MÂNTUITORUL SÂNGEREAZĂ LA PROPRIU ÎNTR-O BISERICĂ DIN ATENA!

În diferite țări ortodoxe, în diferite biserici, locuri și zile lăcrimează icoanele… Plânge Maica Domnului, plânge Hristos pentru că i-am întristat până la lacrimi cu răutatea, cu nemărturisirea, cu ereziile și cu toate celelalte păcate. Azi,  în biserica unui azil din Grecia a început să curgă sânge din rănile Mântuitorului pe cruce….

Este încă o dovadă că Sfintele Persoane reprezentate pe Sfintele Icoane sunt vii! Cine ar îndrăzni să șteargă cu spirt sau alt dezinfectant Sângele Mântuitorului??!

E timpul pocăinței. Puțin timp. Nu-l irosiți! Să nu-l irosim!

 

8 gânduri despre „MÂNTUITORUL SÂNGEREAZĂ LA PROPRIU ÎNTR-O BISERICĂ DIN ATENA!

  1. Mă întristează ceea ce se întâmplă…se spune că, atunci când Hristos Dumnezeul nostru stă pe Cruce, noi stăm pe tron, iar când noi stăm pe Cruce, EL stă acolo unde îi este locul – pe tronul Slavei Sale!
    Noi, prin netrebnicia noastră fugind de crucea de fiecare zi, îl ținem pe Cruce, răstignindu-L iar și iar…
    Trump își cheamă toți cetățenii americani acasă…iar Pentagonul, de la un nivel mai încolo, își mută pupitrul de comandă în bunkărele din muntele Chayene…ei spun că sunt pregătiți să răspundă unui eventual atac din partea Rusiei (?!), când abia ce făcură un acord Putin și cu Trump?

    Apreciază

    • Aiureli ca sa tulbure lumea mai ales de Sfintele Sărbători. Putin a spus că Rusia nu va fi agresorul, dar bineinteles dacă va fi atacată….
      Eu cred ca nu se prepară ceva mai rau decat un atac al rușilor. Doamne mînuiește!

      Apreciază

      • Ce anume?!
        Mie-mi pare a fi generarea unei mari tulburări general-umane mai întâi, din pricină de ne-apariție a Sf.Lumini pentru că am înțeles că vor fi ușile închise, iar evreii acolo – în păr!
        Evenimentele se vor rostogoli LA VALE: căderea Bursei, dispariția dolarului – dezlănțuirea unei crize economice uriașe, pandemice….având ca ”pricină” covidul, închiderea strictă a granițelor fiecărei țări și ținerea cu dinții a resurselor proprii, război civil în SUA, FEMA va intra în acțiune, apoi urmează Europa!

        Apreciază

Lasă un comentariu