Arafat, alături de Nelu Tătaru (consilier onorific de premier) vorbesc tot mai mult de vaccinarea sau testarea obligatorie a unor categorii de angajați, dar și unele categorii de bolnavi sau bătrâni

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat, marți seara, la Antena 3, că, dacă nu va fi vaccinarea obligatorie în instituțiile cu expunere publică, atunci va fi impusă cel puțin testarea periodică, explicând că, dacă se îmbolnăvesc angajații din instituțiile esențiale, nu mai are cine să lucreze, cine să trateze pacienții.

 

„Nu e vorba numai de tine, ci că ești funcționar într-o structură esențială. Dacă te îmbolnăvești și vă îmbolnăviți între voi și mergeți acasă, nu mai are cine să lucreze. Dacă nu e vaccinarea obligatorie, trebuie măcar să te testezi periodic. (…) Cine nu vrea să se vaccineze, cel puțin trebuie să se testeze periodic în instituții cu expunere publică și unde avem personal care nu poate să plece acasă, să stea în carantină 14 zile sau să moară cum a murit un pompier acum câteva zile de 44 de ani nevaccinat. Scești oameni sunt expuși. Dacă nu e vaccinare obligatorie, măcar testarea”, a afirmat Raed Arafat.

Arafat a mai precizat că, dacă personalul medical se îmbolnăvește, nu va avea cine să trateze pacienții.

Șeful DSU a amintit că există o decizie a CEDO, într-un caz în care 667 de pompieri din Franța au dat în judecată statul pentru că îi obligă să se vaccineze și au pierdut.

Consilier onorific al premierului, Nelu Tătaru a declarat marți, la DigiFM, că va discuta cu premierul Florin Cîțu despre introducerea vaccinării obligatorii sau testarea săptămânală pentru personale din sectoarele esențiale de activitate, precum profesori, polițiști, pompieri sau jandarmi. Obligativitatea imunizării ar putea fi impusă și pentru persoanele vârstnice, bolnavii oncologici sau cei imunodeprimați. „Ne gândim la vaccinare sau testare săptămânală. Acestea sunt opiniile pe care eu, ca și consilier onorific, le promovez la nivelul primului ministru, în care fac o evaluare a stării actuale”, a spus Tătaru.

 

„Acele persoane din sectoarele esențiale să fie vaccinate, iar cei care au legături cu acele sectoare să fie testați săptămânal. Ne gândim la vaccinare sau testare. Acestea sunt opiniile pe care eu, ca și consilier onorific, le promovez la nivelul primului ministru, în care fac o evaluare a stării actuale. Deciziile se iau la nivelul Ministerului Sănătății sau CNSU, pe care îl conduce premierul. Trebuie să înțelegem că suntem într-un val patru, care este mai agresiv decât unu sau doi. Ne e greu să îl luăm în serios după un sezon estival”, a declarat Tătaru.

„În această categorie intră tot ce înseamnă persoane vârstnice, HIV/SIDA, bolnavi oncologici, transplantați, imunodeprimați. Aici sunt cei pe care trebuie să îi avem în vedere într-o primă fază. Nu putem opri pandemia, dar putem limita numărul de decese și numărul de internări în Terapie Intensivă. Aceste măsuri merg sau converg spre acest deziderat”, a mai spus acesta, potrivit digi24.ro. Via: g4media.ro

 

3 gânduri despre „Arafat, alături de Nelu Tătaru (consilier onorific de premier) vorbesc tot mai mult de vaccinarea sau testarea obligatorie a unor categorii de angajați, dar și unele categorii de bolnavi sau bătrâni

 1. Paraclisul Maicii Domnului trebuie citit.

  „Maica Sfanta, te imploram si cadem inaintea ta cu lacrimi, scapa-ne si fereste-ne de aceasta incercare grea, ca suntem slabi in credinta si neputinciosi. Numai tu ne poti scapa, ceea ce L-ai nascut pe Dumnezeu cu Trup, si care ai neasemanata indrazneala catre El. Primeste rugaciunile noastre ce le aducem inaintea ta cu umilinta, si de vaccinare obligatorie si de testare, si de toate nascocirile vrajmasului ne izbaveste. Si neputincioasa fa lucrarea lor, si intru nimica o prefa, ca Atotputernica e rugaciunea Maicii catre Fiul Ei. Voieste numai si ne vom mantui! Caci cu adevarat, nimeni din cel ce a alergat la tine, nu a ramas neajutat, Preasfanta Fecioara si Mama a noastra. Ajuta-ne si te roaga neincetat pentru noi pacatosii si deznadajduitii, si ne miluieste, ca neincetat sa cantam slava Tatalui, si Fiului si Sfantului Duh, si sa te cinstim pe tine, cea mai luminata decat Soarele si mai curata decat toata faptura, in vecii vecilor, Amin”.

  Apreciază

 2. Parlamentului European luptă împotriva lui Dumnezeu!

  Parlamentul European s-a reunit de curând la Strasbourg nu pentru probleme importante ce preocupă întreaga Europă, ci pentru a lupta împotriva lui Dumnezeu! Și asta nu pentru că persoanele LGBTIQ n-ar putea păcătui în voie, ci pentru ca acest păcat să se poată extinde fără vreo opreliște și să se poată impune o cultură opusă culturii creștine!
  Au adoptat și o rezoluție potrivit căreia căsătoriile sau parteneriatele înregistrate constituite într-un stat membru ar trebui să fie recunoscute în toate statele membre în mod uniform, iar soţii şi partenerii de acelaşi sex ar trebui trataţi în acelaşi mod ca şi cei de sex opus!!!
  Cum adică în același mod uniform? Cu ceremonie religioasă? Ca și când relațiile intime între persoane de același sex nu ar mai constitui un păcat? Cine i-a dat drepturi acestui parlament să lupte împotriva lui Dumnezeu? Chiar nu mai are nimic sfânt? Ce este mai greu de înțeles este că ei ne cer, de fapt, să ne lepădăm de Dumnezeu, Cel Care a pedepsit cu foc cetățile Sodoma și Gomora! Iar dacă ne despart de Dumnezeu, ne pot manipula cum vor! Deja nu mai este o glumă, așa că trebuie să vedem clar de ce se deschide calea din ce în ce mai largă pentru desfrânare în toate chipurile!
  Înapoi la Decalogul lăsat de Dumnezeu! Altminteri, ne vor supune ca pe niște vite! Să ne amintim Cele 10 porunci, adică Decalogul:
  1. Eu sunt Domnul Dumnezeul Tău; să nu ai alți dumnezei afară de Mine. Nici Uniunea Europeană, nici funcția obținută, nici avantajele materiale, nici nimeni din lumea aceasta nu poate fi mai important decât Dumnezeu, pe Care trebuie să-L iubim din toată inima.
  2. Să nu-ți faci chip cioplit, nici altă asemănare, nici sa te închini lor. Îndepărtarea de Dumnezeu aduce mândrie diavolească. Dacă nu ne închinăm lui Dumnezeu, ne închinăm păcatului și necuratului!
  3. Să nu iei numele Domnului Dumnezeului tău în deșert.Orice păcat și orice lege dată împotriva virtuților creștine reprezintă o încălcare a acestei porunci!
  4. Adu-ți aminte de ziua Domnului și o cinstește. Ziua Domnului este o zi a biruinței vieții asupra morții și trebuie cinstită de către toți cei care aspiră spre mântuire. Numai că în această cultură care ni se propune nu există nici rai, nici iad, deci tot păcatul este permis! Însă noi vom fi judecați după poruncile lui Dumnezeu, nu după rezoluțiile Uniunii Europene!
  5. Cinstește pa tatăl tău și pe mama ta, ca bine să-ți fie și multi ani să trăiești pe pământ. Aici Uniunea Europeană se ia la trântă cu Dumnezeu, deoarece, ca să nu-i jignească pe cei ce vor ,,drepturi depline”, vor să scoată din dicționar cuvintele ,,tată” și ,,mamă” și să le înlocuiască cu ,,părinte 1” și ,,părinte 2”!
  6. Să nu ucizi. Prin astfel de rezoluții, se atentează la sufletele europenilor. Și pentru uciderea sufletească există pedepse grele în iad!
  7. Să nu fii desfrânat. Uniunea Europeană se autoidolatrizează, contrazicându-L pe Dumnezeu! Să ne amintim cuvintele Sfantului Apostol Iuda Tadeu: ,,Căci s-au strecurat printre voi unii oameni nelegiuiţi, care de mai înainte au fost rânduiţi spre această osândă, schimbând ei harul Dumnezeului nostru în desfrânare, şi care tăgăduiesc pe singurul nostru Stăpân şi Domn, pe Iisus Hristos. ( Iuda, 1, 4)
  8. Să nu furi. Uniunea Europeană fură drepturile națiunilor de a-și promova valorile creștine. Ea dorește să impună și o cultură care să promoveze valorile anticreștine cerute de persoanele LGBTIQ, fapt care se observă deja chiar și în unele manuale școlare!
  9. Să nu ridici mărturie mincinoasă împotriva aproapelui tău. Aflăm cu stupoare că s-au găsit și șase europarlamentari români care au votat proiectul de rezoluție privind sancționarea statelor care nu respectă drepturile LGBTIQ! Oare pentru asta au fost învestiți cu putere? Ca să slujească minciunii și păcatului? Ca să propună sancțiuni statelor care nu acceptă promovarea culturii antihristice a LGBTIQ?
  10. Să nu poftești nimic din ce este al aproapelui tău. Uniunea Europeană poftește cinstea de care se bucură Biserica lui Hristos, de aceea vrea să o surpe!
  Un om plin de DUH SFÂNT este un om puternic, un om care nu poate fi influențat. Un om plin de duh satanic, agonisit prin păcat, este un om slab, fără coloană verticală, ușor de manipulat… ,,Scopul viețuirii creștine este dobândirea Duhului Sfânt” (Sfântul Serafim de Sarov), nu satanizarea omului prin păcate!
  Cine reprezintă o țară creștină în Parlamentul European trebuie să dorească din tot sufletul să-i apere valorile chiar cu prețul vieții!

  Apreciază

 3. Mi se par EXTREM de grav si de aia spun sa se auda…ATENTIE LA MAGNETISM

  Off…
  Nu exista un virus,asta-i clar,ci exista aceasta substanta chimica=OTRAVA,numita grafen.Acest GRAFEN administrat in cantitati mari,precum INJECTIA=vaccin(PROgripal,PROcovid etc),TEST pcr s.a metode satanice,se aduna in plamani,CICA ,si provoaca o ,,pneumonie”… si mai si …accelereaza coagularea sangelui.Mai mult provoaca si un gust metalic,ducand si la inflamatia mucoasei nazale.TOATE aceste simptome NI S-AU TRAMBITAT ca ar fi din cauza acestui virus,dar nimeni nu-l VEDE si nimeni nu-l IZOLEAZA(prinde)…

  hmmm!!

  Daca asa e,atunci ASTA E UCIDERE IN MASA prin otravire a oamenilor de pe pamant.
  Se mai spune ca acest GRAFEN dobandeste proprietati… MAGNETICE…in INTERIORUL CORPULUI UMAN.

  Sf.Ignatie Brancianinov-despre vedenii,duhuri si minuni

  pag 35

  ÎN VREMURILE NOASTRE, mulţi îşi îngăduie să intre ÎN ÎMPĂRTĂŞIRE CU DUHURILE CĂZUTE PRIN MIJLOCIREA MAGNETISMULUI când duhurile căzute obişnuiesc să se arate în chip de îngeri luminaţi, amăgind si înşelând prin felurite povesti interesante, amestecând adevărul cu minciuna, întotdeauna pricinuind o cât se poate de mare neorânduială sufletească şi chiar mintală. FOLOSIREA MAGNETISMULUI ESTE O RAMURĂ A VRĂJITORIEI, în ea nu este lepădare vădită de Dumnezeu, dar este, fără îndoială, o lepădare ascunsă, întrucât în vremurile noastre diavolul ascunde cu mare sârguinţă cursele sale, îngrijindu-se mai mult să nimicească ceea ce este esenţial decât ceea ce este la arătare. Neînvrednicind de nici o luare-aminte aşezământul de lege al lui Dumnezeu, neverificând cu osârdie dacă este plăcută lui Dumnezeu, dacă este potrivită cu voia lui Dumnezeu întreprinderea sa, iscoditorul cu minte uşuratică se încredinţează lucrării magnetismului, INTRĂ LIPSIT DE ORICE PREVEDERE ÎN COMUNICARE CU DUHURILE, LE CREDE ŞI LI SE ÎNCREDINŢEAZĂ, LUCREAZĂ SUB CĂLĂUZIREA LOR ŞI DUPĂ ÎNDRUMĂRILE LOR. Ce este asta,dacă nu lepădare de Dumnezeu ?

  P.S De aia spun TOTI Sfintii ca FARA PUTEREA Lui Dumnezeu=HARUL SFANT nici un om nu poate trece prin ceea ce a inceput in 2020.NU e de joaca si NU E DOAR putere si RAZBOI de natura umana,ci e …de natura SATANICA.

  Sf.Ignatie Brancianinov-despre vedenii,duhuri si minuni

  pag 23

  PROPRIILE PUTERI ALE OAMENILOR,CHIAR DACĂ ESTE VORBA DE CREDINCIOŞI AI LUI DUMNEZEU, NU SUNT ÎNDEAJUNS pentru a se împotrivi PUTERILOR UNITE ale îngerilor şi oamenilor apostaţi, care vor lucra cu înverşunare şi deznădejde, presimţindu-şi pierzania apropiată (Apocalipsa XII, 12).

  Harul Dumnezeiesc, adumbrindu-i pe ALEŞII lui Dumnezeu, va face
  nelucrătoare asupra lor amăgirile amăgitorului, va face neînspăimântătoare pentru ei ameninţările lui, va face dispreţuite în faţa lor minunile lui; el le va da a mărturisi plini de BĂRBĂŢIE pe Mântuitorul…

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s