Filmare de la Protestul anti-vaccinare din fața Ministerului Educației

 

 

…. cereți abrogarea Ordinului criminal !
Nu permitem transformarea creșelor, grădinițelor, școlilor, liceelor, facultăților și a centrelor de plasament în poligoane de testare prin înțepare a copiilor cu seruri experimentale despre care chiar producătorii acestor seruri spun că sunt în faza de testare pe oameni.
⛔Nu permiteți înțeparea copiilor voștri cu nimic în lipsa voastră în unitățile de învățământ❗
Trimiteți urgent textul de sub linia punctară. Luptați și voi acolo unde sunteți și bombardați-i zilnic cu solicitări la adresele de email de mai jos prin care să cereți retragerea Strategiei naționale de vaccinare și a Strategiei naționale de sănătate precum și abrogarea Ordinului de ministru 2.508/4.493/2023 publicat deja în Monitorul Oficial pe 1 august 2023 care prevede înțeparea copiilor în creșe, grădinițe, școli, licee, facultăți și centre de plasament și cadrele didactice, nedidactice și auxiliare precum și alte categorii socio-profesionale sunt obligate să convingă părinții să își lase copiii înțepați.
pm@gov.ro
drp@gov.ro
arafila@yahoo.com
claudia.boloaga@ms.ro
alexandru.rafila@cdep.ro
ligia.deca@dri.snspa.ro
monica.isaila@ms.ro
office.dcpp@gov.ro
cabinet@edu.gov.ro
drpps@edu.gov.ro
cabinet.ssgp@edu.gov.ro
paraschiv2005@yahoo.com
cabinet.sspreuniversitar@edu.gov.ro
proiecte@ms.ro
propuneri@ms.ro
presa@gov.ro
office@ismb.ro
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
Către Primul ministru Marcel Ciolacu,
Către d-na ministru Ligia Deca,
Către dl. ministru Alexandru Rafila,
Subsemnatul/a ……………., domiciliat/ă în………., str…………, nr……. , …….., vă solicit să retrageți urgent și pentru totdeauna următoarele acte/ proiecte de acte normative :
1. Abrogarea urgentă a Ordinului de ministru semnat de către d-na ministru al educației Ligia Deca și de către dl. ministru al sănătății Alexandru Rafila, ordin publicat deja în Monitorul Oficial pe 1 august 2023 cu numărul 2.508/4.493/2023 care prevede printre altele vaccinarea copiilor în creșe, grădinițe, școli, licee, facultăți și centre de plasament și cadrele didactice, nedidactice, auxiliare precum și alte categorii socio-profesionale să convingă părinții să își lase copiii vaccinați în unitățile mai sus menționate.
Vaccinarea copiilor trebuie să se facă în continuare doar în cabinetele medicilor de familie și în cabinetele medicilor pediatri.
2. Retragerea urgentă și definitivă a Proiectului de Hotărâre de Guvern privind Strategia națională de vaccinare în România pentru 2023-2030 deoarece avem mai mult decât suficientă legislație în vigoare care reglementează vaccinarea copiilor și adulților în România.
Prevederile acestei strategii, prin targhetul de vaccinare a 95%din populația României și prin metodele propuse, constituie atentat la sănătatea românilor ceea ce constituie din punct de vedere legal atentat la securitatea națională.
3. Retragerea urgentă și definitivă a Proiectului de Hotărâre de Guvern privind Strategia națională de sănătate din România pentru perioada 2023-2030 deoarece conține prevederi nelegale și nu conține cele ce sunt imperios necesar de făcut în sistemul public de sănătate.
4. Retragerea/respingerea urgentă și pentru totdeauna din Parlament a proiectului de lege Pl-x 399/2017 în care apare de foarte multe ori sintagma „vaccinare obligatorie”.
Atât ordinul de ministru MS-ME cât și cele trei proiecte de acte normative mai sus menționate sunt profund neconstituționale și în cazul în care, Doamne ferește, nu le veți abroga/retrage, mă voi îndrepta împotriva dumneavoastră ca persoane fizice cât și impotriva celor care au contribuit la redactarea textelor Ordinului de ministru, strategiilor naționale și a Pl-x 399/2017 cu plângeri penale deoarece răspunderea este personală , această petiție ținând loc de plângere prealabilă.
Vă solicităm în baza Legii 544/2001 să ne răspundeți în scris la următoarele întrebări :
1. Cine a elaborat (cu nume, prenume și funcție) Ordinul nr. 2.508/4.493/2023 ?
2. Cine se face răspunzător în cazul în care un preșcolar, școlar sau student decedează în cabinetul medical sau în unitatea de învățământ unde activează în urma administrării unuia dintre vaccinurile administrate în aceste locații ? Veți răspunde în solidar.
3. În baza cărei legi cadrele didactice pot fi implicate în actele medicale menționate în Ordinul mai sus menționat fără ca acestea să fie calificate, acreditate și angajate în baza unui contract de muncă pentru prestarea de servicii medicale ? Exercitarea unei profesii fără drept constituie infracțiune.
4. În baza cărei legi cadrelor didactice li se poate cere să participe activ la crearea unor baze de date, altele decât cele strict legate de actul educational conform programei școlare ?
5. În baza cărei legi înscrierea copiilor în unitățile de învățământ este condiționată de prezentarea dovezii vaccinării copiilor?
Solicit număr de înregistrare pe care să mi-l comunicați la adresa de e-mail………………., adresă la care să îmi comunicați, conform Legii 544/2001, cine a elaborat textele Ordinului de ministru și a celor trei proiecte de acte normative precum și comunicatele cu abrogarea Ordinului de ministru 2.508 /4.493 /2023 și retragerea celor două proiecte de strategii mai sus menționate si a Pl-x 399 /2017.
Prenume și nume : ……………..

Un gând despre „Filmare de la Protestul anti-vaccinare din fața Ministerului Educației

  1. Așa cum bine a spus cineva, a sosit timpul mărturisirii credinței. Profesorii, personalul medical și clericii sunt invitați să susțină procesul de vaccinare. Din ultimele cercetări, reiese că promovarea vaccinurilor nu se face pentru a fi mai sănătoși. Vaccinurile cu nanotehnologie nu sunt chiar vaccinuri. Scopul lor este de a permite controlul total asupra ființei umane. Acum două mii de ani, când s-au scris capitolele 13 și 14 din Apocalipsă, ni s-au dat niște indicii valabile pentru aceste timpuri. Ni s-a spus să nu primim un număr al cărui semn este 666 în locul numelui de Botez pe mâna dreaptă sau pe frunte. Nanotehnologia din vaccinuri permite acordarea unui cod MAC care se poate identifica cu un telefon bun. CNP-UL este alt număr… Când acest apare în acte și pentru citirea lui este folosită tehnologia bazată pe 666, înseamnă că aceia care primesc astfel de documente primesc o influență demonică. Nu întâmplător s-a înmulțit păcatul în ultimii ani. Omul devine incapabil de a respecta poruncile evanghelice: iubirea lui Dumnezeu și a aproapelui, precum și cele zece porunci. Dacă ne-am iubi aproapele, nu l-am minți sub nicio formă. Dacă L-am iubi pe Dumnezeu, am respecta pur și simplu acest avertisment și nu ne-am însemna cu un număr al cărui semn este 666. Un om care acceptă să fie controlat total nu are cum să se mântuiască într-o epocă în care se legiferează păcatul. Și atunci trebuie să ascultăm sfatul lui Dumnezeu pentru a putea fi protejați de influențele antihristice. Modificarea genetică a omului de asemenea este incompatibilă cu mântuirea. Ce bine ar fi dacă am asculta cu toții de Dumnezeu! Și preoții, și profesorii, și medicii și părinții copiilor, indiferent de profesie! Conformismul de dragul avantajelor materiale este sinucidere duhovnicească pentru cei care își doresc mântuirea.

    Apreciază

Lasă un comentariu