IMPORTANT! Credincioșii care au evlavie la părintele ILARION ARGATU sunt chemați, azi sau în zilele următoare, la BOROAIA, căci se pare că ECUMENIȘTII VOR SĂ-I ÎNGROAPE MOAȘTELE

Actualizare:

Ierarhia apostată se pare că a prins de veste că s-au mobilizat ceva oameni care vor să se opună îngropării și vor veni însoțiți de jandarmi, astăzi sau în zilele următoare.

Ora 13:30

 

Ora 12:45

Un grup de credincioși s-a strâns deja la Boroaia în așteptarea delegației din partea noului pseudo-ierarh al Sucevei și Rădăuților – Calinic Botoșăneanul.


Odată cu moartea preotului Alexandru Argatu (11 august), fiul marelui duhovnic Ilarion Argatu, a apărut și temerea că moaștele celui din urmă vor fi reînhumate de ierarhia ecumenistă. 

Am primit prin telefon un anunț, ca cei care vor putea, să se strângă la biserica din Boroaia, acolo unde se află racla cu moaștele Părintelui Ilarion Argatu pentru a preîntâmpina ascunderea sub pământ a acestora.

– DUMINICĂ 30 SEPTEMBRIE, ORA 13:00

Localitatea Boroaia se află în zona de sud a județului Suceava, nu departe de marile mânăstiri din nordul județului Neamț. 

În jurul bisericii ctitorite de părinții Ilarion și Alexandru Argatu se formase o mânăstire de maici. După adormirea părintelui Alexandru obștea de maici a fost izgonită de ierarhia de la Suceava și s-au împrăștiat care încotro a văzut cu ochii. Scopul pare să fi fost tocmai eliminarea unei eventuale opoziții a obștii la reînhumarea trupului Părintelui Ilarion Argatu. 

Există zvonuri că s-ar dori și reînhumarea moaștelor Părintelui Ilie Lăcătușu….

Iată și cripta gata pregătită, în biserică. Observați și plăcile din beton ce vor sigila groapa.

31 de gânduri despre „IMPORTANT! Credincioșii care au evlavie la părintele ILARION ARGATU sunt chemați, azi sau în zilele următoare, la BOROAIA, căci se pare că ECUMENIȘTII VOR SĂ-I ÎNGROAPE MOAȘTELE

  1. Nici Iustin nu e sfant, asta o spun multi teologi si oameni experimentati ca duhovnici. E eretic deoarece nu. A intrerupt pomenirea ierarhilor care erau cazuti in erezie inainte de Creta. Daniel, Teofan, etc.. nu avea cum sa nu stie gandirea lor sau studiile, sau viata lor, sau cum au ajuns in tronurile arhieresti, care nu sunt decat pentru arhierei ortodocsi adevarati, nu doar din buze si de fatada. Nu va grabiti sa numiti sfinti pe oricine ca nu sunt ceea ce par. Si mie imi pare rau sa o spin, dar ADEVARUL NU TREBUIE SPUS LA URECHE, CI DE PE „ACOPERISURILE CASELOR SI LA ARATARE”.

    Apreciază

    • Mai bine ai lua aminte tu la ce aberatii spui!
      Ai fost vreodata la mormantul Parintelui Iustin Parvu sa te rogi pt ceva si sa vezi cat de repede raspunde? Ai vazut filmarile cu icoana care a izvorat mir?
      Probabil ca nu. Ai cazut adanc in schisma!
      Iesi de acolo cat mai poti.

      Apreciat de 1 persoană

        • da Ilie Lacatusu e Sfânt ?
          tu te iei dupa pomenire/nepomenire băi ? crezi ca asta e adevarata credinta si sfintenie sa nu pomenesti ? poti sa fii sfant cu pomenire cu tot, nu asta te face sfânt ! v-ati intunecat la minte cu ratiunea pomenirii si nepomenirii, v-ati blocat in nepomenire crezand ca e singura cale adevarata ca si stilistii !

          Apreciază

        • crezi ca daca stai pe internet si iti faci blog ca sa arati cine e sfant si cine nu e , asa ajungi tu la sfintenie si sa fii bineplacut in ochii lui Hristos Iisus ?
          n-ai voie sa zici tu cine e sfant sau nu….cel.mult poti sa zici ca tu personal ai dubii la cutare si cutare si nu crezi ca ar fii sfant, dar in rest iti vezi de treaba ta interioara si lasi la voia lui Dumnezeu sa lucreze El ! altfel risti sa te foloseasca diavolii cu o râvnă si zel exagerat in a demonstra negativ despre altii !
          lasa-i in pace. nu ai pacat daca altul il.are la evlavie pe cutare preot ! treaba fiecaruia.
          hai, băi, …fii.sanatos. Doamne ajuta ! 🙂

          Apreciat de 1 persoană

        • Sarcasmul tau pseudo-ortodox ma scarbeste profund. Blogul meu si telul meu nu e sa arat sfintenia cuiva, ci sa arat ratacirea si minciuna in lumina sfintilor parinti. Deci: NU AI INTELES NIMIC DIN ORTODOXIE, NICI DIN SCOPUL BLOGULUI… esti …praf si cenusa…batuta de vant…

          Apreciază

        • daca de pr Iustin ai dubii din astea , poi se vede de la 1000km ca ceva intunecare a ratiunii ai matale , doar pt ca n-a intrerupt pomenirea! pai e o mare prostie diavoleasca ce zici tu ! nici.macar nu ai tespectul sa zici ” parintele Iustin „. deci se observa ca duhul tau e unul rau, obraznic, inselat si nesmerit. unde nu e smerenie si blandete , dracu isi face loc ! poi asa matale iti da dracu dubii la toti parintii contemporani cu pr Iustin. Afrian F, Arsenie P. , Calciu, etc. Marcu Dumitrescu…si restu…pierzi mult din Rai sa stii !
          mai bine ai lua tu aminte la tine…
          Doamne miluiește

          Apreciază

        • mai omule, macar de ai.fii si tu praf si cenusa ! ce…tu te crezi aur si argint? 🙂 toti suntem praf si cenusa daca Dumnezeu nu ne da sfintenie !

          Apreciază

        • esti tipic duhului diavolesc ! cam asa vbesc si ei in ritmul tău cu greață asa ca tine si.neobrazat si fug de vorbirea in smerenie , iar daca ai ce sa le explici, cand vad ca sunt biruiti , fug zicand ca n-avem ce sta cu prostu asta de vorba ! 🙂

          Apreciază

        • io in locul administratorului ti-as da unșut in fund sa mergi mai usor de aici si sa iti tii desteptaciunile tale la tine acasa pe blogu tău 🙂
          nici n-ai ce cauta aici! noi suntem de-ai pr-lui Iustin Pârvu… asa ca daca de sfintia sa nu-ti place…nici cu noi n-ai ce sa ai de-a face !
          Doamne ajuta. drum bun!

          Apreciază

        • P.S.: te sfatuiesc sa lasi vreo sapt doua internetul si tastatul ( ca si asta prosteste si slabeste mintea omului) si sa cauti un parinte induhovnicit sa-ti citeasca niste rugaciuni si dezlegari !
          iertati

          Apreciază

        • P.P.S. : pana si emblema de pe site va e cam intunecata , zici ca e Crucea care se pune la o.imormantare sau cand a murit cineva ! altceva mai luminos n-ati gasit ?
          Sf. Mc. Efrem cel nou v-a invatat el sa va comportati asa? nu cred ! ia sa mai cititi si dvs acatistul.Sf. Efrem daca tot puneti minunile cu el ! il.am si io in casă.

          Apreciat de 1 persoană

        • P.S.3: daca pr Iustin e sfânt , sa dea Dumnezeu sa-ti dai dumneata seama inainte sa mori , nu cumva sa trebuiasca sa ceri iertare la Infricosata Judecată cand toti mortii se vor scula si atunci rusinea va fii mult mai mare !

          Apreciază

  2. ,,Scopul viețuirii creștine este dobândirea Duhului Sfânt.” – spunea Sfântul Serafim de Sarov. Duhul Sfânt suflă unde voiește. Trebuie să ne smerim fiecare, să iertăm, să luptăm cu toate păcatele și să ținem permanent legătura cu Iisus Hristos, ca să simțim căldura și frumusețea Duhului Sfânt. Când vorbim despre un om înduhovnicit, trebuie să o facem cu multă smerenie. Dacă nu avem evlavie la un om înduhovnicit la care alții au evlavie, putem să ne abținem sau să rugăm lui Dumnezeu să ne arate adevărul. Dacă hulim Duhul Sfânt care se află într-un anumit om, ne păgubim sufletește. Hula împotriva Duhului Sfânt este un păcat mare. Să cerem binecuvântarea tuturor celor înduhovniciti. E mai bine așa. Dacă ei pot, ne ajută. Dacă nu, cerem ajutor de la alți sfinți. Ne rugăm pentru cei care credem că nu s-au mântuit. Cei care s-au mântuit se află pe diferite trepte, în funcție de râvna fiecăruia. Dacă poporul simte atribute ale sfințeniei, îi cinstește într-un mod aparte. Dacă negăm din start Duhul Sfânt care se află într-un om, Dumnezeu nu ne descoperă tainele Sale. Cei care au spus despre Iisus ,,Cu domnul demonilor îi izgonește pe demoni.” au rămas orbi sufletește, căci n-au putut vedea în Iisus decât un om! Nimic altceva! Pentru că Dumnezeu să ne arate tainele Sale, avem nevoie de smerenie. Iertare!

    Apreciază

  3. Parintele Ilarion Argatu este un mare sfant. Chiar parintele Arsenie Boca zicea despre el ca este singurul preot de care se mai teme diavolul in tara asta. Parintele Ilarion a fost un mare exorcist si a ajutat foarte mult oamenii carora li se faceau vraji. Chiar el a profetit ca virgula cand nu va mai fi dansul se vor inmulti vrajitorii ca ciupercile (nu a zis-o cu cuvintele astea dar in spiritul acestor cuvinte). Se pare ca slugile lui antihrist care vor sa stapaneasca lumea asta prin magie neagra precum a zis parintele Paisie Aghioritul si Maica Macaria mangaietoarea celor suferinzi vor ca oamenii sa nu apeleze la parintele Argatu spre ajutor sau sa-i citeasca invataturile ca sa nu le faca viata mai grea (deja moliftele Sf Vasile sunt interzise in Bucuresti desi la o gramada de oameni li se fac vraji in familii sau pe la locurile de munca.)

    Apreciază

  4. Parintele Ilarion Argatu este mare sfânt. Este cel mai important om pe care l-am intâlnit in viata. Avea darul profetiei si al izgonirii duhurilor necurate. Mie mi-a schimbat viata. Ii sunt vesnic recunoscatoare.

    Apreciază

  5. Pe părintele Ilarion Argatu nu l-am cunoscut în viață,dar, Parintele Alexandru mi-a fost duhovnic si vreau să spun ca de câte ori mergeam la biserică și treceam pe la racla părintelui Ilarion întotdeauna mirosea a mir Depinde de starea în care te afli , când grija zilei de maine este mai mare decât rugăciunea să nu te miri ca nu miroase a mir…. .Parintele Alexandru imi spunea ca ,,la unii credincioși evlavioși le miroseau de la poartă,,Eu și vineri( 28.08.2020) am trecut și am rămas trist surprinsă ca nu mai era acolo unde îl știam, dar, mirosea a mir! Voia Tatălui Ceresc sa fie!

    Apreciază

    • si eu l-am cunoscut pe Parintele Ilarion Argatu. Emitea in jurul lui o stare de pace si de liniste, eram copil atunci cand a venit la noi acasa si stand in aceeasi camera cu parintii mei si cu Parintele am simtit starea de liniste si pace iar dupa ce a plecat acea stare si o lumina alba au mai ramas in camera inca 2 ore. Precis a fost in Sfant! Iar cine il denigreaza e demn de gheena.

      Apreciază

  6. NU ÎMI VINE SĂ CRED CĂ SĂ LĂSAT SĂ FACĂ CE VOR EI!!👿 SF. ILARION! AJUTĂ – NE!!!! APARĂ ȘI PĂZEȘTE DE TOT RĂUL!! 🙏🙏🙏HRISTOS A ÎNVIAT! 🙏🙏🙏AMIN! 🙏🙏🙏

    Apreciază

Lasă un comentariu