De ce elitele, care cu aproximativ 30 de ani în urmă ne spuneau că omenirea va coloniza Luna, Marte sau alte planete, ACUM VOR REDUCEREA POPULAȚIEI LUMII??

Theory of flat earth. Flat Earth in space with sun and moon vs spherical earth. Vector illustration. Stock Vector | Adobe Stock

Ni se spune că suntem prea mulți. Că fiind mulți, consumăm prea mult și epuizăm resursele planetei. Că poluăm extrem de mult și distrugem planeta. 

Așa că elitele lumii, bogătașii care pretind că nu mai pot de grija Pământului, au decis să ne împuțineze. Au spus-o clar!

Au trecut și la fapte prin recent neîncheiata plandemie și prin campania agresivă de vaccinare. Dar și prin alte metode – alimentație nesănătoasă, dâre chimice, dictatura climatică, războaie etc.

Acțiunile lor au început să dea roade: 

După vaccinarea anti-covid, RITMUL CREȘTERII POPULAȚIEI LUMII A SCĂZUT DRASTIC!

În anii `90 auzeai peste tot la televizor că omenirea se va extinde în spațiu, că va coloniza satelitul natural al Pământului, Luna, că va găsi metode pentru a popula Marte sau alte planete. 

Acum nu mai pomenește nimeni de evadarea omenirii în spațiul cosmic și au trecut la înfăptuirea genocidului mondial.

Pe Lună nu a mai fost nimeni (nici n-a fost vreodată vreun om acolo), iar despre Marte nici nu avem ce să vorbim. 

Tehnologia a evoluat enorm față de anii 60, când se pretinde că au aselinizat, așa că nu poate fi invocat acest motiv ca scuză.

Ei știu una: vor să omoare cât mai mulți oameni și să ne facă să nu ne mai înmulțim.

Așadar, printre altele, aceasta este cea mai clară dovadă că NU EXISTĂ NICI O POSIBILITATE DE A IEȘI DIN SISTEMUL ÎNCHIS NUMIT DE EI PLANETA PĂMÂNT! 

Și unii dintre oamenii lor de știință au spus-o clar: 

Bil Nye – „Un singur lucru vreau ca generația voastră să accepte: Pământul este un sistem închis. Nu putem părăsi Pământul. Nu avem unde să mergem. Nu există un loc unde să aruncăm gunoiul.”Minutele 05:19 – 05:30. în filmul de mai jos:

Indiferent dacă credem că Pămânul este sferic, ca un geoid turtit sau plat, că se învârtește sau este fix, NU putem ieși pentru a coloniza alte locuri din așa-zisul spațiu cosmic; și atitudinea elitelor din ultimii ani o confirmă!

Desigur, ei au și motivul controlului mai ușor al unei populații mondiale reduse în scopul instaurării guvernării lui Antihrist, dar printre altele dovedește și că ne-au mințit enorm în privința spațiului cosmic.

Un gând despre „De ce elitele, care cu aproximativ 30 de ani în urmă ne spuneau că omenirea va coloniza Luna, Marte sau alte planete, ACUM VOR REDUCEREA POPULAȚIEI LUMII??

  1. Multă lume nu vrea să accepte că unele lucruri sunt interzise de către Creator, aselenizarea fiind una dintre ele;mai sunt teleportarea, invizibilitatea, etcetera.
    Oamenii, cu precădere ateii, se amăgesc că în viitor, datorită evoluției tehnologice, totul, sau aproape totul, va fi posibil.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s