Robert F. Kennedy Jr. ACUZĂ! Bill Gates cu vaccinurile lui a provocat cazuri de: Mii de copii paralizați și sterilizați!


Vaccinurile, pentru Bill Gates, reprezinta filantropie strategică care alimentează numeroasele sale afaceri legate de vaccinuri (inclusiv ambiția Microsoft de a controla o întreprindere globală de identificare a vaccinării – certificate digitale – ) și îi oferă un control dictatorial asupra politicii globale de sănătate.

Obsesia lui Gates pentru vaccinuri pare a fi alimentată de o convingere de a salva lumea strict prin tehnologie.

Promitând suma de 450 milioane USD pentru eradicarea poliomielitei, Gates a preluat controlul Grupului Național de Consultanta Tehnica pentru Imunizare (NTAGI) din India, care a mandatat până la 50 de doze (tabelul 1) de vaccinuri anti-polio prin programele de imunizare suprapuse copiilor înainte de vârsta de cinci ani. Medicii indieni dau vina pe fundatia Gates pentru epidemia de paralizie acută non-poliomielită (NPAFP) care a paralizat 490.000 de copii între 2000 și 2017. În 2017, guvernul indian i-a cerut lui Gates să părăsească India.

În 2017, Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a recunoscut cu reticență că explozia globală din poliomielita este predominant datorata tulpinei din vaccin . Cele mai înspăimântătoare epidemii din Congo, Afganistan și Filipine sunt toate legate de vaccinurile lui Gates. De fapt, până în 2018, 70% dintre cazurile globale de poliomielită erau tulpini de vaccin.

În 2014, Fundația Gates a finanțat testare vaccinurilor HPV experimentale, dezvoltate de Glaxo Smith Kline (GSK) și Merck, pe 23.000 de fete tinere din provinciile indiene îndepărtate. Aproximativ 1.200 au suferit reacții adverse severe , inclusiv tulburări autoimune și de fertilitate. Șapte au murit . Investigațiile guvernului indian au relevat că cercetătorii finanțați de Gates au comis încălcări etice grave : presarea fetelor din satul vulnerabil sa accepte testarile, intimidarea părinților, falsificarea formularelor de consimțământ și refuzarea îngrijirii fetelor rănite in timpul testarii. Cazul se află acum la Curtea Supremă a țării.

Ziarele din Africa de Sud s-au plâns: „Suntem cobai pentru producătorii de droguri”.

În 2010, Fundația Gates a finanțat un studiu in trei etape pentru vaccinul experimental al GSK împotriva malariei, ucigând 151 de sugari africani și provocând efecte adverse grave, inclusiv paralizie, convulsii și convulsii febrile la 1.048 din cei 5.949 de copii .

În timpul campaniei MenAfriVac din 2002, Gates, în Africa Sub-Sahariană, angajatii lui Gates au vaccinat cu forța mii de copii africani împotriva meningitei. Aproximativ 50 din cei 500 de copii vaccinați au dezvoltat paralizie . Fostul economist al lui Nelson Mandela, profesorul Patrick Bond, descrie practicile filantropice ale lui Gates drept „ nemiloase și imorale ”.

În 2010, Gates a donat 10 miliarde de dolari pentru OMS spunând: „Trebuie să facem acest deceniu unul pentru vaccinuri.” O lună mai târziu, Gates a spus într-un Ted Talk că noile vaccinuri „ar putea reduce populația”. În 2014, Asociația Medicilor Catolici din Kenya a acuzat OMS că a sterilizat chimic milioane de femei keniene care nu doresc cu   campanie de vaccin „antitetanos” . Laboratoarele independente au găsit o formulă de sterilizare în fiecare vaccin testat. După ce a negat acuzațiile, OMS a recunoscut în sfârșit că a dezvoltat vaccinurile pentru sterilitate de peste un deceniu. Acuzații similare au venit din Tanzania, Nicaragua, Mexic și Filipine .

Un studiu din 2017 (Morgenson și colab.) a arătat că vaccinul popular DTP al OMS ucide mai mulți copii africani decât bolile pe care le previn. Fetele vaccinate cu DTP au suferit de 10 ori rata de deces a copiilor care încă nu primisera vaccinul. OMS a refuzat să-si reamintească vaccinul letal pe care îl forțează asupra a zeci de milioane de copii africani anual.

Oficialii de sănătate publică la nivel mondial spun că a Gates deturnat resursele OMS pentru a-și servi filozofia personală potrivit căreia sănătatea bună vine doar într-o seringă.

Oficialii mondiali ai sănătății publice din toată lumea îi acuză pe Gates ca a îndepărtat agenda OMS de la proiectele care se dovedesc a elimina bolile infecțioase: apă curată, igienă, nutriție și dezvoltare economică. Fundația Gates cheltuie aproximativ 650 de milioane de dolari din bugetul său de 5 miliarde de dolari doar pentru domeniul vaccinarii.

Pe lângă folosirea banilor sai pentru a controla OMS, UNICEF, GAVI și PATH, Gates finanțează o companie farmaceutică privată care produce vaccinuri și, în plus, donează 50 de milioane de dolari către 12 companii farmaceutice pentru a accelera dezvoltarea unui vaccin contra coronavirusului. În recentele sale apariții în presă , Gates pare încrezător că criza Covid-19 îi va oferi acum oportunitatea de a-si forța programele de vaccinare obligatorie asupra copiilor americani.“, conchide Robert F. Kennedy Jr, nepotul Presedintelui JFK.

Sursa: iosefinapascal.com

 

 

Un gând despre „Robert F. Kennedy Jr. ACUZĂ! Bill Gates cu vaccinurile lui a provocat cazuri de: Mii de copii paralizați și sterilizați!

  1. Păi ăsta, are atâtea bube-n cap, de nu-l scapă nici mama vaccinului, decât INJECȚIA LETALĂ sau scaunul electric!
    De ce nu-l dau în judecată cei păgubiți?
    Diavolul ăsta merită să moară!

    Apreciază

Lasă un comentariu