Trădându-l pe Părintele Iustin, site-ul „ATITUDINI” de la Mânăstirea Paltin – Petru Vodă cere bani pentru pentru donații și pomelnice CU CARDUL bancar…

Cum îmi fac Card de Debit Visa Classic? | Banca Transilvania

Foto – bancatransilvania.ro

Cei care sunteți familiarizați cu lupta Părintelui Iustin Pârvu împotriva actelor electronice și împotriva cardurilor de orice fel, veți fi surprinși să constatați că pe site-ul ATITUDINI, al revistei cu același nume, de la Mânăstirea de maici Paltin – Petru Vodă, există o pagină denumită „DONAȚII” pe care se recomandă celor ce au card să plătească pomelnice sau donații cu acest mijloc de tranzacții al sistemului mondialist.

Nu este aceasta o TRĂDARE, din partea maicilor, a vrednicului de pomenire Părintele Iustin??


Arhimandrit Justin Pârvu Sfaturi pentru Monahi , Edit.SCARA 2015, pag.8:

„Cu cît ai să ai un ban mai curat la biserică, cu atît vei avea și sporul. Nu mulțimea banilor dă sporul și viitorul unei lucrări; cu cît forța duhovnicească e mai curată, cu atât este și durata ei. Va veni vremea că, dacă vei voi să trăiești creștinește, să nu mai poți lua o liturghie de la creștinul nostru, ai să-l întrebi: ești cu cardul sau nu, ai buletin electronic sau nu? Fiindcă dacă are, este o zădărnicie să mai pomenești pe omul acela.Cel ce primește actele acestea e considerat căzut din credință. Atunci cînd te-a luat în virtual, e vorba de lucrul drăcesc că nu mai e nevoie să-ți pună ceva pe mînă, căci a-ți pune semnul (fiarei) pe frunte este să te facă să gândești antihristic, iar a-ți pune semnul pe mînă înseamnă lucrarea, puterea, forța antihristică. Asta spun toți Sfinții Părinți.”


Chiar dacă nu este card de sănătate sau card de identitate electronic este totuși un card cu cip (structurat, ca toate cipurile din carduri pe baza numărului 666) și reprezintă un mijloc de plată al sistemului satanic care constrânge omenirea din ce în ce mai mult spre eliminarea banilor lichizi și spre timpurile antihristice. Noi, ortodocșii, trebuie să limităm tot mai mult, spre deloc folosirea cardurilor…

Dar, din păcate, din ce în ce mai mult se pretează și mânăstirile la această metodă. Dacă însă de la restul vetrelor monahale nu putem avea pretenții…, de la urmașele marelui duhovnic… ar trebui să avem.