Pr. Dan Popovici – Săptămâna compromisurilor duhovnicești

Parintele DAN POPOVICI - Cel mai mare dar - YouTube

Ieromonahul Dan Popovici este unul din cei doi duhovnici de la Mânăstirea de maici „Sfântul Vasile cel Mare“ din Someşu Cald, judeţul Cluj.

Despre săptămâna de rugăciune comună, ecumenistă cu ereticii condamnați.

Partea I

A se vedea și: Joi, 25 ianuarie 2024, de la ora 17:00, la biserica „Mânăstirea Cașin” aveți ocazia să MĂRTURISIȚI ÎMPOTRIVA săptămânii de rugăciune comună cu ereticii condamnați de Sfintele Sinoade

Așteptăm totuși ca acest părinte să ia atitudine împotriva  pseudo-mitropolitul său eretic – Andrei Andreicuț, eventual să întrerupă pomenirea.

Partea II

17 gânduri despre „Pr. Dan Popovici – Săptămâna compromisurilor duhovnicești

  1. „De toate păcatele te poți pocăi, de erezie nu.” – Părintele Adrian Fageteanu

    https://ortodoxia.ro/post/parintele-adrian-fageteanu-a-fost-la-un-pas-de-moarte-dupa-ce-patriarhul-daniel-l-a-lovit-in-cap-cu-carja-de-otel

    Că veni vorba, tot americanii i-au dat cu cârja în cap Părintelui? Americanii, sau masonii și ecumeniștii din Biserica ortodoxă română, sunt vinovați pentru distrugerea Ortodoxiei?
    Ăsta, domnul patriarh Daniel, cum îi zice Părintele, tot de către americani a fost săltat in funcție, sau de către securiștii păstoriți de fratele mai mare KGB de la Moscova și de către masonerie?

    Apreciază

  2. https://www.presshub.ro/noua-icoana-de-pe-catedrala-nationala-un-cod-qr-de-3-metri-pentru-donatii-297281/

    Domnul Daniel a cipuit Catedrala mântuirii neamului. E ca și cum ar fi cipuit un neam întreg.
    Satana e mare cât muntele Himalaya în ograda noastră, dar noi suntem cu ochii mereu pe alții din afară și dăm toată vina numai pe ei.

    Semnului fiarei va fi la vedere, așa spune Apocalipsa. Nu va fi ascuns în celule, în ADN, prin vaccinare, așa cum spune ‘biblia’ KGB-ului. Pe mâna, sau pe frunte, așa spune Sfântul Ioan Teologul, așa îi spune Iisus Hristos celui mai iubit dintre ucenicii Lui. Eu cred în ce e scris în Sfânta Scriptură, nu în ‘biblia’ KGB.

    Apreciază

    • Omule ,,drept „…

      Uaaai, tu mergi după capu ‘ tau personal, ortodocsul merge după Sfinții Bisericii.

      Dacă Sfântul Iustin Pârvu a spus, scurt si CLAR: CIP EGAL DRAC…si cine ia CIPUL e gata, nu mai are Harul Domnului cu el…păi un ortodox ASCULTA de glasul Măngaietorului care a vorbit prin placutii Sai si primește/se supune/FACE ce zice Duhul Sfânt Bisericii.Altfel se rătăcește de unul singur si cade.

      Noe a PROFETIT potopul 100 de ani,până ce a venit,si asa ,CA SI TINE, si ăia de atunci ziceau dupa o perioada,fiindcă mulți au crezut la inceput,dar dupa, au inceput a carti…vaai dar nu a murit nimeni, dar încă nu a venit potopul și nu s-a împlinit profeția care o zice Noe de ani și ani…si asa s-au lepadat TOȚI de Dumnezeu si il huleau si pe Sfantul lui Dumnezeu-Noe, până când s-a plinit vremea, dar PLINIT VREMEA la Dumnezeu,nu la oameni, când a considerat El cel AtotPuternic, nu pana S-AU PLICTISIT LEPADATII si atunci DOAR 8 oameni s-au mantuit de potop,restul milioane, zeci de milioane ,sau sute de milioane sau câți or fi fost au pierit.

      Mântuitorul spune CLAR…cel care va răbda pana la sfârșit, acela se va mantui….
      Deci pana la sfârșit, nu pana la prașit ,cum spunea pr Cleopa…

      Cat despre …lasă Apocalipsa ca nimeni nu a talcuit…BLABLABLA…
      Esti VARZĂ iarăși,
      ca tu nu esti ortodox după cum gândești si indrumi pe aici pe blog,caci nu mergi după Sfinti, ci după…MARI OAMENI (dupa capul tău)AI RUȘILOR SAU ai ALTOR POPOARE…adică după LUME, dupa lumești,după BASME si scriitori de basme…
      Sf Andrei al Cezareei a talcuit TOATĂ Apocalipsa, verset cu verset,…BADE …ratacitule si ratacitorule…
      precum si Averchie Tausev si mulți alți Sfinți, dar TU ti-ai petrecut viața cu….americanii si cu alte nații PĂGÎNE,cu lumisme si istorii/scrieri/învățături de ale lor,pe ULTRASCURT-BASME si flecareli care nu ti ajută cu ABSOLUT NIMIC LA MANTUIRE, căci tu,IUBEȘTI mai mult LUMEA si nu Sfinții și Cuvântul Sfant al lor…

      Daniel Si HAITA LUI NU E PATRIARH, după FAPTELE sale satanice, ci e un LUPTATOR ÎNVERȘUNAT IMPOTRIVA BISERICII, dar el e CHIOR si SURD ca si arhiereii din vremea Mantuitorului si Apostolilor si nu poate intelege nici el azi, ca e pe VESNICIE Cuvântul Domnului …si porțile iadului NU o vor birui,
      adică pe Duhul Sfânt Mangaietorul care e sufletul Bisericii in CHIP VAZUT,sub limbi de foc,pogorata din CER acum 2000 de ani la Cincizecime asupra Sf Apostoli si asupra Maicii Preacurate Fecioara Maria.
      Păi cine poate sa biruiasca pe Cel de Nebiruit si Biserica Sa???!!

      P S Eu nu sunt nici cu rușii, nici cu turcii,nici cu evreii,nici cu ratării,vitnamejii si nici cu americanii si NICI CU.. . NIMENI, din LUME, ci sunt roman ,după trup si sa le dea la TOȚI Dumnezeu lumină în minte și suflet, sa vină la ADEVĂR si sa FIE VII,eu sunt doar cu Sfinții si INVATATURILE lor.

      Esti in BEZNĂ,iesi la Lumina,ca e VAI ție.
      Lasa-ti lumea cu pacatele ei si apropiati-va cu sinceritate si ravna multa de Hristos -Sf Valeriu Gafencu.

      Iisus Hristos BIRUITOR!

      Apreciază

      • Măi nefârtate, urlă KGB-ul din tine, face spume la gură. Nu te ambala așa de tare că te autodistrugi.
        Bade ești tu cu tatău, nu cu mine, mă cioban apocaliptic!
        Rătăcit ești tu, că faci jocul satanei de la răsărit. Deturnezi atenția creștinului ortodox de la adevăratele probleme alenbisericii.
        Dă mai întâi cu nasul prin Sfânta Scriptură, să vezi ce scrie acolo, înainte să îți verși balele pe aici. Poate fug și dracii din tine cu ocazia asta, că după cum bolborosești pe aici, ai mulți în tine.
        Tu ești creștin, vai de steaua ta! Nu știi decât să împroști cu noroi, măi heirupistule apocaliptic!

        Apreciază

      • Și stilul ăsta al tău dezlânat…e de-a dreptul drăcesc. Fraza o faci praf, faci totul carcalete, la grămadă, ești praștie. Nu sunt de specialitate, dar se vede clar că ai și ceva probleme psihice. Să ne ferească Dumnezeu de creștini ca tine!

        Apreciază

  3. Un lucru să fie clar, eu dintotdeauna am fost de acord cu marii duhovnici ai neamului, că cipul e ceva drăcesc. Eu nu sunt de acord cu cipuri implantate la animale, darămite la oameni.

    În vremea marilor persecuții împotriva creștinilor, nu li se cerea creștinilor sa se lepede de credință între patru pereți ai unei temnițe, ci li se cerea să se lepede de Hristos în piața publică, sau prin arene, în fața unei mulțimi de oameni. Trebuia să fie în văzul și auzul tuturor, doar așa împăratul se preamărea pe el, își arăta puterea în fața lor.
    Tot așa precum a fost în vremurile dintâi, tot așa va fi și la final pecetluirea cu semnul fiarei 666. Va fi la vedere, în văzul tuturor. Ca semn al preamăririi și al puterii Antihristului.
    De fapt în Apocalipsă, la capitolul 13 spune clar ca lumina zilei: oamenii vor fi siliți să primească semnul fiarei 666 pe mână, sau pe frunte. Scrie negru pe alb, PE, nu SUB, nu sub piele.

    Trăim în era microscopului electronic, care a atins rezoluții de-a dreptul uluitoare, poate vedea chiar atomul.
    Nu o fi examinat chiar așa nimeni acele vaccinuri la microscopul electronic, să vadă dacă conțin cipuri?
    Treaba cu cipurile in vaccin vine, in opinia mea, de la satana roșie de la răsărit, cu scopul de a dezbina și a submina lumea ortodoxă. KGB-ul a folosit dintotdeauna ortodoxia ca pe o armă. Nu degeaba zicea Parintele Adrian Fageteanu: „când s-o alege la ruși un Mitropolit ortodox, să-mi spuneți și mie”.

    Eu am respectat și îi respect pe Sfinții Părinți și scrierile lor. Dar nu scrie niciunde că omul de rând, simplul creștin nu are voie să cerceteze textele sfinte în dorința lui de a le înțelege mai bine. Sf. Apostol Pavel îi încurajează pe creștini să facă lucrul acesta.
    Mitropolitul, vrednicul de pomenire, Bartolomeu Anania, în note introductive, sau in subsolul textului biblic aferent unor profeții, admite explicit că lucrurile nu sunt clare, că nu s-au lămurit încă și invitată creștinul la reflecție și cercetare. Poate fi acuzat mitropolitul Bartolomeu, că îi desconsideră pe Sf. Părinți?

    Eu nu îi ridic în slăvi pe americani, au și ei păcatele lor și sunt multe, dar nici nu îi scuip și nu îi demonizez, așa cum vad că fac mulți ortodocși pe la noi. Am mai zis, dacă nu erau ei, marii noștri Părinți nu mai vedeau lumina zilei. Atât de bine lucrase satana de la răsărit, pe care unii de la noi o iubesc atât de mult. Se pretind a fi ortodocși, dau lecții și înfierează pe altii cu mânie proletară.
    Dacă nu erau ei americanii, Bartolomeu Anania, nu ar mai fi ajuns să se îngrijească de tipărirea celei mai bune Sfinte Scripturi, care există la ora actuală în lume. Vorba unui părinte: te luminează. Patriarhia, dacă n-ar avea alte treburi, ar face bine să o traducă in toate limbile pământului.

    Apreciază

  4. Omule cu,,dreptatea” …pămîntească si draceasca

    Uaaai, da’ ești INDRACIT rău tare cu KGB-ul tau.Ii fi din mossad sau CIA ???…hahaha

    Eu iti aduc ce zic Sfinții ,cum TALCUIESTE Sf Ioan Gura de Aur despre Noe si potop si tu imi zici de kg B.

    Eu îți spun/te anunț că Sf Apocalips a fost talcuit de acești Sfinți Andrei al Cezareiei si Averchie Tausev,au cărți scrise in acest sens si sunt traduse în în romana și tu mă faci pe mine in toate felurile.

    Măi, dragule tu esti pământ de tot,mai rar am intalnit asemenea demonizat in învățătura pămîntească si CAPOS in mandrie.
    Vezi ca si tatăl tău-MARELE ARHITECT, tot de MANDRIE suferea si a ajuns SUB pământ!

    Ti-ai RATAT timpul vvieții pe pamant,pierzandu-te in duhul FILOZOFILOR tai,,înțelepțiți ” de draci,care probabil stăteau cu țigara în mână și picior peste picior când scriau ptr ÎNDRĂGOSTIȚI filosofie DRACEASCA,despre DEMOCRATIE,LIBERTATE,EGALITATE SI FRATERNITATE…hahaha

    Dumnezeu sa te ierte, dar TU nici ortodox nu cred ca ești.

    Ca tine si Șoșoaca MASOANCA da sfaturi PROȘTILOR indraciti,ca TINE despre….Sinodul din Creta 16.

    Dar si ea ,la FEL CA TINE, nu au LUMINĂ în minte de la Iisus Hristos ca SUNT MANDRI si cred ca pot sa înțeleagă ceva din ce spun sfinții părinți, vreodată,doar ca sunt deștepți,dar nu INTELEPTI si au STUDII/diplome de la DRACII de oameni,numite pompos- ȘCOLI ,dar nu Lumină de la Împăratul Luminii Hristos.

    Ești produsul finit al REEDUCARII, boss.
    Tu ești ptr Crăciun, nu ptr Nasterea Domnului ,esti ptr Paști si iepurele desfranat ,nu ptr Învierea Domnului Hristos si BANUIESC ca ti-ai luat si vreo 2 BOOSTERURI de la Rahatul Arafat, ca DEHHH ,doar ești Destept si te supui CA UN SCLAV la tot satanismul adus azi pe pamant de …NEBOTEZATII tăi DEMO(N)creați.

    Pa,si REPET :
    CIP EGAL DRAC-Sf Iustin Pârvu…sa ți VAJIE creerii(dacă îi mai ai) de cuvintele Sfântului Iustin!

    Apreciază

    • Sf. Isaac Sirul:

      Iubitor de virtute este nu cel ce face cele bune luptându-se, ci cel ce primește cu bucurie relele ce urmează.

      Acoperă pe cel ce a greșit, când nu ai nici o păgubire din aceasta, și-l vei face pe el ca să aibă curaj. Iar pe tine ca să porți mila Stăpânului tău. Sprijinește cu cuvântul pe cei slabi și pe cei intristați cu inima și te va sprijini dreapta care poartă toate. Fă-te părtaș cu cei întristați la inimă, în durerea rugăciunii și în strângerea inimii tale, și se va deschide înaintea cererilor tale izvor de milă.

      Ostenește-te pururea în cereri înaintea lui Dumnezeu, cu o inimă care poartă gând curat, plin de străpungere, și Dumnezeu va păzi inima ta de gânduri necurate și murdare, ca nu cumva să se defăimeze calea lui Dumnezeu în tine”.

      Apreciază

      • Mersi frumos, cu ajutorul Domnului am citit si eu destule cărți, DOAR de la Sfinti, NIMIC de la lume, printre care și Marele Sf Isaac Sirul.

        Dar trebuie să si FACI/TRĂIEȘTI așa cum spun acești COLOȘI ai Domnului Hristos, ca așa sa ,,arunci „pe NET, ba niște citate de la Sfinți, ba niște Videouri de pe youtube, ba sa mai aduci…ce mai zic/fac/învață ecumenistii eretici sau alți NEbotezati sau filosofii lumeni, atunci ai un…BUCHET…in capatana si nu e bine ptr tine ca si persoană.

        Repet,Ortodocsia Nu înseamnă si cu Domnul si cu omu ‘ ,ci este….ORI Cu Domnul ORI cu omul…
        Cine crede că poate să se mantuiasca in…2 LUNTRII…are minte ERETICA.

        Iisus Hristos BIRUITOR!

        Apreciază

        • roman,
          Păi tu trăiești ce ai citit de la Sfinții Părinți ?
          Ei când explicau unor oameni ca să îi scoată din prăpastie, din unele erori , vorbeau așa cum vorbești tu , atacând persoana?
          Pai Sfinți Apostoli care predicau păgânilor, dacă unii din ei nu credeau și nu înțelegeau din prima… păi începeau să strige la ei ..gen :” băi proștilor, necredincioșilor…o sa mergeți în.iad , tâmpiților etc ” …așa se comportau ?
          Sau aveau răbdare și blândețe și dragoste față de cei neînțelegători, încă de rugau și pt cei care îi huleau la început …
          nu răspundeau cu aceeași monedă.
          Iartă-ma că mi-am.permis să-ți dau sfaturi , eu , prea-micul și învățăcelul.
          Doamne ajută, sper sa nu te superi 🙂

          Apreciază

    • roman, că român nu ești, nici ortodox,
      Elucubrezi, ești o adevărată hazna ideatică. Aerul ăsta superior de șmecher de maidan, de derbedeu de cartier, exprimarea dezlânată și de tip mahala, nu au nimic de a face cu ortodoxia. Și nimic de a face cu duhul înțelegerii textelor sfinte.
      Nu ai nimic de a face cu Duhul Sfânt, ci doar cu duhul neam prostiei.

      Apreciază

Lasă un comentariu