Să-l ajutăm pe Andrei, fiul Bogdan Grama

Preiau articolul:

APEL UMANITAR: Să-l ajutăm pe micuțul ANDREI! Are nevoie URGENT de operație!

 

Dragi cititori, vă adresăm rugămintea de a sări în ajutor pentru un frate de-al nostru al cărui prunc are mare nevoie de operație URGENTĂ. Probabil că o parte din voi o să-l recunoașteți pe Bogdan Grama, căci a participat la multe acțiuni ortodoxe mărturisitoare. Iată mesajul său postat pe contul de facebook:

.SĂ-L AJUTĂM PE MICUȚUL ANDREI!

Vă rugăm din suflet să îl pomeniți în rugăciuni pe Andrei, căci acum are mare nevoie!

Îngerașul nostru s-a născut cu un hematom cranian, pe care noi am tot încercat să îl ascundem pe sub căciulițe, sperând că se va retrage prin masaje zilnice cu gel Hepathrombin.

La scurt timp după nașterea lui Andrei, doctorul pediatru ne-a spus că dacă hematomul nu se va retrage prin masaj cu gel, după 4 luni trebuie sa mergem cu bebe la neurochirurg. Dacă mai întâziam era prea tarziu. Deja s-a calcificat si trebuie urgent operat!

Un cefalhematom este o colecție de sange între pielea capului și craniu. Se poate retrage singur sau, cum este în cazul lui Andrei, se poate calcifica. Baietelul nostru a avut un hematom mare și pentru că după 4 luni de la naștere nu s-a retras aproape deloc, ne-am dus cu el la neuro-chirurgie, la Spitalul Budimex (Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Maria Sklodowska Curie”) și la Spitalul Clinic de Urgente Prof. Dr. „Bagdasar-Arseni”. Acolo ni s-a spus că în caz de hematom voluminos se practică o operație non-invazivă cu laser de evacuare a acestuia, la unul din spitalele de neuro-chirurgie pediatrică din Germania sau Franța. Operația este foarte costisitoare și cu toate că nu ne-o permitem momentan (chiar dacă vindem mașina), intervenția chirurgicală este absolut necesară.

De aceea apelăm la bunăvoința celor care doresc binele micuțului nostru îngeraș și vă rugăm să DONAȚI pentru operația lui ANDREI GRAMA, în conturile de deschise, pe numele tatălui –

  • GRAMA BOGDAN
  • BANCA TRANSILVANIA – CONT RON (LEI) – RO21BTRL04501201551384XX
  • BRD – Groupe Société Générale – CONT EURO – RO34BRDE445SV78026274450 Cod SWIFT: BRDEROBU
  • PAYPAL:
    https://www.paypal.me/BOGDANGRAMA

Vă mulțumim din cele 3 inimioare unite în dragoste veșnică!

Vă rugăm din suflet să DISTRIBUIȚI ȘI SĂ CONTRIBUIȚI!

DUMNEZEU să vă înmulțească darul înmiit, sănătate și Mântuire să vă dăruiască! AMIN!


Fratele Bogdan Grama a fot alături de noi și la protestul din 13 august, împotriva obligativității vaccinurilor, dar și anul trecut, la protestul pentru susținerea lui Florin Barbu și a copiiilor lui. 

4 gânduri despre „Să-l ajutăm pe Andrei, fiul Bogdan Grama

  1. Pingback: Să îl ajutăm pe pruncul acesta! |

  2. Copilul a fost operat GRATIS cu dragostea si mila doctorilor si a echipajului medical. Gest crestin pentru care tatal escroc nu a gasit in inima lui nici un pic de omenie si a continuat sharada de minciuni pe toate canalele virtuale. Viata copilului nu a fost in pericol, afectiunea nu era grava. Nu este prima data cand acest escroc minte cu nerusinare pe seama cuiva pt a atrage sponsori. Rusine!

    Apreciază

Lasă un comentariu