Preotul grec Pavlos Kalikas a dat ANATEMEI trei deputați din regiunea Pireului care au votat pentru aprobarea căsătoriilor homosexuale în Parlamentul Greciei

Text tradus cu google translate…

KYTHIRA, 18.2.2024
Act de ANATEMIZARE A PARLAMENTARILOR REGIUNII PIREUL ŞI INSULELE
Katsafados Konstantinou
Michailidou Domnas – Marias
Vlahakou Nikolaou

În Numele Sfintei, Consubstanțiale și Nedespărțite Sfintei Treimi, Tatăl și Fiul și Duhul Sfânt. Astăzi, duminică, 18 februarie a anului 2024, pomenirea Sfântului Glorios Leon, Papa al Romei, și înaintea unei copii a Sfintei Icoane a Fecioarei Maria numită Myrtidiotissa, Ocrotitorul și Eforul insulei Hemon, și icoană a Sfântului Slăvit Mare Mucenic Gheorghe Trofeul, stau nevrednic și câțiva dintre Preoți, Papa-Paul, Vicar al parohiilor Karvounada – Keramoto și Ag. Ilias Kytheron și te rog:

„Te rog, Doamne, să răspândești îndurarea Ta și îndurarea Ta asupra noastră, slăvindu-Te și lăudându-Te, din tot sufletul și mintea noastră, și să asculți de mânia cea dreaptă și de sfânta indignare a mea, Preotul Tău, în acest timp.

Apostolul Neamurilor Pavel în scrisoarea sa către Galateni, primul capitol și versetul 6-9 notează:

„Mă mir că aşa degrabă treceţi de la cel ce v-a chemat pe voi, prin harul lui Hristos, la altă Evanghelie,
Care nu este alta, decât că sunt unii care vă tulbură şi voiesc să schimbe Evanghelia lui Hristos.
Dar chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o – să fie anatema!

Precum v-am spus mai înainte, şi acum vă spun iarăşi: Dacă vă propovăduieşte cineva altceva decât aţi primit – să fie anatema!”

. Cu alte cuvinte, „Mă întreb cum te îndepărtezi atât de repede de la Dumnezeu, care te-a chemat cu Harul și darul lui Hristos, și sări la o altă învățătură despre mântuire, pe care cei care o învață o numesc greșit Evanghelie. Dar ceea ce ei numesc Evanghelia nu este altceva decât faptul că sunt unii care vă tulbură și vor să schimbe și să pervertize predicarea adevărată a lui Hristos. Dar observă asta. Dacă chiar și noi apostolii sau chiar un înger din cer vă propovăduim o Evanghelie diferită de cea pe care v-am propovăduit-o de la început, să fie blestemat(anatema) și despărțit de Dumnezeu. Așa cum v-am spus verbal înainte și acum vă spun din nou: Dacă vă învață cineva o altă Evanghelie, diferită de cea pe care ați primit-o, să fie anatema”.

În continuare, deci, eu păcătosul și câțiva dintre Preoți, unchiul Apostolos Pavlos și aliniându-se cu cele de mai sus spuse în Sfânta noastră Evanghelie, cu cuviință ca vicar al Parohiilor Karvounada, Keramotos și Ag. Ilias, în ceea ce privește păstrarea adevăratei credințe și a integrității psihosomatice a familiilor noastre, strig ANATEMA chiar și membrilor Parlamentului grec, care au votat pentru dezgustătorul și îngrozitorul proiect de lege, în favoarea homosexualilor anormali și pervertiți, prin introducerea în Constituția patriei noastre greco-ortodoxe a unei alte evanghelii. Oameni corupți, stăpâniți de demoni și conduși de lucifer, au cerut cu furie prin această legislație: Doamne, ca ființe dușmane, să dezgroape Altarele Tale și Sfânta noastră Credință.

După ce și-au murdărit trupurile, adică templele vii ale Duhului vostru Sfânt, cu lucrări nefirești, ei au vrut acum să impună, să promoveze și să facă publicitate unor astfel de lucruri în societatea noastră umană, murdărind-o și pe ea.

Ei au căutat fără rușine să pervertească și să se opună fiziologiei umane așa cum Tu, Creatorul tuturor, ai rânduit-o.

Fie ca ei să binecuvânteze acest loc Sfânt din Grecia, unde Sfânta Ta Voie a fost ascultată pentru prima dată sub Apostolul Neamurilor Pavel. Locul plin de grație udat de sângele Sfinților și Sfinților Tăi Mucenici.

Au căutat să împartă și să slăbească familiile noastre greco-ortodoxe.

Cel mai rău lucru este să distrugi sufletele copiilor nevinovați, privându-i de familia lor dată de Dumnezeu. Familia, așa cum ai definit-o Tu din dragoste și afecțiune, a înălțat-o și a binecuvântat-o în Ierologia misterului căsătoriei dintre bărbat și femeie.

Să introduci, în afară de ceea ce au propovăduit apostolii tăi și de ceea ce Părinții și Învățătorii Bisericii au păzit și au poruncit public în fiecare veac cu privire la un astfel de păcat. În mod caracteristic, Sfântul Ioan Gură de Aur a numit homosexualitatea abominabilă și fără Dumnezeu și orice alte prelungiri anormale, drept colofon, adică punctul culminant al răului.

Prin urmare: Anatema, anatema, anatema, deputaților Districtului 1 Pireu și Insulelor Katsafados Konstantinos, Michailidou Domna – Maria și Vlachakos Nikolaos, unde și-au ridicat mâna blestemată pentru a face această faptă.

I-am avertizat atât personal, cât și public să nu acționeze în acest fel. Ei au ales de acum înainte de bunăvoie să fie tăiați din Trupul Bisericii, pentru a deveni anateme și excomunicați în ciuda Preasfintei, Cosfintei, dătătoare de viață și indivizibilei Treimi, precum și în ciuda Preasfintei Fecioare. Maica Domnului, care este numită și Myrtidiotissa.

Să fie osândiți, ca vițele tăiate din viță și călcate în picioare de călătorii și ca smochinul uscat pentru rodul ei.

Stearpe, fără rod și complet moarte să fie lucrările și ambițiile lor, așa cum este sterp și fără rod este țara Sodomei și Gomorei, Marea Moartă de astăzi.

Fie ca ei să fie dezonorați și disprețuiți în viața lor aici, așa cum au disprețuit și au disprețuit în mod public Voința Ta Divină și Atotputernică.

Pentru a moșteni gândurile și confuzia strămoșilor lor aroganți, oamenii din Babel, care doreau ca proștii să ajungă la Dumnezeu.

Să fie scuturați și înecați în marea fărădelegilor lor, mental și fizic, ca strămoșii lor în potop, în zilele lui Noe.

Ar trebui să aibă și aprobarea tuturor Sinoadelor Ecumenice și a altor sfinți Părinți, care au condamnat clar aceste păcate nefirești.

Cu aceste legături să fie legați, până când se pocăiesc sincer și ajung la sacramentul spovedaniei, răscumpărând cu sinceritate nelegiuirea lor abominabilă și născută public, și sunt reglementați. Să se târască în genunchi la Sfânta Mănăstire Myrtidiotisis a Maicii noastre și să se închine cu lacrimi la Sfânta Icoană. Ar trebui să întocmească un text de pocăință, în care să condamne public această atitudine și acțiune abominabilă a lor, chiar dacă lucrează din greu cu toate mijloacele pentru a corecta proiectul de lege în cauză, pe care ei înșiși l-au redactat și votat prost.

Cu durere sufletească Îl implor pe Domnul, ca Preasfânta Maica Domnului, Maica noastră a tuturor, să mijlocească, pentru ca Atotștiutorul și Milostivul Dumnezeu să se miluiască de sufletele deputaților mai sus amintiți „cine vrea să se mântuiască și să vină. la cunoașterea adevărului…”.

Este, de asemenea, familia noastră greco-ortodoxă pe care El o va întemeia cu fermitate și va păstra cu totul în piatra ortodoxă și nepătată a Sfintei noastre Credințe și a vieții noastre după Dumnezeu, dând din belșug Harul și Îndurarea Sa celor ce Îl mărturisesc: „Domnul a spus: Ucenicii Lui Oricine mă va mărturisi înaintea oamenilor, îl voi mărturisi înaintea tatălui meu care este în ceruri; oricine se va lepăda de mine înaintea oamenilor, îl voi lepăda înaintea tatălui meu care este în ceruri.

Lui să fie slava și împărăția în vecii vecilor; amin.

părintele-Pavlos Kallikas
Preot – Vicar Teologic al Parohiilor
Karvounada, Keramoto și Ag. Ilias din Kythira

Notificare:
1. Katsafado Konstantinos
2. Michailidou Domna – Maria
3. Nikolaos Vlachako

Sursa: tasthyras-wordpress-com.translate.goog

Notă admin: Cei trei de la finalul articolului sunt cei trei parlamentari/deputați anatemizați:

1. Katsafado Konstantinos

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

2. Michailidou Domna – Maria

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

3. Nikolaos Vlachako

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

 

5 gânduri despre „Preotul grec Pavlos Kalikas a dat ANATEMEI trei deputați din regiunea Pireului care au votat pentru aprobarea căsătoriilor homosexuale în Parlamentul Greciei

  1. Legea cea spurcată nu trecea fără complicitatea ierarhilor Bisericii Ortodoxe din Grecia. Tăcerea lor a fost semnalul către clasa politică, că pot să voteze în liniște și pace această abominație. Complicitatea lor prin tăcere e strigătoare la cer. Vor da cu toții socoteală la Judecată. Eu nu știu de ce ăștia s-au mai făcut călugări, ca să trăiască bine, în lux și fără griji și să slujească satana?!

    Cu tot respectul, părintele grec trebuia să-și îndrepte atenția, nu doar către cei trei acari Păun, ci și către mai marii săi din fruntea Bisericii Ortodoxe din Grecia.

    Apreciază

    • Nu vorbim aici despre sinod, sau altceva. Vorbim despre nemernicia, despre urâciunea pustiirii, ce s-a votat de curând în Parlamentul Greciei. Ierarhii ortodocși aveau datoria să nu tacă. Aveau această datorie în fața lui Dumnezeu. Și în fața oamenilor. De ce s-au mai făcut arhipăstori, ca să-și întoarcă fața, să se facă a nu vedea când intră lupul la stână?

      Tăcerea ierarhilor greci înseamnă complicitate. Și vor da pentru asta socoteală în fața lui Dumnezeu. Indiferent ce motiv or fi avut: slugărnicie, lașitate, nepăsare. Vor da socoteală, cu vârf și îndesat.

      Apreciază

  2. Totuși, să ne rugăm pentru ei, pentru greci. Un bob de rugăciune, cum zicea mitropolitul Bartolomeu Anania.

    Sfântă muceniță Paraschevi, deschide-le lor ochii, că se pare c-au orbit aproape cu toții!

    Apreciază

Lasă un comentariu