„Mișcarea Națională”, un nou partid naționalist lansat de organizația „Calea Neamului” prin Mihai Târnoveanu

 

Câteva remarci:

-Un nou partid între atâtea atele, care probabil nu va avea forță suficientă și nici nu va fi lăsat, să iasă din stadiul de partiduleț obscur și va rămâne mai mult cu speranțe decât cu realizări.

-Observ că Mihai Târnoveanu, ca și alte dăți, este înconjurat mai mult de femei. Foarte puțini bărbați și de obicei destul de în vârstă alături de el. Pentru a crea o structură puternică la nivelul întregii țări este nevoie de bărbați tineri, în putere, de militanți activi și bine educați în sens naționalist și ortodox.

-Deocamdată, la capitolul Ortodoxie, sunt convins ca stau destul de prost cei cu care pleacă la drum. A se vedea la începutul filmării cum cel care rostește rugăciunea Tatăl Nostru nici măcăr nu-și scote căciula de pe cap. Ce să mai vorbim despre înțelegerea asaltului ecumenist antihristic asupra credinței noastre strămoșești…

-Nu știu cât înțelege Mihai Târnoveanu din vremurile actuale pentru a se raporta corect la evenimentele ce se succed pe scena internațională. Situația omenirii este cu totul alta decat oricând în istoria de până acum. Sistemul antihristic este din ce în ce mai avansat și exercită o presiune uriașă asupra omenirii. Acum nu mai avem de luptat cu imperiile învecinate, ci cu un sistem internațional complex, bine structurat, cu puteri materiale imense și cu o dorință satanică de a domina lumea.

Este mult mai greu să răzbați ca naționalist decât oricând în trecut.

12 gânduri despre „„Mișcarea Națională”, un nou partid naționalist lansat de organizația „Calea Neamului” prin Mihai Târnoveanu

 1. barbatii nostri is la pensat, epilat, lacuit unghiile, planteaza legume in jocuri video pe calculator…si in mall-uri la cumparat pantaloni stramti. Daca vrei, ii gasesti pe acolo.
  Ah…si era sa uit! Ii mai gasesti cu mamica pe canapea, uitandu-se impreuna la telenovele; si in cel mai fericit caz, tocand zarzavatul in bucatarie…tot cu mamica.

  Apreciază

 2. scuze, da nu-i chiar așa cum spui…sunt bărbați care lucra din greu la construcții ca să-și întrețină mica familie și mai țin și gospodărie lucrând în timpul ” liber” în agricultură ,iar de politică sunt sătui .
  Iar de femei, numai de bine, toate sunt frumoase și drăguțe , bune gospodine și harnice in toate , postitoare și tăcute,; inimoase și sfioase , iar peste toate astea de sunt și credincioase , nimic nu le oprește să fie și lăudăroase 🙂

  Apreciat de 2 persoane

  • am toata stima si aprecierea pt acei Barbati pe care i-ai mentionat mai sus, acei Barbati treji la minte si responsabili. Nu toate femeile sunt gospodine, postitoare, inimoase, sfiioase si credincioase. Cum nici in randul barbatilor nu sunt toti gospodari, postitori, inimosi si credinciosi….dar ei fiind capul femeii, pe langa lipsurile care le au si femeile, ei mai au o dereglare in plus: feminizarea.

   Apreciat de 1 persoană

   • „Nu toate femeile sunt gospodine, postitoare, inimoase, sfiioase si credincioase. ”

    tu din care faci parte?

    dacă au o dereglare in plus, înseamnă că au și o posibilă virtute in plus… căci dereglările vin in opus cu posibilele virtuți care sunt in om, dar nu sunt lucrate in bine ci în rău … dacă se rezolvă dereglarea ( de ex. cum e la drujbă- motoferăstrău , carburatorul daca e dereglat , nu merge bine motorul,se tureaza foarte tare, dar nu are putere să taie lemnul… însă dacă se reglează carburatorul atunci funcționează la capacitatea deplină !) se va pune in funcțiune și virtutea….trebuie un „mecanic” să găsească rezolvarea… sau poate nu e bun amestecul de benzina cu ulei….sau vreun filtru e înfundat …
    sau ți-e stricat ție ambreiajul și trebe unul nou 🙂
    discurile de frână le-ai verificat?
    Doamne ajută.

    Apreciază

 3. Foarte pertinente observatiile tale frate Daniel. Aici ar fi mai multe explicatii: la ora actuala miscarea suveranista-nationalista, sau ma rog, care se revendica a fi asa, este impartita, ca de altfel intreaga societate romaneasca, in grupuri si grupulete: AUR, SOS al lui Sosoaca, Noua Dreapta, Liga Apararii Nationale a lui Silviu Predoiu, Coalitia pentru Natiune a lui Chitic si or mai fi, ceea ce da impresia de neseriozitate si orgolii prea mari; apoi, gandeste-te ca segmentul activ al romanilor, cel care s-ar putea implica serios in asemenea actiuni, este peste granite, acei 8-10 milioane de romani aflati in strainatate, caci in tara au ramas pensionarii vai mama lor (nu ma refer la speciali), sunt multi bugetari care depind de stat, cei din sistem carora le merge bine, au salarii grase si sustin mizeria actuala, iar cei care ar putea misca cate ceva sunt debusolati, in lupta cu greutatile de zi cu zi. Aici cel mai mare sprijin l-ar putea da Biserica Ortodoxa, dar ea este atacata permanent atat din exterior, de neo-marxisti si elghebetisti, dar si din interior, de cozile de topor infiltrate la greu pe acolo…de media nu mai zic, este 95% ostila miscarii suveraniste, fiind stipendiada din afara tarii in mare parte. Iar tinerii ce sa zic, daca nu sunt „pe dos” atunci sunt hedonisti, vor sa-si umfle muschii pe la salile de sport ca sa dea bine la pitipoance si gugustiuce, sunt pe manele si pe golaneala, usor de manipulat si spalati pe creier…deci intr-adevar, nu va fi greu ce vrea sa faca Tirnoveanu, va fi foarte greu…plus statul roman care doar mimeaza democratia, dar este unul represiv . De aia spunea parintele Iustin Parvu, intrebat despre ce e de facut in zilele noastre: pregatiti-va sa fiti martiri pentru Hristos!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s