte în jurul orei 03:00, ora României. Tot azi noapte a aterizat la București și actrița Julia Sandstrom, cunoscută din filmle Chick Fight și Show Me What You Got. Ea a plecat la Bran tot la bordul unui elicopter.

 În imagini a fost surprins Peter Thiel, care are o avere netă apreciată la 7,19 miliarde de dolari, alături de Matt Danzeisen, investitor și specialist american financiar. Cei doi au plecat cu un elicopter la castelul Bran. Conform mediaflux.ro, miliardarul Elon Musk, cel mai bogat om al planetei, care de curând a cumpărat Twitter, a angajat un regizor pentru a organiza invitaților o experiență Dracula cu adevărat senzațională.

Musk, Thiel, Angelina Jolie și alte persoane importante ar urma să petreacă Halloween-ul la Castelul Bran, care se află în proprietatea arhiducelui Dominic von Hasburg. Acesta s-a arătat întotdeauna deranjat de asocierea brandului Dracula de castelul Bran. „De ce ar vrea cineva să se concentreze asupra unei invenții”, spune el, referindu-se la Dracula, „când avea propria istorie bogată?” Totuși, potrivit informațiilor MediaFlux, arhiducele este gazda evenimentului organizat pentru cei mai bogați oameni ai lumii de Halloween.

Miliardarii americani au fost transportați la un hotel de lux din centrul Bucureștiului, acolo unde paparazzi MediaFlux au surprins și imagini cu unii dintre cei mai bogați oameni.

Sursa: adevarul.ro

15 gânduri despre „Elon Musk a închiriat castelul Bran pentru o petrecere satanistă de „Halloween”. Invitați, Angelina Jolie și mai mulți miliardari ai lumii

 1. Prea Fericite Părinte Patriarh,

  Noi,fii și fiice ai Bisericii Ortodoxe Române și ai neamului românesc, în contextul extrem de grav al primejduirii poporului nostru, prin aderarea la un conflict militar,străin de orice interes legitim al României, vă rugam și vă solicitam în numele celor peste optzeci la sută dintre români care s-au declarat împotriva intrării noastre în război, în numele poporului român, de acum și dintodeauna,care nu a luptat niciodată într-un razboi nedrept și în numele românilor oprimati din ținuturile românești deținute ilicit de Ucraina, să vă manifestați autoritatea pe care o aveți prin Harul lui Dumnezeu și prin Statutul BOR(art.26,alin.49), și să dispuneți,de urgență ca, în toate parohiile mănăstirile și schiturile din țară, să se facă procesiuni cu prapuri și icoane, după Sfânta Liturghie, pentru pace și pentru neintrarea României în război.
  Vrednicul de pomenire,protosinghel Nicodim Bujor, fost iconom la Mănăstirea Cernica,om duhovnicesc cu viață îngerească,văzător cu duhul, ascultat de Hristos și de Măicuța Lui în rugăciunile pe care le făcea, pentru care ați trimis un frumos cuvânt, la trecerea lui la cele veșnice, vorbea de acest al treilea razboi mondial, pe care îl socotea iminent,război la care,spunea el,Dumnezeu nu vrea ca România să participe. Și mai spunea părintele Nicodim, din cele descoperite lui de Dumnezeu, că dacă nu se va împiedica intrarea țării în acest război nedrept,va da pe întregul teritoriu al țării, un cutremur atât de cumplit, încât,datorită pierderilor extrem de mari umane și materiale,România nu va putea fi atrasă în război.
  Cu nădejdea că cererea noastră va fi luată în considerare,vă asigurăm de smerita noastră dragoste filială și ascultare,ai Prea Fericirii Voastre fii și fiice duhovnicesti,

  – Preot iconom stavrofor,Emanuel Florin Ganciu

  Apreciază

   • Pe părintele Emanuel Ganciu nu-l cunosc. Mesajul lui este de bună credință, însă.
    Pe părintele Nicodim Bujor l-am cunoscut. Este înmormântat la Mănăstirea Cernica. Părintele Nicodim Bujor a scris Acatistul Sfântului Calinic de la Cernica. Avea darul înainte-vederii.

    Patriarhul Daniel, indiferent câte păcate și-a ,,agonisit”, are un cuvânt de spus în ce privește implicarea României în război. Da, se poate insista ca Patriarhul Daniel să spună ce trebuie spus în această privință sau măcar să lase pe unul dintre ierarhi să facă acest lucru. Niciodată nu știm cum lucrează Dumnezeu și cum trezește conștiința unui om.

    Apreciază

    • Nu va face nimic. Asa cum nici in plandemie nu a facut. Ba, atunci a facut mai mult rau semnand pt interzicerea accesului in biserici, apoi pt masca obligatorie in biserici, inclusiv la spovedit, lingurita de unica folosinta la impartasit, carcase de plastic peste moaste etc.
     Singurul lucru bun a fost ca nu a facut mai nimic in privinta vaccinarii. Desi incepuse sa faca propaganda pro vaccinare, pana la urma mai mult a tacut. Atat!

     Apreciază

 2. Dacă și minciuna punct ro, pardon, adevărul punct ro este sursă de luat în seamă, înseamnă că numai există chiar nici o publicație care să prezinte echidistant evenimentele…
  Oameni buni, nu vă duceți după fentă…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s