Noua ordine mondială și cacialmaua coronavirusului

 

11 gânduri despre „Noua ordine mondială și cacialmaua coronavirusului

  1. Inamicul invizibil nu este ceea ce crezi:

    Youtube cenzurează din ce în ce mai multe video-uri deci dacă rezonezi cu conținutul și susții libertatea de exprimare consideră să-ți faci un cont pe bitchute.com
    Globaliștii:TED TURNER, JUDY WOODRUFF, ANTHONY FAUCI, IRENE DIAMOND, TOM BROKAW, BILL GATES SR., GEORGE ȘOROȘ, LEONORE ANNENBERG, BROOKE ASTOR, DAVID ROCKEFELLER, BARBARA WALTERS, MAMPHELA RAMPHELE, DAVID MCCULLOUGH, RICHARD PARSONS vor să implementeze ceea ce mulți numesc teoria conspirației, încep să-și arate adevăratele culori.

    Am să vă arăt indivizii desemnați de către elită, pentru a implementa controversata Noua Ordine Mondială, dar am să vă rog să vă uitați până la sfârșit pentru că, există anumite forțe care au încă, forța și puterea să se opună acestui plan care este în deplină desfășurare.
    Bine-nțelesc că, liderul și imaginea acestei mișcări este Bill Gates care, deja dă ORDIN spunând că NU se vor mai face întâlniri sau întruniri, până nu vom fi vaccinați la scară largă.
    BILL GATES:” Unde activitățile precum adunările la scară largă, vor fi într-un anumit sens mai opționale.

    DECI, PÂNĂ NU VE-ȚI FI ÎN MARE PARTE VACCINAȚI, ACESTEA NU VOR MAI FI POSIBILE DELOC.”
    Înainte să continuăm, trebuie să înțelegem că America este prezentată la Știri ca fiind focarul de infecție cel mai grav.
    Dar am demonstrat deja în ultimul video că, multe dintre datele statistice sunt prezumate și nici măcar nu pot fi garantate.

    AM DEMONSTRAT CĂ OAMENII AU FILMAT SPITALE GOALE, CONTRAR CU NARATIVUL MASS-MEDIA și apoi, AM DEMONSTRAT CĂ ȘTIRILE FOLOSESC ACELEAȘI IMAGINI, CHIAR ȘI MANECHINI ÎN ANUMITE SITUAȚII, PENTRU A IMPLEMENTA O STARE DE PANICĂ ȘI FRICĂ ÎN CONȘTIINȚA UMANĂ care intenționează să fie PRELUDIU și MOMEALĂ a CEVA ce va determina ca marea majoritate să îmbrățișeze ideea vaccinurilor și chiar să arunce cu pietre în cei ce nu vor să se vaccineze.

    DEZBINĂ ȘI CUCEREȘTE!
    Dacă, tot am menționat imaginile folosite de mass-media în mod repetat, se pare că CBS a folosit același video într-un reportaj făcut în Italia, pe 25 martie de Skynews pentru a explica presupusa situație critică din New York.
    În imagini se arată:
    -Martie 25 – Video preluat de la Skynews de către CBS pentru o știre din New York;
    -Aprilie 4 – Video preluat de la Skynews de către CBS pentru o știre din New York;
    -Martie 22 – video făcut de Skynews în Italia.
    Nu e de mirare că Trump le spune FAKE NEWS.
    TRUMP: Haide Jim, spune!
    JIM: Ce spui despre, doar știi că ai văzut reportajele…
    TRUMP: O mare parte din ele sunt ”Fake News”
    (Păi, dacă recunoști făcătura, de ce nu dai cu ei de pământ, schimbându-i?! Dar nu…ești de aceeași parte!)
    De asemenea, Dr.DEBORAH BURKES care alături de ANTHONY FAUCI sunt experții responsabili de pandemia din America, a insinuat că, dacă ai probleme de inimă și/sau de ficat și MORI, ar putea, pe formularele de deces să fii trecut la Statisticile cu Covid 19 menite să bage lumea în spaimă.
    Dr.DEBORAH BURKES (White House Coronavirus Response Coordinator): ”Există alte țări unde, dacă aveai alte condiții preexistente și virusul te-a dus la Urgențe…și apoi ai o problemă cu inima sau cu Rinichii anumite țări consideră că este o problemă de inimă sau de rinichi, în loc să o considere COVID-19.
    În acest moment înregistrăm …adică cel mai grozav lucru este că acuma, avem formulare care ne permite să le înregistrăm ca infecții COVID-19, intenția este că, dacă cineva moare CU COVID-19 noi adăugăm la socoteală!”
    Să mori de atac de inimă în timp ce aveai coronavirus, NU înseamnă că ai murit din cauza virusului.

    Apreciază

  2. Știți câți oameni mor de atac de inimă în America?
    Conform statisticilor, 500.000 de oameni MOR de atac de inimă/an!
    Chiar și în România, responsabilii cu această isterie admit, că datele statistice sunt umflate atunci când spun că toate decesele ar trebui fi considerate ca fiind din cauză de COVID-19
    Ministrul Sănătății, NELU TĂTARU: ”Eu am solicitat ca în fiecare județ foate decesele pe care le avem în acest moment, să fie considerate ca deces suspect coronavirus și să avem în continuare o evaluare a lor completă.”

    Acesta este SCOTT JENSENS (Minnesota politician) puteți să verificați că nu este un individ fictiv, afirmă cu îngrijorare că i s-a cerut să măsluiască statisticile deceselor de Covid 19.
    Într-un studio TV:

    REPORTER: Cred că este critic și important, poți să mai repeți odată te rog?

    Sen.Dr.SCOTT JENSENS: Păi, Vinerea trecută am primit un document de 7 pagini în care mi se indică că, dacă am un pacient de 86 de ani care avea pneumonie dar nu a fost niciodată testat cu Covid 19, dar după un timp după ce a venit cu pneumonie, aflăm că a avut contact cu fiul ei care nu avea simptome dar care mai târziu a fost identificat cu Covid 19, atunci ar trebui să diagnosticăm pe certificatul de deces – Covid 19.
    Dar asta nu e tot, dacă cineva are pneumonie și suntem în mijlocul unei epidemii de gripă, și Nu am teste pentru influenza (gripă) va trebui să pun pe certificatul de deces, că a murit de pneumonie.

    REPORTER: Regret că vă întrerup, dar inima mi se scufundă când aud toate acestea…sunteți doctor, DE CE oare v-ar trimite informații să completați certificatele de deces, indiferent dacă a fost diagnosticat sau nu cu covid 19, să puneți pe certificatul de deces că moartea cuiva a fost din cauza Covid 19? Nu mi se pare corect!

    Sen.Dr.SCOTT JENSENS: Am fost la tipa care se ocupă de certificatele de deces de 10-20 de ani și am întrebat-o dacă i se pare corect, i-am arătat documentele pe care le-a tras la imprimantă și mi-a spus că întotdeauna scrie doar faptele, NU pune niciodată presupuneri, numai ce se știe. Deci, într-adevăr este foarte îngrijorător ceea ce ne duce la ce spuneai tu Chris, când vorbim de datele care intră în modelare, trebuie să ne punem o întrebare: suntem sinceri?
    Împărtășim publicului…în Minesota, Dakota de Nord nu ne place să fim duși cu zăhărelul, vrem să știm ce se întâmplă cu modelele.

    REPORTER: OK, deci astea fiind spuse, întrebarea este: DE CE VOR SĂ MANIPULEZE NUMĂRUL DE DECESE CAUZATE DE COVID 19?

    (după mine…simplu= ca să justifice PANDEMIA la nivel global și să atragă după sine, celelalte măsuri coerticitive: botnița, purtarea mănușilor, distanțarea socială, încarcerarea în propriile locuințe cu pierderea locurilor de muncă, anularea libertăților general-umane, favorizarea abuzurilor de tot felul din partea forțelor de ordine, etc…până la apariția și vaccinare în masă cu bio-cipul activat prin/cu ajutorul 5G)

    Sen.Dr.SCOTT JENSENS: Păi…FRICA ESTE O METODĂ EXCELENTĂ DE A CONTROLA OAMENII și mă îngrijorează faptul că uneori suntem atât de interesați să umflăm numerele…factorul de frică…”

    Pe ecran:
    EXEMPLU: A muri din cauza cancerului când aveai și COVID 19, NU este același lucru cu a muri direct din cauză de COVID 19
    Trebuie să pricepem că este o diferență între a muri din cauza COVID 19 și a muri când erai infectat cu COVID 19 dar CAUZA morții a fost ALTA.
    Robert F.Kennedy a avut un interviu foarte interesant acum 2 ani, despre vaccinuri.
    Menționez pentru cine nu știe, că Robert F.Kennedy suferă de difonie spasmodică și din această cauză vorbește sacadat.

    ROBERT KENNEDY JR.: După cum ai spus și tu, eu sunt pro-vaccin, nu am nimic împotriva vaccinurilor, dar am citit știința și știința spune foarte clar că anumite vaccinuri…ce trebuie să pricepi este că REGIMUL VACCINURILOR S-A SCHIMBAT DRAMATIC ÎN 1989.

    MOTIVUL pentru care s-a schimbat, a fost faptul că CONGRESUL SE ÎNNECA ÎN BANII INDUSTRIEI FARMACEUTICE ȘI A ACORDAT ÎNCREDERE OARBĂ PENTRU TOATE COMPANIILE DE VACCINURI ASTFEL ÎNCÂT, INDIFERENT DE CÂT DE NEGLIJENTE SUNT PROTOCOALELE, ABSENȚA CONTROLULUI CALITĂȚII, INDIFERENT DE INGREDIENTELE TOXICE SAU, INDIFERENT DE GRAVITATEA VĂTĂMĂRII ADUSE COPIILOR TĂI, NU POȚI SĂ-I DAI ÎN JUDECATĂ!!!
    Deci, NU există DEPOZIȚII, NU există TRANSPARENȚĂ, NU există ACȚIUNE LEGALĂ COLECTIVĂ.

    Apreciază

  3. Dintr-o dată, VACCINURILE AU DEVENIT FOARTE PROFITABILE.

    REPORTER: Din acel moment, din 1989 când s-a aprobat legea.

    ROBERT KENNEDY JR.: În 1987 a fost implementată și apoi a fost o goană după aur a industriei farmaceutice prin adăugarea mai multor vaccinuri în plan .
    Deci, EU AM făcut 3 VACCINURI ca să mă conformez și am 63 de ani, COPIII MEI AU PRIMIT 69 DE DOZE DIN 16 VACCINURI, CA SĂ FIE ÎN ”CONFORMITATE”.
    Și multe din aceste vaccinuri NU sunt nici măcar pentru boli transmisibile cazual, precum Hepatita B care se transmite prin sex neprotejat sau prin folosirea aceluiași ac…
    DE CE ÎI DĂM UNUI COPIL AȘA CEVA, ÎN PRIMELE ZILE DE VIAȚĂ?!
    Și sunt PLINE de MERCUR!

    REPORTER: Și încă dăm așa ceva copiilor în prezent!

    ROBERT KENNEDY JR.: continuăm să le dăm, MERCURUL a fost scos din 3 vaccinuri în această țară, dar încă EXISTĂ în VACCINUL ANTI-GRIPAL; 48 de milioane de vaccinuri anti-gripale și există vaccinuri de peste tot în lume și este CEA MAI POTENTĂ TOXINĂ cunoscută de om care NU este radioactivă…cum putem să injectăm așa ceva într-un copil?!
    DACĂ SPARGI UN FLACON DE VACCIN TREBUIE ARUNCAT CA UN DEȘEU EXTREM DE PERICULOS, TREBUIE SĂ EVACUEZI CLĂDIREA!!!”

    (Auci! Și cu toate astea, sunt băgate în trupușorul mic și fragil al unui copil născut sănătos…cât se luptă diavolii ăștia cu copiii aduși pe lume…)

    PE ECRAN: Johnson & Johnson va plăti 4,69 miliarde de dolari despăgubiri pentru că ar fi provocat cancere de la pudra de talc.
    Și cine poate să-l contrazică sau să-l condamne când companii, când companii precum Johnson & Johnson care fac pudră pentru bebeluși și alte produse care cauzează cancer, sunt deja în fuga pentru a aștepta mult-așteptatul vaccin ”miraculos” menit să fie aplicat FORȚAT întregii planete?

    Dar BILL GATES NU operează singur…această AGENDĂ este COORDONATĂ DE mai mulți INDIVIZI INFILTRAȚI ÎN TOATE ADMINISTRAȚIILE ȘI ENTITĂȚILE DIN TOATE ȚĂRILE, FIE ELE DE STAT SAU PRIVATE!

    Unul dintre aghiotanții lui Bill Gates este și MARK ELLIOT ZUCKERBERG – imaginea facebook-lui care nu este decât o platformă de urmărire și cenzură despre care am mai discutat într-un video trecut, după ce mi-a fost cenzurat fostul cont de facebook.

    Un alt ACTOR care face parte din acest circ este președintele canadian JUSTIN TRUDEAU care afirmă același lucru, ca și Bill Gates:

    ”Acesta va fi noul normal (izolare) până când un vaccin va fi creat!”
    Și să nu credeți că în Românica nu sunt PAPAGALI, ca și cum ar fi ECOUL LUI BILL GATES.
    Să nu uităm de Dr.ANTHONY S.FAUCI care face parte din Consiliul de Conducerea al lui Bill Gates și care AMENINȚĂ spunând că America, NU se va întoarce la normal și n-o să mai fie ca înainte de coronavirus, fără un vaccin.

    Într-un studio TV.

    REPORTER: Îți imaginezi o vreme în care americanii vor trebui să poarte certificate de imunitate?

    (Aaaaa!!!! E DIAVOL ȘI ĂSTA, PE BUNE! PRIVIȚI min.10:32,33 – 10:38…la FIX 10:36 cum își scoate limba și și-o trece peste buze, ca toți posedații, Draci-reptilieni îmbrăcați cu piele artificială, având cristale de siliciu între pielea lor de drac și pielea artificială…)

    Dr.FAUCI: Știi ce, este posibil, este una din chestiile despre care discutăm când vrem să ne asigurăm că știm care sunt oamenii vulnerabili și care nu…este ceva ce se discută și cred că ar putea avea un anumit merit în anumite circumstanțe.”

    OBSERVAȚI CĂ TOȚI SPUN ACELAȘI LUCRU DAR CU DIFERITE CUVINTE, DE PARCĂ AR FI ECOUL UNEI SINGURI VOCI CE LE DICTEAZĂ CE SĂ SPUNĂ?
    ADICĂ, MĂSURI EXTREME, TOTALITARISTE…PÂNĂ APARE VACCINUL MULT AȘTEPTAT DE NOUA ORDINE MONDIALĂ!

    Dacă tot vorbim de măsuri totalitariste, să știți că OMS proopune deja ca ei să intre peste voi, în casă…și să vă ia copiii sau alți membri ai familiei.

    Diavolul MICHAEL J.RYAN: ”În cea mai mare parte în lume, din cauza carantinei, majoritatea transmiterilor care au loc în multe țări acum, se întâmplă în gospodării, la nivelul familiei.

    Apreciază

  4. Într-un anumit sens, transmisiile au fost înlăturate de pe străzi și au loc acum, în unitățile familiale.
    ACUM, VA TREBUI SĂ MERGEM SĂ NE UITĂM LA FAMILII, SĂ GĂSIM OAMENII CARE SUNT BOLNAVI ȘI SĂ-I ÎNDEPĂRTĂM ÎNTR-O MANIERĂ SIGURĂ ȘI DEMNĂ.”

    Mă întreb, la ce se referă când spune ”într-o manieră sigură și demnă”.

    (La min.12:12 arată cum poliția desparte pe mamă de copilul ei, de până în 5 ani ce plânge și suspină disperat după mama lui luată cu forța și târâtă de poliție….)

    Directorul OMS – TEDROS ADHANOM (alt diavol…) care are un TRECUT foarte ZBUCIUMAT și nici măcar NU ESTE DOCTOR.
    Are doar o diplomă în sănătate comunitară și biologie.
    De asemenea, New York Times l-a acuzat de mușamalizarea unei epidemii de holeră, în Etiopia.
    A mai MENȚIONAT în alte video-uri, CĂ NOUA ORDINE MONDIALĂ VA FI INSTAURATĂ DUPĂ MODELUL COMUNIST CHINEZESC AUGUMENTAT CU A.I. (inteligență artificială) ȘI 5G CARE VOR FACILITA MONITORIZAREA CONSTANTĂ A TUTUROR ȘI UN SISTEM DE NOTARE PENTRU CETĂȚENII DOCILI.

    Acest sistem de monitorizare este îmbrățișat cu nerăbdare.
    Mă întreb: după ce se termină această ISTERIE, se va termina și acest program de monitorizare cu ajutorul acestor drone? NU prea cred!

    TEDROS ADHANOM este foarte apropiat de guvernul chinezesc și a ridicat în slăvi de nenumărate ori modul în care, regimul comunist a tratat problema cu coronavirus…adică STILUL TOTALITARIST ȘI COMUNIST DE A ÎNGRĂDI LIBERTĂȚILE OAMENILOR.

    (La min.13:38 arată brutalitatea polițiștilor aplicată unei femei care este aruncată pe jos…a tinerilor, a oamenilor…și de către armată, și de către polițiști.
    La min.14:23 un chinez, pe întuneric, între blocuri, ne invită să auzim țipetele și plânsul oamenilor…)

    Wuhan (Comunitate Rezidențială) – Oamenii țipă în cor pentru că NU mai suportă măsurile totalitariste.

    Diavolul TEDROS ADHANOM: ”China merită recunoștința și respectul nostru.”
    Nici nu e de mirare pentru că TEDROS a făcut parte din Partidul Comunist din Etiopia care se pare, că avea ceva trăsături teroriste.
    CINE SE-ASEAMĂNĂ, SE-ADUNĂ!

    Diavolul TEDROS ADHANOM este prieten foarte bun cu Bill Gates care face donații masive OMS-lui și de asemenea, este prieten foarte bun și cu MERKELL (altă diavoliță).
    BILL GATES N-A FOST NICIODATĂ TOCILARUL CARE A PORNIT DE JOS ȘI A AJUNS CA PRIN MINUNE SUS…TATĂL SĂU – BILL GATES SR. – A FOST PRIETEN BUN CU DAVID ROCKEFELLER, TED TURNER, GEORGE ȘOROȘ, CÂT ȘI CU FAUCI.
    TED TURNER este magnatul care a înființat TBS care include oameni media, TNT, Cartoon Network, Bumerang și CNN care este cea mai mare companie de știri din America, cât și din lume, care îl critică constant pe Trump.

    Mai deține Central European Media Enterprise (CME) care deține și PRO-TV…cred că deja a început să ți miște rotițele în cap.
    DAVID ROCKEFELLER a făcut o afirmație interesantă acum ceva timp în urmă: ”Suntem recunoscători pentru The Washington Post, The New York Times, Time Magazine și pentru alte publicații, al căror directori au participat la întâlnirile noastre și care au respectat promisiunile de DISCREȚIE, PENTRU APROXIMATIV 40 DE ANI.

    AR FI FOST IMPOSIBIL PENTRU NOI, SĂ DEZVOLTĂM NOUL PLAN PENTRU LUME, DACĂ AM FI FOST SUBIECȚII LUMINILOR STRĂLUCITOARE ALE PUBLICITĂȚII.
    DAR LUMEA ESTE MULT MAI SOFISTICATĂ ACUM ȘI MAI PREGĂTITĂ SĂ MĂRȘĂLUIASCĂ SPRE UN GUVERN MONDIAL.”

    Despre ȘOROȘ, sunt multe de vorbit dar, cel mai relevant în acest moment este această ȘTIRE care spune că, foștii angajați ai lui Șoroș sunt cei ce combat fake-new-rile, împreună cu Orban.
    Ce baftă pe noi!
    Tot foști angajați de-ai lui Șoros sunt cei de la ”Code for Romania” care prezintă datele statistice legate de presupusa pandemie.

    Apreciază

  5. Deci, aceștia sunt o parte din actorii globaliști care urmăresc o Nouă Ordine Mondială.
    Și sunt sigur că sunt mai mulți, sunt ușor de depistat toți acești indivizi care sunt în poziție de influență și de conducere, care vor să te țină mai mult închis în casă, cu forța…până termină ei vaccinul pe care-l au deja dar probabil așteaptă să clocotească frica și panica în conștiința umană colectivă, ca mai apoi…oamenii să se îmbulzească, să consimtă necondiționat ”soluția” acestor actori.

    Un fel de preludiu prelungit care duce la o ejaculare prematură.
    Aceștia au mai fost numiți și DEEP STATE și NU vor considera nicio altă soluție, decât VACCINAREA OBLIGATORIE ÎN MASĂ!

    Partea bună a lucrurilor este că, NU toți urmează acest scenariu.
    Procurorul general al SUA, WILLIAM BARR este încă cu capul pe umeri și consideră că emiterea unor certificate digitale pentru vaccinare conform visului umed al lui Bill Gates, este un atac la libertate.

    În studio TV:
    REPORTER: Bill Gates, Fundația Gates sunt în favoarea dezvoltării certificatelor digitale, care vor certifica indivizi, cetățeni americani au imunitate la acest virus și potențial alte virusuri, care vor evolua în facilitatea deplasărilor și a locurilor de muncă, etc.
    Care sunt gândurile tale dintr-un punct de vedere al libertăților civice, despre ceea ce mulți alții, ar numi mecanisme de urmărire care vor fi adoptate pentru a redeschide economia, în ansamblu.

    WILLIAM BARR: ”Sunt foarte îngrijorat de o PANTĂ ALUNECOASĂ ÎN CEEA CE PRIVEȘTE ÎNCĂLCAREA CONTINUĂ A LIBERTĂȚILOR PERSONALE.
    Cred că în timpul unor urgențe, pașii REZONABILI adecvați sunt în regulă.”

    La TV, REPORTERA: BILL GATES:”…certificatele digitale care să arate cine a fost vindecat sau testat sau cine a primit un vaccin când vom avea unul”
    Acesta a fost răspunsul acestuia pe Redit…

    WILLIAM BARR: Aș fi puțin (?!) îngrijorat despre asta și DESPRE MONITORIZAREA OAMENILOR ȘI AȘA MAI DEPARTE…mai ales dacă vor fi aplicate pe o perioadă lungă de timp.”
    Tot WILLIAM BARR a atras atenția că mass-media a lansat un jihad împotriva rivalului Trump, pentru că a propus hidroxiclorochina.
    Cu alte cuvinte, mass-media critică această posibilă soluție, chiar dacă NU prezintă riscuri.
    MASS-MEDIA fiind de fapt, VOCEA GLOBALIȘTILOR care suflă în conștiința umană: ”vaccinul este singura ”Soluție”…nu vă interesați să căutați alte rezolvări, trebuie DOAR să credeți numai ce vă spunem noi.”

    Asta, după ce un democrat a susținut că droxiclorochina i-a salvat viața.
    La TV: ”în timp ce majoritatea de stânga folosesc epidemia de coronavirus să îl atace pe Trump, un parlamentar democrat îl laudă că i-a salvat viața.

    Reprezentanta Statului Michigan, KAREN WHITSETT spune că simptomele ei au dispărut în câteva ore după ce a luat hidroxiclorochina – un medicament de care a auzit de la întâlnirile de presă a președintelui.
    Reprezentant Whitsett, nu ai auzit despre acest medicament până ai auzit la prezentările zilnice ale președintelui?
    KAREN WHITSETT: am mai auzit înainte, pentru că am Boala Cronică Lyme, dar NU am știut dacă va fi accesibil până ce a fost menționată de președinte.
    Dacă președintele NU ar fi vorbit despre asta, NU ar fi fost ceva accesibil pentru oricine în acest moment, NU ar fi fost posibil.”

    Medicamentul HYDROXYCHLOROQUINE 200 MG TAB la min.20:21

    Știți ce înseamnă asta? E ca și cum un psd-ist recunoaște că pnl are dreptate.
    INDIA DEJA A SPUS CĂ VA ÎNCEPE SĂ EXPORTE HIDROXICLOROCHINA, CEEA CE ESTE O LOVITURĂ DUBLĂ PENTRU DEEP STATE PENTRU CĂ SCOATE CHINA, DIN JOC!
    Se pare că, anumite companii farmaceutice, precum cea din Iași, va începe deja să producă hidroxiclorochină.
    Probabil mass-media și DEEP STATE, în continuare vor ataca hidroxiclorochina.

    Apreciază

  6. Acesta este corespondentul de presă de la Casa Albă – JONATHAN KARL care decide CE reporter primește la întâlnirile de presă.
    Acesta a rezervat un loc pentru această reporteriță din China:
    ”TRUMP: Sper că vor onora înțelegerea…vom afla.
    REPORTERIȚA CHINEZĂ: Cooperezi cu China?
    TRUMP: Pentru CINE lucrezi? China?
    Lucrezi pentru China sau pentru un Ziar? Cu CINE ești afiliată?
    REPORTERIȚA CHINEZĂ: Hong Kong Phoenix TV.
    TRUMP: De CINE aparține? China?
    REPORTERIȚA CHINEZĂ: Este din Hong Kong.
    TRUMP: Aparțne de Stat?
    REPORTERIȚA CHINEZĂ: Nu, este o companie privată.”

    Phoenix News este deținută parțial de stat și fondatorul a fost LIU CHANGLE care este un fost ofițer și instructor politic al Armatei Comuniste Populare Chineze.

    Tot la această întâlnire de presă, după schimbul de replici tăioase dintre TRUMP și JONATHAN KARL…spre sfârșit, FAUCI îi face un semn celui din urmă, de genul ”bună treabă, bine băiete…”
    Tot același JONATHAN KARL, NU a reușit să găsească un loc pentru această reporteriță care se pare, pune întrebările care trebuie, însă a reușit să găsească un loc pentru postul de televiziune propagandist, comunist.

    ”REPORTERIȚA CHINEZĂ: despre scutirea pentru Taxa pe Venit. Știu că sunteți ocupați să implementați faza 3, dar în timp ce tranziționăm spre faza 4, încă mai aveți în vedere așa ceva, pentru că asta ar pune bani în buzunarele americanilor….

    TRUMP: Da, ai dreptate, bună întrebare: mi-ar place să văd o tăiere a taxei pe venit și consider că, în ceea ce privește poporul, se va întâmpla repede; acum durează mai mult pentru că este pe o perioadă de un an sau, oricât de lungă vor s-o facă, dar m-ar bucura să văd tăierea taxei pe venit, sunt mulți oameni care ar dori să vadă o ANULARE PERMANENTĂ A TAXEI PE VENIT!!!”
    Se pare că suntem într-adevăr într-un război cu un inamic invizibil, NU cred că este vorba de un virus!

    Eu văd doar două variante viitoare: ori NOM vaccinează cu forța pe toată lumea și-și duc planurile până la capăt, ori conștiința umană se trezește și se vor găsi soluții alternative, la această presupusă pandemie care vor ruina toate planurile globaliștilor și toate investițiile lui Bill Gates.
    CENZURA
    PANDEMIA
    ECONOMIA
    ISTERIA
    Am mai discutat într-un video trecut despre viitoarele posibile rezultate viitoare ale unui sistem monetar și pregătirea de anulare a taxei pe venit în America.
    Închei aici, aveți grijă de voi și fiți vigilenți!

    LA TV.
    REPORTER:”Acestea sunt DREPTURI INALIENABILE (libertatea religiei)
    Și sunt mulți americani astăzi care jelesc pentru cei ce și-au pierdut viața din cauza acestui virus oribil, dar care de asemenea, spun:
    GUVERNUL NU ARE DREPTUL SĂ NE IA DREPTURILE, NICI MĂCAR CÂND EXPERȚII SPUN CĂ SUNTEM ÎNTR-UN MOMENT ORIBIL ÎN CEEA CE PRIVEȘTE SĂNĂTATEA.
    Acești oameni sunt din ce în ce mai îngrijorați, pe zi ce trece, deși au fost de asemenea, foarte răbdători…
    Procurorul general BILL BARR: Da, cred că au fost foarte răbdători și trebuie să fim extrem de atenți să ne asigurăm că MĂSURILE DRACONICE ADOPTATE SUNT COMPLET JUSTIFICATE, DACĂ NU EXISTĂ METODE ALTERNATIVE DE A PROTEJA POPORUL.”
    Sfârșit.

    Apreciază

  7. Să prețuim Suceava,un loc ales deloc întâmplător drept poligon al experimentelor biologice și al manipulărilor la adresa unuia dintre cei mai vrednici ierarhi…

    „Vreau sa aveti in vedere faptul ca ierarhul nostru, IPS Pimen, a slujit în noaptea de Paști precum și luni, alături de toți părinții de la Sf. Ioan. Cu toții s-au împărtășit dintr-un potir, afară de unul singur, părintele diacon care a făcut paracliserie și s-a îngrijit de buna rânduială a slujbei. Acum, după atât de multă vorbărie și indignare pe la televizor și internet, au ajuns testele părinților și ale muncitorilor de la Sf. Ioan. Din toți cei testați, unul singur a ieșit pozitiv, și acesta este tocmai părintele care NU s-a împărtășit din potirul ținut de ÎPS Pimen. Aceasta a rânduit-o Dumnezeu pentru cei căldicei, care se apropie de Sf. Potir și de „infama linguriță”, cu frică de contaminare cu viruși și pentru cei care nu vor să priceapă odată, că este Sfântul Trup și Sfântul Sânge al Domnului, izvorul vieții. SĂ LUĂM AMINTE!”

    Preluat de la unii preoții slujitori ai Mănăstirii Sfântul Ioan ce Nou de la Suceava

    Apreciază

Lasă un comentariu