APEL! Vineri 11 decembrie ora 12:00 – Curtea de Apel București – SUSȚINEȚI PROCESUL ÎMPOTRIVA STĂRII DE ALERTĂ

Curtea de Apel BUCUREŞTI - Prezentare

Cei care nu puteți participa, RUGAȚI-VĂ să scăpăm de starea artificială și neconstituțională de alertă. – ( n. adm.)

 

Vineri vom lupta în fața Curții de Apel din București și împreună cu avocatul nostru vom îngropa „starea de alertă” definitiv❗
Starea de alertă se va judeca în această vineri la Curtea de Apel București ( Splaiul Independenței, Nr 5), începând cu ora 13.00, iar noi vom fi acolo începând cu ora 12.00 ca să susținem acțiunea d-lui avocat Iliescu Alexandru Elvir și a Organizației OCHR în vederea eliminării ei.
Starea de alertă prelungită la nesfârșit de Guvern nu este constituțională, iar poporul unit trebuie să susțină această acțiune judecătorească pentru ca toate restricțiile și măsurile impuse în ultimele 6 luni să fie declarate ilegale.
În aceste luni au fost destui judecători curajoși care au dat câștig de cauză primarilor din orașele carantitate în mod ilegal, persoanelor care au fost izolate și internate în spitale pe nedrept, patronilor de restaurante care și-au văzut afacerile distruse sau miilor de persoane care au fost amendate ilegal pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid, de aceea avem speranța că așa se va întâmpla și în această vineri.
Iar dacă Curtea de Apel din București va desființa starea de alertă, atunci școlile, bisericile, teatrele, locurile de joacă, sălile de evenimente, restaurantele se vor redeschide, iar obligativitatea purtării măștilor neconforme va fi eliminată, neavând niciun temei legal pentru a fi menținute.
În realitate, „starea de alertă” este de fapt o „stare de urgență” mascată, dar deghizată sub altă denumire, aceasta prelungindu-se lunar fără ca noi să vedem vreo îmbunătățire a situației actuale.
In aceste 9 luni, România a înregistrat un deficit bugetar de min 5%, a împrumutat 25 miliarde de Euro la cele mai mari dobânzi din Europa, a produs un milion de șomeri care nu au mai avut ce lucra, a distrus zeci de mii de firme, a închis porțile școlilor în fața a 3 milioane de copii, a îngrădit accesul la serviciile medicale în rândul câtorva milioane de bolnavi cronici și ne-a adus pe toți în pragul disperării, în ciuda tuturor măsurilor și restricțiilor adoptate în mod abuziv.
Cu alte cuvinte, eficiența măsurilor a fost egală cu 0 sau mai bine spus, Guvernul lui Iohannis a reușit să ne distrugă viețile.
În aceste luni, drepturile și libertățile noastre au fost încălcate și anulate și nu avem un motiv serios să mai credem că vor fi restituite în curând de către guvernanții mincinoși, de aceea suntem obligati să ne mobilizăm și să punem presiune pe judecătorii de la Curtea de Apel București care vor judeca starea de alertă.
Acești judecatori trebuie să vadă prezența poporului în stradă pentru a prinde curaj, iar ei sunt oameni și avem toate motivele să credem că vor judeca corect această acțiune, doar au și ei copii,rude sau prieteni afectați de toate aceste restricții.
Oameni buni, dacă iubiți această țară și dacă vreți să luptați cu adevărat pentru libertățile și drepturile noastre, atunci faceți cumva și anulați tot ceea ce aveați programat pentru ziua de vineri,după ora 12.00.
Miza acestui proces este uriașă, întrucât se joacă libertatea unui întreg popor în mai puțin de 48 ore, așa că nu puteți rata întâlnirea din fața Curții de Apel din București.
Împreună vom învinge și o să se facă dreptate în cele din urmă!
Iar dacă nu vă împotriviți la timp, atunci presimt că în timp nu veți mai putea să o faceți niciodată.
Numai de voi depinde dacă vreți ca familiile voastre să trăiască într-un stat dictatorial sau într-un stat liber, așa că faceți ce trebuie.
Distribuiți acest eveniment și fiți prezenți la datorie! Țara are nevoie de voi și vă cere ajutorul pentru a ieși mai repede din lanțurile dictaturii!
Steagurile cu tricolorul nostru trebuie să fluture văzduhul, iar goarnele și vuvuzelele trebuie să răsune în ton cu vocile noastre, asta trebuie să facem cu toții.
Libertate!🇷🇴
Dumitru Bălan

32 de gânduri despre „APEL! Vineri 11 decembrie ora 12:00 – Curtea de Apel București – SUSȚINEȚI PROCESUL ÎMPOTRIVA STĂRII DE ALERTĂ

  1. Stiind ca premierul interimar nu poate da Ordonante de Urgenta inseamna ca nu are puterea de a prelungi starea de alerta cu atat mai putin instaurarea starii de urgenta daca s-ar mai pune problema.

    „Dacă Orban a demisionat, guvernul a rămas unul interimar.

    Un guvern interimar nu poate întreprinde decât demersurile necesare administrării treburilor publice.

    Ordonanțele de urgență și hotărârile de declarare/prelungire a stării de alertă nu intră în categoria acestor demersuri.

    „Șică a detonat o bombă puturoasă aseară la plecare”
    Noul guvern nu se va putea instaura mai devreme de Crăciun, în primul rând pentru că trebuie validat de noul Parlament, în al doilea rând pentru că trebuie să aparțină partidului care a câștigat alegerile, și nu celui care le-a pierdut, iar Johannis vrea în continuare guvernul “său”. Deci, va fi circul de pe lume. Deci, Șică a detonat o bombă puturoasă aseară la plecare, în stilul lui Joker.

    Restricțiile nu vor mai putea fi impuse nici de Comitetul pentru Situații de urgență, pentru că și din acea poziție de șef pleacă Șică, iar hotărârile respectivului comitet trebuie validate de un guvern valid.

    Comandantul acțiunii mai poate doar să carantineze orașe și comune, prin decizii atacabile în justiție.

    Deci, vom avea școli redeschise, Sărbători, inclusiv slujbe în biserică, și colindat.

    Let it snow, let it snow, let it snow”, scrie Gheorghe Piperea pe Facebook.

    Vom fi ce-am fost si mai mult decat atat!

    Apreciază

  2. Ai mare dreptate cind spui „Deci, vom avea … inclusiv slujbe în biserică”.
    Nu stiu citi decedati de covid vor beneficia de slujbe dar … acum se vede clar ce dusmanosi sinteti. Adica va bucurati ca vor murii multi, foarte multi oameni de la covid in timp ce voi niste „crestini” prefacuti va veti bucura. Vorbesti de colind ? A cam disparut, poate pe la tine la cucuieti sa mai fie. La noi la blocuri nu mai vin caci nu le da lumea drumul la interfon. Si ce sa colinde ? Datine covid-19 pe covrigi infectati ? Pe vremurile astea nu mi-as lasa copiii sa treaca prin posibilul pericol al infectarii. Nu am copii de pierdut.
    Spitalele sint pline de infectati, dar voua astia FĂRĂ SCRUPULE NU va pasa. Vinzare mare de luminari va doriti. Spor la infectat va urez, sa va saturati !
    Adica eu astept salvarea disperat ca mor, 6 ore, in oras, iar voua vi se pare ca trebuie mai multa lume in suferinta. Halal „crestini”.

    Apreciază

      • Pot sa informez ca sint ff bolnav cu tot aparatul urinar. Am fost la urgenta si mi-au montat sonda. Acolo in fata mea un om care tusea cam rau. I-au venit analizele la singe. COVID.
        CUNOSC persoane care fiind tinere si sanatoase fac forme usoare de Covid.
        Unde va este bunatatea CRESTINĂ ? Eu ma tem ca asta poate fi ultimul mesaj ce vi-l scriu.
        Totul este adevar. Decit sa ma jigniti mai bine rugati-va pt mine.
        Sint ff descurajat si speriat. As fi vrut sa mai traiesc.

        Apreciază

        • Din comentariile tale anterioare nu reiesea faptul ca esti ff bolnav, ba dimpotriva, virulenta la adresa celor care nu cred in aceasta mascarada, in aceasta p(L)andemie facuta pe bani multi-multi de tot, este la cote inalte. Ti-a spus bine Ema, primul pas ptr a nu mai fi descurajat si speriat, asa cum mentionezi, este sa inchizi televizorul. Deci fara Digi, iRealitatea, etc. Vei vedea ca se poate trai si fara ele, altfel psihoza indusa de ele te va darama total dpv psihic.
          La fel de bine ti-a spus si C, cauta un duhovnic, spovedeste-te, daca primesti dezlegare impartaseste-te, daca sufletul se vindeca, si trupul se va vindeca, incearca sa tii post, te va ajuta foarte mult. Si-ti mai spune ceva: este Postul Nasterii Domnului, asa ca daca-ti vor suna (eventual) la usa colindatorii, dupa traditia noastra romanesca, lasa-i sa te colinde. Ei Îl vestesc pe Dumnezeu, nu vin sa-ti faca niciun rau, lasa-L pe Pruncul Sfant sa se nasca si in casa ta, lasa preotul sa-ti intre in casa daca va veni cu Nasterea, inchina-te si saruta Icoana Nasterii fara nicio frica, roaga-l pe parinte sa te stropeasca cu busuiocul cel placut mirositor si cu agheasma, deschide-ti inima, sufletul si mintea catre cele de Sus, nu mai privi mereu in jos. Cum spunea d-na Aspazia Otel-Petrescu, Dumnezeu sa o odihneasca, marturisitoarea din temnitele comuniste: Noi alegem in viata. Daca vrem sa fim cu frica, cu intunericul, cu satana, cu ele vom fi si vor pune stapanire pe noi, daca vrem sa fim fii ai Luminii, ai lui Dumnezeu, cu acestea vom fi. E simplu! Iti recomand si asta:

          Ghid de supraviețuire 31 – Dezlegați–vă acum de blesteme, păcatele de neam, păcatele asociate cu avortul și curvia. „Magia hocus–pocus“ cu păcatele.

          Apreciat de 1 persoană

        • Pune un sfert de lingurita de sare neprocesata in 2 litri de apa si pune sare in mancare cat de mult iti place, la liber.
          Esti deshidratat – sigur ti-au dat sau folosesti diuretice, poate si ceaiuri care scot potasiul din tine. Rinichii „pica” – de regula – primii, infectii… hipertensiune… diabet, astm si altele.
          Te faci bine in regim de urgenta.
          Sanatate, curaj si liniste sufleteasca!
          Taie televizorul de la portia zilnica.

          Apreciază

        • „pe cand era inca in liceul „Elena Doamna”, din Cernauti, tanara Aspazia intrase in randul femeilor LEGIONARE, adunate in miscarea „Cetatuia”.” Este o vorba din batrini : spune cu cine te intilnesti ca sa-ti spun cine esti.
          Legionarii, fratii de arme ai hitleristilor au fost niste criminali odiosi asemeni nazistilor.
          Si-au meritat soarta in temnita. Din cauza lor eu am crescut fara mama. Din cauza ca nenorocitul ei, primul soț era legionar ascuns in munti, mama si-a pierdut sanatatea in inchisoare pina a scos-o de acolo tata. Dupa niste ani, cind am implinit eu 3 ani mama a murit ff bolnava. Nenorocitul de Bourceanu legionarul murise in munti prin 1950, aproximativ. L-au mincat corbii.

          Apreciază

      • Vorbesti prostii. Eu sint ff speriat din cauza starii mele de sanatate. Nu ma mai pot tine pe picioare, nu mai am putere. Mi se refuza operatia de prostata si nu am bani pt taxi sa ajung cu sonda pe mine la spital la Urologie. Ma sperie EGOISMUL din jurul meu.
        NU ma uit la tv de vreo 15 ani. FF rar vizionez un film totusi si emisiuni de divertisment la
        Tv5 Europe. Posturile românesti sint complet NEINTERESANTE prezentind prostitutia. Cele politice nu fac 2 bani. Doar sustin lupta pt ciolan. „pleaca ai nostrii, vin ai vostrii, noi votam ca PROSTII”. Eu NU mai votez de 10 ani cind am descoperit MASCARADA cu votarea cum se INSCENEAZĂ. DOVADA clară votarea la locale 2020. etc.

        Apreciază

        • nu te supara , dar s-ar putea ca Dumnezeu iti ingaduie boala asta si pt ca hulesti pe Sfintii Inchisorilor si nu poti sa intelegi anumite lucruri pe care doar Dumnezeu cu judecatile Sale le ocârmuieste . si daca ii judeci pe nedrept pe cei care au suferit in inchisori pt credinta in Dumnezeu, s-ar putea ca iti da si tie Dumnezeu putin din suferinta lor.
          io zic sa te smeresti putin si sa iti ceri iertare de la Dumnezeu pt cele ce gandesti .
          daca esti ff speriat si te temi de moarte, asta arata ca nu esti.impacat cu sineti ( cu constiinta), si cu Dumnezeu si ai.nevoie sa iei dezlegare sau rugaciune de la preot…caci crestinul in suferinta , deobicei e senin.si asteapta moartea cu bucurie avand nadejde ca se duce la un loc mult mai frumos decat aici pe pamant, ba chiar isi doreste sa nu mai fie aici pe pamant in locul asta de suferinta .
          deci….roaga-te PreaSfintei Nascatoarei de Dumnezeu sa te ajute.
          iarta-ma. Doamne ajuta.

          Apreciat de 1 persoană

        • egret că starea sănătății tale la ora actuală e foarte gravă… Însă Sfântul Ioan Scărarul numește și boala nevoință ascetică și, în același timp, ascetism îmbucurător, chiar dacă fără de voie. Îl numește îmbucurător fiindcă pentru ascetismul de bunăvoie există puțini doritori; el se poate amesteca cu mândria, precum și defăimarea altora; dar în ascetismul involuntar al bolii, omul nu are cu ce să se mândrească, e nevoit însă să-l suporte, într-un fel sau altul, chiar dacă fără voie, din cauza necesității; n-are de ales.

          Ascetismul de bunăvoie și cel fără voie îmblânzesc la fel trupul, iar boala se dă uneori și pentru distrugerea mândriei. De aceea, străduiește-te să fii blând în vremea bolii și să-I mulțumești lui Dumnezeu pentru milostivirea Sa și învățătura de minte fără voie.

          …Îndeosebi în timpul bolii să te ferești de dispoziția plină de murmur a duhului. Cuviosul Isaac Sirul scrie: „Dumnezeu poartă toate slăbiciunile omului; pe cel care murmură însă nu-l rabdă, ci-l pedepsește”.

          De asemenea, ferește-te să murmuri împotriva oamenilor pentru neîndeplinirea unor oarecare cerințe ale tale sau pentru alte pricini. Orice ni s-ar trimite spre a ne încerca răbdarea noastră, toate sunt îngăduite de providența lui Dumnezeu spre folosul nostru duhovnicesc, dacă nu cumva ne vom vătăma pe noi înșine prin puțina noastră înțelepciune.

          […] Nu slăbi în răbdare, ci silește-te să te smerești înaintea lui Dumnezeu și a oamenilor și să te îngrijești de pocăința și spovedania sinceră și adevărată.

          (Sfântul Ambrozie de la Optina, Sfaturi pentru familia creștină,

          Apreciat de 1 persoană

        • Mila lui Dumnezeu fie cu dumneavoastră! Vă tot văitaţi, dar vă văitaţi în chip mântuitor, pentru lucrarea mântuirii. Să binecuvânteze Domnul grijile dumneavoastră în această privinţă. Sunteţi bolnav cu trupul, iar lucrarea mântuirii cere osteneli şi lipsuri. Ce să faceţi? Răbdaţi cu seninătate sănătatea dumneavoastră şubredă şi mulţumiţi pentru ea lui Dumnezeu – fiindcă, de n-ar fi ea, poate că aţi umbla cu picioarele în sus, în vreme ce acum şedeţi şi umblaţi cum trebuie. Alt folos este şi acela că, dacă aţi fi fost sănătoasă, aţi fi fost nevoită, dacă v-aţi fi hotărât să vă daţi osteneala pentru mântuirea dumneavoastră, să ţineţi posturi aspre, să faceţi privegheri, rugăciuni lungi, să staţi la slujbele bisericeşti de obşte şi încă alte lucruri anevoioase să întreprindeţi. Acum însă, în loc de toate acestea, vi se socoteşte răbdarea sănătaţii şubrede.

          Răbdaţi, deci, şi de nimic nu vă tulburaţi. Atâta doar: să ţineţi sufletul în starea cuviincioasă. Partea duhovnicească vă e întreagă. Ca atare, cu ea trebuie să slujiţi lui Dumnezeu întru toată deplinătatea: să vă trezviţi şi să privegheaţi să aveţi duh înfrânt şi smerit, să petreceţi în rugăciune (a minţii şi a inimii, în a-L avea pe Domnul pururea înainte), să alungaţi gândurile, să hrăniţi smerenia, să nu osândiţi, să vă bucuraţi cu cei ce se bucură, să vă necăjiţi cu cei necăjiţi, să vă aduceţi aminte de Dumnezeu şi de ceasul morţii, şi toate cele de acest fel… Iată-vă mântuirea! Iar cât priveşte cele ce mi-aţi scris despre mâncare şi băutură, cu ele nu e nicio împiedicare dacă totul este întrebuinţat cu măsură. Mântuiţi-vă! […]

          (Sfântul Teofan Zăvorâtul)

          Apreciază

        • a chilia „Sfântul Hrisostom” ce ţine de Schitul „Sfântul Pantelimon” (Mănăstirea Cutlumuş) din Muntele Athos a trăit în urmă cu mai mulţi ani părintele Daniel. Acesta timp de 20 de ani a fost bolnav şi a avut dureri de cap şi de spate, probleme cu rinichii şi inima, probleme la picioare şi, uneori, dureri în tot trupul.

          Deşi a mers de multe ori la medici şi a făcut numeroase radiografii, rezultatul a fost mereu acelaşi. Doctorii nu au putut găsi nici o explicaţie fizică pentru boala lui. Părintele Daniel a continuat să-şi poarte suferinţele bolilor, negăsind nici un medic sau om de ştiinţă care să-l poată ajuta.

          Într-un an, pe 27 iulie, în timpul privegherii de Sfântul Pantelimon, părintele Daniel s-a rugat Sfântului Pantelimon cu lacrimi în ochi şi s-a închinat zicând: „Sfinte al lui Dumnezeu şi ocrotitorul Schitului nostru, tu care eşti doctor şi pentru dragostea lui Hristos ţi-ai vărsat sângele, arată dragostea ta şi mijloceşte către Domnul Hristos să-mi dea tămăduire, ca astfel cu sănătate să pot slăvi şi să cânt numele Său la priveghere”.

          Acestea zicându-le, părintele Daniel a aţipit din pricina oboselii. Atunci l-a văzut într-o vedenie pe Sfântul Pantelimon îngenunchind în faţa tronului lui Dumnezeu şi mijlocind pentru sănătatea lui Daniel. Părintele Daniel a auzit pe Domnul Hristos spunând Sfântului Pantelimon: „Frate al meu, Mare-Mucenice Pantelimon, crezi că eşti mai milostiv decât Mine? Crezi ca iubeşti omenirea mai mult decât Mine? Din dragoste pentru Mine Ţi-ai vărsat sângele, dar Eu nu Mi-am vărsat Sângele şi încă Îmi vărs Sângele în fiecare zi pentru mântuirea sufletelor oamenilor? Să ştii că este voia Mea atunci când se întâmplă de multe ori ca trupul să sufere, pentru ca sufletul să fie mântuit. Aceasta este calea prin care voiesc ca mulţi oameni să se mântuiască”.

          Când fratele Daniel a auzit acest lucru, s-a trezit şi a slăvit numele lui Dumnezeu, a mulţumit Sfântului Pantelimon pentru mijlocirea sa şi îndată a simţit cum o povară mare a fost ridicată de la el şi a înţeles că trebuie să îndurăm crucea şi situaţia bolilor noastre cu răbdare, bucurie şi mulţumire.

          Apreciază

        • Nu cred nicio iota din ce zici…un om care e cu adevarat bolnav devine mai bun, mai ingaduitor, mai iertator, gandeste altfel, vede altfel lucrurile, si in niciun caz nu sta sa piarda timpul comentand pe bloguri….asa ca iti urez drum bun si cale batuta

          Apreciază

    • pai de aia vine sfarsitul ca lumea de la blocuri nu mai primeste pe colindatori, adica pe vestitorii Praznicului Nasterii Domnului si Dumnezeului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos !
      se tem mai tare de boală decat de Iisus Hristos , sau mai bine zis vor sa traiasca mult si bine in tihna cu de toate , dar fara Iisus Hristos ! iar crestinul adevarat alearga ,/ vrea sa fie cu Iisus Hristos chiar cu riscul.vietii dupa spusele Mantuitorului :” cine va vrea sa-si scape sufletul , il va pierde, iar cine-si va pierde sufletul pentru Mine si pentru Evanghelie, acela-l va castiga…”

      Apreciat de 1 persoană

      • AMIN ! Doamne ajută ! Dar azi colindatul s-a transformat in cersetorie. De aceea de vreo 5 ani nici nu mai vin la blocuri colindatorii, caci ei doreau NUMAI bani, faceau scandal ţiganusii cind li se dadeau dulciuri, mere, covrigi.

        Apreciază

    • Te-au terminat psihic… testele nu au legatura cu vreo afectiune, nu sint pentru diagnostic; diagnosticul il pune medicul, nu metoda de testare.
      Oamenii mor fiindca in mod obisnuit, normal, in Romania mor zilonic, in medie peste 700 de oameni.
      Ca unora le pune eticheta COVID, asta tu poti sa crezi ca ii crezi pe astia de la tv.
      Spitalele NU SINT pline de infectati: cele cu manipularea COVID strang gripatii, cei cu probleme de respiratie si celelalte spitale sint sub „ocupate” sub media anilor trecuti.
      … nimeni nu a vzut un virus fiindca ar trebui sa fie – conform teoriei/ipotezei de dimensiune nanometrica iar cele mai tari microscoape optice „bat” doar la dimensiuni micro, de 1.000 de ori mai mari decat ipoteticul virus.
      Masca are pori de 3 microni si – daca ar exista virus – aerosolul purtator este nano, adica trece prin masca asa cum intra musca cind usa iese deschisa.
      GANDESTE!
      Numitul virus e definit fara viata, nu se poate inmulti, nu se misca.
      ––
      Sa te sperii de ignoranta ta si de increderea in minciuni, in propganda marxista de „terminare” a tarilor crestine.

      Apreciază

  3. Imi pare rau, dar numai un DUSMAN TICALOS pro german poate afirma „Cu alte cuvinte, eficiența măsurilor a fost egală cu 0”. Daca nu existau masurile ajungeam ca Italia poate.

    Apreciază

    • Baga-ti capul intr-o găleată cu apă rece poate-ti revii, te-au spălat ăștia bine pe creier. Nu uita sa-ti tragi pe față vreo 3-4 masti sa nu te-mbolnavesti de luCovid! Ah, sa nu uit, cere si portie dubla de vaccin, nu o sa mai ai nevoie de formol, te asigur!

      Apreciază

      • Este prea multa rautate la tine!

        Nu vom avea scoli deschise! Este spre binele copiilor scoala online, fara masti, fara bully-ing de la colegi si de la profesori si de la directori.

        Nu putem spune : let it snow de 3 ori, precum saccsiv si VioletaB sau Cristian Daniel. Eu, personal, NU CRED IN COVID.

        DAR, …
        TRAIM IN NWO.

        Virusul NU EXISTĀ, DAR REGULILE STUPIDE RĀMÂN SI DE LA SLUGOII SI MASONII DIN NOUL GUVERN.

        FITI MAI BUNI UNII CU ALTII!
        Asa a vrut si HRISTOS , in fata Cāruia, vom da toti socoteala.

        Site -ul acesta trebuie sā fie ORTODOX,nu cu atac la persoana.

        Scolile sa råmânā in ONLINE, pentru BINELE COPIILOR, dar de masti in interiorul bisericilor , tot NU scāpåm, pentru ca preotii sunt fricosi si ecumenisti, si cu cei de la usa bisericilor ce NU iti dau voie sa intri fara masca.

        Nu vom scāpa de NWO.

        Din nefericire, psd si toti masonii si sekuristii ce sug tara asta gândesc la fel : bani multi si inrobirea omului. Nici cei bogati si nici sekuristii ce masluiesc si falsifica de 31 de ani alegerile, NU vor scapa de tāvālugul anticristic.

        Ultimul comment
        Sa NU va vaccinati!
        Virusul covid NU EXISTA si in general, virusii sunt inventati de medicii platiti sa va duca in eroare. Vaccinurile dau scadere de imunitate si numai DUMNEZEU va proteja de orice , pe cei care nu vor lua pecetea 666 ce vine cu noul vaccin mARN, asa zis, anti-covid, un virus ce NU existā.

        NU primiti nici un fel de vaccin, chiar de nu aveti ce mânca. DUMNEZEU VA DA CE LE TREBUIE CELOR CE NU PRIMESC VACCIN, MICROCIPUL CU LUCIFERAZA SI NICI UN FEL DE IMPLANT.

        Sfânta Împārtāsanie trebuie luata de la preotii si arhiereii care NU sunt ecumenisti!

        DOAMNE AJUTĀ!

        Apreciază

        • Online-ul asta este exact ce isi doresc „domni” de la putere….prin internetul obiectelor, ne vor prinde ca intr-un cleste.
          Au inceput cu o informatie, pe ai gasit-o imediat…au trecut la cumparaturi…la socializare (ceea ce facem si noi acum) …pana aici poti sa spui ai folosit partea buna…problema este ca ei nu se opresc aici, i(ar lumea deja este dependenta de acest internet) ..din ce in ce, se trece la un alt nivel…scoala online, slujbe online, …urmeaza dovada ca esti vaccinat … (vezi China)…iar punctul culminant va fi pecetluirea …..si toate astea numai cu acordul nostru….incurajate de noi ….pt binele copiilor nostri…( „motivul ” de fata fiind Covrigul) ….pt binele comun si pt a ne facilita viata.
          De aici inainte..sa fim f atenti cand incurajam aceste initiative online…pt ca asta le faciliteaza enorm drumul spre pecetluire….omul a devenit dependent de acest lucru..iar acceptarea pecetii este inevitabila….si se va face prin intermediul acestui sistem….care la inceput s-a aratat ca o binefacere…incurajat si de noi……..dar acum isi arata coltii….(pt cine are ochi sa vada) adevaratul motiv pt care el a fost creat.

          Apreciază

      • Pot sa informez ca sint ff bolnav cu tot aparatul urinar. Am fost la urgenta si mi-au montat sonda. Acolo in fata mea un om care tusea cam rau. I-au venit analizele la singe. COVID.
        CUNOSC persoane care fiind tinere si sanatoase fac forme usoare de Covid.
        Unde va este bunatatea CRESTINĂ ? Eu ma tem ca asta poate fi ultimul mesaj ce vi-l scriu.
        Totul este adevar. Decit sa ma jigniti mai bine rugati-va pt mine.
        Sint ff descurajat si speriat. As fi vrut sa mai traiesc.

        Apreciază

        • pai, Dumnezeu sa te ajute ! cheama un duhovnic sa te spovedeasca si daca ai voie , sa te Impartaseasca , in caz ca mori sa fii impartasit cu Sfintele Taine si sa te rogi tu la Sfintii Pantelimon, Nectarie, Efrem cel. nou ,,Nichifor leprosul .
          Doamne ajuta.

          Apreciază

        • Dumnezeu sa-ti ajute,

          Referitor la gripa…eu am vazut oameni care tuseau precum spui tu…cu multi ani in urma..tineri batrani…si nu mai era panica asta…astea au fost decand pamantul.
          Eu sunt dovada vie….am avut anul trecut , in vara o tuse ..la care am crezut ca am sa mor…nu puteam sa adorm de frica sa nu ma sufoc in somn. Eram in Franta la o casa de vacanta..vreo 20 de persoane in total…sau speriat si ei de tusea pe care o aveam. Am luat niste picaturi pt raceala, dar mi-a trecut f greu…in cateva saptamani.
          Nimeni din cei prezenti nu sa panicat..si nu a luat raceala sau tusea de la mine….
          Imagineaza-ti ce s-ar fi intamplat daca asta era anul asta…cam ce spunea lumea prezenta de acest lucru?…
          Vai saracul, are Covid…sa plecam cu toti si sa chemam salvarea!…iar eu eram trecut la Covrig.

          Ei, lucrurile astea normale , tuse, raceala..din anii precedenti….au disparut ca prin minune…si a ramas numai Covrigul..si panica…..asta vor ei sa credem.
          Dupa parerea mea, Covidul …este noua denumire a gripei severe.. …care a existat de cand e lumea.
          Am avut de-a lungul vietii, gripa din care nu puteam sa ma misc din pat…la cea mai mica atingere..parca dadea cu ciocanul in mine……unde eram eu incadrat in ziua de astazi?
          Chiar asa au disparut toate astea…si a ramas numai Covrigul?

          Apreciază

      • Sincer sa fiu NU doresc sa ma vaccinez daca voi mai apuca ziua cind incepe vaccinarea.
        NU vreau vaccinul. Prefer sa ma feresc cu masca. NU am incredere in aceste vaccinuri facute la repezeala. Sa vedem cum decurg lucrurile mai intii. Vaccinarea cadrelor medicale.

        Apreciază

    • Dovedeste.
      Daca erau bune masurile se termina de mult mascarada, presupunand ca ar avea suport stiintific.
      E otravire usoara pentru omul fara probleme de sanatate da-l ajuta sa moara cu tratamentul permis de OMS, ca cele bune s-au interzis.

      Apreciază

  4. Rugaciune pt omul bolnav :
    ( sa cheme preotii si sa se roage pt el si sa-l unga cu.undelemn sfintit):

    Părinte Sfinte, doctorul sufletelor şi al trupurilor, Care ai trimis pe Unul‑Născut Fiul Tău, Domnul nostru Iisus Hristos, să vindece toată boala şi să răscumpere din moarte, tămăduieşte pe robul Tău acesta (N) de neputinţa trupească şi sufletească ce l‑a cuprins şi‑l dă să vieze prin harul Hristosului Tău; pentru rugăciunile Preacuratei stăpânei noastre, Născătoarei de Dumnezeu şi pururea Fecioarei Maria; cu puterea cinstitei şi de viaţă făcătoarei Cruci; cu folosirile cinstitelor, cereştilor celor fără de trup puteri; pentru rugăciunile cinstitului, măritului, proorocului înaintemergătorului Botezătorului Ioan; ale sfinţilor, măriţilor şi întru tot lăudaţilor apostoli; ale sfinţilor, măriţilor şi bunilor biruitori mucenici; ale sfinţilor şi de Dumnezeu purtătorilor noştri părinţi; ale sfinţilor şi tămăduitorilor fără de arginţi Cosma şi Damian, Chir şi Ioan, Pantelimon şi Ermolae, Samson şi Diomid, Mochie şi Anichit, Talaleu şi Trifon; ale sfinţilor, drepţilor şi dumnezeieştilor părinţi Ioachim şi Ana şi cu ale tuturor sfinţilor. Că Tu eşti izvorul tămăduirilor, Dumnezeule, Dumnezeul nostru, şi Ţie slavă înălţăm împreună şi Unuia‑Născut Fiului Tău şi Preasfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

    Stăpâne atotţiitorule, Împărate Sfinte, Cel ce pedepseşti şi nu omori, Care întăreşti pe cei neputincioşi şi ridici pe cei căzuţi; Cel ce îndreptezi chinurile cele trupeşti ale oamenilor, rugămu‑ne Ţie, Dumnezeul nostru, ca să aduci mila Ta peste untdelemnul acesta şi peste cei care se ung din ei în numele Tău, ca să le fie lor spre tămăduirea sufletului şi a trupului şi spre curăţie şi înlăturare a toată patima şi a toată neputinţa şi boala şi a toată întinăciunea trupească şi sufletească. Aşa, Doamne, trimite din cer puterea Ta cea tămăduitoare; atinge‑Te de trup, potoleşte‑i fierbinţeala, uşurează‑i suferinţele şi‑i izgoneşte toată boala cea ascunsă. Fii tămăduitorul robului Tău acesta (N); ridică‑l pe dânsul din patul durerii şi din aşternutul chinuirii. Dăruieşte‑l pe dânsul sănătos şi întreg Bisericii Tale, ca să fie bineplăcut Ţie şi să facă voia Ta.

    Că Ţie se cuvine să ne miluieşti şi să ne mântuieşti pe noi, Dumnezeul nostru, şi Ţie slavă înălţăm, Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

    Apreciază

  5. Condacul 1

    Noi, credincioşii robii tăi, stând cu mustrare de inimă înaintea icoanei tale celei noi arătate, te cântăm cu laude, o, Împărăteasă a Toate! Trimite de sus vindecarea ta peste robii tăi care acum aleargă la tine, ca să putem să-ţi cântăm cu bucurie: Bucură-te, o, Împărăteasă a toate, care vindeci neputinţele noastre, cu harul tău!

    Icosul 1

    Arhanghelul a venit din Cer, ca să-i spună Împărătesei a toate: Bucură-te! Văzându-Te pe Tine, Doamne, luând trup omenesc, cu dumnezeiască vestire a strigat către ea lucruri ca acestea:
    Bucură-te, începătoarea mântuirii noastre
    Bucură-te, împlinirea iertărilor noastre de către Creator
    Bucură-te, că prin tine Dumnezeu a devenit Trup
    Bucura-te, că în tine Cel Nevăzut Se arată
    Bucură-te, ceea ce ai primit mila păcii
    Bucură-te, că în tine s-a ţesut haina de carne a Cuvântului
    Bucură-te, slava ridicată dincolo de înţelegerea minţii
    Bucură-te, mană cerească prin care inimile sunt chemate la viaţă
    Bucură-te, stea strălucită de har
    Bucură-te, izvor care izvorăşti Apa cea Vie
    Bucură-te, Maică a lui Dumnezeu, binecuvântată între femei
    Bucură-te, Fecioară neîntinată, care ai născut pe Mântuitorul lumii
    Bucură-te, Împărăteasă a toate, care vindeci neputinţele noastre, cu harul tău!
    https://doxologia.ro/cinstirea-icoanei-Maicii-Domnului-Pantanassa-izbavitoarea-de-cancer

    Apreciază

Lasă un comentariu