Se închide din nou Europa! Coronavirusul nu se lasă sau sataniștii lumii nu se lasă?

HARTA Europei independente: cum ar arăta România fără teritoriile care vor autonomie - Gândul

Cazurile cresc sau numărul de testări crește? Și testele astea care găsesc cu o așa acuratețe bolanavii… dau erori între 4 și 70%…


Odată cu relaxarea măsurilor în contextul pandemiei de COVID-19, cazurile de coronavirus continuă să crească alarmant de la o zi la alta. În acest context, Regatul Unit, Franța și Spania anunță măsuri fără precedent.

În faţa unei rate de transmitere a coronavirusului considerată alarmantă în Europa, sunt așteptate noi măsuri începând de vineri în Regatul Unit, dar și în Spania și Franța, în special la Marsilia, Lyon și Nisa.

În cele din urmă, reîngrădirea va fi singura soluție pentru a opri răspândirea coronavirusului? Încă nu am ajuns acolo, dar în fața unei rate de transmitere considerate alarmante în Europa, sunt așteptate noi măsuri draconice de sănătate.

Două milioane de persoane au deja interzis să intre în alte case

În nord-estul Angliei, două milioane de persoane au deja interzis să intre în alte case și doar serviciile de masă vor fi permise în pub-uri și în locurile de divertisment, care vor trebui să se închidă la ora 22.00.

Advertisement

În timp ce noile contaminări au explodat în Regatul Unit, cea mai îndoliată țară din Europa, cu aproape 41.700 de morți și o serie de noi cazuri zilnice care au depășit pragul de 3.000 de câteva zile, sunt deja interzise reuniunile de peste șase persoane, inclusiv copii.

Organizația Mondială a Sănătății avertizează împotriva oricărei relaxări a acestor măsuri în Europa. „În primăvara și la începutul verii, am văzut impactul măsurilor de izolare. Eforturile noastre, sacrificiile noastre au dat roade”, explică Hans Kluge, directorul OMS Europa.

„Cifrele cazurilor din septembrie ar trebui să servească ca un semnal de alarmă pentru noi toți. Deși aceste cifre sunt legate şi de un număr mai mare de teste efectuate, acestea arată, de asemenea, rate de transmisie alarmante”, adaugă el.

Interzicerea adunărilor

Prin urmare, avertismentul se aplică și Franței, care, joi, a bătut un nou record de cazuri zilnice noi (peste 10.000). O cifră care trebuie luată cu prudență, deoarece numărul de teste efectuate în fiecare săptămână a crescut de la aproximativ 200.000 la începutul lunii iunie la peste un milion la începutul lunii septembrie.

Noi restricții vor fi hotărâte în mai multe orașe mari, printre care se numără Marsilia, Lyon și Nisa. Măsuri care vor fi, fără îndoială, comparabile cu cele anunțate săptămâna trecută la Bordeaux și Marsilia: interzicerea adunărilor de peste 10 persoane în parcuri (sau pe plaje), scăderea nivelului maxim pentru evenimente publice la 1.000 de persoane sau chiar anularea marilor evenimente.

Și „dacă situația sanitară nu se îmbunătățește” în Marsilia și Guadelupa (unde au fost adoptate și restricții), „va fi, fără îndoială, necesară luarea unor măsuri și mai drastice”, a avertizat Olivier Véran, citând „posibila închidere a barurilor” sau „interzicerea adunărilor publice”.

Măsuri și mai puternice are în vedere Spania. La Madrid virusul pare cel mai mult sub control. În ultimele săptămâni, această regiune de 6,6 milioane de locuitori a concentrat o treime din noile cazuri și noile decese înregistrate în Spania.

Numărul bolnavilor a explodat în cele mai modeste cartiere din sudul capitalei, unde există peste 1.000 de cazuri noi la 100.000 de locuitori în ultimele două săptămâni. O incidență mult mai mare decât media națională (285), care este deja una dintre cele mai mari din Europa.

Noi restricții urmează să intre în vigoare de luni pentru a „restricționa mobilitatea și a reduce activitatea” în zonele cele mai afectate, a declarat responsabilul oficial pentru Sănătate publică, Antonio Ruiz Escudero, potrivit Euronews

Sursa: capital.ro

7 gânduri despre „Se închide din nou Europa! Coronavirusul nu se lasă sau sataniștii lumii nu se lasă?

 1. Aiici nu incape nici politica nici religie, nu au nimica satanistii, ei sigur sunt vinovati de alte chestii. Singura legatura cu religia este sa ne rugam la Dumnezeu sa se termine pandemia.Virusul este foarte virulent nu va jucati, asta este nu avem ce face.

  Apreciază

  • Care virus gripal nu este? Si daca mortalitatea e scazuta de ce masurile acestea? Si daca asa trebuie reactionat de ce nu la toate gripele? De ce se lauda Suedia dar nu se merge pe calea ei? Cum vedeti dvstra ca doctor ( sau sunteti daca sunteti in istorie?) incetarea „pandemiei”? De ce ar fi o imunizare prin vaccin fara date mai buna ca cea naturala de turma despre care avem date din Suedia?samd samd

   Apreciază

  • dr.S.F. … tocmai că politicienii, „con dex; *politicián, -ă s., pl. ienĭ, iene (fr. politicien). Om politic, maĭ ales șarlatan: un politician demagog. sursa: Scriban (1939) adăugată de LauraGellner”, şi-au însuşit abuziv drepturi mai presus de lege şi de costituţia acestei ţări, au transformat un virus gripal, fără a se baza pe sfaturile medicilor specialişti din domeniul virosologic, într-un ucigaş fictiv, o molimă închipuită. Aceşti politicieni, şarlatani demagogi, aflaţi în slujba poporului, platiţi din munca poporului au inversat rolul, exploatând, furând legal şi eliminând drepturile fundamentale ale libertăţii umane. Cum se produce virusul?; https://karensmithdotblog.wordpress.com/2020/07/26/toata-lumea-va-testa-pozitiv-5g-telstra-imbunatateste-covid-dovezi-concludente-exosome/ , dar ce este de fapt?; https://wordpress.com/read/feeds/103026026/posts/2858776689

   Apreciază

  • Alooo, tov Frendihan, colegi de breasla dumitale fac dezvaluiri uluitoare, care vorba aceia nu sunt niste neica nimeni, se pare ca dumneata ai pierdut vremea degeaba prin facultatile de medicina si dupa cite se pare faci parte dintre ucenicii docili lui Mengele

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s