Viclenia sistemului – Culpabilizarea nevaccinaților, de data aceasta pentru că NU AR FI FĂCUT „MAI MULT” PENTRU AI AVERTIZA PE VACCINAȚI că nu e bine să se vaccineze…

They knew: why didn’t the unvaccinated do more to warn us? The unvaccinated knew what we didn’t. Some of them said too little. Most said nothing at all. A lot of blood is now on their hands.

 

Dacă vă aduceți aminte, în toată perioada ianuarie 2021-martie 2022, nevaccinații erau acuzați că întrețin „pandemia” pentru că nu se vaccinează și transmit virusul. Acum, în presa internațională, a apărut o altă acuzație aberantă:

 

Marius Mioc: Pe mîinile nevaccinaților e sângele vaccinaților!

Presa internațională publică un articol doar în aparență ciudat: Ei știau: de ce cei nevaccinați nu au făcut mai mult pentru a ne avertiza? – Cei nevaccinați știau ceea ce noi nu stiam. Unii dintre ei au spus prea puțin. Cei mai mulți nu au spus nimic. O mulțime de sânge este acum pe mâinile lor.
Pe măsură ce lumea se luptă să se împace cu efectele devastatoare ale fakedemiei de C0VlD 19, o întrebare care continuă să iasă la suprafață este de ce cei nevaccinați nu au făcut mai mult pentru a ne avertiza cu privire la potențialele pericole de a fi injectați.
În timp ce cetățenii bine intenționați s-au aliniat, au făcut ceea ce trebuia și și-au primit vaccinările împotriva C0VlD19 – acum părând să facă mai mult rău decât bine – prietenii lor nevaccinați au stat deoparte și i-au lăsat să o facă. Unii dintre ei au spus prea puțin. Unii nu au spus nimic.
Chiar dacă ei știau ce noi nu stiam.
Sângele nostru este acum pe mâinile lor.
Acestea sunt cuvinte „grele”.
Dar cei nevacinați au avut acces la informații importante despre potențialele efecte secundare ale vaccinurilor. Ei știau despre riscurile reacțiilor alergice severe, cheagurilor de sânge și altor complicații grave de sănătate. Știau că vaccinurile nu ne imunizează. Ei știau că nu este eficient și că pot provoca mai mult rău decât bine.
Știau toate astea, dar în loc să ne avertizeze, cei nevaccinați au ales să tacă. Au ales să privească invers și să nu vorbească despre potențialele pericole ale vaccinurilor.
Au lăsat milioane de oameni buni care au făcut ceea ce trebuie (la momentul respectiv, sa se intepe) să cadă la moarte și boală, iar mulți antivacciniști chiar au dat navala pe internet bucurandu-se ca au luat decizia corecta de a nu se intepa.
Cei mai diabolici dintre neintepati chiar au cerut oamenilor buni care s-au intepat sa isi primeasca si „booster-ul”
A devenit mult prea clar. Tăcerea celor nevaccinați a fost o decizie periculoasă, sociopată și iresponsabilă, care a avut consecințe grave pentru aceia dintre noi care au primit vaccinurile.
Iar tăcerea este, la urma urmei, consimțământul.
Este timpul ca cei nevaccinați să își asume responsabilitatea pentru acțiunile lor și să colaboreze cu noi ceilalți pentru a găsi o soluție la această criză.
Nu ne putem permite să lăsăm egoismul și lipsa lor de acțiune să continue să dăuneze comunităților noastre. Este timpul ca cei nevaccinați să se ridice și să facă ceea ce trebuie.
Cei nevaccinați ar fi trebuit să facă mai mult din pct de vedere moral pentru a avertiza cu privire la riscurile potențiale – pentru a ne ajuta să luăm decizii informate cu privire la sănătatea noastră. Și acum trebuie să ne ceară iertare.
Și, daca ne ajunge la inima, s-ar putea să le-o dăm.
Pentru că suntem oameni buni. Am luat acele injecții pentru că era ceea ce trebuia să facem – până când am constatat ca de fapt nu era așa”. Am încheiat traducerea.
E de bine!
Practic autorul articolului spune clar și răspicat: „CONSPIRAȚIONIȘTII AU AVUT DREPTATE”.
Ăsta e mesajul real al articolului. Aiureala cu „nevaccinații sunt de vină că nu ne-au dat două palme să ne trezim” e doar spoiala. E glazura cu care a fost acoperit ca să evite cenzura și ca să creeze efectul de șoc.
Nota redacției: Site-ul citat mai sus a pus în circulație acest text inițial atribuit altei publicații. Practic e vorba de o „anonimă”. Concluzia lui Marius Mioc rămâne însă valabilă.

2 gânduri despre „Viclenia sistemului – Culpabilizarea nevaccinaților, de data aceasta pentru că NU AR FI FĂCUT „MAI MULT” PENTRU AI AVERTIZA PE VACCINAȚI că nu e bine să se vaccineze…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s