Vor să-l îngroape pe Lenin… Dar, părintele Nicolae Rogozin a profețit că ATUNCI CÂND ÎL VOR ÎNGROPA PE LENIN, VA APĂREA ANTIHRIST!

Mausoleul lui Lenin -

În Parlamentul Rusiei s-a propus mutarea mormintelor liderilor URSS din Piața Roșie, inclusiv cadavrul îmbălsămat al lui Lenin pentru a fi înmormântat… Dar, părintele Nicolae Rogozin a profețit că ATUNCI CÂND ÎL VOR ÎNGROPA PE LENIN, VA APĂREA ANTIHRIST!


Vicepreședintele Dumei de Stat, Boris Chernyshov (LDPR), a propus scoaterea cimitirului memorial din Piața Roșie din Moscova, situată lângă Kremlin, unde sunt îngropate personalități marcante ale URSS și, de asemenea, scoaterea trupului fostului lider sovietic Vladimir Lenin din Mausoleu.

„Toate acestea (înmormântări – n.r.) sunt posibile, dar nu în Piața Roșie – pentru că este o blasfemie, – nu în locul în care se desfășoară patinoarul și galeriile comerciale, unde oamenii sărbătoresc Anul Nou, se plimbă, vin din diferite regiuni”, a declarat Chernyshov, într-un interviu pentru agenția rusă RIA Novosti.

Potrivit acestuia, partidul LDPR a depus mai multe proiecte de lege pe această temă la Duma de Stat (camera inferioară a Parlamentului Rusiei – n.r.).

„Piața Roșie ar fi trebuit eliberată de mult timp de acest complex de morminte”, a adăugat parlamentarul.

„Mai mult, Lenin nu a vrut niciodată să fie expus ca o mumie, care acum se află în centrul Moscovei. (…) Sunt sigur că a venit vremea demult pentru conducătorul tuturor timpurilor și popoarelor (Stalin. – n.r. ), liderul proletariatului (Lenin. – n.r.) toți împreună în sfârșit își găsesc liniștea cu toate atributele necesare”, a concluzionat Chernyshov.

Necropola de la zidul Kremlinului este un cimitir memorial, locul de înmormântare al liderilor militari și politici ai statului sovietic. Zidul conține urne cu cenușa revoluționarilor, a liderilor militari, a comuniștilor străini, a piloților remarcabili, a oamenilor de știință de seamă și a cosmonauților decedați. Mormintele lui Iosif Stalin, Felix Dzerzhinsky, Mihail Kalinin, Andrey Zhdanov, Kliment Voroshilov, Semyon Budyonny, Mihail Suslov, Leonid Brejnev și alții sunt situate lângă Mausoleul Lenin.

Sursa: g4media.ro

Iată și profeția Părintelui protoiereu rus Nicolae Rogozin depre care se vorbește în documentarul „Sarea Pământului” (de la minutul 1:04:47): 

Iată ce spunea un Cuvios Părinte harismatic, Nicolae Rogozin (12 decembrie 1898 – 16 decembrie 1981) care a trăit în Rusia:

 

La minutul 1:04:47:
Părintele spunea, că va veni un timp, când nu va fi voie să mergi la biserici pentru că va fi o stea pe prescuri şi steaua va fi în loc de cruce. Adică vor modifica ştampila pe prescuri. Da. (este vorba despre ştampila care imprimă pe precurile folosite pentru Sfânta Împărtăşanie/Euharistie – ştampila se numeşte pristolnic sau pistornic.

Va puteţi aminti ce spunea părintele despre steaua cu cinci colţuri?

Părintele spunea despre steaua cu cinci colţuri, că acum o refuzăm pe această stea pentru că reprezintă steaua lui Lenin, duşmanul însă va face în aşa fel, încât înainte de sfârşit o va face cu şase colţuri, va apela la o şiretenie, şi oamenii vor spune, că este foarte bine, să se înlăture steaua cu cinci colţuri şi să o acceptăm pe aceasta. Şi această stea va fi asemeni stelei lui Antihrist.

Dar despre Lenin ce spunea?

Părintele spunea că Lenin este asemeni înaintemergătorului lui Antihrist.Dar spunea ca trebuie înmormantat. Va veni timpul şi îl vor înmormânta. Şi în momentul în care îl vor înmormânta în pământ, va veni Antihristul. Părintele spunea că atâta timp cât Antihristul nu s-a maturizat, Lenin va fi pe pământ. Şi în momentul în care îl vor înmormânta pe Lenin, atunci va apărea Antihristul. Spunea despre Antihrist că clericii cu toţii îl vor primi şi apoi nu va mai fi voie sa mergem la biserică, în momentul în care va fi Antihristul şi ne atenţiona, să avem grijă, ca să nu mergem la antihrist în biserică. Spunea că acolo, în biserică, vor fi icoanele lui Antihrist.Părintele spunea că aceasta se va petrece în vremea lui Antihrist că în biserică, in locul icoanelor vor fi portretele lui Antihrist şi atunci deja nu vom mai avea ce face la biserică.

Ce spunea parintele despre vremurile din urmă? Va veni timpul când nici la Biserica nu va fi voie să mergem?

Sursa transcript: saccsiv.wordpress.com

Пермский старец протоиерей Николай Рогозин: годы жизни, пророчества

Protoiereu Nicolae Rogozin – 12 decembrie 1898 – 16 decembrie 1981

 

7 gânduri despre „Vor să-l îngroape pe Lenin… Dar, părintele Nicolae Rogozin a profețit că ATUNCI CÂND ÎL VOR ÎNGROPA PE LENIN, VA APĂREA ANTIHRIST!

  1. Merita mentionata si chestiunea cu detinutii care au fost gratiati in SUA. Parintele Nicolae Rogozin spunea ca vor fi folositi detinutii eliberati din inchisori pentru a pune pecetea. In SUA a fost decretata o admistiere generala a detinutilor!

    Apreciază

    • @Felix: se spune ***amnistiere***,
      NU admistiere.

      Amnistie = Act al puterii suverane, cu caracter colectiv, prin care unei categorii întregi de indivizi sau de fapte penale (crime, delicte etc.) li se suspendă / anuleaza pedeapsa, în anumite conditii juridice clare.

      Am observat la demonstratiile de sure de Mii de oameni din Germania (care au avut loc cu câteva zile in urmā), CA SE folisesc si acolo detinuti imbracati in ofiteri si forte de ordine pentru reprimarea demonstratiile. Referitor la fetita natura si târâtā pe asfalt si aruncata in dubā de NAZI POLIZEI din Germania.

      Va FI la fel si in România?!!!
      Pânā una alta, românii dorm si nu ies in strada pentru drepturile lor. Unii se vaccineaza, totusi, vaccinarea Este sub 30 , chiar sub 20 % la români, desi se umflu official cifrele. Sunt multe miliarde de euro in joc pentru politruci , bani murdari UE.

      Doamne ajutā!

      Apreciază

        • Sfantul Iustin Popovici:
          „Iubirea şi Adevărul sunt deofiinţă; cresc una prin cealaltă, se întrepătrund în infiniturile nesfârşite. Putem spune că Iubirea trăieşte prin Adevăr, iar Adevărul trăieşte prin Iubire. Dacă Iubirea are un limbaj, acesta-i Adevărul; şi iarăşi, dacă Adevărul are o limbă, aceasta-i Iubirea. Cel ce are Adevărul are Iubirea. Adevărul nu poate trăi într-un suflet în care nu-i sălăşluită Iubirea, fiindcă Iubirea este viaţa Adevărului, suflarea Adevărului şi inima Adevărului. Iubirea e cea care vădeşte ce-i din Adevăr în om: acolo unde nu e Adevărul, nu e Iubirea. Exemplul despre aceasta îl dă diavolul: diavolul e în afara Adevărului fiindcă e în afara Iubirii. El «nu a stat întru Adevăr», ci a căzut din Adevăr: a căzut în afara Adevărului; de aceea este «mincinos şi tatăl minciunii»
          – Iar «când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale». Tot aşa, diavolul este şi personalizarea urii împotriva Adevărului: minciuna şi ura sunt, de asemenea, deofiinţă, precum Adevărul şi Iubirea. Exemplu pentru cele dintâi – diavolul şi ucenicii lui; exemplu pentru cele din urmă.
          – Domnul Hristos şi Ucenicii Lui. Domnul Hristos este deopotrivă Adevăr desăvârşit şi Iubire desăvârşită: acestea sunt nedespărţite în El, precum pupila de ochi. Fără Adevăr, Iubirea şi-ar pierde vederea, s-ar afunda în întuneric şi ar ajunge oarbă; fără Iubire, Adevărul s-ar veşteji şi ar muri pentru totdeauna. Adevărul şi Iubirea sunt vasele sfinte de nesfărâmat ale harului lui Dumnezeu, ale milei lui Dumnezeu şi ale păcii lui Dumnezeu. Sufletul care le are se umple îndată de harul, de mila şi de pacea dumnezeiască. Fiindcă doar datorită Iubirii şi Adevărului ce sunt înlăuntrul omului acestea trei sunt unite armonios. Iar darul acesta vine de la Preasfânta Treime.”

          Apreciază

Lasă un comentariu