MIKE YEADON , fost om de știință Pfizer: Fazele plandemiei și instaurarea Noii Ordini Mondiale

Mike Yeadon, fost om de știință Pfizer: Ne apropiem de nivelul 5 COVID-19 

Faza 5: Introducerea haosului și a legii marțiale. (noiembrie 2021-martie 2022) Și majoritatea oamenilor încă mai cred că ne întoarcem la normal!? Drumul către noua ordine mondială…

Faza 1: Simulați o amenințare și creați frică. (decembrie 2019-martie 2020)

Declanșează o plandemie. Ucide zeci de mii de bătrâni. Creșterea numărului de cazuri și decese. Poziționând vaccinarea ca singura soluție de la început. Atrageți toată atenția asupra Covid-19.

Rezultat: panică (aproape) generală

Faza 2: semănatul buruienilor și despicarea. (martie 2020-decembrie 2020) Impunerea a numeroase măsuri coercitive inutile, libertare și neconstituționale. Paralizia comerțului și a economiei. Observați supunerea majorității și rezistența unei minorități rebele. Stigmatizarea insurgenților și crearea unei scindari orizontale. Cenzura liderilor dizidenți. Pedeapsa pentru neascultare. Generalizați testele PCR. Creați confuzie între cazuri, infectați, bolnavi, spitalizați și morți. Descalificați toate tratamentele eficiente. Speranță pentru un vaccin de salvare.

Rezultat: panică (aproape) generală.

Faza 3: Aducerea unei soluții rele și mortale. (decembrie 2020-iunie 2021) Oferiți un vaccin gratuit tuturor. Promisiune de protecție și revenire la normalitate. Stabiliți un obiectiv pentru imunizarea turmei. Simulați un boom parțial al economiei. Reținerea statisticilor privind efectele secundare și decesele cauzate de injecții. Raportați efectele secundare ale injecțiilor ca efecte „naturale” ale virusului și ale bolii. Reintroducerea conceptului de variantă ca mutație naturală a virusului. Justificare pentru menținerea măsurilor coercitive prin neaplicarea pragului de imunitate de efectiv. Pedepsirea profesioniștilor din domeniul sănătății pentru practica ilegală de îngrijire și vindecare.

Rezultat: îndoieli și sentimente de trădare în rândul susținătorilor vaccinării, descurajare în rândul adversarilor.

Faza 4: Instalarea apartheidului și a codului QR. (iunie 2021-octombrie 2021) Planificați voluntar pentru blocajele. Introduceți cardul de vaccinare (cod QR) pentru a-i recompensa pe cei care au fost vaccinați și a-i pedepsi pe cei rezistenți. Creați un apartheid al privilegiaților împotriva celorlalți. Privarea de dreptul la muncă sau la studii pentru cei nevaccinati. Retragerea din serviciile de bază pentru persoanele care nu au fost vaccinate. Impunerea testelor de plată ( plății) PCR persoanelor nevaccinate.

Rezultat: prima fază de control digital, sărăcirea inamicului.

Faza 5: Introduceți haosul și legea marțială. (noiembrie 2021 – martie 2022)

Profitând de lipsa de mărfuri și alimente. Paralizați economia reală și închideți fabricile și magazinele. Să explodeze șomajul. Se administrează o a treia doză de vaccin (stimulant). Începe să-i omori pe bătrânii vii. Introduceți vaccinarea obligatorie pentru toată lumea. Întăriți mitul variantelor, eficacitatea vaccinului și imunitatea turmei. Demonizați-i pe cei care se opun vaccinării și faceți-i responsabili pentru morți. Arestarea liderilor opoziției. Impunerea unei identități digitale tuturor (cod QR): certificat de naștere, carte de identitate, pașaport, permis de conducere, carte de asigurări de sănătate… Impunerea legii marțiale pentru a suprima opoziția.

Rezultat: Al doilea nivel de control digital. Reținerea sau eliminarea activiștilor de opoziție.

Faza 6: Anularea datoriilor și dematerializarea banilor. (martie 2022-septembrie 2022) Declanșarea colapsului economic, financiar și bursier, falimentul băncilor. Pentru a salva băncile „pierderile din conturile clienților lor”. Activați „Resetare mare”. Dematerializați banii. Anulați datorii și credite. Introduceți portofoliul digital. (Portofel digital) Sechestrarea imobilelor și a terenurilor. Interziceți toate drogurile globale. Confirmați angajamentul de a vaccina semestrial sau anual. Introducerea raționalizării alimentelor și a unei diete bazate pe Codex Alimentarius. Extinderea măsurilor către țările emergente. Rezultat: Al treilea nivel de control digital. Extinderea NOM pe întreaga planetă.

SURSA: https://www.presseteam-austria.at/mike-yeadon-ehemaliger-pfizer-wissenschaftler-wir-naehern-uns-stufe-5/

 

Lasă un comentariu