Gigantul BLACKROCK – și evreul care îl conduce – scurt documentar german

Open Letter to BlackRock CEO Larry Fink - The National Center

Larry Fink – Foto: nationalcenter.org

 

BLACKROCK – adevarata putere care conduce lumea – cel mai mare concern financiar care administrează o valoare de 19 trilioane de dolari.

Larry Fink este șeful gigantului financiar cu influență globală, fiind acționar la cele mai mari companii din lume.
El administrează majoritatea banilor existenți pe această planetă.

De ce ar trebui să vă intereseze acest documentar ?
👉Pentru că aproape tot ce se întâmplă pe această planetă în domeniul financiar, are de a face direct sau indirect cu influența gigantului BLACKROCK.

Cercetările reporterilor arată că majoritatea tranzacțiilor financiare globale sunt controlate de doar un mic nucleu de actori financiari.

BLACKROCK – Guvernele la nivel global acționează conform regulilor făcute de această companie.

🇷🇴https://t.me/veritasadevarulnecenzurat


Câte ceva despre Fink pe wikipedia: 

Laurence Douglas Fink (născut la 2 noiembrie 1952) este un om de afaceri miliardar american. El este actualul președinte și CEO al BlackRock, o corporație multinațională americană de gestionare a investițiilor. BlackRock este cea mai mare firmă de gestionare a banilor din lume, cu active gestionate de peste 10 trilioane de dolari. În aprilie 2022, valoarea netă a lui Fink a fost estimată la 1 miliard de dolari, potrivit revistei Forbes. El face parte din consiliile Consiliului pentru Relații Externe și ale Forumului Economic Mondial.

Fink s-a născut pe 2 noiembrie 1952. A crescut ca unul dintre cei trei copii într-o familie de evrei în Van Nuys, California, unde mama sa Lila (1930–2012) a fost profesor de engleză, iar tatăl său Frederick (1925–2013) deținea un magazin de pantofi.  El a obținut o licență în științe politice de la UCLA în 1974. Fink este, de asemenea, membru al Kappa Beta Phi. Apoi a primit un MBA în imobiliare la UCLA Anderson Graduate School of Management în 1976.

Mai multe, în engleză: https://en.wikipedia.org/wiki/Larry_Fink