Va fi PROTEST împotriva Strategiei Naționale de Vaccinare (obligatorie), JOI 17 august – Ministerul Sănătății – ora 11:00

NU VREM SĂ DEZBATEM CEVA CU CARE NU SUNTEM DE ACORD!
Ne vedem joi, 17 august 2023, ora 11 00, în fața ministerului sănătății.
Nu vrem hotărâre de guvern, nu vrem ordin de ministru, nu vrem ordonanță de urgență, nu vrem lege pentru obligativitatea v@cc!năr!!.
OPRIM această „strategie de vaccinare”! Abrogați ordinului de ministru 2.508/4.493/2023 publicat deja în Monitorul Oficial care prevede înțeparea copiilor.

Dumitru Balan:

Da, a venit timpul să intrăm din nou în Acțiune pentru Națiune, având datoria morală de a ne apăra copiii în fața guvernanților care vor să îngroape libertatea alegerii noastre.📢🇷🇴 Iar problema e GRAVĂ, altfel nu aș fi inițiat acest demers civic. Cum Ministerul NESănătății dorește să aprobe URGENT Stategia Națională de Vaccinare pentru anii 2023-2030, nouă ne revine misiunea de a-i opri pe acești funcționari vânduți. Așa că joi, 17 august vom protesta LEGAL în fața trădătorilor din Ministerul Educației și Ministerul Sănătății, având misiunea de a ANULA Strategia Națională de Vaccinare. Iar joi va fi un adevărat protest ZGOMOTOS, cu mult diferit de ceea ce s-a mai organizat în acest an. Îmi pare rău, dar nu mi-au dat de ales, așa că joi îmi voi apăra copilul în stradă.💉❌️ Românii mor de infarct, AVC și cancer, boli căpătate după injectarea experimentală, așa că joi vom călca în picioare Stategia Guvernului de a ne vaccina ca pe vite. ACȚIONAȚI și CONFIRMAȚI prezența voastră printr-un mesaj la 0746138718 !