Dr. ANDREAS NOACK, chimistul austriac UCIS pentru ACEST FILM în care spune că vaccinurile anti-covid conțin LAME NANOMETRICE din HIDROXID DE GRAFEN, ce TAIE PUR ȘI SIMPLU VASELE DE SÂNGE ale injectaților

Acesta este videoul care a constituit cireașa de pe tort pentru dr Andreas Noack. A plătit aceste dezvăluiri, și multe altele, cu propria-i viață.

Vă îndemnăm, în semn de recunoștință pentru eroismul lui, să trimiteți aceste informații pe care le-a dezvăluit la cât mai multă lume care este deschisă în gândire. 

Subiectul de bază este existența în vaccinuri a unor „lame” din hidroxid de grafen, care FACILITEAZĂ TĂIEREA vaselor de sânge. REALIZAȚI CONEXIUNEA CU MULTIPLELE CAZURI DE ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL ÎN URMA VACCINĂRII!

„În calitate de chimist, dacă injectezi așa ceva în sânge, știi că ești un ucigaș”

„Sunt introduși în vaccin compuși chimici necunoscuți”

Filmul lui Andreas Noack tradus în limba română:

GENOCIDUL E REAL! Nu este nimeni mai capabil ca acest specialist, care să înțeleagă cum funcționează arma covid – „lama de carbon” din hidroxid de grafen.
Dr. Noak, protestatarul antirestrictii covidiene ( haitut si de politie,prin raiduri ilegale, cand transmitea descoperirile sale si cel care a facut publica descoperirea sa despre oxidul de grafen din vaxx-uri, despre urmarile cumplite, grave, iremediabile pe care acesta le are asupra vaselor noastre de sange si asupra materialului nostru genetic, intr-un clip postat si tradus la 23 noiembrie (în engleză) https://www.bitchute.com/video/FFLP8tVTTHc8/ , a fost ucis, la cca 4 zile de la postare (26 noiembrie).
Ceea ce a spus în videoclip are sens. Dacă cineva dorește să elimine un grup de oameni, ai dori să-i omori pe cei mai apți și sănătoși – cei care sunt puternici și ar fi capabili să lupte împotriva oricărei amenințări. Toți acești tineri atleți bărbați care cad ca muștele în fața camerei sau devin invalidi definitiv reprezintă visul unui tiran.
Un erou! Odihnească-se în tihnă!

DR ANDREAS NOACK – MURDERED ??
https://www.bitchute.com

DR ANDREAS NOVACK EXPLAINS THE GRAPHENE COMPONENT MICROSCOPIC RAZOR BLADES IN THE VACCINE
https://www.bitchute.com

– Texte primite pe Telegram.

Urmează să apară traducerea filmulețelor în care prietena/concubina lui Andreas Noack explică cum a fost ucis savantul.

Liderii austrieci sunt apropiați ai familiei Soros. Recent, pe 8 noiembrie, fiul lui George Soros, Alexander Soros a făcut o vizită în Austria unde s-a întâlnit cu primul ministru austriac (cancelar) Alexander Schallenberg ( cred că tot evreu după nume, ca și cei din familia Soros). Probabil că nu este întâmplătoare moartea savantului Andreas Noack, după recentele sale descoperiri din vaccinuri, având în vedere aceste strânse legături. 

Iată un fragment din articolul: 

Austria declară război celor nevaccinați la doar câteva zile după o vizită a lui Alexander Soros

Cancelarul austriac Schallenberg a fost ultimul lider austriac care a primit călduros un membru al familiei Soros. Familiei Soros i-a plăcut întotdeauna să călătorească în Austria și să strângă mâna politicienilor de frunte ai SPÖ și ÖVP – mai ales în aceste zile, celor responsabili cu politica privind vaccinurile.

Alexander Soros și Alexander Schallenberg

Alexander Soros și Alexander Schallenberg

Fiul lui George Soros, Alexander, conduce acum Open Society Foundation. El s-a întâlnit recent atât cu cancelarul Austriei Alexander Schallenberg (ÖVP), cât și cu noul ministru de externe Michael Linhart (ÖVP).

Printre prieteni speciali ai familiei Soros în ultimii ani se numără fostul cancelar federal Christian Kern (SPÖ), fostul cancelar federal Sebastian Kurz (ÖVP), fostul primar al orașului Viena Michael Häupl (SPÖ) și, nu în ultimul rând, primarul actual al Vienei Michael Ludwig (SPÖ). Acesta din urmă i-a acordat lui George Soros Marea Decorație de Onoare în aur pentru servicii statului Viena în 2019.

Pe 8 noiembrie, Alexander Soros s-a întâlnit cu Cancelarul Federal și, potrivit Soros Junior, pe profilul său de Twitter, cei doi au discutat despre deteriorarea situației din Balcanii de Vest și viitorul CEU – Universitatea Central Europeană….

 

 

10 gânduri despre „Dr. ANDREAS NOACK, chimistul austriac UCIS pentru ACEST FILM în care spune că vaccinurile anti-covid conțin LAME NANOMETRICE din HIDROXID DE GRAFEN, ce TAIE PUR ȘI SIMPLU VASELE DE SÂNGE ale injectaților

  1. Esteinspaimantator ce am citit si sunt f îngrijorat pt viitorul oamenilor pe această planeta. Dar sunt convins că ,,DUMNEZEU NU ÎI V-A LASĂ SAȘI CONTINUE PLANUL DIABOLIC DE ECTERMINARE „

    Apreciază

  2. Inca un motiv sa NU se faca vaccipul666 adica SINUCIDEREA, asta e sinucidere curata ba si cu semnatura si cu act cu 666qr-code ! care e diferenta in a-ti lua viata cu o lama ascutita si a-ti lua viata injectand o structura care te taie pe interior….

    Apreciază

  3. Pingback: Lamelele de grafen din vaccinuri, care taie venele primitorilor lor |

Lasă un comentariu