Organizaţia Mondială a Sănătăţii ordonă României și altor țări să se ducă acasă peste nevaccinaţi şi să-i „convingă” să se vaccineze

România a depășit pragul de 4,5 milioane de doze de vaccin administrate. Peste 87.000 de români s-au vaccinat în ultimele 24 de ore | Digi24

Organizaţia Mondială a Sănătăţii ordonă României să se ducă acasă peste nevaccinaţi şi să-i „convingă” să se vaccineze împotriva coronavirusului.

OMS vrea vaccinarea cu forţa a românilor şi a altor popoare care se opun imunizării împotriva COVID 19.

„Să fie găsite toate persoanele care încă nu s-au vaccinat pentru a încerca să le convingem să se vaccineze„, a declara joi Mike Ryan, directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţi pentru situaţii de urgenţă, relatează EFE.

Această sarcină trebuie desfăşurată la nivel global şi, „mai ales, în rândul persoanelor vârstnice, sau cu afecţiuni medicale subiacente„, a precizat Ryan într-o sesiune cu internauţii pe reţelele de socializare.

O altă prioritate trebuie să fie „garantarea că toţi lucrătorii sanitari sunt imunizaţi şi că toţi au acces la echipamente de protecţie adecvate„, a adăugat expertul OMS, scrie agerpres.ro.

Mike Ryan a făcut aceste comentarii când a fost întrebat dacă trebuie unificate toate măsurile de prevenire, având în vedere că fiecare reţea naţională de sănătate a luat măsuri diferite pentru combaterea pandemiei.

Expertul irlandez a subliniat că, deşi există obiective comune precum cele citate anterior, este de înţeles ca fiecare ţară să adopte propriile sale măsuri, având în vedere că factori ca ratele de contagiere sau piramida demografică naţională nu sunt la fel în toate ţările.

Până joi, 25 noiembrie 2021, în România au fost administrate 14,650,539 doze vaccin anti Covid 19.

4 gânduri despre „Organizaţia Mondială a Sănătăţii ordonă României și altor țări să se ducă acasă peste nevaccinaţi şi să-i „convingă” să se vaccineze

  • Preluat:
   Nu e nicio varianta doar marketing. Onmicron este anagrama cuvantului oncomir. Vaccinatii incep sa pice pe capete, trebuie acoperit cumva. Ce inseamna oncomir: este un microARN (miARN) care este asociat cu cancerul . MicroARN-urile sunt molecule scurte de ARN cu o lungime de aproximativ 22 de nucleotide . În esență, miARN-urile vizează în mod specific anumiți ARN mesager (ARNm) pentru a-i împiedica să codifice o anumită proteină. Dereglarea anumitor microARN (oncomirs) a fost asociată cu evenimente specifice de formare a cancerului ( oncogene ). Multe oncomiri diferite au fost identificate în numeroase tipuri de cancere umane. S-a descoperit că virușii au miARN care imită părți ale miARN-urilor umane de reglementare naturale. Un exemplu este virusul Epstein-Barr (EBV), care este asociat cu diferite tipuri de cancer. Prima legătură între miARN și creșterea cancerului a fost raportată în 2002, când cercetătorii au observat o reducere a miR-15a și miR-16-1 la pacienții cu leucemie limfocitară cronică cu celule B. Anumite tumori pot fi „dependente” de oncomir, ceea ce înseamnă că, pentru a rămâne tumori, trebuie să fie prezentă o concentrație constantă de oncomir. Acest lucru este demonstrat prin inactivarea oncomir miR-21. Șoarecii care exprimă miR-21 au contractat tumori fenotip maligne de tip limfoid pre-B . După inactivarea miR-21, tumorile au regresat complet. De aceea trebuie dozele de rapel, cat mai des si cat mai multe. MicroARN-21 , sau miR-21, un oncomir specific, devine mai abundent în cancerul uman. Creșterea MicroARN-21 a fost găsită într-o mare varietate de tipuri de cancer, inclusiv glioblastom, sân, colorectal, plămân, pancreas, piele, ficat, gastric, col uterin, tiroidian și diverse tipuri de cancer limfatic și hematopoietic.

   Apreciază

 1. Daca Romania are o populație de aprox.19 mil de locuitori înseamnă că cel puțin 11 mil sunt de nevaccinați conform statisticilor, tot este bine cat de cât comparativ cu tari ca Austria sau Franța unde populația civilă este cel puțin 90% vaccinată.
  Daca incep ticăloși de la min. sănătății sa umble pe la casele oamenilor , sa ciocane pe la uși cu vaccinarea asemeni sectanților de la martorii lui Iehova , nu cred eu că vor convinge pe prea multi români să se vaccineze. Sa nu le de-a lumea un ciomag pe spinare !!!

  Apreciază

  • Pot veni si pe la poarta mea daca vor, ca-n doi timpi si trei miscari i-am expediat ‘napoi de unde au plecat. Daca vedeti militieni sau doctori zburatori, pe cer, ca pasarile, sa stiti ca eu i-am azvânturat 😅

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s