Veste bună: Terenul cedat musulmanilor pentru mega-moschee a fost restituit RAFPPS-ului

Fotografia postată de Catalin Berenghi.

ADIO MEGA MOSCHEE DE 10.000 LOCURI SI SCOALA DE INVATATURA ISLAMICA DE 8000 DE LOCURI!!!

BERENGHI CATALIN SI GORNIC CATALIN-IOAN AU INVINS SISTEMUL CORUPT AL TRADATORILOR DE NEAM SI TARA!!!

ESTE LIMPEDE, MEGA MOSCHEEA NU SE MAI FACE! TERENUL BRANCOVENILOR A FOST RESTITUIT RAFPPS-ului!!!

Zilele trecute a fost data Hotararea de Guvern prin care se revoca dreptul de folosinta gratuita si anuleaza Hotararea de Guvern 372/2015 a lui Victor Ponta Turcitul, prin care statul ROMÂN, ceda in 2015, cu titlu gratuit un teren de 11.295m in valoare de 13 milioane euro, Cultului Musulman pentru construirea celei mai mari moscheii din Europa.

ACEASTA LUPTA A DURAT 40 DE LUNI!!!
Dosarul Mega Moscheii a devenit in cele 40 de luni, al 2 lea cel mai mare dosar din Romania, dupa dosarul Revolutiei.

Dorim sa multumim pe aceasta cale tuturor celor 14.000 de oameni care au fost alaturi de noi in acest proces dar in special Av Simona Gheorghe, Av Onofrei, Av Liviu Parvu, Călin Mărincuș, Octavian Todiras, Eugenia Abrudan, Georgeta Porumb, Nicoleta Andrei, Cătălin Andrei, Cătălin G. Mocanu, Iulian-Marin Butcaru, Ibraim Ali, Stirbu Vasile Daniel, Maria Pelmus, Adi Stefan, Octavian din Irlanda, Gabi Dinescu Daniel Roxin, Dan Tanasa, Vasile Surcel, Sebastian Dragomir, Monahul Theodot, Dacul Milo, Luis Bratu, Sergiu de la Cluj si nu in ultimul rand pusniciilor, monahiilor, preotilor si calugarilor din Romania si de la Muntele Athos care sau rugat neincetat pentru noi.
Catalin Ioan Berenghi.

DEDICAM ACEASTA VICTORIE FAMILIEI BRANCOVEANU
AM INVINS!!!! – Cătălin Berenghi 

După ce musulmanii au renunțat să mai ridice moschee, Guvernul a decis să revoce dreptul de folosință asupra terenului alocat Muftiatului Cultului Musulman. Terenul va fi preluat de RA-PPS

Într-o Hotărâre de Guvern adoptată la 9 noiembrie, Cabinetul Dăncilă a decis revocarea dreptului de folosință gratuită al Muftiatului Cultului Musulman din România asupra unui imobil-teren și trecerea acestuia din domeniul public al statului și administrarea Secretariatului de Stat pentru Culte în proprietatea privată a statului și în administrarea RAPPS. Este vorba de terenul  de 11.000 metri pătrați, din București, unde urma să se construiască o moschee.
Conform HG, se revocă dreptul de folosință gratuită al Muftiatului Cultului Musulman din România asupra imobilului-teren prevăzut în Hotărârea Guvernului nr. 372/2015 privind trecerea unui imobil- teren din domeniul privat al statului și administrarea Regiei Autonome „Administrarea Patrimoniului Protocolului de Stat” în domeniul public al statului, administrarea Secretariatului de Stat pentru Culte și folosința gratuită a Muftiatului Cultului Musulman din România.

Totodată, imobilul-teren prevăzut la art. 1 din domeniul public al statului și administrarea Secretariatului de Stat pentru Culte trece în proprietatea privată a statului și în administrarea Regiei Autonome „Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat”.

Predarea-preluarea imobilului-teren transmis potrivit prevederilor art. 3 se face pe bază de protocol încheiat între Muftiatul Cultului Musulman din România, Secretariatul de Stat pentru Culte și Regia Autonomă „Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat” în termen de 30 de zile de la intrarea în vigoare a prezentei hotărâri.

În urmă cu trei ani, Guvernul condus pe atunci de premierul Victor Ponta a alocat Muftiatului Cultului Musulman un teren de 11.000 metri pătrați, în Bd.Expoziției din București, unde comunitatea dorea construirea unui centru care să cuprindă o moschee, o bibliotecă, două săli de curs pentru școala de weekend a copiilor și o cantină socială pentru nevoiași indiferent de religie, potrivit a3.

Proiectul a stârnit numeroase discuții, fiind cea mai mare construcție religioasă islamică, dintr-o țară creștină. Ulterior, Muftiatul Cultului Musulman din România a anunțat că Marea Moschee de la București nu se mai construiește, neexistând surse de finanțare pentru pentru ridicarea acesteia. – activenews.ro

17 gânduri despre „Veste bună: Terenul cedat musulmanilor pentru mega-moschee a fost restituit RAFPPS-ului

  1. off topic:
    Vara aceasta obștea Lavrei Peșterilor din Kiev a hotărât să facă o fotografie istorică în cinstea aniversării a 30 de ani de la reînvierea vieții monahale în mănăstire.
    Un nou documentar despre Lavra Pecerska – Lavra Peșterilor din Kiev. Fotografia mileniului

    Apreciază

  2. Eu cred ca este o mutare politica pentru indulcirea infrangerii la referendum ,si pregatirea pentru alegerii a cripto -comunistilor din toate partidele conduse din unmbra de noua ordine mondiala!

    Apreciază

  3. am reusit sa trezesc pe cineva…
    Ioane , te-ai trezit?
    ai citit proorociile Sf. Lavrentie Cernigov cu privire la Biserici impunatoare si materialiste?
    nu-s dupa Dumnezeu.
    nici catedrala asta nu-i dupa Dumnezeu.
    din mai multe privinte nu numai marimea ci si altele .
    ce trebe Biserica cu lifturi si fantani arteziene si garaj de masini si toate minunile astea?
    nici Templu lui Solomon n-o fo asa maret.
    mai ales ca e in Romania , tara mica si saraca. nu ne putem pune cu Rusia. noi suntem mai saraci, mai simpli…si deci tre sa fim mai smeriti ca Beethleemul cu pestera/ grajdul lui David , si asteptam Nasterea Domnului Iisus Hristos in inimile noastre.
    .

    Apreciază

    • Intr-adevar, nu maretia constructiei mantuieste pe oameni!
      Si marimea catedralei n-ar fi fost nici o problema daca patriarhul si clerul din jurul lui erau ortodocsi adevarati.
      O catedrala inacapatoare este o necesitate intr-un oras si cu atat mai mult intr-o capitala de tara.
      Dar daca clerul este tradator si aservit masoneriei…

      Apreciază

  4. si mai e ceva…daca tot comparam cu rusii..
    uite ce denumire i-au dat rusii si uite ce denumire i-au dat , … romanii nostrii…. adica de ce „… mantuirii neamului”?.. ca si cand ridicand aceasta maretie se va mantui neamul…. e o idee copiata de la evrei.

    Apreciază

  5. cu asta n-ai lamurit nimic.
    n-are nicio legatura cu a denumi Biserica asa pt ca atunci pana sa apara denumirea asta tocmai acu dupa 2000 de ani…vezi de treaba.
    foarte probabil s-au desinspirat cu totul.
    daca erau inspirati de Duhul Sfant nici nu faceau asa ceva ci faceau ceva mult mai micut si cu denumirea ” Catedrala Sfintii Noii Mucenici din temnitele comuniste”.

    Apreciază

    • Frăția ta,
      Despre denumirea viitoarei catedrale patriarhale, nu cred că ar trebui să fim atăt de cârcotași, legându-ne de orice, că iată ce zice și Sfântul Apostol Pavel, avertizându-ne: „Toate sunt curate pentru cei curaţi; iar pentru cei întinaţi şi necredincioşi nimeni nu este curat, ci li s-au întinat lor şi mintea şi cugetul.” (Tit 1, 15).

      Apreciază

  6. psalmii ii avem de la Duhul Sfant prin Proorocul David, nu de la evreii care L-au rastignit pe Hristos si asteapta pe un ” mesia”, despre acesti evrei m-am referit.
    .

    Apreciază

  7. denumirea spune totul orice ai zice.
    Sf. Ap. Pavel se refera la altceva acolo degeaba zici.
    denumirea îi da de gol , apoi celelalte.
    o sa se duca in iad cu tot cu donatorii de milioane de euro!
    .
    mai urmeaza sa zica ca musulmanii ca tot romanul care vrea mantuire va trebui sa se inchine in catedrala aia odata pe an.
    .

    Apreciază

    • Sunt intru totul de acord cu fratele Ciprian ,dar din pacate „Sfintii Noii Mucenici din temnitele comuniste”,ar trebui intai canonizati ori oculta evreu-masonica niciodata nu va aproba ,darmite tradatorii pseudo-ierarhii condusi de papa baniel!

      Apreciază

Lasă un comentariu