DISCRIMINARE pe criterii de credință și ABUZURI ALE JANDARMERIEI ASUPRA ORTODOCȘILOR la parada homosexualilor din București – 29 mai 2024

Foto - activenews.ro

Foto – activenews.ro

Mărturisire cu icoane în mâini în fața Bisericii Ortodoxe de pe Calea Victoriei unde s-a desfășurat parada sfidării.
Marius Crețu, colegul nostru, agresat de forțele de ordine, urcat în dubă și dus la Secția 1 Poliție cu cătușe la mâini!
Momentul îmbrâncelilor și agresiunii din partea jandarmilor, de la minutul 26:30.

 

9 gânduri despre „DISCRIMINARE pe criterii de credință și ABUZURI ALE JANDARMERIEI ASUPRA ORTODOCȘILOR la parada homosexualilor din București – 29 mai 2024

  1. Unii jandarmi, chiar si pseudo-politisti locali, cred ca sunt cooptati de prin clanuri. Parerea mea. Unii arata de parca le-ar sta bine ca lautari, ori paznici la cazinouri. De asta isi permit sa faca abuzuri, pentru ca au spate

    Apreciază

    • Pot fi şi orfani din orfelinate, care apelează la o carieră în funcția statului când se fac mari, ca să aibă siguranța unui loc de muncă în locul străzii şi-al canalului. Însă educația cu carențe de la orfelinat nu se poate stinge aşa cum stingi varul sau schimbi un tricou!

      Apreciază

  2. Dacă nu mă înşel, jurământul militar jandarmeresc se încheie cu „Aşa să-mi ajute Dumnezeu!”. Nu? Sau…?

    Că dacă da, sună absurd să girezi sub un astfel de jurământ încălcarea poruncilor Domnului.

    Apreciază

  3. Nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi să se întoarcă să vă rupă.” Mt. 7,6

    Nu impresionează icoanele niște brute cu creierul cât nuca. Care și-au măcelărit conaționalii atunci pe 10 august.

    Cât despre LGBT, trebuie lăsați în plata Domnului, că și așa sunt condamnați. Dacă ierarhia ortodoxă este în așa hal de lașă și nu iau ierarhii, în frunte cu patriarhul, Sfânta Scriptură în mână să le amintească autorităților statului de Sodoma și Gomora, tot nimic nu se întâmplă.

    A se vedea că din nou ierarhia ortodoxă trădează și își lasă de izbeliște turma. Așa cu a făcut-o și în vremea comuniștilor. E o tradiție.

    Apreciază

    • Nu se intampla nimic pt ca asteptam tot timpul de la altul.

      Tu cel care ai inteles despre ce este vb..esti dator sa iei atitudine, pasnica bineinteles….cu prezenta la mars…in numele lui Dumnezeu.

      Restul e palavrgeala pe internet.

      Apreciază

      • Dacă vrei atitudine, în primul și în primul rând trebuie să ne adunăm 100. 000 în Dealul Patriarhiei, dacă vrei să se schimbe ceva în țara aceasta. Am mai explicat pe aici, de ce, nu mai pierd vremea acum. Dar toți se fac a nu înțelege, pentru că nimeni nu are curajul, dăm vina doar pe politic, ca să nu ne facem păcate. Nu-i așa?

        Apreciază

        • pai despre asta vb si eu….atitudinea sta in prezenta noastra fizica..in momentele cheie, cum a fost marsul de sambata de exemplu.

          Sau daca vb intre noi toti credinciosi din toata tara..sa ne adunam in dealul mitropoliei pt a rupe lantul tacerii care s-a asternut in ierarhia BOR in privinta asta…si nu numai.

          E bine sa-ti spui parerea si pe internet…dar daca nu esti (vb la gen) prezent fizic cand arde camasa…esti ca izvorul desenat pe perete, vb pr Ilie Cleopa.

          Apreciază

        • Trebuie sa invatam sa fim uniti in momentele astea. Fiecare are parerea, viziunea lui…politic sau in cele ale credintei( ma refer la ortodocsi, la modul de a primii si a interpreta credinta asa cum este ea..in Adevar)..

          Dar cand este momentul marturisirii, noi ortodocsi,sa lasam la o parte parerile personale , necanonice(pt ca asta ne omoara incet..si ne dezbina) si sa ne unim in al marturisii pe Dumnezeu.

          Apreciază

Lasă un comentariu