Adolescenți amendați de jandarmi la Cluj pentru afișarea unor icoane ortodoxe la marșul LGBT

 

Scandal la Cluj Pride 2024 Mai multi tineri sustin ca au fost amendati pentru ca au afisat icoane la marsul comunitatii LGBT

Foto – fanatik.ro

Abuzuri ale jandarmilor asupra unor adolescenți, între care și minori pentru afișarea icoanelor ortodoxe și a unui afiș anti-comunist la mașul homosexualilor de la Cluj-Napoca.

 

 

Patru minori și un băiat de 18 ani amendați la Cluj-Napoca pentru afișarea icoanelor pe traseul marșului gay

 

În timpul paradei de poponari din Cluj-Napoca, câțiva tineri curajoși s-au organizat să afișeze un steag cu Iisus Hristos, un steag anticomunist și două icoane pe traseul sodomiților. Acești tineri, patru dintre ei minori, au refuzat să stea deoparte în timp ce străzile orașului lor erau spurcate de manifestări perverse și degenerate.

În timp ce mulți români au stat acasă, acești copii au luat inițiativă și au dat un exemplu de demnitate românească.

CasusBelli:

“Au afișat icoane și se mani festau verbal..”

Un grup de tineri naționaliști, creștini, format din 4 minori și un băiat de 18 ani, a afișat 2 icoane, un steag anticomunist și un banner cu Hristos, în Cluj-Napoca, pașnic, fără scandări, pe trotuar, în timp ce pe stradă avea loc foarte vocalul marș gay cu mii de persoane.

Un “erou” jandarm, a intervenit prompt și a amendat toți copiii din grup pe motive halucinante. Orice om întreg la minte ar fi dat maxim un avertisment, și așa o măsură exagerată.

Ce fel de oameni reprezintă autoritatea în acest stat?

Într-o țară profund ortodoxă, cu peste 95% creștini, un tânăr pașnic poate fi amendat pentru afișarea Chipului Mântuitorului Iisus Hristos.

3 gânduri despre „Adolescenți amendați de jandarmi la Cluj pentru afișarea unor icoane ortodoxe la marșul LGBT

  1. Vad că se pune întrebarea :”Ce fel de oameni reprezintă autoritatea în acest stat?”. Dar de ce nu se pune și întrebarea:”Ce fel de ierarhi reprezintă Biserica Ortodoxă în acest stat? Dăm vina doar pe politic, dar de ierarhi uitam, ca să nu ne facem cumva păcate.

    Ierarhii Bisericii Ortodoxe au ieșit vreunul, vreodată, cu Sfânta Scriptură în mână să zică doar două vorbe: Sodoma și Gomora. Atât. Doar două vorbe. În lașitatea lor binecunoscută nu a ieșit niciunul, niciodată. Au fost și sunt toți mâna în mână cu puterea politică, oricât de satanică a fost și este această putere lumească. Pe față și fără de rușine. Că ei au fost chemați să slujească puterea trecătoare a satanei din lumea acesta și nu pe Dumnezeu Cel Veșnic și Atotțiitor.

    De aici vedem și se poate trage concluzia că ierarhia Bisericii Ortodoxe va fi prima care se va arunca în brațele Antihristului. Nu numai cea de la noi, toată, din toată lumea. Am văzut recent ce s-a întâmplat și în Grecia, cum s-au umplut de rușine. Păi ce facem, unde este dreapta credință? Aceasta este dreapta credință, în care toată ierarhia Bisericii este căzută în ultimul hal?

    Au ieșit câțiva copii cu inima curată. Pentru că ei nu au ajuns încă să fie spălați pe creier prin biserici și mânăstiri și prin instituții de învățământ teologic. Unde se încearcă și se și reușește să fie transformați în zombi, în mancurți, în sclavi. Ca să fie supuși orbește acestei ierarhii căzute, să nu vadă nimic din spurcăciunile ce le lucrează aceasta în văzul tuturor. Doar să le cânte la tot pasul:” pe stăpânul și ierarhul nostru…… întru mulți ani stăpâne”.

    STĂPÂNUL ȘI IERARHUL?! Vă să zică Dumnezeu Iisus Hristos ne-a numit prieteni, nu ne-a a numit robi (Ioan 15,14-15), iar acuma creștinii au statutul de sclavi în raport cu ierarhii ortodocși. Atâta nerușinare, de-a dreptul porcească, strigătoare la Cer, nici că s-a pomenit pe fața pământului. Păi cum să nu se ajungă în asemenea hal de nemernicie și de cădere?

    Apreciat de 1 persoană

  2. Și dacă ierarhia ortodoxă din această țară are singura preocupare de cum să slujească mai bine puterea lumească și de cum să transforme creștinul ortodox in sclavul perfect, atunci ce pretenții să mai ai de la organe? Jandarmii, câinii de pază pe care îi creșteau porcii din Ferma animalelor a lui George Orwell, și care au nenorocit în bătaie protestatarii de atunci din 10 august și până acuma nu a pățit vreunul nimic, ce poți ca să le ceri la ăștia. La niște brute cu un neuron jumătate în cap.

    Am mai zis-o și mă repet, când ierarhia Bisericii este pervertită, totul în țară este pervertit. Vedem acum și cu un serviciu de informații, cu ce se ocupa și se ocupă el, cu manareli în justiție, cu protecția traficanților, cu export de tehnică clasificată de top. În timp ce țara e plină de spioni ruși. Mediul ortodox colcăie.

    Cluj ați zis? Și ce poți ca să ceri unuia ca Boc? Unui bandit și unui escroc, care pe vremea când era prim ministru a dat legi ca să îmbogățească multinaționale pe spinarea românilor. Legi prin care a nenorocit mișcarea sindicală din România, de au pierdut oamenii sporul de vechime la salariu. Drepturi de care nici comuniștii nu s-au atins. Milioane și milioane de oameni au fost furați în acest fel. Cei cu vechime au pierdut până la 25% din salariu, bani cere nu s-au mai regăsit nici în fondul de pensii. Iar companiile au angajat în bătaie de joc oameni cu vechime , cu experiență, cu același salariu ca și începătorii. Umilință, sărăcie și bătaie de joc. Cum să nu fugă românii din această țară căzută în ultimul hal? Cât de mare trebuie ca să fie prostita și inconștiența, ca să pui ștampila pe un asemenea specimen spurcat?

    Apreciază

  3. Au ieșit copiii, dar adulții unde erau? Erau ca niște morți în viață, „lăsați morții ca să își îngroape pe morții lor”, precum a zis Mântuitorul. Erau cu ochii ațintiți pe stăpânul și mitropolitul. Dacă n-a mișcat nimic stăpânul, n-a dat vreun semn, n-au mișcat nici sclavii, morți au fost cu toții, cu preoți cu toți.

    „Te laud, Tată, Doamne al cerului şi al pământului, pentru că ai ascuns aceste lucruri de cei înţelepţi şi pricepuţi, şi le-ai descoperit pruncilor.” Matei 11,25

    Tinerii aceștia sensibili cu sufletul curat, ei mai sunt speranța. Au luat icoanele în mână și au ieșit, au văzut că adulții sunt niște mortăciuni. Și apariția acestor tineri cu suflet curat, nu e întâmplătoare acum, pentru că perioada ce va veni este a lor. E și venită deja, e foarte aproape. Degeaba încearcă forțele răului de la răsărit să arunce lumea în haos, în război, în distrugere și disperare, că nu vor reuși. Vor fi făcuți de rușine.

    Apreciază

Lasă un comentariu