Petiție – CEREM CA MOAȘTELE PĂRINTELUI CONSTANTIN SÂRBU SĂ FIE LĂSATE LA LUMINĂ PENTRU A FI CINSTITE DE CREDINCIOȘI

Moaștele Părintelui Constantin Sârbu, de la biserica Sapienției, au fost deshumate pe 18 octombrie 2023

Pentru că nu-i suportă pe Sfinții Închisorilor, Patriarhia vrea ÎNGROPAREA moștelor părintelui Constantin Sârbu în mormântul din care au fost scoase


Semnați petiția intrând aici:

https://www.petitieonline.com/cerem_ca_moatele_printelui_constantin_sarbu…

Paginile cu semnături (sperăm să fie cât mai multe) vor fi printate și trimise Patriarhiei.


CEREM CA MOAȘTELE PĂRINTELUI CONSTANTIN SÂRBU SĂ FIE LĂSATE LA LUMINĂ PENTRU A FI CINSTITE DE CREDINCIOȘI

Către

Arhiepiscopia Bucureștilor, Patriarhia Română și întregul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române

În calitate de fii credincioși ai Bisericii Ortodoxe a toată lumea și ai Bisericii Ortodoxe a românilor, având în vedere descoperirea minunată a moaștelor Părintelui Constantin Sârbu, fost preot paroh la biserica Sapienției din București, noi, semnatarii acestei scrisori, solicităm Sfințiilor, Preasfințiilor, Înaltpresfințiilor voastre, precum și Preafericirii sale patriarhul Daniel, SĂ I SE ACORDE CINSTIREA CUVENITĂ UNUI SFÂNT acestui părinte mărturisitor și pătimitor în temnițele comuniste, care s-a învrednicit și de o moarte mucenicească!

În data de 18 octombrie 2023, actualul preot paroh la biserica Sapienției, Marin Cojoc, având nenumărate semne despre sfințenia Părintelui Constantin, după consultarea Consiliului parohial, a hotărât și înfăptuit deshumarea trupul preotului martir.

Au fost descoperite osemintele acestuia cu CARACTERISTICI CLARE DE SFINTE MOAȘTE!

Mai mult decât atât, moaștele emanau, în primele zile de la dezgropare, o mireasmă deosebită despre care pot da mărturie mai multe persoane, iar nenumărații credincioși care se închină zilnic constată o energie dumnezeiască prezentă în jurul trupului vrednicului Părinte, dar și ajutor minunat în diferite suferințe sau probleme după rugăciuni către Sfinția sa.

Constatăm cu surprindere și dezamăgire că în data de 1 noiembrie 2023 Sectorul Cimitire, Monumente și Servicii Funerare al Arhiepiscopiei Bucureștilor a trimis o adresă către parohul actual de la biserica Sapienției prin care dispune ca moaștele să fie „reînhumate” în mormântul din care au fost scoase, invocând un regulament al cimitirelor, la care, după părerea fețelor bisericești, ce semnează respectiva adresă ar trebui să se supună și Sfinții.

Sfinții ies la lumină când hotărăsc ei și Dumnezeu!

Sfinții nu se supun regulamentelor inspirate de legislația necreștină europeană!

De asemenea, constatăm cu surprindere și mâhnire, că autorii respectivei adrese abuzează de autoritatea pe care le-o conferă funcțiile în Arhiepiscopia Bucureștilor căutând să impună cenzura asupra acestei minunate descoperiri, cerând preotului paroh să nu vorbească în mass-media despre evenimentul aflării sfintelor moaște.

Totodată, în finalul adresei se folosește exprimarea jignitoare, pentru Sfânt și pentru credincioși: „și le va explica credincioșilor diferența dintre cinstirea ce se cuvine să o aducem sfinților și respectul cuvenit osemintelor celor decedați”, insinuând că sfintele moaște ale Părintelui Constatin ar putea fi simple oseminte ale unui decedat obișnuit.

Solicităm, Arhiepiscopiei Bucureștilor, Patriarhiei și Sfântului Sinod, să delege o comisie de cercetare a moaștelor Părintelui Constantin Sârbu care să constate și să certifice sfințenia acestora și o viitoare canonizare a minunatului nou mărturisitor și mucenic.

Solicităm, de asemenea ca din respectiva comisie să NU facă parte persoane care au aversiune față de noii martiri și mărturisitori ai temnițelor comuniste sau să fie în conflict de interese având legături sau rude printre torționarii fostului regim comunist.

Reamintim Patriarhiei că alte Biserici Ortodoxe locale au canonizat sute și chiar mii de sfinții din secolul XX prigoniți sau martirizați de sistemul comunist, iar Biserica Ortodoxă Română NU A CANONIZAT NICI UNUL, deși există sute de mărturii și semne de sfințenie ale unor noi sfinți români!

Așadar, CEREM CA MOAȘTELE NOULUI MARTIR ȘI MĂRTURISITOR CONSTANTIN SÂRBU SĂ FIE LĂSATE LA LUMINĂ SPRE A LI SE ADUCE CUVENITA CINSTIRE DE CĂTRE CREDINCIOȘII EVLAVIOȘI!

Cerem ca în orice situație, dacă se va face o comisie de cercetare sau nu, TRUPUL PĂRINTELUI SĂ NU FIE REÎNHUMAT, CI CREDINCIOȘII SĂ FIE LĂSAȚI LIBERI să-și manifeste evlavia pe care o au către Sfântul Contantin Sârbu și către alți sfinți ai închisorilor și nu numai.

Cerem ca înaltele fețe bisericești să NU cenzureze cultul Sfinților Închisorilor!

Credincioșii au nevoie de mărturii ale sfințeniei și de exemple concrete, palpapile a prezenței Duhului Sfânt în moaștele Sfinților!

Sfinții nu se îngroapă în pământ!

Sfinții se cinstesc cu aleasă prețuire!

Poporul Român ortodox este un popor iubitor de Sfinți și cinstește în mod deosebit moaștele acestora.

Ne rugăm ca Duhul Sfânt să vă călăuzească spre a lua hotărâri folositoarea poporului credincios și spre slava lui Dumnezeu Celui în Treime revelat!

Amin!


Notă: Textul poate fi folosit și pentru scrisori către Patriarhie, semnate olograf (de mână) de grupuri de credincioși.

8 gânduri despre „Petiție – CEREM CA MOAȘTELE PĂRINTELUI CONSTANTIN SÂRBU SĂ FIE LĂSATE LA LUMINĂ PENTRU A FI CINSTITE DE CREDINCIOȘI

  1. Pingback: Petiție: “CEREM CA MOAȘTELE PĂRINTELUI CONSTANTIN SÂRBU SĂ FIE LĂSATE LA LUMINĂ PENTRU A FI CINSTITE DE CREDINCIOȘI” | SACCSIV - blog ortodox

  2. Mesaj primit
    NIMIC NU MAI E CE-A FOST SAU CE PARE A FI

    Dr. Ana Maria Mihalcea PhD, lucrează in cercetare in SUA.
    Recent a descoperit că vaccinurile „tradiționale” au fost modificate pentru a acționa ca cele covid,
    cu aceleași nano tehnologii periculoase.
    Vaccinul rujeolei, oreionului, rubeolei și varicelei pentru copii arată roiuri de nanoboti, puncte cuantice și hidrogel de auto-asamblare –

    Iată mesajul ei:

    ANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD – 4 SEP. 2023
    Vaccinul MMR din copilărie este încărcat cu nanoboți.
    Sunt atât de mici încât la cea mai mare mărire a mea abia se văd, dar clar sunt acolo. Am încercat să urc până la 4000x cu obiectivul meu Ulei, dar nu le-am putut vizualiza. Am făcut multe videoclipuri și dacă vă uitați la întreaga documentație este clar uimitoare.
    Vaxul MMRV ar trebui să fie depozitat la -56F. Dezghețat arată exact ca arma biologică C19.
    Filamentele asamblează și zone mari de cheaguri de hidrogel. Fără o alunecare de acoperire auto-asamblarea este mult mai vizibilă.
    Asta se dă bebelușilor de 9 luni, apoi din nou la 15 luni, apoi la 6 ani.
    Acesta este al 5-lea vaccin din copilărie la care m-am uitat. Totul arată la fel pentru mine, e încărcat cu nanotehnologie de auto-asamblare.
    Aproape că mă face să mă întreb dacă folosesc aceleași ingrediente doar pun o etichetă diferită pe ele.
    Orice medic sau individ care a fost numit vreodată antivaxxer trebuie să ia aceste articole (pe care le voi pune pe toate împreună într-o postare, mai am câteva „vaccinuri” de făcut) și să dea în judecată pe oricine le-a acuzat.
    Big Pharma Criminals, societățile medicale, consiliile medicale, medicii și furnizorii de asistență medicală care primesc mită numite „Plătește pentru performanță” – cu atât mai mult îi împușcă pe copii cu asta.
    Școlile și alte agenții care mandatează acest lucru sunt complice la otrăvirea generației noastre viitoare. Aceasta este literalmente o afacere criminală.
    chimicale care formează cheaguri nedivulgate și nanotehnologia sunt în aceste fotografii. Orice doctor cu conștiință trebuie să ia un microscop darkfield și să replice această lucrare. Dacă mai ai suflet, nu mai poți otrăvi un copil cu asta. Niciodată.
    Părinți care își iubesc copiii, nu puteți cumpăra din nou această propagandă de vaccin. NIMENI nu poate justifica injectarea acestui material în bebeluși.
    Se vede ca lichidul este dens si se vad multe straturi de activitate inclusiv piese mai mari de hidrogel. Am vrut să arăt roiul minuscul din fundal care este clar implicat în auto-asamblare.
    O celulă roșie umană are aproximativ 6,8 micrometri. Aș spune că acești nanoboți mici sunt de cel puțin 1000 de ori mai mici decât atât.
    Bucăți mai mari de hidrogel pot fi văzute mișcându-se în fundalul extrem de aglome Întreaga picătură se îndrepta spre centru, clar coordonată inteligent pentru a construi un hidrogel mare ca cheagul.
    În acest video se vede mărirea de 100x cu mișcare clară. Arată exact ca insulina pe care am filmat-o.
    Aici puteți vedea după aproximativ 45 de minute cât din asta s-a adunat deja și câtă mișcare coordonată există.
    Iată cum arată asta după aproximativ 70 de minute: Filamente așa cum știm noi se auto-asamblează.
    Nu sunt prezente atunci când materialul este pus pe tobogan la început. Asta a apărut după aproximativ 1 ora 20 min.
    Acesta este obiectivul de 100x cu lumina apelată în jos arătând filamentele care au crescut uriașe: Iată sferele clasice pe care le văd în substanța hidrogel care crește sânge:
    Acesta este un hidrogel coagulat cu multe lumini vizibile. Aici structurile sferice sunt vizibile în mișcare. Ele fac parte din auto-asamblarea din imaginea de mai sus:
    Rezumat:
    Sper să împărtășiți această informație. Nimeni nu poate avea încredere în Big Pharma și în vaccinuri, toate au nanotehnologie nedivulgată și hidrogel auto asamblare în ele, la fel cum am văzut în sângele viu.

    Aici aveți articolul și mai multe secvențe video :

    https://anamihalceamdphd.substack.com/p/measles-mumps-rubella-and-varicella?utm_source=substack&utm_medium=email&fbclid=IwAR2Gva0_SRJpPonTGFPwEY4g8inwxMgpM8L_MkR0rdi7Oo1s64Cw_gWbO_M

    .

    Apreciază

Lasă un comentariu